Χαχαχαχα κρίμα :(Quote:
Originally posted by olgaki82
που μυριζεται τα νυχτολουλουδα ρε παιδια?
σε μονοκατοικιες μενετε?
γιατι εδω απο το μπαλκονι μου μονο κρεατιλα μυριζω απο την ταβερνα κατω στο πεζοδρομο:(
Printable View
Χαχαχαχα κρίμα :(Quote:
σε μονοκατοικιες μενετε?
γιατι εδω απο το μπαλκονι μου μονο κρεατιλα μυριζω απο την ταβερνα κατω στο πεζοδρομο:(
ε ναι...Quote:
σε μονοκατοικιες μενετε?
και τα μυριζουμε γιατι τα φυτεψαμε...
αμ πως...
Οχι σε μπαλκονια !!:PQuote:
σε μονοκατοικιες μενετε?
Εσύ αμάν με το cool. Δλδ όταν λέμε 10*10 τετραγωνικά βεράντα εννοούμε 100 τετραγωνικά; Και όταν λέμε 40*30 πόσα εννοούμε; :OQuote:
Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by soft
Η βεραντα ειναι 2* 2 η 5* 5 η 10* 10
μπαρδον και η δικια μου ειναι 40*30,
δεν θελω αηδιες
:cool:
Στο μπαλκονι μου τυχαινει να υπαρχουν νυχτολουδα και γιασεμια :). Αλλα οσον αφορα την αισθηση της οσφρησης διαθετει κι η ιδια τη δικη της φαντασια. Καμια φορα μυριζω και θαλασσα (ενω ειμαι αρκετα μακρυα).
ω ωραια αλλοι στη ρομαντσαδα και αλλοι στΑ τεβερνεια:(
ΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!
ΓΗΠΕΔΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by lightbluepath
Εσύ αμάν με το cool. Δλδ όταν λέμε 10*10 τετραγωνικά βεράντα εννοούμε 100 τετραγωνικά; Και όταν λέμε 40*30 πόσα εννοούμε; :OQuote:
Quote:
Η βεραντα ειναι 2* 2 η 5* 5 η 10* 10
μπαρδον και η δικια μου ειναι 40*30,
δεν θελω αηδιες
:cool:
Α έτσι εξηγείται η φαντασία :PQuote:
Originally posted by curtains
Στο μπαλκονι μου τυχαινει να υπαρχουν νυχτολουδα και γιασεμια :). Αλλα οσον αφορα την αισθηση της οσφρησης διαθετει κι η ιδια τη δικη της φαντασια. Καμια φορα μυριζω και θαλασσα (ενω ειμαι αρκετα μακρυα).
Quote:
αλλοι στΑ τεβερνεια:(
ΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!
και τα κοψιδια εχουν γλυκα,
εγω ενα κοκορετσι το χτυπαγα ανετα.
Ασε μην μου μπαινουν ιδεες βραδιατικα.
Ολγακι αλλαξε σπιτιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!! το καλο που σου θελωωω!!:PQuote:
ω ωραια αλλοι στη ρομαντσαδα και αλλοι στΑ τεβερνεια:(
ΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!
[quote]Originally posted by krino
Σωστό σε βρίσκω Για την Γαλλία και για το λευκό και τα 4 είναι υπέροχα (χα χα ) η καλή παρέα μετράει πάντα και εδώ που είμαι ....... σκέφτομαι πόσο ωραία θα ήταν να ήμασταν σε μια παραλία , βουνό , γουατ εβερ τέλος πάντων και να τα λέγαμε όλοι μας Τες πα τες πα ίσως κάποια ζεστή νύχτα του καλοκαιριού προς το παρών πάω για να να γιατι έχει πολύ δρόμο αυριο καλή συνέχεια σε όλουςQuote:
Originally posted by fevgatos67
Στην υγειά σου κρίνο και τα επόμενα κερασμένα απο εμένα αν και λόγο εποχής το κόκκινο δεν λέει ( περί ορέξεως κολοκυθόπιτα εδω που τα λέμε ) εχω αράξει έξω κοιτώ τα αστέρια και είναι πανέμορφα και όλες οι σκέψεις μαζί
Στην υγεία όλων μας
(υπόψιν έχει συννεφιά εδώ που είμαι χα χα αλλά εξακολουθ\'ω να τα βλέπω )
πιπερι στο στομα κρινε
οχι απαγορευμενες λεξεις
κανουμε διατροφη εν οψει παραλιας και μπικινι
με καροτα τη βγαζουμε
μη λες για κοκορετσια kai κοντοσουβλια;(
χμμμ ναι ξεχασα οτι διαιτευεται εδω μεσα....
