Το να μιλανε καποιοι για μενα σαν να μην υπαρχω και να παγωνω...ακομα και μπροστα μου ειναι κανονας.
Printable View
Το να μιλανε καποιοι για μενα σαν να μην υπαρχω και να παγωνω...ακομα και μπροστα μου ειναι κανονας.
keep μου καλημερα!
μιας και δεν εχω πολυ χρονο να σου γραψω σου χαριζω φιλικα ενα τραγουδακι
http://www.youtube.com/watch?v=emblM4a76jg
ελπιζω να το απολαυσεις
σε θυμιζει αυτος ο μικρος σε μικροτερη ηλικια
εμενα ετσι μου ρθε οτι σε θυμιζει
καλη δυναμη θα τα λεμε
κανω εργασιουλες τωρα....πικρααααααα....
Αμφιβάλλω πως σε μία πόλη,έστω και επαρχιακή,που έχει λιγότερο πληθυσμό,όλοι ανεξαιρέτως σε γνωρίζουν και σε απορρίπτουν.Μήπως χρησιμοποιείς το στίγμα ως μία δικαιολογία για τη δική σου συμπεριφορά στην συγκεκριμένη Keep;
Kατηγορείς για προκατάληψη,αλλά απ\'ό,τι βλέπω κι εσύ προκατειλημμένος είσαι.Σαβουριάζεις τους πάντες στην κατηγορία των αναίσθητων,των άνευ καλοσύνης και προδέρμ.
Ένας ενήλικας όταν θέλει να εξετάσει αντικειμενικά,δε θα δει μόνο την προβληματική της μίας πλευράς.Αναρωτήθηκες πόσο επηρεάζει τη δική σου συμπεριφορά η εσωτερίκευση στερεότυπων;Aν στερεότυπο είναι \"το άτομο με ψύχωση είναι επικίνδυνο\",αντίστοιχα και το\"όλοι είναι ρατσιστές απέναντι στο άτομο με ψύχωση\"επίσης είναι.
Πώς λες να επηρεάζει τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι ο χαρακτηρισμός απόβλητος και το άλλο,το καταδικασμένος,που δίνεις στον εαυτό σου;Εγώ πιστεύω πως κάπως σε κάνει να συμπεριφέρεσαι,σου υπαγορεύει συγκεκριμένα μοτίβα στη στάση που υιοθετείς σε ανάλογες στρεσογόνες καταστάσεις,σε φοβογόνες συνθήκες.Φοβάσαι την απόρριψη Κeep,εξαιτίας κάποιων τραυματικών παρελθοντικών βιωμάτων σου και αυτό κάπως σε κάνει να αντιδράς στην προοπτική νέων γνωριμιών.Πώς;
Aυτό πρέπει να εξετάσεις.
Θα πετάξεις το στίγμα,ή θα το σέρνεις μία ζωή σα βαρίδι και κατευθυντήριο μοχλό σου;Είναι παιδικό πιστεύω πως το περιβάλλον σου φταίει μόνο που νιώθεις αποκομμένος,αν συνειδητοποιήσεις πως κάπως έχεις συνεισφέρει-άθελά σου ίσως,δεν έχει σημασία στην προκειμένη-κι εσύ,έχεις τη δυνατότητα να τροποποιήσεις.
Οκ,κανένας συνάδερφος δε σε κάλεσε ποτέ να πιείτε ένα καφέ.Εχμ,μήπως κάλεσες εσύ;
Quote:
Originally posted by RainAndWind
Αμφιβάλλω πως σε μία πόλη,έστω και επαρχιακή,που έχει λιγότερο πληθυσμό,όλοι ανεξαιρέτως σε γνωρίζουν και σε απορρίπτουν.Μήπως χρησιμοποιείς το στίγμα ως μία δικαιολογία για τη δική σου συμπεριφορά στην συγκεκριμένη Keep;
Kατηγορείς για προκατάληψη,αλλά απ\'ό,τι βλέπω κι εσύ προκατειλημμένος είσαι.Σαβουριάζεις τους πάντες στην κατηγορία των αναίσθητων,των άνευ καλοσύνης και προδέρμ.
