http://www.youtube.com/watch?v=RtNd-19hBkY
HURTS-Wonderful Life (Official Video plus lyrics)
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=RtNd-19hBkY
HURTS-Wonderful Life (Official Video plus lyrics)
http://www.youtube.com/watch?v=Btly6coZEZI
Zucchero - Wonderful Life with lyrics
Quote:
Originally posted by Adzik
καλα και οταν δεν τα παιρνεισ μια χαρα εινα..απλωσ γινεσαι λιγο ακαταλαβαιστικοσ αυτο εινα
εννοειτε να τα παιρνει...!!!!!
?
Θέλει να πει η Adzik πιστεύω ότι είναι μια χαρά παιδί ο keep δεν θα τον στιγματίσει για την ασθένεια αυτό πιστεύω ότι εννοεί. Αλλά λέει καθαρά να τα παίρνει.
αλλά τί είναι ?Quote:
Originally posted by keep_walking
αρκτος νομιζω μιλησα με γεγονοτα...το γεγονος οτι ειχα 1,5 χρονια ψυχωτικο επεισοδιο οπως το περιεγραψα...δεν νομιζω να ειναι θεμα αγωγης λολ.
πώς αντιμετωπίζεται ένα ψυχωτικό επεισόδιο?
θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σου σου.
αυτο αυτο..οτι η αρρωστια δεν κανει το ποιοι ημαστε.. ειναι απλα κομματι μασ..Quote:
Originally posted by lightbluepath
Θέλει να πει η Adzik πιστεύω ότι είναι μια χαρά παιδί ο keep δεν θα τον στιγματίσει για την ασθένεια αυτό πιστεύω ότι εννοεί. Αλλά λέει καθαρά να τα παίρνει.
εχω καλυφθει απο τις απαντησεις....
δεν ξερω τι συμβουλες θα ηθελες κιπ, οταν θα θελεις κατι συγκεκριμενα,εδω ειμαστε...
θα ηθελα ομως να θυμισω και στον κιπ και σε οποιον αλλο με ενα χρονιο προβλημα, που ισως εχει ξεχασει πως ειναι τα πραγματα χωρις ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ προβλημα, οτι η ζωη δεν ειναι ευκολη για κανεναν, ουτε υπαρχει ευτυχια πισω απο καθε γωνια αρκει να μην εχεις ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ προβλημα.
υπαρχουν ανθρωποι σαν τον κιπ που ταλαιπωρουνται χρόνια απο καποιο τετοιο προβλημα, εχουν ομως την ευκολια της στηριξης εστω και οικονομικης απο τους δικους τους και αλλοι χωρις καποιο \"τετοιο\"προβλημα που φτυνουν αιμα σε ολους τους τομεις της ζωης τους κι εχουν κατακτησει το παραμικρο πετραδακι με απειρες προσπαθειες και δυσκολιες,χωρις στηριξη απο πουθενα...
δεν ειναι αυτονοητη καμια ευτυχια για κανεναν κιπ..απλα ο καθενας βλεπει τα δικα του θεματα και μπορει να νομιζει οτι για ολους τους αλλους η ζωη ειναι ευκολη..
υπαρχει μια παροιμια που λεει αργια αρχη καθε κακιας η καπως ετσι.. πιστευω αμα μπορεσεις και μπεις σε ενα προγραμμα θα φτιαξουν αρκετα τα πραγματα.. ολοι οι ανθρωποι αμα δεν κανουν τιποτα ολη μερα τους πιανουν ψυχολογικα κανουν κακες σκεψεις και τετοια... στην αρχη θα ειναι δυσκολο αμα το επιχειρησεις να βρεις μια ρουτινα αλλα μετα θα στρωσει το πραγμα σιγα-σιγα.. αυτα απο μενα.. α και μη περιμενεις να σε καταλαβει κανεις απολυτα.. αμα ξερεις οτι καποια πραγματα δεν θα τα καταλαβει καποιος μη μπεις στον κοπο να του τα πεις... peace :cool:
Ολα καλα, ολα ανθηρα σημερα πρωτη και η τελευταια μου μερα στις διακοπες και καθαρισε το κεφαλι μου και ειναι η πρωτη μερα ουσιαστικα που διασκεδαζω:)
Διπλασιασα φαρμακευτικη αγωγη και ηρεμησα με εναν απολαυστικο , χορταστικο υπνο ξυπνησα αλλος ανθρωπος και πετυχα αυτο που ηθελα:)
Η πολιτιδα ας το πουμε που με επιασε δηλαδη το περιβαλλον μου εχει βασεις αλλα οπως παντα ειναι υπερδραματοποιηση καποιων καταστασεων που πηγαζουν τοσο απο σενα (αν στεκεσαι γερα δεν σε γκρεμιζει τιποτα)...οσο και απο δικια τους βλακεια ας το πουμε.
