Originally posted by apolixeni302
Quote:
Originally posted by marina38
Δεν είπα ότι η σχέση και η συμπεριφορά του είναι \'προβληματική\', ..........
\"Δεν είπα ότι η σχέση και η συμπεριφορά του είναι \'προβληματική\'\"
Όμως εγώ αυτό ζήτησα μέσω της \"ψυχολογικής υποστήριξης\" του φόρουμ.
Μαρίνα αντί για την υποστήριξη που περίμενα, αυτό
που εισέπραξα από σένα, είναι η αίσθηση ότι μου έδωσες μια να πάω παρακάτω.
H βοήθεια που παρέχεις κάνει κακό αντί για καλό.
Με τα σχόλιά σου θέλεις να με στείλεις αύριο στον ψυχολόγο ή στον ψυχαναλυτή γιατί προσπαθείς να μου κλονίσεις τη σχέση μου με τη κοινή λογική και κατ\' επέκταση με τον εαυτό μου.
Και όμως μαρίνα, είναι πάρα μα πάρα πολύ λογικό που διέκρινα πως αυτή η σχέση μάνας-γιού είναι παθολογική. Είναι ηλίου φαεινότερο. Και εσύ, αντί να έρθεις στη θέση μου και να πεις -ναι κοπέλα μου, αυτό που σου έτυχε είναι παθολογικό, άρρωστη εξάρτηση, αφύσικο, καταστροφικό, ταινία του Ξανθόπουλου, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων που χρειαζόμουν να ακούσω, δεν τολμάς ούτε καν να χαρακτηρίσεις αυτή τη σχέση μάνας γιού ούτε έστω προβληματική. Ακόμα και αυτό το βάζεις σε εισαγωγικά. Αντίθετα με μεγάλη ευκολία κρίνεις εμένα, αντί για την υποστήριξη που επικαλείται η ονομασία του φόρουμ και προσπαθείς να μου δώσεις μια να πάω παρακάτω.
Παρόλο που είπα στην αρχή ότι είμαι σε ξένη χώρα, χωρίς τους δικούς μου ανθρώπους, μένω μαζί του και αυτός μου παρουσιάζει το παράλογο για λογικό, το μαύρο για άσπρο, εσύ αυτοσχεδίασες σε βάρος μου. Έφτιαξες και σενάρια περίπου ότι δεν ξέρω τί θέλω και ότι δεν σέβομαι την προσωπικότητά του.
Μα ειλικρινά, τα εννοείς αυτά ή κάνεις πλάκα?
Ό, τι ποστ μου έγραψες στο θέμα μου ήταν στην κατεύθυνση ότι πρέπει να πάω επειγόντως σε ψυχολόγο επειδή με ενοχλεί αυτή η νοσηρή κατάσταση μητέρας -γιού, ενώ είναι απόλυτα υγιές ότι το εντόπισα, το ανάλυσα και το βρίσκω παθολογικό. Αντίθετα, παθολογικό θα ήταν να μην με ενοχλούσε και να το έβρισκα νορμάλ.