Ένας ενήλικας όταν θέλει να εξετάσει αντικειμενικά,δε θα δει μόνο την προβληματική της μίας πλευράς.Αναρωτήθηκες πόσο επηρεάζει τη δική σου συμπεριφορά η εσωτερίκευση στερεότυπων;Aν στερεότυπο είναι \"το άτομο με ψύχωση είναι επικίνδυνο\",αντίστοιχα και το\"όλοι είναι ρατσιστές απέναντι στο άτομο με ψύχωση\"επίσης είναι.
Πώς λες να επηρεάζει τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι ο χαρακτηρισμός απόβλητος και το άλλο,το καταδικασμένος,που δίνεις στον εαυτό σου;Εγώ πιστεύω πως κάπως σε κάνει να συμπεριφέρεσαι,σου υπαγορεύει συγκεκριμένα μοτίβα στη στάση που υιοθετείς σε ανάλογες στρεσογόνες καταστάσεις,σε φοβογόνες συνθήκες.Φοβάσαι την απόρριψη Κeep,εξαιτίας κάποιων τραυματικών παρελθοντικών βιωμάτων σου και αυτό κάπως σε κάνει να αντιδράς στην προοπτική νέων γνωριμιών.Πώς;
Aυτό πρέπει να εξετάσεις.
Θα πετάξεις το στίγμα,ή θα το σέρνεις μία ζωή σα βαρίδι και κατευθυντήριο μοχλό σου;Είναι παιδικό πιστεύω πως το περιβάλλον σου φταίει μόνο που νιώθεις αποκομμένος,αν συνειδητοποιήσεις πως κάπως έχεις συνεισφέρει-άθελά σου ίσως,δεν έχει σημασία στην προκειμένη-κι εσύ,έχεις τη δυνατότητα να τροποποιήσεις.
Οκ,κανένας συνάδερφος δε σε κάλεσε ποτέ να πιείτε ένα καφέ.Εχμ,μήπως κάλεσες εσύ;
Ρειν έχω ακριβώς την ίδια άποψη.
Θεωρω πως μόνο με αγώνες κερδίζεται η ζωή και ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις που είναι ακόμη πιο δύσκολο, θέλει επιμονή και υπομονή μέχρι να φτάσεις το στόχο.
Ποιος είναι αυτός?
Λίγοι και καλοί φίλοι που θα επιλέξει ο κηπ μέσα απ\' όλη την πόλη που δεν έχει με τι να ασχοληθεί όλη μέρα και καταστρώνει σχέδια εξόντωσης και αποκλεισμού του.
Μέσα σε όλους αυτούς που με τόση ευκολία τσουβαλιάζει, δεν μπορεί, θα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θα γίνουν ένα μικρό λιμάνι που ψάχνει ο καθένας.
Με το να γκρινιάζουμε όμως όλη την ημέρα για το πόσο άδικος/κακός είναι ο κόσμος, δεν πρόκειται να ιδρώσει το αυτί του Θεού και να μας δώσει ότι ποθούμε χωρίς να παλεψουμε γι αυτό.
Εγω δεν εχω την ιδια αποψη...οι απαντησεις σας ειναι τυποποιημενες.
Εαν υπαρχει στιγμα...τοτε φταις εσυ , εαν δεν υπαρχει φταις εσυ , λοιπον εκανα τραγικο λαθος φταινε οι αλλοι και ειναι ξεκαθαρο , ακολουθησα λαθος συμβουλες σε μια κατασταση που δεν ειναι τυποποιημενη.
Δεν ειναι θεμα τσουβαλιασματος ο οποιοσδηποτε εχει στοιχειωδη δεικτη νοημοσυνης καταλαβαινει οτι ο καθενας εχει την δικια του προσωπικοτητα στην βιοποικιλια που ζουμε....και φυσικα δεν τιθεται θεμα τσουβαλιασματος.
Και υπαρχει και η λεξη αγανακτηση.
