Τεσπα ας παρω λιγο καιρο ακομα τα χαπια μου...ας παω και κανα ταξιδακι και ας μετακομισω σε αλλη πολη και βλεπουμε , αφου βρω πρωτα δουλεια.
Printable View
Τεσπα ας παρω λιγο καιρο ακομα τα χαπια μου...ας παω και κανα ταξιδακι και ας μετακομισω σε αλλη πολη και βλεπουμε , αφου βρω πρωτα δουλεια.
Ρεμ εννοω οτι δεν προκειται να καθισω να παλεψω σε μια αρενα ανευ λογου...δεν θα δωσω κοσμικες μαχες , θελω μια δουλιτσα , θελω εναν ανθρωπο να με καταλαβαινει και να επικοινωνουμε...ενα σπιτι με ενοικιο αυτα για αρχη.
ολοι αυτα θελουν βρε κιπQuote:
Originally posted by keep_walking
Ρεμ εννοω οτι δεν προκειται να καθισω να παλεψω σε μια αρενα ανευ λογου...δεν θα δωσω κοσμικες μαχες , θελω μια δουλιτσα , θελω εναν ανθρωπο να με καταλαβαινει και να επικοινωνουμε...ενα σπιτι με ενοικιο αυτα για αρχη.
δεν θες κατι παραλογο
το παραλογο ειναι οτι θεωρεις την αγωγη σου εμποδιο για ολα αυτα.
ενω ειναι βοηθεια για σενα...
Οχι εδω αντιμετωπιζω και την μαλακια στο κεφαλι του καθενος...ειναι μια μαχη που δεν θα δωσω.
ξαναγυρναμε στα ιδια.Quote:
Οχι εδω αντιμετωπιζω και την μαλακια στο κεφαλι του καθενος...ειναι μια μαχη που δεν θα δωσω.
παντου υπαρχουν μαλακες.οταν εισαι εσυ καλα,δε σε νιαζει ο καθε μαλακας,απλα προσπερνας και κανεις αυτο που σε ενδιαφερει.
στον αγωνα αυτο, για την ζωη που θες, η υγεια σου ειναι συμμαχοςοχι εχθρος
Και σε ρωτω ευθεως ρεμ...ειχα τρελλαθει για εναμιση χρονο σε μια επαρχιακη πολη ετσι?
Ποιες ηταν οι κοινωνικες επιπτωσεις?
Κουβεντα κανεις τσιμουδια...δεν ξερεις για την απομονωση που σου μιλαω.
Που ειναι οι γονεις...που ειναι τα αδερφια που ειναι ολοι?
για κατσε ρε κιπQuote:
Και σε ρωτω ευθεως ρεμ...ειχα τρελλαθει για εναμιση χρονο σε μια επαρχιακη πολη ετσι?
Ποιες ηταν οι κοινωνικες επιπτωσεις?
Κουβεντα κανεις τσιμουδια...δεν ξερεις για την απομονωση που σου μιλαω.
θα προτιμουσες να τριγυρνανε κι οταν σε βλεπουν να φωναζουν,\"κοιτα αυτοςπρεπει να τρελλαθηκε!!!\' ?????
δεν θα μου ελεγες τοτε, οτι ειναι καφροι και αδιακριτοι και δεν μπορουν να δεχτουν καποιον με προβληματα υγειας?
ποια συμπεριφορα θα σε ικανοποιουσε, για να το καταλαβω????
Οταν μου μιλανε σαν καθυστερημενο...πως θα γινει δηλαδη σας ρωταω ευθεως.
Μπορει να ειμαι εξυπνος αλλα τι νοημα εχει?
Ειναι θεμα νοημοσυνης νομιζετε?
Οχι αλλα μπορεις να συζητησεις με εναν ανθρωπο και να σου πει ξερεις σε θεωρουνε τρελλαρα...και να κανεις συζητησεις σε βαθος...δηλαδη το αφηνουμε το θεμα ντουκου λες και δεν εγινε τιποτα?
