Σταυρο καθε προβλημα εχει τις δυσκολιες του και τις ξερει πολυ καλα μοναχα εκεινος που το βιωνει.
Printable View
Σταυρο καθε προβλημα εχει τις δυσκολιες του και τις ξερει πολυ καλα μοναχα εκεινος που το βιωνει.
Καλησπερα. Αερα σημερα δεν ειδα να εστειλες κανενα μηνυμα \'να μου κανεις καποια παρατηρηση\' και μου ελλειψε αυτο :) Πλακα κσνω. Αληθεια δεν σε ρωτησα αν κι εσυ εχεις εντονες και πολυ συχνες κρισεις πανικου. Παιρνεις φαρμακα, αν ναι, ποια; / Και γυρναω παλι σε μενα τωρα για να σας πω οτι πρεπει σημερα η το πολυ την Πεμπτη, να παω στην αγορα. Πως θα το κανω ομως αυτο \'\'το κατορθωμα\'\'?????????????????
ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΙΣ ΔΥΣΦΟΡΙΑ,ΖΑΛΗ,ΑΙΣΘΗΜΑ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑΣ....
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ.
Καλησπερα και καλο μηνα σε ολους παιδια. Σταυρο ολα με πιανουν εξω. Χτες μολις απομακρυνθηκαμε απο τα ορια της γειτονιας, ενωσα αμεσως αβολα, ανεβηκαν οι παλμοι, ιδρωνα ασταματητα αν και ειχε δροσια και ηθελα να γυρισω στο σπιτι αλλσ δεν το ειπα. Μεσα στο αυτοκινητο δεν εβγαλα ουτε λεξη. Προσπαθουσα να παρακολουθησω τι λεγανε οι αλλοι αλλα ταυτοχρονα παρατηρουσα το πως ενιωθα. Οταν κατεβηκα απο το αυτοκινητο και κοιτουσα μια βιτρινα τοτε αρχισα να μιλαω. Μην φανταστεις καμια πολυλογια. Τελικα απο τις 7 που ειχα φυγει απο το σπιτι, γυρισα στις εντεκαμιση. Μεσα σε αυτες τις ωρες υπηρξαν στιγμες που με επιαναν διαφορα και ηθελα να τηλαμεταφερθω στο σπιτι.
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ SILVEROULA!!!!
ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ....!!!
ΠΟΣΟ ΕΤΩΝ ΕΙΣΑΙ???
Καλημέρα κ απο μένα.
Έχει δίκιο ο Σταυρος νομίζω. Ο φόβος της έκθεσης είναι ειναι που μας την κάνει τη δουλεια. Μην πάθω αυτό ή εκείνο μέσα στον κόσμο..
Και ποιος τον χ..ει τον κόσμο? Εμένα πλέον τον τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι αυτό. Εγώ αντιθέτως σκεφτόμουν οτι αν με πιάσει πανικός στο αεροπλάνο, θα το πω και στο διπλανό μου.
-Τι κάνετε κύριε? Πως σας φαίνεται το νεο σερβις της Ολυμπιακής?
-Μια χαρά. Εσάς?
-Εμεις δεν είμαστε καλά. Εχουμε κρίση πανικού.
-Μα προσγειωνόμαστε σε ένα τέταρτο.
-Έταιρον εκάτερον.
(Σημειώστε οτι την τελευταια φορα που πέταξα, ΟΝΤΩΣ με επιασε κρίση πανικου και πηρα xanax, 20 λεπτα πριν την προσγείωση. Αφου με \'\'έπιασε\'\' αφου είχα πάρει τη βαλίτσα μου.ΧΑΧΑΧΑΧΑ - Είμαι πολύ ηλίθια τελικα!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ)
Πάντως silveroula, έχεις μια τάση να επικεντρώνεις στα αρνητικά και όχι στα θετικά. Ήθελες να πας στο σπίτι. Κάποιες κακες στιγμες. Είχες όμως και κάποιες καλές. Αυτό πρέπει να βλέπεις για να παίρνεις κουράγιο για την απόμενη φορα!!! ;)
Καλημερα παιδια. Εχεις δικιο sadoctober οτι κολλαω στα αρνητικα. Δεν το κανω συνειδητα, συνηθως αυτα που μας μενουν πιο εντονα στο μυαλο ειναι τα ασχημα :(
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΒΑΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΠΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΙ...