Thanks αλλά τελικά άλλο εννοείQuote:
Originally posted by John11
Πιστεύω ότι εννοεί ότι το περιβάλλον είχε γίνει κακό. Δεν το συνειδητοποίησε με τη λογική, αλλά ήρθε το ψυχωτικό επεισόδιο (το να ακούει φωνές που δεν υπήρχαν). Έτσι, στην ουσία αυτό το γεγονός, -του να ακούει φωνές που δεν υπήρχαν-, τον έκανε να καταλάβει το κακό που υπήρχε γύρω του και αυτό το ίδιο τον έσωσε. Δηλαδή, η παραίσθηση των φωνών που άκουσε τον έκανε να \"ξυπνήσει\" και να σωθεί από το βλαβερό για εκείνον περιβάλλον. Δεν γνωρίζω πώς και γιατί, αλλά από τα λεγόμενα αυτά καταλαβαίνω. Και για κάποιο λόγο το ίδιο το γεγονός έκανε με κάποιο τρόπο να φύγει από την πόλη. Δεν τα είχα καταλάβει έτσι πριν, τώρα σε αυτό το thread τα καταλαβαίνω έτσι.
Ρέιν και Θεοφανία, δεν νομίζω πως φταίει ο keep τον αδικείτε. Αφού λέει ότι δεν τον πλησιάζουν καν.!
ναι αυτο ακριβως λεμε.
Πως να πλησιασεις καποιον ο οποιος σε θεωρει εξαρχης εχθρο σου?
Αυτο προσπαθω να πω σε τοσες σελιδες αλλα κολαμε στα παραδειγματα με το σχολειο και την πολη.
Οτι εχουμε λαβει ηδη σαν ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι ολοκληρη η πολη απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταιο κατοικο ,απο τους μονιμους μεχρι και τους ταξιδιωτες εκει, συνομμωτουν εναντιων του Keep...
Αυτο που θελω να πιασω να στησω στον τοιχο στην ανακριση ειναι Η ΟΡΘΟΤΗΤΑ αυτου του ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ.
και
+1283 RAW!!
δεκτο και σεβαστο να εχει καποιος μια αποψη. Αλλα δεν σημαινει οτι σονυ και καλα θα ειναι και σωστη. Αλλο αν την βλεπει αυτος σωστη. Θα ηθελα να συμφωνησουμε για αρχη σε αυτο τουλαχιστον.Quote:
Εγω δεν εχω την ιδια αποψη...οι απαντησεις σας ειναι τυποποιημενες.
Μεχρι στιγμης εδω και 6 σελιδες ο διαλογος κυλαει γενικα με την περιπτωση του να εχεις εσυ δικαιο. Αν θες ομως να εισαι αντικειμενικος θα πρεπει να δεις και την περιπτωση του να μην εχεις δικαιο. Ειναι θεμα επιλογης να εισαι αντικειμενικος και να εξεταζεις τον κυβο απο καθε γωνια. Τι επιλεγεις λοιπον?