αν καποιοι σου μιλανε περιεργα, το κανουν απο αγνοια,οχι απο κακια ουτε για να στην σπασουν.Quote:
Οταν μου μιλανε σαν καθυστερημενο...πως θα γινει δηλαδη σας ρωταω ευθεως.
Μπορει να ειμαι εξυπνος αλλα τι νοημα εχει?
Ειναι θεμα νοημοσυνης νομιζετε?
δεν ξερουν ολοι οτι η ασθενεια αυτη δεν εχει να κανει με εξυπναδα !
δεν φταινε αυτοι που ειναι ασχετοι, δεν ειναι ολοι γιατροι ουτε εχουν ολοι γνωσεις ψυχιατρικης.
αυτο που ακομα δενε χω καταλαβει, ειναι γι αυτο το προβλημα που αναφερεις, για την ξενερωτη αντιμετωπιση, για την αγνοια, ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΟΥ???ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ?
Τστστσ...η μανα μου τουλαχιστον γελαει τωρα...κατι ειναι και αυτο.
Κοιτα ρεμ δεν μου απαντησες...ισως δεν μπορεις να καταλαβεις καν το μεγεθος της απομονωσης.
Δεν εχει νοημα να ζω εδω.
ΤΑ φαρμακα δεν ειναι λυση σε υπαρκτα προβληματα...εκτος και αν νεκρωσεις.
Σε τι δεν σου απαντησα κιπ?Quote:
Κοιτα ρεμ δεν μου απαντησες...ισως δεν μπορεις να καταλαβεις καν το μεγεθος της απομονωσης.
καταλαβαινω οτι θα υπαρχει απομονωση αλλα δεν το εχω ζησει .οχι ακουσια τουλαχιστον.
γιατι εκουσια εχω απομονωθει για μεγαλο διαστημα,αλλα αυτο μετραει αλλιως γιατι το ηθελα εγω...
εσυ ομως επιμενεις να μη μου απαντας, σε τι θα βοηθησει την απομονωση σου το να κοψεις την αγωγη σου οπως μας ανακοινωσες?
Τεσπα...οτι εζησα εζησα δεν προκειται να αλλαξει τιποτα εδω και το εδω ειναι κολαση.
Την εχω ξαναρχισει την αγωγη...αλλα τα υπαρκτα προβληματα δεν θα λυθουν.
τα φαρμακα ειναι λυση για συγκεκριμενες ασθενειες.Quote:
ΤΑ φαρμακα δεν ειναι λυση σε υπαρκτα προβληματα...εκτος και αν νεκρωσεις.
για την δικη σου υπαρχουν συγκεκριμενα φαρμακα
για τον διαβητη, υπαρχουν αλλα ...κλπ...
τα φαρμακα δεν θα σου λυσουν προβληματα ευτυχιας,ουτε με το να αφησεις την ασθενεια σου ανεξελεγκτη θα λυθουν ομως!!!!!!!
Σας αφηνω λιγο τωρα ρεμ την αγαπη μου που ασχολεισαι μαζι μου...αν και δεν την βγαζω καθαρη μαλλον.
Οι απαντησεις σας δεν ειναι νορμαλ....δεν ειναι πραγματα που θα απαντουσα εγω σε ενα αναλογο ποστ...και απαντω συνηθως σωστα.
Quote:
Οι απαντησεις σας δεν ειναι νορμαλ....δεν ειναι πραγματα που θα απαντουσα εγω σε ενα αναλογο ποστ...και απαντω συνηθως σωστα.
πες μια νορμάλ απάντηση!
Πως θα απαντουσες εσυ Κηπ?
τα φαρμακα δεν ειναι λυσεις για προβληματα..
δεν ειμαστε προβληματικοι. αυτο το πιστευαν παλαιοτερα οταν δεν υπηρχαν τοσες γνωσεις γυρω απο την ασθενεια και
τα βιολογικα αιτια της.
