χχαχαχαχQuote:
Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by RainAndWind
ονομάζεται temporizing.
που ανετα μετατρεπεται σε monimizing
:cool:
Printable View
χχαχαχαχQuote:
Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by RainAndWind
ονομάζεται temporizing.
που ανετα μετατρεπεται σε monimizing
:cool:
οοο το τσαμενο!!! πατ πατ :DQuote:
Originally posted by anisixos
Πραγματικά δεν προλαβαίνω να σας ακολουθήσω. Λέτε διάφορα και αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι όλα τα ποστ της Zhenia η οποία φαίνεται πολύ επιθετική και αρνητικά προκατειλημένη μαζί μου. Καταρχήν θέλω να πω πως όλοι αυτοί οι προβληματισμοί μου και οι συζητήσεις που έχω κάνει με την κοπέλα πηγάζουν από πραγματικό ενδιαφέρον προς εκείνην και τη σχέση μας. Θεωρώ απαράδεκτη τη συμπεριφορά των γονιών της απέναντί της και νομίζω πως γι\'αυτό φταίνε και εκείνοι και η κοπέλα. Επειδή έχω πάει σπίτι τους, είναι ξεκάθαρο πως δίνουν απλά εντολές και θέλουν εκείνη να τις ακολουθεί χωρίς να τους ενδιαφέρει πολλές φορές καν η γνώμη της. Έχει τύχει πολλές φορές να την περιμένω το απόγευμα να έρθει σπίτι μου και να παίρνω τηλέφωνο και να την ρωτάω γιατί αργεί και μου απαντάει πως κοιμόταν η μαμά της και περιμένει να ξυπνήσει για να της πει πως φεύγει. Αυτό εμένα μου ακούγεται γελοίο μέχρι αηδίας.
Δεν είπα ποτέ πως δεν την θέλω επειδή δε βάφεται ή επειδή δε ντύνεται σέξυ. Απλώς θέλω να δείξω τον χαρακτήρα της, πως δεν βλέπει τον εαυτό της ως γυναίκα. Και εντάξει, άνδρας είμαι κι εγώ, μου αρέσει να νιώθω πως είμαι με γυναίκα παρά με παιδάκι. Περιττό να πω πως είναι πολύ κλειστή και μου μιλάει ψυχρά. Αν κάποιος μας ακούσει να μιλάμε στο τηλέφωνο, θα νομίζει πως είμαστε φίλοι. Εγώ προσπαθώ αλλά αυτή ζορίζεται να με πει μωρό μου ή οτιδήποτε άλλο.
ελα βρε! κουβεντα κανουμε! Αφου δεν σε γνωριζω, πως να ειμαι προκατειλημενη!
krino, της έχω πει πως πρεπει να τους δείξει πως είναι υπεύθυνη, να δείξει πιο δυναμική, να σηκώσει ανάστημα αλλά σιγά σιγά και χωρίς να δημιουργήσει ρήξη. Έτσι θα ξεκινήσουν να την εμπιστεύονται και να καταλάβουν πως δεν είναι παιδάκι πια. 5 χρόνια έζησε στην Αγγλία μόνη, έλεος. Αυτή όμως μου λέει πως δεν μπορεί να αλλάξει τους γονείς της, το θεωρεί τετελεσμένο.
Ε αυτά είναι σημαντικά αν δεν μπορεί να σου μιλήσει γλυκά και δεν συννενογιέστε τότε για ποιούς γονείς μου λες; Αυτοί ας κάνουν ότι θέλουν, μπορείτε και να τους γράφετε στην τελική. Τουλάχιστον εσύ. Εδώ έχετε άλλα προβλήματα να λύσετε, για μένα δεν λύνονται.Quote:
ΥΓ: Ποτέ δεν μπορεί να μου μιλήσει γλυκά.