Δεν είπε κανείς ότι συνομωτεί απλά τον θεωρούν όλοι τρελό. Είναι γνωστή η ορθότητα του στίγματος. Για ποιό λόγο εξάλλου να τα γράφει άμα δεν ισχύουν;
το στιγμα ως γενικη προκαταληψη απεναντι σε καποιους ανθρωπους λειτουργει ως ενα βαθμο και δυσκολευει πολυ τη ζωη ενος ανθρωπου που ηδη εχει προβληματα με την επικοινωνια και την αυτορρυθμιση τουQuote:
Originally posted by libpa
Δεν είπε κανείς ότι συνομωτεί απλά τον θεωρούν όλοι τρελό. Είναι γνωστή η ορθότητα του στίγματος. Για ποιό λόγο εξάλλου να τα γράφει άμα δεν ισχύουν;
αναλογικα ομως μπορει να λειτουργισει το ιδιο απορρυθμιστικα
και η οντοτητα που δινει ο καθε ενας σε αυτο που ισχυει εκει εξω
εαν εγω δω το εκει εξω ως ενα προβλημα και μονο
και σχετιζομαι με αυτον τον τροπο με το εκει εξω, με τους εκει εξω
τοτε ειναι που δημιουργειται μια οντοτητα που λεγεται αλληλεπιδραση με αυτους τους ορους
εαν παλι εστιασω ολο το προβλημα σε μενα και βλεπω εμενα ως προβλημα
παλι σχετιζομαι με καποιους ορους με τους εκει μη προβληματικους εξω
το θεμα δεν ειναι να γυρει η ζυγαρια στο ενα η στο αλλο και να μπαταρει
το θεμα ειναι για μενα αυτη η ζυγαρια καποια στιγμη να ισσοροπησει
οχι ολο το προβλημα σε μενα και ολα τα καλα στους εκει εξω
οχι ολο το προβλημα εκει εξω και ολα τα καλα σε μενα
ειτε υγειεις ειτε λιγοτερο υγειεις ειμαστε ολοι ανθρωποι με προβληματα και χαρες που παντα αναζητουμε το καλυτερο δυνατο για ολους μας
Ρε παιδιά, εδώ μιλάμε ότι του φέρονται άσχημα και δεν του μιλάνε, ποιός έχει το πρόβλημα ο keep; Είναι δυνατόν για μία ασθένεια να σε περιθωριοποιούν πάμε καλά; Και να λέμε ότι εσύ έχεις το πρόβλημα; Που ακούστηκε αυτό;;
Quote:
Ρε παιδιά, εδώ μιλάμε ότι του φέρονται άσχημα και δεν του μιλάνε, ποιός έχει το πρόβλημα ο keep; Είναι δυνατόν για μία ασθένεια να σε περιθωριοποιούν πάμε καλά; Και να λέμε ότι εσύ έχεις το πρόβλημα; Που ακούστηκε αυτό;;
δεν ειπαμε οτι εχει το προβλημα
αλλα πολλες φορες βλεπουμε το τι οι αλλοι προκαλουν σε μας και οχι το τι εμεις προκαλουμε στους αλλους
η αλληλεπιδραση ειναι αλληλεπιδραση
και τελος
δεν υπαρχουν μονο οι ανθρωποι που φερονται ασχημα και βριζουν και κλωτσανε
ουτε στο φορουμ ουτε στη ζωη
ειναι ευθυνη μας να τους δουμε και τους αλλους?
ναι ειναι ευθυνη μας!
δικη μου αποψη βεβαια!
Γιατί τι πιστεύεις ότι προκαλεί ο keep δηλαδή; Και αν δεν υπάρχουν άλλοι; Αφού δεν του μιλάει κανείς όπως λέει.
Quote:
Γιατί τι πιστεύεις ότι προκαλεί ο keep δηλαδή; Και αν δεν υπάρχουν άλλοι; Αφού δεν του μιλάει κανείς όπως λέει.
ειναι δυνατον να μη του μιλαει κανεις?
και αν αυτο ειναι δυνατον γιατι δεν μου λεει εστω ενα ευχαριστω τη στιγμη που τον σκεφτηκα πρωι πρωι με τις εργασιες μου και του εστειλα ενα ομορφο τραγουδακι στο φορουμ?
γιατι βλεπει μονο τα κακα?
εγω δεν υπαρχω?
εστω και μεσα απο αυτο?
ας αρχισουμε απο εδω
γι αυτο λεω μη σε βαζω σε κοπο....:)Quote:
Originally posted by researcher
keep μου καλημερα!
μιας και δεν εχω πολυ χρονο να σου γραψω σου χαριζω φιλικα ενα τραγουδακι
http://www.youtube.com/watch?v=emblM4a76jg
ελπιζω να το απολαυσεις
σε θυμιζει αυτος ο μικρος σε μικροτερη ηλικια
εμενα ετσι μου ρθε οτι σε θυμιζει
καλη δυναμη θα τα λεμε
κανω εργασιουλες τωρα....πικρααααααα....
και δεν κανω πλακα (επειδη μου το ρωτανε συχνα)
Λιμπ....πάτα φρένο.Quote:
Εγώ έχω πάει εκεί που μένει ο κηπ, έχω βγει μαζί του έξω και επέτρεψε μου να έχω μια πιο σφαιρική άποψη των πραγμάτων.