αντε να φτιαχτειται για τις παραλιες...
Χαχαχα πλάκα έχετε και με το γήπεδο και με τα κοκορέτσια και τις δίαιτες! :P:P:P
:d:d:dQuote:
χμμμ ναι ξεχασα οτι διαιτευεται εδω μεσα....
αντε να φτιαχτειται για τις παραλιες...
Ποσο μακρια?????Quote:
Για να δω την αποσταση της φαντασιας:D
Οι αποστασεις που διανυει η φαντασια ειναι απροσμετρητες (πιο κομψο απο το απειρες :P)
Το γνωριζεται αυτο ομως.
το γνωριζω ,αλλα δεν με φτανει κανεναςQuote:
Οι αποστασεις που διανυει η φαντασια ειναι απειρες.
Το γνωριζεται αυτο ομως.
αλλα σε σοβαρα δεν μπαινω σημερα :)
σκέφτομαι ότι το μάτι δεν κλείνει και θα το ξενυχτίσω πάλι....αχ αυτές οι αϋπνίες.
Soft κατάλαβες ποιά είμαι; Αν ναι,μην το πεις, ή στείλτο σε u2u γιατί κρύβομαι :P
lol δεν το ειχα καταλαβει στην αρχη :PQuote:
Soft κατάλαβες ποιά είμαι; Αν ναι,μην το πεις, ή στείλτο σε u2u γιατί κρύβομαι :P
Αλλα μετα ειδα την υπογραφη ,μεταξυ μας τωρα πρεπει να την αλλαξεις και αυτη
κανει μπαμ,σου λεω!!
Αλλα δεν θα το πω σε κανεναν, αληθεια σου λεω θα ειμαι ταφος !!:P
Ωχ ναι αλλά ποιοί θα τη θυμούνται τώρα; :PQuote:
lol δεν το ειχα καταλαβει στην αρχη :P
κανει μπαμ,σου λεω!!
Σκέφτομαι πως κάποτε είχα κορθώσει να μη σκέφτομαι και τώρα δεν μπορώ να το κάνω.
Ξεχνιέται η άτιμη η γνώση.
Σκέφτομαι πως είναι να μη σκέφτεσαι, δύσκολο. Μεγαλώνω.
ελα εγω την θυμαμαιQuote:
Ωχ ναι αλλά ποιοί θα τη θυμούνται τώρα; :PQuote:
lol δεν το ειχα καταλαβει στην αρχη :P
κανει μπαμ,σου λεω!!
:P
Να σου πω κι αυτό, για τους παλιούς δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί φαίνεται ποιά μηνύματα είχα γράψει εγώ, για τους καινούριους μόνο δεν θέλω να φαίνεται το παλιό μου ψευδώνυμο γιατί το\'χω γράψει και facebook και δεν μπορώ να το σβήσω. Αυτά.Quote:
Αλλα δεν θα το πω σε κανεναν, αληθεια σου λεω θα ειμαι ταφος !!:P
Γιατί δεν θέλεις να σκέφτεσαι νάρνια; Το θέμα είναι απλά να κάνεις θετικές ή έστω ουδέτερες σκέψεις για να περνάει και η ώρα σου και όχι να μην κάνεις καθόλου.Quote:
Originally posted by narnia
Σκέφτομαι πως κάποτε είχα κορθώσει να μη σκέφτομαι και τώρα δεν μπορώ να το κάνω.
Ξεχνιέται η άτιμη η γνώση.
Σκέφτομαι πως είναι να μη σκέφτεσαι, δύσκολο. Μεγαλώνω.
Quote:
μόνο δεν θέλω να φαίνεται το παλιό μου ψευδώνυμο γιατί το\'χω γράψει και facebook και δεν μπορώ να το σβήσω. Αυτά.
το Nick στο facebook αλλαζει απο εδω,
http://www.facebook.com/username/
και συγκεκριμενα, εφοσον εχεις κανει Login
απο εδω,
https://register.facebook.com/editaccount.php?__a=3
μπορεις να κανεις μονο ΜΙΑ αλλαγη.