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ...
ΚΟΥΡΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΑΚΡΑ...
ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗΝ ΟΡΘΟΣΤΑΣΙΑ,ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ...
ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΧΩΡΙΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ..
ΔΕΝ ΤΑ ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ,ΤΑ ΣΕΡΝΩ!
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ VALDOXAN(ΑΓΟΜΕΛΑΤΙΝΗ) ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ EFFEXOR....
ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ...
http://www.shape.gr/news/154/ARTICLE/2450/2010-03-02.html[/b]
Καλησπερα και καλο σαβ/κο να εχουμε παιδια. Σταυρο το valdoxan σε τι φαρμακευτικη κατηγορια ανηκει; Στο συνταγογραφησε καποιος γιατρος; Οσο για την υπερβολικη κουραση που νιωθεις αυτες τις ημερες μηπως οφειλετε απλα στο οτι σου βγαινει η κουραση της εβδομαδας;
Λαζόπουλος:Quote:
Originally posted by silveroula
Αερα σημερα δεν ειδα να εστειλες κανενα μηνυμα \'να μου κανεις καποια παρατηρηση\' και μου ελλειψε αυτο :) Πλακα κσνω.
Μ\' αρέσουν οι παρατηρήσεις,
διορθώνομαι...
Προφανώς δεν είμαι υπέρ των παρατηρήσεων.
ΟΧΙ ΡΕ ΣΥ.... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ... ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΑΩ ΛΙΩΜΑ.... ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ.... ΚΑΙ 100 ΩΡΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ... ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ(VALDOXAN) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ TCA,SSRI H SNRI. Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΨΑΞΙΜΟ,ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥ!Τ0 2010 ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΕ ΕΜΑΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΓΩ,ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ. AYTΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ: 1)ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΕΡΟΤΟΝΙΝΗΣ!!!(ΑΛΗΘΕΙΑ,ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ???) 2)ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ!!!ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΑΠΟΤΟΜΑ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΝΛΑΦΑΞΙΝΗ..(EFFEXOR-DEPREVIX). EΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΒΑΡΟΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.
Η αγομελατίνη είναι μελατονινεργικός αγωνιστής (των υποδοχέων MT1 και MT2) και ανταγωνιστής των υποδοχέων 5-HT2C. Μελέτες σύνδεσης δείχνουν ότι η αγομελατίνη δεν ασκεί καμιά επίδραση στην πρόσληψη των μονοαμινών και δεν έχει συγγένεια με τους α, β αδρενεργικούς, ισταμινεργικούς, χολινεργικούς, ντοπαμινεργικούς υποδοχείς και τους υποδοχείς βενζοδιαζεπίνης. Η αγομελατίνη συντονίζει εκ νέου τους κιρκάδιους ρυθμούς σε μοντέλα ζώων με αποδιοργάνωση των κιρκάδιων ρυθμών. Η αγομελατίνη αυξάνει την