Ούτε είδα κανείς να τον κοροιδεύει, ούτε να τον βρίζει, ούτε να μη του μιλά.
Και κόσμο χαιρέτησε, και σε μαγαζιά γυρίσαμε και μια χαρά τα περάσαμε.
Δεν εννοώ φυσικά πως όλα είναι στο μυαλό του και τα φαντάζεται, απλά πως έχει τη μύγα και στην παραμικρή του ευαισθησία αρχίζει και τα βάζει με την πόλη.
Και σε αυτό που διαφωνώ εγώ προσωπικά μαζί του, είναι πως αντί να πει, ναι υπάρχουν πέντε μαλάκες σε μια πόλη και τους γραφω στ @@ και συνεχίζω ψάχνοντας για κανέναν άνθρωπο της προκοπής, αρχίζει όλα αυτά περί απόβλητου, πεταμένου, στιγματισμένου κλπ.
Δεν μπορώ να ξέρω τι είναι αλήθεια γιατί άλλα λες εσύ άλλα λέει ο keep που τα ζει. Εγώ μιλάω γι\'αυτά που λέει ο keep. Μέσα σε μερικές μέρες δεν μπορείς όμως να δεις τι παίζει μπορεί να τον χαιρετάνε και πίσω από την πλάτη του να λένε άλλα.Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Λιμπ....πάτα φρένο.
Εγώ έχω πάει εκεί που μένει ο κηπ, έχω βγει μαζί του έξω και επέτρεψε μου να έχω μια πιο σφαιρική άποψη των πραγμάτων.
Δεν εννοώ φυσικά πως όλα είναι στο μυαλό του και τα φαντάζεται, απλά πως έχει τη μύγα και στην παραμικρή του ευαισθησία αρχίζει και τα βάζει με την πόλη.
Και σε αυτό που διαφωνώ εγώ προσωπικά μαζί του, είναι πως αντί να πει, ναι υπάρχουν πέντε μαλάκες σε μια πόλη και τους γραφω στ @@ και συνεχίζω ψάχνοντας για κανέναν άνθρωπο της προκοπής, αρχίζει όλα αυτά περί απόβλητου, πεταμένου, στιγματισμένου κλπ.
Εσύ είσαι στο φόρουμ. Δεν έχεις καμμία σχέση με την πραγματική του ζωή, δεν είσαι εκεί να βγείτε για έναν καφέ. Aynway, δεν θέλω να το συνεχίσω.Quote:
Quote:
και αν αυτο ειναι δυνατον γιατι δεν μου λεει εστω ενα ευχαριστω τη στιγμη που τον σκεφτηκα πρωι πρωι με τις εργασιες μου και του εστειλα ενα ομορφο τραγουδακι στο φορουμ?
εγω δεν υπαρχω?
εστω και μεσα απο αυτο?
ας αρχισουμε απο εδω
κι εγώ γι αυτό ρώτησα αν μένει σε τόσο μικρό μέρος, γιατί ομολογώ ότι μου κάνει εντύπωση όλοι να ξέρουν το προβλημα του και να του φέρονται άσχημα. δεν αμφιβάλλω ότι θα υπάρχει κάποια ομάδα ανθρώπων που όντως θα είναι ρατσιστές και προκατειλλημένοι, αλλά εκτός από αυτούς? δεν υπάρχει κανείς άλλος?
δεν προδικαζω την πραγματικη του ζωηQuote:
Εσύ είσαι στο φόρουμ. Δεν έχεις καμμία σχέση με την πραγματική του ζωή, δεν είσαι εκεί να βγείτε για έναν καφέ. Aynway, δεν θέλω να το συνεχίσω.Quote:
Quote:
εγω δεν υπαρχω?
εστω και μεσα απο αυτο?