Ε άρα έχει διάθεση να αλλάξει απλά αυτοί δεν μπορούν να καταλάβουν. Τότε τι σε πειράζει η κοπέλα;Quote:
krino, της έχω πει πως πρεπει να τους δείξει πως είναι υπεύθυνη, να δείξει πιο δυναμική, να σηκώσει ανάστημα αλλά σιγά σιγά και χωρίς να δημιουργήσει ρήξη. Έτσι θα ξεκινήσουν να την εμπιστεύονται και να καταλάβουν πως δεν είναι παιδάκι πια. 5 χρόνια έζησε στην Αγγλία μόνη, έλεος. Αυτή όμως μου λέει πως δεν μπορεί να αλλάξει τους γονείς της, το θεωρεί τετελεσμένο.
Ισως γιατι η κοπελα ρωταει την μαμα της και τον μπαμπα της για το τι κανει????? Ισως γιατι οτι και να κανει η κοπελα ειναι εξαρτημενο απο τους δικους της???? Λεω εγω τωρα!!!???Quote:
Originally posted by lightbluepath
Ε άρα έχει διάθεση να αλλάξει απλά αυτοί δεν μπορούν να καταλάβουν. Τότε τι σε πειράζει η κοπέλα;Quote:
Έχει διάθεση με το να μου λέει \"δεν μπορώ να τους αλλάξω,ΤΕΛΟΣ\"; Δηλαδή αν δεν περίμενε να ξυπνήσει η μαμά της και έφευγε και ερχόταν σε μένα και της άφηνε ένα σημείωμα θα γινόταν τίποτα; Ή μιλούσαν αργότερα στο τηλέφωνο. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ούτε η παραμικρή προσπάθεια από μέρους της παρόλο που μου λέει πως προσπαθεί. Προσπαθεί 7 μήνες να με πει μωρό μου και δεν μπορεί. Τόσο δύσκολο είναι πια; ΕΛΕΟΣ
Anisixe μήπως δε σε θέλει όσο πιστεύεις; Αν λες οτι αγαπάς κάποιον αλλά δε του δείχνεις κάποια σημάδια τρυφερότητας ή αγάπης τότε αυτό δεν είναι σχέση είναι φιλία με προνόμια (το sex δλδ)
οχι μωρο μου! δεν ειναι δυσκολο.Quote:
Έχει διάθεση με το να μου λέει \"δεν μπορώ να τους αλλάξω,ΤΕΛΟΣ\"; Δηλαδή αν δεν περίμενε να ξυπνήσει η μαμά της και έφευγε και ερχόταν σε μένα και της άφηνε ένα σημείωμα θα γινόταν τίποτα; Ή μιλούσαν αργότερα στο τηλέφωνο. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ούτε η παραμικρή προσπάθεια από μέρους της παρόλο που μου λέει πως προσπαθεί. Προσπαθεί 7 μήνες να με πει μωρό μου και δεν μπορεί. Τόσο δύσκολο είναι πια; ΕΛΕΟΣ
μηπως θελει να σε αποκαλει αλλιως, δεν την εκφραζει το \"μωρο μου\" ?
δεν ειναι απαγορευτικο ξερεις...να υπαρχει μια μονο εκφραση αγαπης και τρυφεροτητας.
Μηπως σε λεει \"κουρκουμπινακι μου\" η \"βερυκοκλαδιτσα μου\"?
λολ. Τέλειο. Μπορώ να το δανειστώ;Quote:
Originally posted by Zhenia η \"βερυκοκλαδιτσα μου\"?
Νομίζω πως το κουράζεις πολύ,ενώ ο τίτλος που ο ίδιος έβαλες στο νήμα σου δίνει την απάντηση,ήταν σχέση που κατά κάποιον τρόπο τη χώρεσες στη ζωή σου συμβιβαστικά.Όμως,αυτό αφού το αναγνωρίζεις,πως στόχευσες χαμηλά γιατί για εκεί ένιωθες να είσαι,γιατί παλεύεις τόσο να την αλλάξεις,λες και καθώς εσύ νιώθεις ψηλότερα τώρα,θα ψηλώσει κι ο άλλος;H κοπέλα θα αλλάξει όταν φτάσει στο σημείο να έχει ωριμάσει μέσα της η ανάγκη για αλλαγή,όχι επειδή της το επιτάσσεις εσύ για να φτάσει το βήμα σου.