Καιρος να κυνηγησω τους στοχους μου και να το διασκεδασω ταυτοχρονα:)
Ξερετε...αυτος ειναι ο λογος υπαρξης του φορουμ...να βγαζεις την μαυριλα που δεν μπορεις να βγαλεις με καποιο οικειο προσωπο...οσο και αν ακουγονται παραλογα αυτα που γραφω...δεν φτιαχνω ενα image εδω , προσπαθω να βοηθησω τους αλλους οσο και τον εαυτο μου:)
Νομιζω οτι το πετυχα για αλλη μια φορα , να σταθω παλι στα ποδια μου.
Και να πω ξανα ευχαριστω αν και τα ευκολως εννοουμενα πολλες φορες παραλειπονται:)
Χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα Κeep και που διασκεδάζεις.Αλλά να μην ξεχνιόμαστε.Να είσαι σταθερός!:D:P
συγχαρητηρια ρε κιπ,και εις ανωτερα!!!!Quote:
Ολα καλα, ολα ανθηρα σημερα πρωτη και η τελευταια μου μερα στις διακοπες και καθαρισε το κεφαλι μου και ειναι η πρωτη μερα ουσιαστικα που διασκεδαζω:)
Διπλασιασα φαρμακευτικη αγωγη και ηρεμησα με εναν απολαυστικο , χορταστικο υπνο ξυπνησα αλλος ανθρωπος και πετυχα αυτο που ηθελα:)
Η πολιτιδα ας το πουμε που με επιασε δηλαδη το περιβαλλον μου εχει βασεις αλλα οπως παντα ειναι υπερδραματοποιηση καποιων καταστασεων που πηγαζουν τοσο απο σενα (αν στεκεσαι γερα δεν σε γκρεμιζει τιποτα)...οσο και απο δικια τους βλακεια ας το πουμε.
Ξερετε...αυτος ειναι ο λογος υπαρξης του φορουμ...να βγαζεις την μαυριλα που δεν μπορεις να βγαλεις με καποιο οικειο προσωπο...οσο και αν ακουγονται παραλογα αυτα που γραφω...δεν φτιαχνω ενα image εδω , προσπαθω να βοηθησω τους αλλους οσο και τον εαυτο μου:)
πολυ χαιρομαι με την εξελιξη αυτη,τελω εν αναμονη για τις επομενες κινησεις σου που θα σε φερουν κοντα στον στοχο σου (της ανεξαρτησιας αν δεν κανω λαθος)
αλλα επειδη εμεις ξελαρυγγιαστηκαμε να στο λεμε, οτι ναι, ειναι οπως τα λες,συμβαινουν ολα αυτα που μας λες, αλλα υπερδραματοποιεις την κατασταση απο αποψη συναισθηματος γιατι μαλλον κατι δεν παει καλα με την αγωγη σου κι εσυ φωναζες και χτυπιοσουν οτι δεν σε καταλαβαινουμε κι οτι καμια σχεση δεν εχει η αγωγη, εγω το κραταω αυτο το πανηγυρικο αποσπασμα, κι αν ο μη γενοιτο επαναληφθει το περιστατικο, θα στο κοτσαρω κατω απο καθε απαντηση σου να το θαυμαζεις
:Ρ
Να το κανεις αν και να ξερεις οτι πολλες φορες ειμαι πεισματαρης πολυ:)Quote:
Originally posted by Remedy
πολυ χαιρομαι με την εξελιξη αυτη,τελω εν αναμονη για τις επομενες κινησεις σου που θα σε φερουν κοντα στον στοχο σου (της ανεξαρτησιας αν δεν κανω λαθος)
αλλα επειδη εμεις ξελαρυγγιαστηκαμε να στο λεμε, οτι ναι, ειναι οπως τα λες,συμβαινουν ολα αυτα που μας λες, αλλα υπερδραματοποιεις την κατασταση απο αποψη συναισθηματος γιατι μαλλον κατι δεν παει καλα με την αγωγη σου κι εσυ φωναζες και χτυπιοσουν οτι δεν σε καταλαβαινουμε κι οτι καμια σχεση δεν εχει η αγωγη, εγω το κραταω αυτο το πανηγυρικο αποσπασμα, κι αν ο μη γενοιτο επαναληφθει το περιστατικο, θα στο κοτσαρω κατω απο καθε απαντηση σου να το θαυμαζεις
ΚΑΙ αυτο!Quote:
Να το κανεις αν και να ξερεις οτι πολλες φορες ειμαι πεισματαρης πολυ:)Quote:
Originally posted by Remedy
lol...να σαι καλα ρεμ ξελιγωθηκα στα γελια:)