έκλυση νοραδρεναλίνης και ντοπαμίνης ειδικά στο μετωπιαίο φλοιό και δεν επηρεάζει τα εξωκυττάρια επίπεδα σεροτονίνης. μοντέλα με αποσυντονισμό του κιρκάδιου ρυθμού και σε μοντέλα που σχετίζονται με stress και άγχος. Το Valdoxan δε μεταβάλλει την εγρήγορση κατά τη διάρκεια της ημέρας και τη μνήμη σε υγιείς εθελοντές. Σε καταθλιπτικούς ασθενείς, η αγωγή με Valdoxan 25 mg αύξησε τον ύπνο βραδέος κύματος χωρίς μεταβολή της ποσότητας του ύπνου REM (Ταχεία Κίνηση Οφθαλμών) ή του λανθάνοντος χρόνου του ύπνου REM. Το Valdoxan 25 mg προκάλεσε επίσης προώθηση του χρόνου έναρξης του ύπνου και της ελάχιστης καρδιακής συχνότητας. Από την πρώτη εβδομάδα αγωγής, η επέλευση και η ποιότητα του ύπνου βελτιώθηκαν σημαντικά χωρίς αδεξιότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπως αξιολογείται από τους ασθενείς. Σε ειδική συγκριτική μελέτη για τη σεξουαλική δυσλειτουργία καταθλιπτικών ασθενών σε ύφεση, σημειώθηκε αριθμητική τάση (όχι στατιστικά σημαντική) προς μικρότερη εκδηλωθείσα σεξουαλική δυσλειτουργία με το Valdoxan απ’ ό,τι με τη βενλαφαξίνη ως προς τις βαθμολογίες σεξουαλικής διέγερσης ή οργασμού, με βάση την κλίμακα SEXFX (Sex Effects Scale). Η συγκεντρωτική ανάλυση μελετών, που χρησιμοποίησαν την κλίμακα ASEX (Arizona Sexual Experience Scale – Κλίμακα Σεξουαλικής Εμπειρίας Αριζόνα), έδειξε ότι το Valdoxan δε συνδέεται με σεξουαλική δυσλειτουργία. Σε υγιείς εθελοντές, το Valdoxan διατήρησε τη σεξουαλική λειτουργία, συγκριτικά με την παροξετίνη. Το Valdoxan ασκεί ουδέτερη δράση στο σωματικό βάρος, την καρδιακή συχνότητα και την αρτηριακή πίεση, σε κλινικές μελέτες. Σε μελέτη που σχεδιάστηκε για να αξιολογήσει τα συμπτώματα διακοπής με τη λίστα Σημεία και Συμπτώματα Διακοπής (DESS Discontinuation Emergent Signs and Symptoms), σε ασθενείς με κατάθλιψη σε ύφεση, το Valdoxan δεν προκάλεσε σύνδρομο εκ διακοπής μετά από αιφνίδια διακοπή!
Η Ευρωπαϊκή έγκριση της ουσίας αγομελατίνη βασίζεται τόσο σε βραχυχρόνια όσο και σε μακροχρόνια αποτελέσματα ενός εξελιγμένου φαρμακολογικού ερευνητικού προγράμματος, με τη συμμετοχή πολλών ερευνητικών κέντρων και περίπου 6.000 ενήλικων ασθενών με κατάθλιψη.Πρόκειται για το πρώτο μελατονινεργικό αντικαταθλιπτικό για τη θεραπευτική αγωγή ενηλίκων ασθενών με μείζονα καταθλιπτικά επεισόδια και δρα ταυτόχρονα ως αγωνιστής των μελατονινεργικών υποδοχέων MT1 και MT2 και ως ανταγωνιστής των υποδοχέων 5-HT2C.Συνεπώς, συντονίζει εκ νέου τους κιρκάδιους ρυθμούς που είναι σοβαρά διαταραγμένοι στους καταθλιπτικούς ασθενείς. Η ισχυρή αντικαταθλιπτική αποτελεσματικότητα της αγομελατίνης, σε συνδυασμό με το καλό προφίλ ασφάλειας και ανοχής που διαθέτει, είναι αποτέλεσμα του μοναδικού του προφίλ υποδοχέων. Τα αποτελέσματα αποδεικνύουν την ανώτερη αποτελεσματικότητα της αγομελατίνης συγκριτικά με το placebo, τους εκλεκτικούς αναστολείς επαναπρόσληψης σεροτονίνης (SSRI) και τους αναστολείς επαναπρόσληψης νοραδρεναλίνης και σεροτονίνης (SNRI).