ας αρχισουμε απο εδω
ουτε υποτιμω το παραπονο του κηπ
λεω απλα οτι δεν εισεπραξα ενα ευχαριστω
μονο αυτο
και οτι ισως δεν ειδε καν το τραγουδι μου
δεν θελω σε καμια περιπτωση να υποτιμησω τον keep
τον εκτιμω και τον σεβομαι πραγματικα
και ειναι απο τις συμπαθειες μου στο φορουμ
οκ. εαν δε θες να το συνεχισεις δεν εχω προβλημα
Οκ. Απλά να μη γίνεται ένα παράπονο χώρος προσωπικής αντιπαράθεσης, ούτε ως προς εμένα, ούτε ως προς τον keep.
σωσταQuote:
Οκ. Απλά να μη γίνεται ένα παράπονο χώρος προσωπικής αντιπαράθεσης, ούτε ως προς εμένα, ούτε ως προς τον keep.
βεβαι ενα παραπονο ειπωμενο σε ενα φορουμ στηριξης
εχει και αυτες τις διαστασεις της συζητησης
οποτε μεσα στα πλαισια μας καλα κινουμαστε
και ο κηπ πιστευω το εκτιμα
Τι να εκτιμά;
το γεγονος οτι δεν αδιαφορουμε για αυτα που γραφει αλλα ενδιαφερομαστε πολυ ενθερμα!Quote:
Τι να εκτιμά;
Λιμπ...αν κάποιος ενδιαφέρεται και στεναχωριέται εδώ μέσα πιο πολύ για τον κηπ, να ξέρεις πως είμαι εγώ.Quote:
Δεν μπορώ να ξέρω τι είναι αλήθεια γιατί άλλα λες εσύ άλλα λέει ο keep που τα ζει. Εγώ μιλάω γι\'αυτά που λέει ο keep. Μέσα σε μερικές μέρες δεν μπορείς όμως να δεις τι παίζει μπορεί να τον χαιρετάνε και πίσω από την πλάτη του να λένε άλλα.Quote:
Λιμπ....πάτα φρένο.
Ούτε με κακία μιλάω, ούτε του πάω κόντρα για να περνά η ώρα μου. Αυτά που του λέω εδώ, του τα λέω και κατ ιδίαν και πολύ χειρότερα.
Όμως, όταν ενδιαφερόμαστε και αγαπάμε κάποιον, οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς και πολλές φορές και αυστηροί μαζί του. Αν είναι να καθόμαστε ένα ολόκληρο φόρουμ να μιζεριάζουμε/κλαιγόμαστε/καταριόμαστε μια ολόκληρη πόλη μόνο και μόνο για να νιώσει ο κηπ καλά δεν έχει κανένα νόημα και ούτε πρόκειται να τον βοηθήσει.
Από κει και πέρα, ενήλικας είναι, μόνος του θα καταλάβει αυτό που του είπε και ο μπουλ παραπάνω.
Το αν έχει δίκιο ή όχι, θέλει πολύ ψάξιμο και όχι γκρίνια και μιζέριασμα.
ΑQuote:
το γεγονος οτι δεν αδιαφορουμε για αυτα που γραφει αλλα ενδιαφερομαστε πολυ ενθερμα!
μωρε και η γκρινια χρησιμη ειναι καμια φορα
αρκει να αναγνωριζεται ως τετοια
και οχι ως η υπερτατη αληθεια
απο κει και περα και η γκρινια μια αναγκη ειναι
ισως και πολυ πολυτιμη αναγκη
(δεν κανω πλακα)
Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα να τα πει για να τα βγάλει από μέσα του. Αυτή είναι η βοήθεια, όχι να τον βρίζεις. Από ότι κατάλαβα αμφισβητείς αν αυτά που λέει είναι αληθινά. Δεν ξέρω, μίλα με τον keep, φίλος σου είναι, βρείτε τα. Εγώ δεν έχω καμμία ανάμειξη μόνο αν βλέπω κάτι άδικο όπως το να του τη λέτε ή να μην τον εμπιστεύεστε.Quote:
Λιμπ...αν κάποιος ενδιαφέρεται και στεναχωριέται εδώ μέσα πιο πολύ για τον κηπ, να ξέρεις πως είμαι εγώ.