Δικαίωμα της. Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου.Quote:
Originally posted by frei
Ισως γιατι η κοπελα ρωταει την μαμα της και τον μπαμπα της για το τι κανει????? Ισως γιατι οτι και να κανει η κοπελα ειναι εξαρτημενο απο τους δικους της???? Λεω εγω τωρα!!!???
Quote:
Δικαίωμα της. Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου.Quote:
Ισως γιατι η κοπελα ρωταει την μαμα της και τον μπαμπα της για το τι κανει????? Ισως γιατι οτι και να κανει η κοπελα ειναι εξαρτημενο απο τους δικους της???? Λεω εγω τωρα!!!???
Ουτε εγω γλυκειά μου!
Αυτό είναι το πρόβλημα σου ξαναλέω αν απευθύνεσαι σε μένα. Το ότι είναι ψυχρή. Και όχι το ότι περίμενε να ξυπνήσει η μαμά της και δεν της άφησε σημείωμα. Αυτά δεν σε αφορούν.Quote:
Ωραία.Quote:
Ουτε εγω γλυκειά μου!
ναι :)Quote:
Originally posted by Coral
λολ. Τέλειο. Μπορώ να το δανειστώ;Quote:
Originally posted by Zhenia η \"βερυκοκλαδιτσα μου\"?
Cool. Ευχαριστώ Zhenia!
Quote:
Originally posted by Zhenia
οχι μωρο μου! δεν ειναι δυσκολο.
οριστε!
βρεθηκε η εθελοντρια,
το οποιο το λεει αβιαστα - αβαδιστα - ακουραστα....
Τί να πω ρε παιδιά, νομίζω πως με δουλεύετε. Σας φαίνομαι για τρελός; Λέτε να μου μιλάει γλυκά αλλά το μόνο που δε λέει είναι ¨μωρό μου\" κι εγώ νομίζω πως είναι ψυχρή; Γενικά δεν μπορεί να μου δείξει σημάδια τρυφερότητας. Έτσι είναι ο χαρακτήρας της. Δεν είχε ποτέ σχέση πριν, δεν την είχε αγγίξει άνδρας. Η κοπέλα είναι περίπτωση λέμε.
κανεις δεν σε δουλευει και κανεις δεν σε θεωρει τρελλο φυσικα..Quote:
Τί να πω ρε παιδιά, νομίζω πως με δουλεύετε. Σας φαίνομαι για τρελός; Λέτε να μου μιλάει γλυκά αλλά το μόνο που δε λέει είναι ¨μωρό μου\" κι εγώ νομίζω πως είναι ψυχρή; Γενικά δεν μπορεί να μου δείξει σημάδια τρυφερότητας. Έτσι είναι ο χαρακτήρας της. Δεν είχε ποτέ σχέση πριν, δεν την είχε αγγίξει άνδρας. Η κοπέλα είναι περίπτωση λέμε.
αφαιρεσε τις κωμικες σάλτσες(γιατι ο καθενας μας εδω μεσα κρυβει εναν καταπιεσμενο περφομερ) και το υπολοιπο εινια η πραγματικη μας γνωμη γι αυτο που αντιμετωπιζεις...
αλλα κατσε και σκεψου κι εσυ μηπως κακως καθεσαι σε μια σχεση που δεν σε καλυπτει σε τοσο πολλα πραγματα...
και μονο που την αποκαλεις περιπτωση δειχνει οτι δεν την σεβεσαι πλεον...Quote:
Quote:
οποτε ποιο ειναι το κεντρικο ερωτημα?
το πως θα την κανεις φουρνελο η πως να το διαλυσεις γιατι που να τρεχεις να ασχολησαι?
Ισχυει αυτο που ειπε η ρεμεντι!Quote:
Κατα τ\'αλλα μαλλον η κοπελα αυτη δεν ξερει πως περιμενουν ολοι να φερθει σε μια σχεση,τι να λεει και πως να φερεται ισως. Ειναι απλα ο εαυτος της.
