Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
[Όπως και έξω στη ζωή ο καθένας κοιτάει την πάρτη του, έχει το μακρύ και το κοντό του. Εγώ πλέον δεν ξέρω γιατί μπαίνω εδώ μέσα, δεν νομίζω πως μπαίνω για τους άλλους lpb, θα είμαι ειλικρινής.. μπαίνω επειδή έχω εξάρτηση (πλέον) με το ιντερνετ, κάτι που το βλέπω και σε άλλους ανθρώπους. Έτυχε να είναι αυτό το φορουμ που θα κολλήσω λόγω της απίθανα σχιζοφρενικής εμπειρίας μου. Θα πω την άποψη μου, θα πω και καμιά μαλακία και θα το κάνω πιο εύκολα επειδή δεν έχω άμεση σχέση με κανέναν από εδώ .. και οι περισσότεροι δεν θα με δουν ούτε ζωγραφιστό, ούτε θα θελήσουν να κάνουν παρέα άλλωστε μαζί μου και είμαι πολύ συμφιλιωμένος με αυτό. Πολύ απλά αν αληθινά θέλεις να μην συνεχίσεις να διαβάζεις διαμάχες την κάνεις από εδώ με ελαφρά,..,, ειδάλλως δέχεσαι πως μέσα σου κρυφά έχεις και εσύ λίγη αγριάδα.
Ονειροπλασμένε μπαίνω για τους λόγους που λες κι εσύ. Και όχι επειδή έχω αγριάδα. Έχω βέβαια όταν μου τη λένε. Επιπλέον ένας λόγος που μπαίνω είναι για να βοηθηθώ για το πρόβλημά μου. Αλλά ακόμα και να φύγω, θα συνεχίσουν να μίλάνε για μένα, αφού δεν ξέρουν τίποτα άλλο να κάνουν. Δεν θέλω όμως να τους κάνω τη χάρη να φύγω.