http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=85&articleID=8232& ;la=1
Πω πω Σταυρο πως εγραψες τοσο μεγαλο μηνυμα; Εγω στην καλυτερη περιπτωση θα εκανα μια μερα να το γραψω :D
Δεν παω καθολου καλαααααααααααα. Σημερα με επιασε κριση πανικου επειδη ποναει η κοιλια μου, ειμαι στις δυσκολες μερες του μηνα και καθε φορα ποναω ομως με εναμιση ντεπον καθε 5-6 ωρες το παλευω το θεμα. Σημερα ομως που πηρα την καθιερομενη μου δοση στις 3 το μεσημερι, δεν σταματησε ο πονπς μεχρι και αυτην την στιγμη. Οσο εβλεπα οτι δεν παιρναει αρχισα να αγχονωμαι και να με πιανει ο φοβος και φυσικα δεν αργησε να ερθει η κριση πανικου. Ο συνδυασμος πονου και κρισης πανικου ηταν πολυ δυσκολη φαση. Με μισο centrac υποχωρησε η κριση πανικου αλλα η κοιλια μου συνεχιζει να ποναει. Στις 8 θα παρω παλι ντεπον και σκεφτομαι τι θα κανω αν δεν σταματησει ο πονος. Απο τοτε που ξεκινησε το προβλημα με τις φοβιες δεν εχω καθολου αντοχη στον πονο. Συμβαινει σε εσας αυτο;
Καθε μερα η ιδια κατασταση. Ταχυκαρδια, αρρυθμια, αισθημα μετεωρισμου, ασταματητ η εφιδρωση και θλιψη θλιψη θλιψη :( Δεν αντεχω να ζω ετσι. Μου λειπουν ολα αυτα τα απλα καθημερινα πραγματακια που βλεπω να κανουν οι γυρω μου. ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΞΑΝΑ. Χρονια τωρα νιωθω οτι ειμαι ζωντανη μεσα σ\'ενα φερετρο και βλεπω τους αλλους απο εκει μεσα. Δεν την παλευωωωωωωωωω.......
Υπαρχει καποιος να μου λυση την απορια για το που πανε τα φαρμακα που παιρνω καθε μερα; Ολη την ημερα νιωθω πολυ ασχημα. Υπαρχουν στιγμες που θελω να μιλησω με καποια-ο φιλη-ο και συνειδητοποιω οτι δεν εχω πλεον κανεναν. Εγω που ημουν η ψυχη της παρεας, τωρα ειμαι πια μονη. Κι ολα αυτα εξαιτιας αυτου του προβληματος. Μου εχει στερησει τα παντα στην ζωη, βασικα μου στερει την ιδια την ζωη. Δεν ξερω για ποιον λογο συνεχιζω να υπαρχω.
Δεν αντεχω αυτην την κατασταση. Ολη την ημερα εχω εσωτερικο ζορι. Πριν λιγο εγινα παλι μουσκεμα στον ιδρωτα. Υπαρχει καποιος αλλος που να καθεται και να ιδρωνει υπερβολικα η καποιος που μπορει να μου εξηγησει γιατι το παθαινω αυτο; Φοβαμαι τα παντα. Δεν μπορω να ζω αλλο ετσι, δεν αντεχω.
Δεν μ\'ενδιαφερει τιποτα γιατι δεν μπορω να κανω τιποτα. Η ψυχη μου ειναι μαυρη. Εχω αγγιξει τα ορια μου. Δεν θελω ουτε να προσπαθησω αλλο ουτε εχω αλλο κουραγιο. ΤΕΛΕΙΩΣΑ.
