shannyn, θερμή παράκληση, μη χρησιμοποιείς greeklish σε αυτό το φόρουμ.
Αναφέρεται στον κανονισμό λειτουργίας που διάβασες κατά την εγγραφή σου, όπως επίσης σε πολλα θέματα στο φόρουμ καθώς και στο ticker που περνά από το φόρουμ.
Ευχαριστώ.
Printable View
shannyn, θερμή παράκληση, μη χρησιμοποιείς greeklish σε αυτό το φόρουμ.
Αναφέρεται στον κανονισμό λειτουργίας που διάβασες κατά την εγγραφή σου, όπως επίσης σε πολλα θέματα στο φόρουμ καθώς και στο ticker που περνά από το φόρουμ.
Ευχαριστώ.
συγνώμη! δεν θα ξανα επαναληφθεί
Δηλαδή να μην προτείνω η Πατέρα σχέση Ζυγού με Καρκίνο και κλείσω το σπιτικό.....
Παιδί μου χρόνια διαβάζω τα ζώδια.....και ο Ζυγός είναι επί του προγράμματος..Ε,μα τι θα λέμε στο 090;;;
Ταρώ;;;;Απ\'αυτά δεν ρίχνω....Υπάρχει σάιτ που μου παίρνει-αποπαίρνει το θεοβάμων κοινό;;;Ε,άλλο ο blackjack.....Χαχα...Σε μπέρδεψε....Μήπως σε είχαν να διαβάζεις τα κινέζικα μπισκοτάκια;;;Είναι κι αυτό πιασάρικο!!!!
lol!!Quote:
Originally posted by shannyn
psaxno ixthi, kata protimisi 18 k ano, den me noiazei i emfanisi (alla an ginetai na xeis prasina h mple matia, k ta gkri kanoun, ante k to meli), 1.80 k pano (afou eimai 1.76 i atimi!), episis thelo na nai gimnasmenos mpratsaras( me prosonta parakalo...). euaisthitos romantikos, skilos ekei pou prepei, eksipnos me xioumor, anoixtoxeris (nai nai...), na me apatisei mono an tou to epitrepso, na me ekplisei omos klp. MONO SOVARES PROTASEIS.
tropoi epikoinonias: [email protected]
kin: 210 6969690
euxaristo
ΥΓ χαιρομαι για το \"χαπιερ εντ στρονγκερ\"
κινέζικα μπισκοτάκια...... και ξες παχαίνουν τα άτιμα......
μπάι δε γουέι, το σπιτικό εκλείσε...! αν ξανα-ανοίξει θα φταιές ΕΣΥ! και οι μέντιουμ ικανότητες σου!!!! κσ κσ κσ !!!
Χαχα...Ε μωρέ πάμε γι\'άλλο σπιτικό....Κοίτα μπορείς απλά να τα ανοίγεις και να διαβάζεις το μέλλον χωρίς να μπαίνεις στον πειρασμό να τα καταβροχθίσεις.....Φαγανούλ� �!!!!
Καλά τι θυμήθηκα τώρα;Μου είχαν φέρει -μικρό παιδί τώρα-κάτι σοκολατάκια όπου τα έτρωγες και διάβαζες και κάτι...Το τερπνόν μετά του ωφελίμου...Ε και κατέληξα να φάω σχεδόν όλο το κουτί....Έλεγα δε στον αδερφό μου φάε κι εσύ και δώσε μου τα χαρτάκια...Χαχα..
Τελικά τα σοκολατάκια ήταν ωραία ή τα χαρτάκια????????
Η αυτή απορία και για τα μπισκοτάκια???????
Ασε που πρέπει να μάθουμε τελικά τα χαρτάκια μέσα στα σοκολατάκια τι γράφανε?????
δεν ξέρω τι λέει η κασι έγω πάντως λέω πως αν δεν φας το σοκολατάκι δεν θα πραγματοποιηθεί η τάδε ευχή (ή κατάρα)!
επίσης είμαι σίγουρη ότι τα χαρτάκια ήταν πιο νόστιμα απτα σοκολατάκια.