Να μια ιδεα...δωσε της το σεναριο με τις ατακες της (σαν αυτες που πολλοι χρησιμοποιουμε στις σχεσεις μας) να το εφαρμοσει με ατακες :P:D
Μπορει να χρειαζεται τον χρονο της ,μπορει απλα να μην την εμπνεει το κλιμα εξισου οσο και εσενα δεν σε εμπνεει.
Εκεινη τι λεει για σενα? Σου εχει πει να αλλαξεις κατι?
anisixos, διάβασα τα περισσότερα από το topic. Με το αγόρι μου τα έφτιαξα στα 17 μου, πήγαινα δευτέρα λυκείου τότε. Ο πατέρας μου είναι ένας αυταρχικός άνθρωπος, τα έχω πει κατά καιρούς σε άλλα topic. Όταν λοιπόν τα φτιάξαμε με το αγόρι μου έκανα σαν παρανοϊκή!! Φοβόμουν συνεχώς ότι θα μας έβλεπε, ότι θα τηλ. δε θα είμαι σπίτι και θα αρχίσει να με ψάχνει, ότι όταν με ζητούσε στο τηλ. κάτι έχει μάθει για τη σχέση μου κοκ. Εννοείται ότι το αγόρι μου τα είχε δει όλα τότε, δεν καταλάβαινε το πόσο φοβόμουν, προσπαθούσε να με ηρεμήσει αλλά εγώ τίποτα. Είχαμε τσακωθεί πολλές φορές γι\' αυτό το ζήτημα, ειδικά τον πρώτο καιρό. Σιγά σιγά ηρέμησα, τελοσπάντων δεν κάνω σαν τρελή. Με βοήθησε πολύ όμως ο φίλος μου σε αυτό. Σταμάτησε να φωνάζει γι\' αυτήν την κατάσταση, μου έδωσε λίγο χρόνο και σιγά σιγά ηρέμησα. Βέβαια, αυτή η φοβία δε φεύγει, ακόμα τον φοβάμαι. Απλά βάζω το μυαλό μου να δουλέψει και σκέφτομαι ότι είμαι 24 πια. Ο πατέρας μου φυσικά δεν ξέρει ακόμα (7 χρόνια μετά) ότι έχω σχέση, δε με έχει ρωτήσει ποτέ ευθέως και εγώ δεν έχω ανοίξει τέτοιο θέμα. Πιο πολύ όμως γιατί ανακατεύεται πολύ στα προσωπικά των άλλων και έτσι δε θα ήθελα να χωθεί στη σχέση μου.. Με όλα αυτά θέλω να σου πω ότι αν την αγαπάς την κοπέλα και την θες πραγματικά πρέπει να κάνεις υπομονή και να μην της το λες συνέχεια. Ίσως να θέλει το χρόνο της , να βρει τη δύναμή της και να τους αντιμετωπίσει. Αν πάλι δεν νιώθεις κάτι δυνατό γι\' αυτήν τότε καλύτερα να το λήξεις. Τώρα όσο για το ντύσιμο κτλ θεωρώ ότι υπάρχουν διάφοροι τύποι γυναικών. Αν θέλεις τη γυναίκα κοκέτα και πιο πολύ θηλυκό τότε ίσως εκείνη να μην είναι η σωστή επιλογή. Μην της επιβάλεις όμως την αλλαγή, η κάθε γυναίκα έχει το δικό της στιλ και αυτό την κάνει γοητευτική. Αυτά από μένα..;)
εγω λεω το αλλο.....
οπως το εχω ξαναπει.
Αν εγραφε εδω μεσα η \"ανησυχη\",
θα βλεπαμε πολυ πιθανον μια αλλη διαφορετικη εικονα, την οποια σημερα δεν εχουμε.
ανησυχε.....μου θυμίζεις την ιστορία ενός γνωστού μου ζευγαριού.
Τα έφτιαξαν γιατί δεν υπήρχε τίποτε άλλο στον ορίζοντα και για τους δύο.