απλα εχουμε μια ασθενεια σε ενα οργανο του σωματος το οποιο υπερπαραγει μια ορμονη την ντοπαμινη.
τιποτα παραπανω.
χιλιοι δυο λογοι παθολογικοι μπορουν να οδηγησουν στην ασθενεια.
απο ..δηλητηριαση με χαλκο ή και εγω δεν ξερω τι αλλο.
και αυτο το προβλημα ,στους περισσοτερους, ειναι αριστα αντιμετωπισιμο οπως ειναι και ο διαβητης κλπ
Εχω αγχωθει απιστευτα..απο το πρωι που διαβασα τα πρωτα σου μηνυματα..
\"Δεν υπαρχει υγεια χωρις επικοινωνια\",λες και συμφωνω.
Ισχύει και το αντιστροφο ομως.
Πρεπει να ισιωσεις,για να φυγεις και να κανεις μια νεα αρχη,ετσι οπως το ονειρευεσαι.
Αν δεν εισαι φαντασμενος βρισκεις δουλεια στην αθηνα ή θεσσαλονικη..Στα goody\'s ,σε διανομες σε μικρα και ασημαντα ποστα,αρκει να ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.
Πως θα δουλεψεις αν δεν εισαι καλά?
Α)Δεν ειμαι φαντασμενος
Β) Δεν μπορω να δουλεψω πλεον σωματικα.
Γ) Η ζωη θελει και ευχαριστηση...εμενα μου ετυχε μονο να φτυνω αιμα και θα το φτυσω αλλα θα πετυχω αυτα που θελω , μακαρι να ηξερα μεχρι που φτανει το μαυρο.
Μα το ξερω οτι δεν εισαι φαντασμενος..
αυτο λεω οτι αφου δεν εισαι φαντασμενος και θα εκανες οποιαδηποτε δουλεια,μπορεις να το ρισκαρεις, παρα την κριση που υπαρχει, και να ψαξεις για δουλεια καπου αλλου,οχι εκει.
Σωματικά τι εχεις?δεν καταλαβαινω,λογω της φασης που περνας τωρα?
και βεβαια η ζωη θελει ευχαριστηση...το μαυρο τελειωνει με την τελευταια κακη σκεψη.Κάντην και τελειωσε.:))))
κηπ, και στην περσινή κρίση σου τα ίδια έλεγες.
το μαύρο φτάνει μέχρι εκεί που μπορούμε να το αντέξουμε?
δεν είπε κανείς πως είσαι φαντασμένος.
και βέβαια η ζωή θέλει ευχαρίστηση.
Τερμα οι μαυρες σκεψεις λοιπον...θα δουμε.
Φιλαράκο keep, χωρίς να θέλω να σε συμβουλέψω να σταματήσεις τα φάρμακα (αντιθέτως εφόσον σου ειναι απαραίτητα συνέχισε τα..), κατανοώ πως τα φάρμακα δεν αρκούν για να φτιάξουν μια ζωή έτσι όπως την θες. Τα φάρμακα δεν θα σου βρουν ούτε φίλους, ούτε κοπέλες, ούτε λεφτά, ούτε ο γιατρός θα σου τα βρει αυτά.
Παλαιότερα έπιανα τον εαυτό μου να κάθεται και να κλαίω την μοίρα μου και βασικά δεν έκανα τίποτα απολύτως. Όταν ήμουν αποκλεισμένος απο τους πάντες το μόνο που έκανα είναι να προσεύχομαι στον θεό να γίνω καλά και να γίνω ευτυχισμένος, αυτό με έκανε να νιώθω καλύτερα, χρειάζεται να έχουμε και λίγη ελπίδα στη ζωή μας.