Παιδιά, βασικά, είμαι υπέρ της σοκολάτας...Χαχα
Είχαν μέσα κάτι αποφθέγματα....ωραία....από ποιητές και άτομα της τέχνης.......
Απλά έβαζα τον αδερφό μου και περιδρόμιαζε κανά σοκολατάκι μην τα πάρω όλα τα κιλά εγώ...Φάε να διαβάσω του έλεγα...ΛΟΛ!!!!!!!!!!
Τα μπισκοτάκια,επειδή έχω πάει σε κινέζικο,είναι γευστικά χμμμ ΚΙΝΕΖΙΚΑ!!!(Με ότι αυτό συνεπάγεται)....οπότε μάλλον παίρνεις την ευχοκατάρα και φεύγεις...
πες μου ότι έχεις πάει στο γκόλντεν φοίνιξ!
αυτά πέφτουν πάντα μέσα! έλεος τι λέω! αλλά πέρα απτην πλάκα, κ αν εξαιρέσουμε τους αριθμούς επείδη πότε δεν κέρδισα το τζόκερ, πέφταν μέσα.
κ γω είμαι υπέρ της σοκολάτας αλλά δεν με παίρνει να το πω.......... ο_Ο
Χαχα....Όχι δεν έχω πάει αλλά ήμουν περαστική απ\'έξω.Το της Κηφισιάς εννοείς;Στο Σινικό Τείχος είχα πάει....(Μλκ ελπίζω να μην πιαστεί αυτό ότι κάνω διαφήμιση..)
Τίποτα.Τα περί προβλέψεως αν αρχίσω στην κατάστασή μου να τα πιστεύω θα αποκουζουλαθώ...γιατί θα περιμένω να βγει η πρόβλεψη με τα χέρια σταυρωμένα και κανά μαγικό τζίνι άμα λάχει......και δεν μου αρέσει καθόλου το MMPI 2...
Αφού σας αρέσουν τα ζώδια
Τι κάνουν τα ζώδια μπροστά σε ένα εμπόδιο;
Πες μου το ζώδιο σου, να σου πω πως λύνεις τα προβλήματα σου... ή μήπως δεν τα λύνεις; Δώδεκα διαφορετικοί τρόποι για να λυθεί ένα εμπόδιο, προσφορά στον περπατητή του Internet από την κατάπτυστη ομάδα αστρολόγων, μελλοντολόγων, φλιτζανολόγων, ψειροκτόνων τριχομαντών και βραβευμένων χειρονακτών.
Ο Κριός θ\' αρχίσει να κουτουλάει το εμπόδιο... θα μπουκάρει σαν οδοστρωτήρας! Χτύπα - χτύπα θα ρίξει το εμπόδιο και θα ασχολείται μετά με το καρούμπαλο μπαίνοντας σ\' έναν φαύλο και ατέρμονο κύκλο χτύπων του κεφαλιού στον τοίχο.
Ο Ταύρος, θα περιμένει το εμπόδιο να φύγει μόνο του πίνοντας φραπέ σταυροπόδι. Το εμπόδιο δε θα φύγει, ο καφές όμως σίγουρα θα τελειώσει.
Ο Δίδυμος, θα ψάξει για άλλο δρόμο...
Ο Καρκίνος θα επιχειρήσει να τα φτιάξει με το εμπόδιο: Είναι ο σταθμός του προορισμού του, θα το πιάσει με τις δαγκάνες του και θα το κουβαλάει με απίστευτη προσκόλληση και με κίνδυνο να πάθει ασφυξία το εμπόδιο... Στο τέλος όταν το εμπόδιο ξεπεραστεί, θα μελαγχολήσει.
Ο Λέων, θ\' αρχίσει να βρυχάται στο εμπόδιο, να κάνει στην άκρη... αν φυσικά το εμπόδιο αξίζει τον κόπο ν\' ασχοληθεί μαζί του.
Η Παρθένος, θα αρχίσει να γκρινιάζει στο εμπόδιο, μέχρι αυτό να το βάλει στα πόδια.