Ούτε με κακία μιλάω, ούτε του πάω κόντρα για να περνά η ώρα μου. Αυτά που του λέω εδώ, του τα λέω και κατ ιδίαν και πολύ χειρότερα.
Όμως, όταν ενδιαφερόμαστε και αγαπάμε κάποιον, οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς και πολλές φορές και αυστηροί μαζί του. Αν είναι να καθόμαστε ένα ολόκληρο φόρουμ να μιζεριάζουμε/κλαιγόμαστε/καταριόμαστε μια ολόκληρη πόλη μόνο και μόνο για να νιώσει ο κηπ καλά δεν έχει κανένα νόημα και ούτε πρόκειται να τον βοηθήσει.
Από κει και πέρα, ενήλικας είναι, μόνος του θα καταλάβει αυτό που του είπε και ο μπουλ παραπάνω.
Γιατί δεν είναι η γκρίνια η υπέρτατη αλήθεια;Quote:
(δεν κανω πλακα)
Quote:
Γιατί δεν είναι η γκρίνια η υπέρτατη αλήθεια;Quote:
(δεν κανω πλακα)
μπορει και να ειναι αλλα μπορει και να μην ειναι
επισης εαν για οποιοδηποτε λογο με τα λογια μου υποτιμησα το βιωμα του κηπ
απλα δεν το ηθελα καθολου
λεω αυτο που με εκφραζει χωρις να θελω να υποβαθμιζω το βιωμα κανενος
Λυπαμαι πολυ...αλλα η πολη ειναι εμετικη και δεν προκειται να αλλαξω γνωμη ουτε σε 100000000000000 χρονια.
Οπως απαντησα δεν μπορεις να τσουβαλιασεις...τωρα δεν μπορω να καταλαβω ολα τα περι συνομωσιας και τσουβαλιασματος...μιλησα εγω περι συνομωσιας?
Δηλαδη μπορουμε να κολλαμε λεξεις για να πουμε αυτο που μας βολευει?
Θελετε να ζησω την υπολοιπη ζωη μου σε μια ημικαθυστερημενη κατασταση...σωνει και καλα και να μη κανω οτι δεν τρεχει τιποτα?
Οχι τρεχει και τρεχει πολυ μαλιστα.
Ευχαριστω...δεν μπορειτε να βοηθησετε....και εαν αποτυχω να φυγω θα αυτοκτονησω.
καλωστονQuote:
Originally posted by keep_walking
Λυπαμαι πολυ...αλλα η πολη ειναι εμετικη και δεν προκειται να αλλαξω γνωμη ουτε σε 100000000000000 χρονια.
Οπως απαντησα δεν μπορεις να τσουβαλιασεις...τωρα δεν μπορω να καταλαβω ολα τα περι συνομωσιας και τσουβαλιασματος...μιλησα εγω περι συνομωσιας?
Θελετε να ζησω την υπολοιπη ζωη μου σε μια ημικαθυστερημενη κατασταση...σωνει και καλα και να μη κανω οτι δεν τρεχει τιποτα?
Ευχαριστω...δεν μπορειτε να βοηθησετε....και εαν αποτυχω να φυγω θα αυτοκτονησω.
εγω δεν ειπα να μη φυγεις απο την πολη σου
που το διαβασες αυτο?
Λιμπ, σου απαντώ γιατί εσύ πρώτη είχες κάποιες απορίες σε σχέση με αυτά που γράφω.Quote:
Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα να τα πει για να τα βγάλει από μέσα του. Αυτή είναι η βοήθεια, όχι να τον βρίζεις. Από ότι κατάλαβα αμφισβητείς αν αυτά που λέει είναι αληθινά. Δεν ξέρω, μίλα με τον keep, φίλος σου είναι, βρείτε τα. Εγώ δεν έχω καμμία ανάμειξη μόνο αν βλέπω κάτι άδικο όπως το να του τη λέτε ή να μην τον εμπιστεύεστε.Quote:
Λιμπ...αν κάποιος ενδιαφέρεται και στεναχωριέται εδώ μέσα πιο πολύ για τον κηπ, να ξέρεις πως είμαι εγώ.