Σκέφτομαι αν πειράζει να την ξαναβάλω. Αλλά βαριέμαι να σκέφτομαι πρωί πρωί :PQuote:
ελα εγω την θυμαμαι
:P
Thanks, πως την βρήκες την σελίδα; Πήγα, παρόλο που είχα απενεργοποιήσει το λογαριασμό μου τον ενεργοποίησα πάλι αλλά λέει το νικ σας έχει ορστεί. Γκρρρ :)Quote:
το Nick στο facebook αλλαζει απο εδω,
http://www.facebook.com/username/
εδω.
ΥΓ....... ειμαι τσακαλι :P
Έλα που εγώ κάνω περίπλοκες σκέψεις, σαν μαθηματικές συναρτήσεις, σαν σκακιστής, σαν ... να μην έχει τέλος καμιά, αλλά η μία ακολουθεί την άλλη.
Σκέψεις για να περνά η ώρα?? Ευχάριστες σκέψεις-όνειρα δεν έχει αυτό το έρμο μου κεφάλι.
Εκεί δεν έχει να κάνεις τίποτα, είχα προσπαθήσει κι εγώ, δεν λέει πουθενά username ή nickname :(Quote:
εδω.
σκεφτομαι τωρα διαφορα εγω αλλα ακαταλληλα για ανηλικους και για το φορουμ.χαχαχα
Δεν μπορείς τότε απλά να χαζέψεις και να μην σκέφτεσαι; Δλδ άμα σου έρχεται μία σκέψη, να χαζεύεις και να την προσπερνάς. Εγώ έχω συγκεκριμένη ώρα που σκέφτομαι. Το μεσημέρι, επειδή δεν έχω τι να κάνω, κάθομαι και σκέφτομαι τα πάντα. Και παλιά το βράδυ πριν κοιμηθώ αλλά εκεί με πείραζε γιατί ήθελα να κοιμηθώ :(Quote:
Originally posted by narnia
Έλα που εγώ κάνω περίπλοκες σκέψεις, σαν μαθηματικές συναρτήσεις, σαν σκακιστής, σαν ... να μην έχει τέλος καμιά, αλλά η μία ακολουθεί την άλλη.
Σκέψεις για να περνά η ώρα?? Ευχάριστες σκέψεις-όνειρα δεν έχει αυτό το έρμο μου κεφάλι.
Quote:
Εκεί δεν έχει να κάνεις τίποτα, είχα προσπαθήσει κι εγώ, δεν λέει πουθενά username ή nickname :(Quote:
εδω.
στο settings,
η πρωτη γραμμη λεει name και η δευτερη username.
Όχι η πρώτη γραμμή λέει \"Όνομα\" και η δεύτερη \"Email\"Quote:
στο settings,
η πρωτη γραμμη λεει name και η δευτερη username.
Σκέφτομαι ότι θέλω να βρω παρέα. Κουράστηκα να είμαι μόνη μου. :(
Γιατί lbp είσαι μόνη; Δεν έχεις εμάς εδώ, εμείς τι ρόλο παίζουμε;
janet ναι και χαίρομαι, αλλά δεν μπορώ να βγω για έναν καφέ μαζί σας. Πριν βγήκα με κάτι φίλες της αδερφής μου αλλά η μία δεν με ξέρει και ούτε νομίζω θέλει να με μάθει και η άλλη δεν με πάει... χωρίς λόγο. Δεν έχει γίνει κάτι κάναμε παρέα από παλιά γιατί ήταν φίλη της αδερφής μου και ξαφνικά δεν θέλει να βγούμε μόνες μας, λογικά ούτε και με την αδερφή μου με θέλει. Πριν ούτε μου μίλησε. Ένα ξερό τι κάνεις :(Quote:
Originally posted by janet
Γιατί lbp είσαι μόνη; Δεν έχεις εμάς εδώ, εμείς τι ρόλο παίζουμε;
Είδες όταν λέω εγώ φιλίες με κοπέλες αστα να πάν καλύτερα να κανείς παρέα με αγορια πιο καλά είναι τα αγόρια για παρέα, δεν ζηλεύουν, δεν ανταγωνίζονται.