Ο Ζυγός θ\' αρχίσει διπλωματικές συναλλαγές με το εμπόδιο... Στην προσπάθεια να το ξεπεράσει, θα δημιουργήσει πολλαπλά επιπλέον εμπόδια και μετά θα φρικάρει.
Ο Σκορπιός, θα κάτσει ήσυχα, θα επισημάνει τα αδύνατα σημεία του εμποδίου, αλλά δε θα του αρκεί να το εξουδετερώσει. Θα κολλήσει με εμμονή, μέχρι να το καταστρέψει εντελώς ή να καταστραφεί...
Ο Τοξότης, θ\' αρχίσει να φιλοσοφεί την ύπαρξη του εμποδίου, μετά θ\'αρχίσει να νευριάζει, διότι του στερεί την ελευθερία, και του κόβει το δρόμο, μετά θα ξεχαστεί και θ\' αρχίσει να παίζει με το εμπόδιο κι όταν βαρεθεί, κάτι που του συμβαίνει πολύ εύκολα, θα αρχίσει να το κλωτσάει, χωρίς να λογαριάζει πού βαράει...
Ο Αιγόκερως όταν δει ένα εμπόδιο, θα κοιτάξει να βρει ένα σημείο κατάλληλο για να το πηδήξει και θα φύγει...
Ο Υδροχόος, θα βρει στο εμπόδιο κάτι πρωτοποριακό, κάτι θετικό, μετά θ\' αρχίσει διάλεξη στο εμπόδιο, για το αντιδεοντολογικό της ύπαρξής του, και στο τέλος θα εφεύρει ένα καλύτερο εμπόδιο, για να το αντικαταστήσει.. οπότε θα το έχει εξουδετερώσει.
Ο Ιχθύς, θα προσπαθήσει να περάσει, ή να γλιστρήσει απ\' το εμπόδιο όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Υπάρχει περίπτωση να το ερωτευτεί, λόγω έμφυτης τάσης μαζοχισμού, ή να μην το θεωρήσει εμπόδιο, διότι δεν ξέρει πού πηγαίνει, οπότε μάλλον δε θα ενοχληθεί.
Αυτό έξυπνη πασχαλιά(πώς μου ήρθε;) το έχω παραθέσει προ πολλού πριν εσού....Εδώ εγώ είμαι η Πατέρα..Δεν θα μου κλέβεις τα σάιτ αντιγραφής...Πάρε τη θέση σου.....η οποία εκ φύσεως είναι υπό εμού...Το ζώδιο σας περικαλώ;Ή μάλλον πώς εσείς φίλτατε θα ξεπερνούσατε τα εμπόδια;;;Η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το κλεψιμέικο σάιτ έχουν μαζευτεί πολλοί,έτσι,ειδικοί μελλοντολογοαστρολόγοι.Ακ� �μα σάιτ δεν έχω βρει για το διάβασμα του αυγού..αλλά κάτι οσφραίνομαι τον τελευταίο καιρό...Quote:
Originally posted by ex_hus
Πες μου το ζώδιο σου, να σου πω πως λύνεις τα προβλήματα σου... ή μήπως δεν τα λύνεις; Δώδεκα διαφορετικοί τρόποι για να λυθεί ένα εμπόδιο, προσφορά στον περπατητή του Internet από την κατάπτυστη ομάδα αστρολόγων, μελλοντολόγων, φλιτζανολόγων, ψειροκτόνων τριχομαντών και βραβευμένων χειρονακτών.
Ο Κριός θ\' αρχίσει να κουτουλάει το εμπόδιο... θα μπουκάρει σαν οδοστρωτήρας! Χτύπα - χτύπα θα ρίξει το εμπόδιο και θα ασχολείται μετά με το καρούμπαλο μπαίνοντας σ\' έναν φαύλο και ατέρμονο κύκλο χτύπων του κεφαλιού στον τοίχο.
Ο Ταύρος, θα περιμένει το εμπόδιο να φύγει μόνο του πίνοντας φραπέ σταυροπόδι. Το εμπόδιο δε θα φύγει, ο καφές όμως σίγουρα θα τελειώσει.