Ti θελεις να πεις οτι \"τελειωσες\";
Δεν πιστεύω να θέλεις να τερματίσεις τη ζωή σου;
Που ξέρεις - έστω κι απο περιέργεια- πόσα καλά και πόσες χαρές σου επιφυλάσσει το μέλλον;
Καλησπερα και καλη εβδομαδα. Αλεξανδρε δεν σου κρυβω οτι θα προτιμουσα να μην υπηρχα γιατι ουσιαστικα δεν ζω, αλλα δε θα ηθελα να φτασω στο σημειο να χασω τελειως τον ελεγχο του μυαλου και να τερματισω την ζωη μου. Ξερω οτι ειναι μεγαλη αμαρτια. Πες μου ομως δεν ειναι κριμα και αδικο να περναω αυτο το μαρτυριο???????????????????? Εχω να νιωσω και να ζησω φυσιολογικα πανω απο 13 χρονια. Αν εχεις νιωσει εστω και μια φορα κριση πανικου τοτε μπορεις να φανταστεις ποσο πολυ υποφερω εχωντας ζησει χιλιαδες τετοιες στιγμες ολα αυτα τα χρονια.
σιλβερουλα δεν εισαι η μονη που νιωθεις ετσι..ειμαστε κ εμεις εδω!:)
13 χρονια δεν εχεις νιωσει μια καλυτερευση?εισαι δηλαδη στο ιδιο επιπεδο,το αρχικο?
Γεια σου Ντορα. Υπηρξαν περιοδοι που ηταν πιο αραιες οι κρισεις πανικου αλλα δεν υπηρξαν περιοδοι που να νιωσω απελευθερομενη απο τα συμπτωματα και να μπορω εστω να παω για εναν καφε και να καθησω χαλαρα στην καρεκλα χωρις να νιωσω μια ζαλαδα, μια ταχυκαρδια, μια ταση φυγης κ.α. Κοιτω τους ανθρωπους γυρω μου και προσπαθω να καταλαβω που εχω κανει τοσο μεγαλο λαθος και δεν μπορω να κανω τα απλα πραγματα που κανουν αυτοι.
εγω σαν ομοιοπαθης θα σου πω οτι φταινε τα κολλημενα κεφαλακια μας!
δεν ξερω..ισως το αντιμετωπιζουμε με λαθος τροπο?μηπως ειναι μια κατασταση που ριζωνει μεσα μας?
εγω για 2 χρονια ημουν \"καθαρη\"..τωρα καπου πιεστηκα..παλι τα ιδια!
δεν ξερω πραγματικα..παντως μην το βαζεις κατω..
ολοι κουβαλανε το δικο τους σταυρο..
Δεν ξερω τι να πω Ντορα, εμεις κανουμε κατι λαθος η το προβλημα δεν λυνεται σε ολους λογο καποιον αλλων παραγοντων :(
ακομα κ τωρα που σου γραφω,τα χερια μου ειναι μουσκεμα κ τρεμουν!η αναπνοη μου ειναι λες κ ανεβηκα 10 οροφους!
αυτο που ειπες μετα το διαζευκτικο (η),αυτο ειναι!οο ναι!
κουραγιο και αυτοελεγχο!!
σε θαυμαζω που μαχεσαι με τοση σθεναροτητα απεναντι στην \"αδυναμια\" του εαυτου σου..Quote:
Originally posted by dora-agxos
ακομα κ τωρα που σου γραφω,τα χερια μου ειναι μουσκεμα κ τρεμουν!η αναπνοη μου ειναι λες κ ανεβηκα 10 οροφους!
με νικαει δυστυχως!Quote:
Originally posted by selas-selas
σε θαυμαζω που μαχεσαι με τοση σθεναροτητα απεναντι στην \"αδυναμια\" του εαυτου σου..Quote:
Originally posted by dora-agxos
σημασια ομως εχει η μαχη!
την οποια να σου πω την αληθεια την εχω σκυλοβαρεθει!
:)αλλα συνεχιζω να χαμογελαω..