Δεν υπήρξαν ποτέ ερωτευμένοι, απλά από το να είναι μόνοι επέλεξαν να είναι μαζί. Διέκριναν δυο-τρια καλά στοιχεία ο ένας πάνω στον άλλον, το βάφτισαν σχέση και πορεύτηκαν. Κάποια στιγμή σταμάτησαν το σεξ. Ο άντρας της ιστορίας απεφάνθη πως τον ενοχλούσαν τα κιλά της και αν αδυνάτιζε θα έφτιαχνε αυτό το κομμάτι.
Άρχισε λοιπόν να τη ...ζυγίζει. Τσακωμοί, χωρίσματα, (από μεριάς του), προκειμένου να αδυνατίσει η γυναίκα, να της τάζει μέχρι γάμο γιατί όπως έλεγε ήταν το μόνο που τον ενοχλούσε.
Τεσπα, μετά από πολύ κόπο και βάσανανα και αφού αυτή κόντεψε να πάει στο τρελλοκομείο μετρώντας γραμμάρια, στο τέλος αδυνάτισε και παρέμεινε αδύνατη.
Τη συναντώ λοιπόν μετά από καιρό και τη ρωτάω πως τα πάνε κλπ. Μου λέει, πάλι δεν κάνουμε σεξ. Λέω, μετά από τόσο κόπο?
Μου λέει, με θέλει πιο πτνα στο κρεββάτι.
Αυτή η καημένη προκειμένου να παντρευτεί θα κάνει τα πάντα, αλλά πάλι που καταλήγουμε?
Δεν υπάρχει έρωτας και όταν δεν υπάρχει έρωτας φίλε μου θα σε εκνευρίζει ακόμη και η ανάσα της.
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
ανησυχε.....μου θυμίζεις την ιστορία ενός γνωστού μου ζευγαριού.
Τα έφτιαξαν γιατί δεν υπήρχε τίποτε άλλο στον ορίζοντα και για τους δύο.
Δεν υπήρξαν ποτέ ερωτευμένοι, απλά από το να είναι μόνοι επέλεξαν να είναι μαζί. Διέκριναν δυο-τρια καλά στοιχεία ο ένας πάνω στον άλλον, το βάφτισαν σχέση και πορεύτηκαν. Κάποια στιγμή σταμάτησαν το σεξ. Ο άντρας της ιστορίας απεφάνθη πως τον ενοχλούσαν τα κιλά της και αν αδυνάτιζε θα έφτιαχνε αυτό το κομμάτι.
Άρχισε λοιπόν να τη ...ζυγίζει. Τσακωμοί, χωρίσματα, (από μεριάς του), προκειμένου να αδυνατίσει η γυναίκα, να της τάζει μέχρι γάμο γιατί όπως έλεγε ήταν το μόνο που τον ενοχλούσε.
Τεσπα, μετά από πολύ κόπο και βάσανανα και αφού αυτή κόντεψε να πάει στο τρελλοκομείο μετρώντας γραμμάρια, στο τέλος αδυνάτισε και παρέμεινε αδύνατη.
Τη συναντώ λοιπόν μετά από καιρό και τη ρωτάω πως τα πάνε κλπ. Μου λέει, πάλι δεν κάνουμε σεξ. Λέω, μετά από τόσο κόπο?
Μου λέει, με θέλει πιο πτνα στο κρεββάτι.
Αυτή η καημένη προκειμένου να παντρευτεί θα κάνει τα πάντα, αλλά πάλι που καταλήγουμε?
Δεν υπάρχει έρωτας και όταν δεν υπάρχει έρωτας φίλε μου θα σε εκνευρίζει ακόμη και η ανάσα της.
μπλιάχ !!! συμβιβασμός ε?