Ο Δίδυμος, θα ψάξει για άλλο δρόμο...
Ο Καρκίνος θα επιχειρήσει να τα φτιάξει με το εμπόδιο: Είναι ο σταθμός του προορισμού του, θα το πιάσει με τις δαγκάνες του και θα το κουβαλάει με απίστευτη προσκόλληση και με κίνδυνο να πάθει ασφυξία το εμπόδιο... Στο τέλος όταν το εμπόδιο ξεπεραστεί, θα μελαγχολήσει.
Ο Λέων, θ\' αρχίσει να βρυχάται στο εμπόδιο, να κάνει στην άκρη... αν φυσικά το εμπόδιο αξίζει τον κόπο ν\' ασχοληθεί μαζί του.
Η Παρθένος, θα αρχίσει να γκρινιάζει στο εμπόδιο, μέχρι αυτό να το βάλει στα πόδια.
Ο Ζυγός θ\' αρχίσει διπλωματικές συναλλαγές με το εμπόδιο... Στην προσπάθεια να το ξεπεράσει, θα δημιουργήσει πολλαπλά επιπλέον εμπόδια και μετά θα φρικάρει.
Ο Σκορπιός, θα κάτσει ήσυχα, θα επισημάνει τα αδύνατα σημεία του εμποδίου, αλλά δε θα του αρκεί να το εξουδετερώσει. Θα κολλήσει με εμμονή, μέχρι να το καταστρέψει εντελώς ή να καταστραφεί...
Ο Τοξότης, θ\' αρχίσει να φιλοσοφεί την ύπαρξη του εμποδίου, μετά θ\'αρχίσει να νευριάζει, διότι του στερεί την ελευθερία, και του κόβει το δρόμο, μετά θα ξεχαστεί και θ\' αρχίσει να παίζει με το εμπόδιο κι όταν βαρεθεί, κάτι που του συμβαίνει πολύ εύκολα, θα αρχίσει να το κλωτσάει, χωρίς να λογαριάζει πού βαράει...
Ο Αιγόκερως όταν δει ένα εμπόδιο, θα κοιτάξει να βρει ένα σημείο κατάλληλο για να το πηδήξει και θα φύγει...
Ο Υδροχόος, θα βρει στο εμπόδιο κάτι πρωτοποριακό, κάτι θετικό, μετά θ\' αρχίσει διάλεξη στο εμπόδιο, για το αντιδεοντολογικό της ύπαρξής του, και στο τέλος θα εφεύρει ένα καλύτερο εμπόδιο, για να το αντικαταστήσει.. οπότε θα το έχει εξουδετερώσει.
Ο Ιχθύς, θα προσπαθήσει να περάσει, ή να γλιστρήσει απ\' το εμπόδιο όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Υπάρχει περίπτωση να το ερωτευτεί, λόγω έμφυτης τάσης μαζοχισμού, ή να μην το θεωρήσει εμπόδιο, διότι δεν ξέρει πού πηγαίνει, οπότε μάλλον δε θα ενοχληθεί.
Αυτά παθαίνει όποιος δεν διαβάζει ολόκληρο το thread από την αρχή.....Καταλήγει πασχαλινός........
Πάντως οι δικές μου πηγές είχαν και σχολιασμό.....
Τώρα εδώ ο ποιητής (καλά ντε, ποιήτρια) τι να εννοεί.......Quote:
Quote:
Originally posted by kassi_21
Αυτό έξυπνη πασχαλιά(πώς μου ήρθε;) το έχω παραθέσει προ πολλού πριν εσού....Εδώ εγώ είμαι η Πατέρα..Δεν θα μου κλέβεις τα σάιτ αντιγραφής...Πάρε τη θέση σου.....η οποία εκ φύσεως είναι υπό εμού...Το ζώδιο σας περικαλώ;Ή μάλλον πώς εσείς φίλτατε θα ξεπερνούσατε τα εμπόδια;;;Η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το κλεψιμέικο σάιτ έχουν μαζευτεί πολλοί,έτσι,ειδικοί μελλοντολογοαστρολόγοι.Ακόμα σάιτ δεν έχω βρει για το διάβασμα του αυγού..αλλά κάτι οσφραίνομαι τον τελευταίο καιρό...
