Quote:
Originally posted by Paolo_1
Μα ποιος σου είπε ότι την πέφτουν οι άνδρες;Καταρχήν από αυτά που βλέπω εγώ,δεν θέλετε να σας την πέφτουν κιόλας.Όποιος προσπαθεί να πλησιάσει μια άγνωστη κοπέλα αυτομάτως χαρακτηρίζεται λιγούρι.Κι ο άλλος, αν φάει μια-δυο χυλόπιτες του κόβονται τα φτερά,και μετά είναι δύσκολο να ξαναεπιχειρήσει κάτι.Καλώς ή κακώς,όλες τις σχέσεις πλέον τις ξεκινούν οι γυναίκες,είτε κάνοντας αυτές το πρώτο βήμα σε μια καφετέρια ή οπουδήποτε,είτε μέσω κοινών φίλων λέγοντας ότι \'μου αρέσει ο τάδε,ας του την πέσω και ό,τι βγει\'.Δε βλέπω άλλο τρόπο για να ξεκινήσει πλέον μια σχέση.Για τους άνδρες,μόνο αν είσαι λεφτάς ή αθλητής μπορείς να ξεκινήσεις κάτι καινούριο σε χώρους που υποτίθεται ότι είναι για γνωριμίες.Αυτό αποδεικνύεται και από το ότι οι περισσότεροι άνδρες που βγαίνουν έξω,μόνοι τους πάνε,μόνοι τους γυρίζουν,χωρίς καμία πιθανότητα νέας γνωριμίας.
Τι να τους κάνω εγώ που δεν την πέφτουν; Υπάρχουν και κοπέλες που έχουν μάθει στον παλιό τρόπο γνωριμίας. Εξάλλου είπα, οι περισσότεροι ψάχνουν για ελεύθερη σχέση ή σεξ, οπότε γιατί να την πέσει μια γυναίκα άμα ενδιαφέρεται για σοβαρή σχέση;