Όμως αν δεν κινηθείς, δραστηριοποιηθείς δεν πρόκειται να σου έρθει η κοινωνική, ενδιαφέρουσα, ζωή απο το πουθενά. Βγες έξω φίλε, προσπάθησε να γνωρίσεις κόσμο και αν είναι μικρή η κοινωνία που ζεις κάνε ταξίδια, όσο μπορείς. Έστω και να μην βρεις πολλούς ανθρώπους να κάνεις παρέα θα νιώθεις ότι προσπαθείς..
Θα ήθελα να πω και κάτι άλλο... Όσο καιρό σε διαβάζω στο φορουμ δεν βλέπω κάτι το υπερβολικά παρανοϊκό στην σκέψη σου, περισσότερο θα έλεγα σου λείπει η αυτοπεποίθηση και το να νιώθεις ικανοποίηση στη ζωή σου παρά φαίνεται πως χάνεσαι εξ ολοκλήρου σε κάποιον άλλο κόσμο (και σε κάποιες φάσεις φαίνεται να έχεις κάποια αποδιοργάνωση αλλά σε καμία περίπτωση σκέψεις κλασικής σχιζοφρένειας του στυλ με παρακολουθούν κτλ). Σε κάθε περίπτωση πάντως είτε παίρνεις φάρμακα είτε όχι αν δεν βοηθήσεις εσύ τον εαυτό σου δεν πρόκειται να το κάνει κανένας.
Αισθανομαι ηδη καλυτερα νιαρ νιαρ νιαρ γκρινια και μαλακιες...δεν ειναι παραγωγικη διαδικασια λολ.
Συμφωνω απολυτα!Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
Σε κάθε περίπτωση πάντως είτε παίρνεις φάρμακα είτε όχι αν δεν βοηθήσεις εσύ τον εαυτό σου δεν πρόκειται να το κάνει κανένας.
Κ με ολα τα υπολοιπα που ειπε ο ονειροπλασμενος...
Οπως κ το οτι η βοηθεια με τα χαπια, δεν αποκλειει κ αλλους τροπους βοηθειας.
Περιμενουμε νεα σου, οπως βλεπεις, πολλοι εδω...:)
Τα νεα μου ειναι πριν απο λιγο περασα σε αλλη...διασταση λολ...το ιδιο σκατα ειναι τα πραγματα τουλαχιστον εγω ειμαι καλα:P
Πολλα πραγματα παραμενουν τα ιδια. Το περιβαλλον μας, οι ανθρωποι γυρω μας κλπ. Το θεμα ειναι εμεις πώς τα αντιμετωπιζουμε ολα αυτα κ ποια ειναι η δικη μας ματια σε αυτα.
Quote:
Τα νεα μου ειναι πριν απο λιγο περασα σε αλλη...διασταση λολ...το ιδιο σκατα ειναι τα πραγματα τουλαχιστον εγω ειμαι καλα:P
Έλα keep come back to earth!
Και μετά θα οργανωθούμε για να βελτιωθούμε ;)
Χαχα ναι πετραν ειμαι ενα νεο βελτιωμενο μοντελο...ξερεις μπορει να ειμαι λιγο σκατα αλλα μου φυγαν μερικες γελοιες ανασφαλειες....
Δεν με πιστευεις????????
Να μου πεις αν εισαι σκατα τις ανασφαλειες θα σκεφτεσαι λολ.
Quote:
Να μου πεις αν εισαι σκατα τις ανασφαλειες θα σκεφτεσαι λολ.
Σε πιστεύω!!!
Ε ναι αν είσαι σε μια άσχημη κατάσταση είναι πολύ πιο πιθανό και να σκέφτεσαι άσχημα παρά θετικά η έστω διαφορετικά πράγματα από την κατάσταση που βρίσκεσαι.
Συνέχισε την αγωγή και θα επανέρθεις ντούρος όπως και τις άλλες φορές. :P
Μα ειμαι ντουρος...αλλα ντουρος αδρανης λολ....πρεπει να βγω απο την αδραααααααααααααααααααααν εια:)
Μαυρες σκεψεις...θα κανω που και που.