Χέσε με......Quote:
Αυτά παθαίνει όποιος δεν διαβάζει ολόκληρο το thread από την αρχή.....Καταλήγει πασχαλινός........
Μανίτσα αν δεν ξέρεις από αστροτέχνη τι παραθέτεις δοκίμια;;;Υπάρχει το διάβασμα του μέλλοντος ρίχνοντας το ασπράδι του αυγού σε ποτήρι......Καλά ντιπ άσχετος έτσι;;;Υπάρχει και το ανθισμένη αμυγδαλιά.Ποιό προτιμάς για προσφώνηση;Quote:
Τώρα εδώ ο ποιητής (καλά ντε, ποιήτρια) τι να εννοεί.......Quote:
Quote:
Originally posted by kassi_21
Αυτό έξυπνη πασχαλιά(πώς μου ήρθε;) το έχω παραθέσει προ πολλού πριν εσού....Εδώ εγώ είμαι η Πατέρα..Δεν θα μου κλέβεις τα σάιτ αντιγραφής...Πάρε τη θέση σου.....η οποία εκ φύσεως είναι υπό εμού...Το ζώδιο σας περικαλώ;Ή μάλλον πώς εσείς φίλτατε θα ξεπερνούσατε τα εμπόδια;;;Η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το κλεψιμέικο σάιτ έχουν μαζευτεί πολλοί,έτσι,ειδικοί μελλοντολογοαστρολόγοι.Ακόμα σάιτ δεν έχω βρει για το διάβασμα του αυγού..αλλά κάτι οσφραίνομαι τον τελευταίο καιρό...
Ντιπ καταντίπ άσχετος αλλά mail παίρνω .
Να λοιπόν και κάτι που δεν το έχεις γράψει (θέλω πλέον κατάλογο των ζωδιακών αντιδράσεων σε αυτό το thread)
TA ΖΩΔΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΜΕΝΗ ΛΑΜΠΑ
Δανειστήκαμε από την αστρολογική φιλολογία τους προβλεπόμενους χειρισμούς και τις αντιδράσεις κάθε ζωδίου, όταν βρίσκεται απέναντι στην πραγματικότητα μιας καμένης λάμπας!
ΚΡΙΟΣ 21 Μαρτίου - 19 Απριλίου:
Προσπαθώντας να βγάλει την λάμπα, ξεχαρβαλώνει και το ντουί. Αγανακτισμένος ξεριζώνει το καλώδιο και φεύγει.
ΤΑΥΡΟΣ 20 Απριλίου - 20 Μαϊου
Πόσο κάνει μια λάμπα;
ΔΙΔΥΜΟΙ 21 Μαίου - 21 Ιουνίου
Θα ανάψει ένα φακό και θα συνεχίσει να μιλάει στο τηλέφωνο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου
Όταν πεισθεί ότι η λάμπα είναι οριστικό παρελθόν, θα την αφήσει στη θέση της για να του θυμίζει τις έντονες στιγμές που περάσαν μαζί.
ΛΕΩΝ 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
Πρώτα παίρνοντας το κατάλληλο ύφος θα βγάλει ένα λογύδριο για το δράμα της καμένης λάμπας. \'Υστερα, και μέσα σε μια επιβλητική τελετή εγκαινίων, θα φωνάξει έναν Παρθένο για να κάνει την αλλαγή, ενώ αυτός, από μακριά για να μη σκονίζεται, θα εποπτεύει.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Θα κλείσει τον γενικό και θα πάρει μια καρέκλα, αφού πρώτα βάλει εφημερίδες για να μη λερώσει. Στη συνέχεια θα καθαρίσει το ντουί με οινόπνευμα και βαμβάκι και την λάμπα με υγρό πανί που δεν αφήνει χνούδια. Ακολουθεί πιάσιμο της λάμπας με χαρτομάντηλο και βίδωμα. Τελειώνοντας: απολύμανση της λάμπας εκ νέου, φύλαγμα της παλιάς για πιθανή αξιοποίησή της, η καρέκλα στη θέση της και μετά από δύο ώρες όλα είναι στην εντέλεια.