ΡΕ ΣΥ ΑΝΙΣΥΧΕ ΕΧΕΙς ΛΑΘΟς ΤΙΤΛΟ , τι πα αν πει εξαναγκασμενη σχεση ? σας εξαναγκασε κανεις ? εσεις εχεται βρει \'ο φιλιπας τον ναθαναηλ \'\',,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ολα τα βλεπω οκ στην σχεση σας ,, απλα θες την επιβεβαιωση ισως και οι δυο σας ,,,μεινε-ται μαζι οσο περνατε καλα,, εως να βρεις οτι υπαρχει σιγουρα καποια ποιο ταιριαστη για σενα ,,,,,πραγμα που ισως δεν το βρεις συντομα η μπορει να μην το βρεις και καθολου (κανεις δε μπορει να σου υποσχεθει οτι θα το βρεις ),,,,, και να θυμασαι οτι η μοναξια .......\'ειναι απο χωμα \'\' ,,οπως λεει και ενα βιβλιο .
Μπορεί να ακούγεται εγωιστικό και άσχημο αλλά θεωρητικά θα μπορούσα να μείνω σε αυτή τη σχέση μέχρι να βρω κάποια πιο ταιριαστή για μένα, αλλά δυστυχώς δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Όσο είμαι με την κοπέλα μου, δεν μπορώ να γνωρίζω άλλες κοπέλες και γενικά νιώθω εγκλωβισμένος, πολλές φορές θέλω να κάνω και κάποια πράγματα μόνος μου και δεν μπορώ. Δεν ξέρω, εσείς οι γυναίκες δεν το καταλαβαίνετε αυτό;
Εντωμεταξύ να προσθέσω πως η δικιά μου δεν έχει καθόλου φίλες και έχει γαντζωθεί πάνω μου.
δηλαδη δεν θα σε ενδιεφερε αν θα την πληγωσεις, θα την εκμεταλλευτεις και θα την κοροιδεψεις...με ενοχλει πολυ κατι τετοιο και δεν θα το εκανα ποτε μα ποτε...αρχη μου ειναι η ειλικρινια και η αληθεια...φυσικα και δεν σε κατηγορω, ουτε σε κρινω γιατι δεν μου πεφτει και λογος...απλα σου λεω οτι εμενα με πληγωνει και δεν το βρισκω σωστο...απο οσο βλεπω ομως δεν θα ενιωθες και εσυ ομορφα...δεν ειναι?δεν θα σε πληγωνε εσενα που θα το εκανες σε μια κοπελα που πιθανο να σε αγαπει?
Δεν ειναι σωστο ομως και απο την αλλη να σε εγκλωβιζει ετσι...ειναι δικαιωμα σου να κανεις και εσυ πραγματα και ναι πολλες φορες και με φιλους σου...ειστε μαζι αλλα δεν παει να πει οτι ειστε σιαμαιοι...αν σας γεμιζε και τους δυο καμια αντιρηση, αλλα εφοσον το χρειαζεσαι δεν εχει δικαιωμα να σου το στερει και πρεπει να το συζητησεις μαζι της...
Καλημερα ανυσηχε:)
Quote:
Μπορεί να ακούγεται εγωιστικό και άσχημο αλλά θεωρητικά θα μπορούσα να μείνω σε αυτή τη σχέση μέχρι να βρω κάποια πιο ταιριαστή για μένα, αλλά δυστυχώς δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Όσο είμαι με την κοπέλα μου, δεν μπορώ να γνωρίζω άλλες κοπέλες και γενικά νιώθω εγκλωβισμένος, πολλές φορές θέλω να κάνω και κάποια πράγματα μόνος μου και δεν μπορώ. Δεν ξέρω, εσείς οι γυναίκες δεν το καταλαβαίνετε αυτό;
Εντωμεταξύ να προσθέσω πως η δικιά μου δεν έχει καθόλου φίλες και έχει γαντζωθεί πάνω μου.
κοιτα
η σχεση αυτη υπαρχει και για τους δυο για καποιο λογο
στηριζεται στην χαμηλη σας αυτοεκτιμηση
και τωρα της ζητας να εχει πραγματα που ουσιαστικα εσυ θα ηθελες να ειχες!
