Originally posted by NikosD.
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.
Τι είναι πιο μίερο/αποκρουστικό/εκτος ορίων και όρων χρησης μηνυμα σε ένα φόρουμ υποστήριξης?
Το \"άντε γμσου κομπλεξικέ μαλάκα μας τα έπρηξες\", ή, το \"καλέ μου, σου αξίζει να μη γίνεις ποτέ καλά γιατί δεν έχεις την πυγμή να τα καταφέρεις\" ?
Μια μικρή απορία μήπως και ανακαλύψω γιατί έπρεπε να φτάσει το θέμα της κατερινα δέκα σελίδες πριν κλειδωθει.
Τα μηνύματα διαγράφηκαν σε 4-5 ώρες, το θέμα κλειδώθηκε σε 7 ώρες.
Σου φαίνεται πολύς αυτός ο χρόνος?
Το κλείδωμα καθυστέρησε 2 ώρες γιατί κάποια στιγμή φάνηκε να... γίνεται συζήτηση, οπότε θεώρησα ότι χρειάζεται να περιμένουμε λίγο. Διαψεύστηκα, οπότε τελικά το κλείδωσα.
Σε ότι αφορά το ρητορικό ερώτημα σου, προφανώς και επιδέχεται αυτονόητης απάντησης.
Σχετικά με τις προειδοποιήσεις: μοιάζει να μη σε βρισκουν σύμφωνη ή κάνω λάθος? Εχεις να προτείνεις κάτι πιο αποτελεσματικό?
Ναι, δεν έχουν νοημοσύνη τεχνητή οι προειδοποιήσεις. Θα έπαιρνε προειδοποίηση η κατερίνα, θα έπαιρναν προειδοποίηση και όσοι μετά κατέβαζαν καντήλια, ευθέως ή με \"γαλλικό\" τρόπο. Έχει νόημα να επιχειρηματολογούμε τι απο τα δύο θα άξιζε προειδοποίησης με τόνο και τι θα άξιζε απλής προειδοποίησης?
Θεοφανία, καταλαβαινω τι πυροδότησε την ενόχληση σου προς εμένα και σε οδήγησε να ανοίξεις αυτο το θέμα, δεν θα το σχολιάσω όμως.
Ας αποδεχτούμε κάτι (όσοι τουλάχιστον θέλουν να παραμείνουν σε αυτο το φόρουμ).
Η δυνατότητα να διορθωνει η διαχείριση σε 5 λεπτά και όχι σε 5 ώρες οποιοδήποτε κακώς κείμενο, δεν πρόκειται να υπάρξει. Ισως θα ήταν εφικτή μια τέτοια αντίδραση, αν υπήρχαν έμμισθες θέσεις διαχειριστών ή αν υπήρχε μια πολύ μεγάλη ομάδα διαχειριστών. Σε τέτοιες προτάσεις όμως στο παρελθόν, ποτέ δεν υπήρξε ενδιαφέρον.
ΥΓ. Αν η διαχείριση αντιδρούσε ακαριαία, να υποθέσω ότι κάποιοι δεν θα έμπαιναν σε συγκρούσεις?
Αναρωτιέμαι, διότι στα δικα μου μάτια, αρκετές από τις συγκρούσεις που έγιναν στο θέμα της κατερίνας, ελάχιστα αφορούσαν την κατερίνα και το σχόλιο της.
Oboro, εσένα έχω στο νου μου γράφοντας το υστερόγραφο, μιας και σε πάρα πολλά μηνύματα σου, θεωρείς πως η διαχείριση, όντας απούσα, ευθύνεται για τα κακώς κείμενα του φόρουμ.
Τουλάχιστον εμένα, μηνύματα σαν της Κατερίνας, πάντοτε με αιφνιδιάζουν, πάντοτε συνιστούν έκπληξη, από όποιον κι αν γράφονται.