απο οτι βλεπω οι εκπομπες αυτες εχουν μπολικο υλικο και εχουν βαλει στο ματι,
να ξαναχτισουν τα λοσια απο την αρχη.
Δεν βαριεσαι,
ο καθενας κανει την δουλεια του.
Printable View
απο οτι βλεπω οι εκπομπες αυτες εχουν μπολικο υλικο και εχουν βαλει στο ματι,
να ξαναχτισουν τα λοσια απο την αρχη.
Δεν βαριεσαι,
ο καθενας κανει την δουλεια του.
Συνεχίζω να επιμένω, γιατί αυτή ακριβώς τη δουλειά κάνω, ότι σε δύο- τρεις μέρες, όσο μελετημένο και να είναι κάτι, όση οργάνωση και να έχεις και όλα τα συνεργεία παραταγμένα στη σειρά, δεν μπορεί να γίνει σωστή δουλειά.Quote:
Originally posted by Remedy
οσο για τους χρονους, μη κρινετε απο καποιον που πρεπει να κυνηγαει εναν μαστορα μονο για να ερθει να το δει, αν ειναι ολοι ετοιμοι και συντονισμενοι, με ολα τα υλικα και τα σχεδια, ειναι εφικτοτατο.δεν το χτιζουν κιολας...
Πιθανόν βέβαια να φταίει ότι δεν έχω τηλεοπτικό συνεργείο.
Γιατί, όπως φαίνεται, αυτό είναι που κάνει τα θαύματα!
Η επιλογή της οικογένειας που θα βοηθήσουν και θα αλλάξουν το σπίτι έχει δυο προυποθέσεις.
Η μια είναι να είναι ιδιοκτητο και η άλλη, ή να υπάρχει κάποιος άρρωστος, ή μονογονεικη οικογένεια, χηρεία, απορία.......
Στέλνουν διλιάδες γράμματα καθημερινά και βοηθούν ανθρώπους που έχουν τεράστια προβλήματα.
Τα μισοβγάζουν έξω στην εκπομπή, αλλα όχι ξεκάθαρα, με μερικά υπονοούμενα όμως, αρκεί ο τηλεθεατής να καταλάβει.
Εχετε μπερδεψει τα παιχνιδια. Εδω ειναι το \'\'μια νυφη για τον γιο μου\'\' .
Να πατε στο απεναντι ριαλιτι να συζητησετε για τα σπιτια :P
Κατά τα άλλα, για να κάνεις υποτίθεται αλλαγές στο εσωτερικό του σπιτιού σου, θες άδεια μικρής κλίμακας, που σημαίνει κάποιο τρέξιμο στην πολεοδομία με τον μηχανικό σου (διαφορετικά υπάρχουν οι \"καλοθελητές\" γείτονες που μπορούν να σταματήσουν τις εργασίες και να σου πάνε την δουλεία πίσω)..
Τώρα αυτοί, και πόσο μάλλον στα επισόδεια της αμερικής καταφέρνουν και κάνουν παπάδες, δεν ξέρω πως το επιτρέπουν και τί κανόνες ισχύουν εκεί! Εδώ, για μία κουζίνα, μόνο να έρθουν τα ντουλάπια θα σου πάρει 15 μέρες τουλάχιστον...
Κάλά, οι νύφες καλά θα ήταν να πηγαίνανε σε κανένα άλλο ριάλιτι!