αυτοεκτιμησησεξουαλικοτητ αανεξαρτησιααυτοκαθορισμο ς
θαρρος πρωτοβουλιαερωτισμοομορφι αχαρα
η γνωμη μου ειναι
συνειδητοποιησε τα
απεκτησε τα εσυ σιγα σιγα
δωσε και σε εκεινη ευκρινως την ευκαιρια να καταλαβει πως αισθανεσαι και τι θελεις
και πορευσου
μη ζητας απο τον αλλον να γινει
ο,τι εσυ ονειρευεσαι να γινεις!
εαν δεν εκτιμησεις τον εαυτο σου
και να τα αποκτησει αυτα η κοπελα
η ακομα και να τα εχει
εσυ δεν θα τα βλεπεις και θα την υποτιμας!
καλη αρχη και καλο ξεκινημα
το κακο δεν ειναι να κανεις λαθη αλλα να παραμενεις στασιμος σε αυτα!
Παιδιά ζορίζομαι, τί να κάνω; Με το ζόρι θέλω να βγαίνω πλέον μαζί της και δε νιώθω καλά. Εντωμεταξύ γνωρίζω μία άλλη κοπέλα και λιώνω για πάρτυ της, δεν την γνωρίζω όμως σαν προσωπικότητα. Τί να κάνω;;;;;;;;;
Πώς θα καταφέρω να κάνω άλλη σχέση μετά; Μια ζωή μόνος πάλι;;;;;;;;
εννοειται θα υπαρχουν και μυστικα!ειναι δυο διαφορετικοι ανθρωποι με διαφορετικες προσωπικοτητες..μη στηριζεστε σε στερεοτυπα..Quote:
Originally posted by Coral
Anisixe πρέπει να της μιλήσεις οπωσδήποτε γιατί είναι κακό να υπάρχουν μυστικά σε μια σχέση. Και δυστυχώς μόνο με την αγάπη δεν μπορείς να κρατήσεις μια σχέση. Θέλει δουλειά και από τις δύο πλευρές.
Εύχομαι να βρεις αυτό που αναζητάς.
αλλα συμφωνω πως πρεπει να μιλισεις για οτι σε προβληματιζει πανω σε αυτη.αν τα κρατας μεσα σου θα σε οδηγησει σε μια καταστροφικη συγκρουση.
Συμφωνώ!Quote:
Originally posted by Remedy
εγω εχω μια απορια.
την κοπελα αυτη, ετσι δεν την γνωρισες?
εδειχνε διαφορετικη κι αρχισε να παρουσιαζει ολα αυτα μετα απο καποιους μηνες?
αν ναι, προφανως εκανες καποιες υποχωρησεις γιατι δεν ηθελες να εισαι μονος σου.
συμφωνω οτι αυτα που λες ειναι εκνευριστικα και για μενα απαραδεκτα, αλλα η κοπελα δεν υποκριθηκε κατι...ΕΣΥ εκανες εκπτωσεις για να εχεις μια σχεση. τωρα γιατι θελεις να την αλλαξεις?
μπορει κι αυτη αντιστοιχα να εχει κανει καποιες υποχωρησεις, μην εισαι τοσο σιγουρος οτι εισαι ο πριγκηπας που ονειρευοταν. το σκεφτηκες αυτο?
Σωστό και αυτό!Quote:
Εντάξει τώρα είναι λόγοι αυτοί επειδή δεν βάφεται να μην τη θες; Αυτά που λες για τους γονείς της δεν είναι και τόσο τραγικά. Όλοι οι γονείς δεν θέλουν να ξέρουν τι κάνει στο κρεββάτι το παιδί τους. Ή αυτό που λες μην σας πάρει κανα μάτι δεν πρέπει να προσέχετε; Γνώμη μου.
και επίσης διαφωνώ με το γεγονός να κάνεις σχέση με μια κοπέλα μόνο και μόνο επειδή αισθάνεσαι την ανάγκη εσύ να κάνεις κάποια σχέση πρέπει να δεις αν είσαι ερωτευμένος πρώτα αν ταιριάζεις κλπ
καλα, πολλες φορες αυτα τα ανακαλυπτουμε κ στην πορεια!Quote:
Originally posted by janet
Σωστό και αυτό!Quote:
Εντάξει τώρα είναι λόγοι αυτοί επειδή δεν βάφεται να μην τη θες; Αυτά που λες για τους γονείς της δεν είναι και τόσο τραγικά. Όλοι οι γονείς δεν θέλουν να ξέρουν τι κάνει στο κρεββάτι το παιδί τους. Ή αυτό που λες μην σας πάρει κανα μάτι δεν πρέπει να προσέχετε; Γνώμη μου.