βαριεμαι τις παραθεσεις... και ετσι να ειναι, που λες οτι σε νικαει, δεν πρεπει να το σκεφτεσαι.. η ζωη ειναι καθημερινος αγωνας.. πιστευε στον εαυτο σου...
δώρα, όταν σε πιάνει κρίση τι κάνεις? εννοώ όταν αρχίζεις να νιώθεις κάπως \"άβολα\" πως το χειρίζεσαι εκείνη τη στιγμή?
ακουσα το γιατρο μου να λεει οτι πρεπει να μπαινεις στην ντουζιερα για ντους..:)Quote:
Originally posted by claire
δώρα, όταν σε πιάνει κρίση τι κάνεις? εννοώ όταν αρχίζεις να νιώθεις κάπως \"άβολα\" πως το χειρίζεσαι εκείνη τη στιγμή?
κι αν δεν έχεις πρόχειρη ντουζιέρα? :P
ριξτο στο χορο..:oQuote:
κι αν δεν έχεις πρόχειρη ντουζιέρα? :P
χαχαχαχαχαχαχα
μωρέ εγώ αν ζαλιστώ, τρώω ένα μπισκότο και συνέρχομαι. τη δώρα ρώτησα πως το αντιμετωπίζει.
γαριδακια τρως? εμενα μαρεσουν τα δρακουλινια
χαχαχαχαχα
oxi, ta garidakia kai loipa synafh mou vrwmane podarila :$
αααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ααα, α,α, α,χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααQuote:
oxi, ta garidakia kai loipa synafh mou vrwmane podarila :$
σιλβερουλα ολο αυτο το παθαινεις λογω κοινωνικης φοβιας??...απο που προερχονται η κρισεις πανικου...
wakeup απ\'οτι εχω καταλαβει εχω γενικευμενη φοβια και επειδη ειμαι διαρκως μεσα στον φοβο εχει ως αποτελεσμα να εχω συνεχως ψυχοσωματικα συμπτωματα και κρισεις πανικου. Δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω. Φοβαμαι οτιδηποτε κι αν νιωσω, ακομα και τα πιο γελοια πραγματα που μπορεις να σκεφτεις.
Είναι δύσκολο πράγμα οι φοβίες και το γενικευμένο άγχος.
Και εγώ σήμερα έκανα την πρώτη μου επίσκεψη στον ψυχιάτρο, με διάγνωση βαριά αγχώδη διαταραχή. Μου έγραψε να πάρω Deprevix και distanevrin.
σπιραλ μου μπορεις να μου πεις λιγο τι περνας?εννοω τα συμπτωματα...γτ και εγω νιωθω οτι περναω βαρυ αγχος...εχει μερες που σκεφτομαι μονο οτι βγαινω απο το σπιτι και με πιανει πανικος...
σιλβερουλα ειδα σε καποιο αλλο ποστ οτι περνας αυτο το πραγμα 13 χρονια?1ο μπραυο που αντεχεις και σου στελνω τα φιλια μου και 2ο πως το αντιμετωπιζεις ολο αυτο?εγω αρχιζω να τρλενομαι...βλεπω τους αλλους ηρεμους να προχωρανε και ολα καλα...και με ονειρα και εγω στασιμη...παντα στην ιδια θεση...στο δωματιο να ψαχνω τα γιατι...γιατιιι γμτ αυτο...οτιδηποτε αλλο εχτος αυτο!!!
Και εγώ βαρύ άγχος έχω φίλη wakeup. Αγχώνομαι πολύ με το παραμικρό και παρουσιάζονται και τα διάφορα ψυχωσωματικά (ταχυκαρδίες, εκτακτες, ιδρώματα κτλπ), όπου και αν πηγαίνω το κουβαλάω μαζί μου. Και φυσικά αντοχή στα ερεθίσματα που προκαλούν άγχος μηδέν. Και στον ψυχίατρο που πήγα είχα άγχος (αν και λιγότερο από όσο περίμενα και μου έκανε εντύπωση κιόλας :P ).