ΖΥΓΟΣ 23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου
Ακόμα συσκέπτεται γιατί δεν έχει αποφασίσει το σχήμα και το χρώμα της λάμπας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβίου
Θα βγάλει επιτέλους τα μαύρα γυαλιά του
ΤΟΞΟΤΗΣ 23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Αφού διαβάσει τα πάντα για τις λάμπες φθορισμού, τα ευγενή αέρια, τα φωτόνια, τα Θεοφάνεια και τον Φλάς Γκόρντον, θα προεκτείνει το καλώδιο της λάμπας του διπλανού δωματίου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Πρώτα θα περιμένει το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης. Ύστερα θα υποβάλει γραπτή αίτηση - δήλωση με χαρτόσημο, αριθμό πρωτοκόλλου κ.λπ. Θα περιμένει δυο τρεις μέρες για να την εγκρίνει και τελικά θα αναθέσει την εργασία σε είδικό τεχνικό.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Θα ζητήσει την συγκατάθεση της λάμπας για την αλλαγή. Μετά την άρνησή της, θα συντάξει \" το μανιφέστο του ηλεκτρολόγου\" και θα την καταργήσει.
ΙΧΘΥΕΣ 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Ποια λάμπα; Δεν βλέπω τίποτα!
ΥΓ Τι πασχαλιά τι μυγδαλιά. Αμα τελειώνει σε λιά κάτι δε με κολάει καλά
Quote:
Ντιπ καταντίπ άσχετος αλλά mail παίρνω .
Να λοιπόν και κάτι που δεν το έχεις γράψει (θέλω πλέον κατάλογο των ζωδιακών αντιδράσεων σε αυτό το thread)
TA ΖΩΔΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΜΕΝΗ ΛΑΜΠΑ
Δανειστήκαμε από την αστρολογική φιλολογία τους προβλεπόμενους χειρισμούς και τις αντιδράσεις κάθε ζωδίου, όταν βρίσκεται απέναντι στην πραγματικότητα μιας καμένης λάμπας!
ΚΡΙΟΣ 21 Μαρτίου - 19 Απριλίου:
Προσπαθώντας να βγάλει την λάμπα, ξεχαρβαλώνει και το ντουί. Αγανακτισμένος ξεριζώνει το καλώδιο και φεύγει.
Ο τσαμπουκάς-ακόμα και με την λάμπα-ο \"ψάχνω γρήγορη λύση\",ο \"δεν είναι η υπομονή το κρυφό μου χάρισμα\"
ΤΑΥΡΟΣ 20 Απριλίου - 20 Μαϊου
Πόσο κάνει μια λάμπα;
Ο πρακτικός μάλλον θα εννοεί η αστρο-οπτική
ΔΙΔΥΜΟΙ 21 Μαίου - 21 Ιουνίου
Θα ανάψει ένα φακό και θα συνεχίσει να μιλάει στο τηλέφωνο
Ο εύστροφος,ο μπλα-μπλας...Μιλάω ακόμα και σε καταστάσεις σοβαρές-όπως μια καμμένη λάμπα!!!!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου
Όταν πεισθεί ότι η λάμπα είναι οριστικό παρελθόν, θα την αφήσει στη θέση της για να του θυμίζει τις έντονες στιγμές που περάσαν μαζί.
Ο συναισθηματικός...Ο \"δένομαι ακόμα και με την καμμένη λάμπα\".
ΛΕΩΝ 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
Πρώτα παίρνοντας το κατάλληλο ύφος θα βγάλει ένα λογύδριο για το δράμα της καμένης λάμπας. \'Υστερα, και μέσα σε μια επιβλητική τελετή εγκαινίων, θα φωνάξει έναν Παρθένο για να κάνει την αλλαγή, ενώ αυτός, από μακριά για να μη σκονίζεται, θα εποπτεύει.