και επίσης διαφωνώ με το γεγονός να κάνεις σχέση με μια κοπέλα μόνο και μόνο επειδή αισθάνεσαι την ανάγκη εσύ να κάνεις κάποια σχέση πρέπει να δεις αν είσαι ερωτευμένος πρώτα αν ταιριάζεις κλπ
υποθετω οτι ΚΑΙ η κοπελα θα αισθανοταν καποια αναγκη να κανει αυτη τη σχεση για τους δικους της χ, ψ, ζ λογους, δε νομιζω να την εβαλε στη σχεση με το ζορι!
πως να ξερεις αν ταιριαζεις με τον αλλο αν δεν τον γνωρισεις?
κ το γνωριζω τον αλλο δεν ειναι σαν ενα κουρεμα, γνωριζουμε τον αλλο καθε μερα!
δεν εχει νοημα να κρινουμε τον αλλο προβαλλοντας πανω του τις δικες μας πεποιθησεις/προτιμησεις κλπ. το τι ενοχλει τον καθενα ειναι υποκειμενικο. αν τον ανησυχο τον ενοχλει που η κοπελα του δεν βαφεται, τι νοημα εχει να βγω εγω κ να πω, \"εμενα ανησυχε δε θα με ενοχλουσε που δε βαφεται, αν ΕΓΩ ημουνα στη θεση σου\"? ο ανησυχος ειναι ενας αλλος ανθρωπος κ μπορει να τον ενοχλει.Quote:
μια εξηγηση:Quote:
εγω εχω μια απορια.
αν ναι, προφανως εκανες καποιες υποχωρησεις γιατι δεν ηθελες να εισαι μονος σου.
συμφωνω οτι αυτα που λες ειναι εκνευριστικα και για μενα απαραδεκτα, αλλα η κοπελα δεν υποκριθηκε κατι...ΕΣΥ εκανες εκπτωσεις για να εχεις μια σχεση. τωρα γιατι θελεις να την αλλαξεις?
μπορει κι αυτη αντιστοιχα να εχει κανει καποιες υποχωρησεις, μην εισαι τοσο σιγουρος οτι εισαι ο πριγκηπας που ονειρευοταν. το σκεφτηκες αυτο?
μπορει στην αρχη να ειχε την υπομονη να κανει τις υποχωρησεις κ να πιστευε οτι δε θα τον ενοχλουν κ τοσο τα \"κουσουρια\" της κοπελας κ τελικα στην πορεια να ειδε οτι κουραστηκε κ επεσε εξω στις εκτιμησεις του, οτι δλδ τα κουσουρια τον ενοχλουν πιο πολυ απο οτι περιμενε.
λαμπρα!Quote:
Originally posted by Lou!..
εγω εχω μια απορια.
μπορει στην αρχη να ειχε την υπομονη να κανει τις υποχωρησεις κ να πιστευε οτι δε θα τον ενοχλουν κ τοσο τα \"κουσουρια\" της κοπελας κ τελικα στην πορεια να ειδε οτι κουραστηκε κ επεσε εξω στις εκτιμησεις του, οτι δλδ τα κουσουρια τον ενοχλουν πιο πολυ απο οτι περιμενε.
και γιατι δεν φευγει τωρα που του τελειωσε η υπομονη και αλλαξε γνωμη για το κατα ποσο μπορει να αντεξει αυτη τη σχεση????
ελα μου ντε!!!:oQuote:
λαμπρα!Quote:
Originally posted by Lou!..
εγω εχω μια απορια.
και γιατι δεν φευγει τωρα που του τελειωσε η υπομονη και αλλαξε γνωμη για το κατα ποσο μπορει να αντεξει αυτη τη σχεση????