Δεν είπα πουθενά πως βρίζω τον κηπ, ούτε πως δεν τον πιστεύω, απλά θέλω να γίνει πιο δυναμικός και να μη γκρινιάζει συνέχεια.....:)
Θα φύγεις keep γιατί δεν θα φύγεις;
Τις γάτες δεν τις θέλω, γράφτες στη ρεμ που είναι και αλλεργική. Για οτιδήποτε υπάρχει σε ρευστό τα στοιχεία μου τα ξέρεις.Quote:
Originally posted by keep_walking
Δεν προκειται να αποτυχω.
Εδώ τα είπες και πιο πάνω λίγο που δεν το βρίσκω. Λες ότι του τα λες κατ\'ιδίαν και πολύ χειρότερα,εγώ θυμάμαι ότι είπες ότι τον βρίζεις μπροστά του, και επιπλέον λες ότι θέλει πολύ ψάξιμο, άρα δεν τον πιστεύεις.Quote:
Quote:
ΩΩωωρε λίμπα έλεος παντού βλέπεις αδικίες και ότι κάποιοι \"ρίχνουν\" κάποιον άλλο έλεος! Δεν έβρισε κανείς κανέναν, το να μιλάς σε κάποιον άμεσα και σταράτα επειδή είναι φίλος σου δεν είναι βρίσιμο. Δεν αμφισβητεί κανείς καθολικά αυτά που λέει, αυτά που λέει όντως μπορεί να έχουν την αλήθεια τους, δεν πάει να πει όμως ότι είναι και απολύτως αλήθεια και αυτό συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους. Όλοι έχουμε σχηματίσει \"ασπρόμαυρες\" απόψεις και στερετυπικές πεποιθήσεις και πολλές φορές η αλήθεια είναι κάπου στην μέση η τέλος πάντων απέχει από αυτά.
Το να σου λέει κάποιος κάτι άμεσα και σταράτα δεν ακυρώνει και αυτόματα την άποψη σου, απλά σου \"δείχνει\" και \"μια άλλη οδό\" που ίσως να μην την είχες δει. Και στην ψυχοθεραπεία πολλές φορές αυτό γίνεται και άνθρωποι με κατάθλιψη, άγχος και ότι άλλο θες άθελα τους προσκολλώνται σε πράγματα που μπορεί μεν να έχουν δόση αλήθειας αλλά είναι ένα μόνο μέρος της κατάστασης. Και η υπερβολική πίστη σε αυτά ίσως να τα καταντάει υπερβολικά και δυσλειτουργικά.
Σίγουρα μπορεί να υπάρχει κάποιος στιγματισμός από άλλους, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλοι μα όλοι οι άνθρωποι σε στιγματίζουν και σε θεωρούν \"Τρελό\". Το να πιστέψει κάτι τέτοιο είναι \"στιγματισμός\" από την αντίθετη. Είναι στατιστικά αδύνατο να μην σε πάνε όλοι και σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που θα τον συμπαθήσουν και ίσως να τον συμπαθούν ήδη (όπως και θα υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα το κάνουν φυσιολογικό είναι). Μάλιστα την στιγμή που ΤΟΣΟΙ άνθρωποι τον συμπαθούν εδώ μέσα (΄προσωπικά μιλώντας θα ήθελα με τα 1000 να βγω για καφέ με τον keep) δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν τον πάει κανείς έξω. Ίσως όντως επειδή είναι μικρή κοινωνία ο στιγματισμός να είναι ποιο εύκολος αλλά δεν πάει να πει ότι όλοι θα του συμπεριφερθούν το ίδιο. Είναι αδύνατον να είναι τόσο απόλυτα τα πράγματα, απλά.
Μην σκέφτεστε αυστηρά σε μαύρο η άσπρο γιατί σχεδόν ποτέ η αλήθεια δεν είναι ασπρόμαυρη. Flexible thinking όχι Rigid.
Η αγαπητη θεοφανια νομιζει οτι ειναι παιδικη χαρα και οτι θα μου αλλαξει γνωμη...