Τα είπαμε..Ψωνάρα και στις λάμπες ακόμα..
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Θα κλείσει τον γενικό και θα πάρει μια καρέκλα, αφού πρώτα βάλει εφημερίδες για να μη λερώσει. Στη συνέχεια θα καθαρίσει το ντουί με οινόπνευμα και βαμβάκι και την λάμπα με υγρό πανί που δεν αφήνει χνούδια. Ακολουθεί πιάσιμο της λάμπας με χαρτομάντηλο και βίδωμα. Τελειώνοντας: απολύμανση της λάμπας εκ νέου, φύλαγμα της παλιάς για πιθανή αξιοποίησή της, η καρέκλα στη θέση της και μετά από δύο ώρες όλα είναι στην εντέλεια.
Ο υποχόνδριος,ο ψείρας,ο ψυχαναγκαστικός-εν τέλει βρε αδερφέ!!!
ΖΥΓΟΣ 23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου
Ακόμα συσκέπτεται γιατί δεν έχει αποφασίσει το σχήμα και το χρώμα της λάμπας.
Ο κλασικός αναποφάσιστος
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβίου
Θα βγάλει επιτέλους τα μαύρα γυαλιά του
Ο μυστήριος μάλλον θέλει να τονίσει η αστρο-οπτική
ΤΟΞΟΤΗΣ 23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Αφού διαβάσει τα πάντα για τις λάμπες φθορισμού, τα ευγενή αέρια, τα φωτόνια, τα Θεοφάνεια και τον Φλάς Γκόρντον, θα προεκτείνει το καλώδιο της λάμπας του διπλανού δωματίου.
Ο φιλόσοφος,ο \"δώσε μου γνώση και πάρε μου την ψυχή\"
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Πρώτα θα περιμένει το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης. Ύστερα θα υποβάλει γραπτή αίτηση - δήλωση με χαρτόσημο, αριθμό πρωτοκόλλου κ.λπ. Θα περιμένει δυο τρεις μέρες για να την εγκρίνει και τελικά θα αναθέσει την εργασία σε είδικό τεχνικό.
Ο \"η κοινωνική τάξη είναι κορώνα στο κεφάλι μου\",ο \"γραφειοκράτης\" ,ο \"δεν κάνω προχειροδουλειές\"
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Θα ζητήσει την συγκατάθεση της λάμπας για την αλλαγή. Μετά την άρνησή της, θα συντάξει \" το μανιφέστο του ηλεκτρολόγου\" και θα την καταργήσει.
Ο ιδεολόγος....Ο επαναστάτης....Ο αντιkομφορμιστής,ο σκεπτικιστής...Χεχε..Μανιφέ� �το ηλεκτρολόγου!!!
ΙΧΘΥΕΣ 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Ποια λάμπα; Δεν βλέπω τίποτα!
Μπουχού!!!Αυτό δεν το αντιλαμβάνομαι..Βοήθα ρε Πιτ!!!(Παπαδάκο)
ΥΓ Τι πασχαλιά τι μυγδαλιά. Αμα τελειώνει σε λιά κάτι δε με κολάει καλά
Χαχαχα..Καλό..Ναι είμαστε ορμητικά και νευρόσπαστα τα κριάρια....Η λογική καίει φλάντζα όταν μας πιάσει το αμόκ...Μόνο τα ζώδια όταν χέζουν δεν έχουμε ακόμα βγάλει αλλά κάτι θα βρω επ\'αυτού..Να\'ναι καλά τα άστρα....Γιατί μανίτσα;Τι έχει το λια;Κάνει Φραγκολιά,Φραπελιά....Μια χαρά!!!Πώς μου είχαν έρθει αυτά τα ανθοστολίσματα εκείνη τη μέρα;
ΑΑΑΑΑ, δεν βάζετε πηγές θα σας μαλώσω...
Ξεριζωνει το καλωδιο και φευγει. :D
Για εμενα το γραψανε.