όχι δεν τα έχω συζητήσει...γιατί δεν θέλω να στεναχωριθούν για μενα..
Printable View
όχι δεν τα έχω συζητήσει...γιατί δεν θέλω να στεναχωριθούν για μενα..
απλά το έχω αναφέρει
inside, αν το κουβεντιάσεις μαζί τους, θα τους βοηθήσεις να καταλάβουν τι περνάς/τι αισθάνεσαι έτσι ώστε να δουν τι μπορούν να κάνουν.
Θα σου συνιστούσα χωρίς δισταγμό να τους το αναφέρεις, έτσι ακριβώς όπως το αισθάνεσαι.
Ναι θα ήταν μια καλή ιδέα απλα εγώ αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο forum γιατί ισως βρώ μια λύση...
inside, νομίζω ότι μεγαλοποιείς τα πράγματα. Κανένας δεν θέλει να δείρει κάποιον χωρίς λόγο. Και δεν φαίνεσαι άτομο που προκαλείς. Είχες κάποια ανάλογη εμπειρία στο παρελθόν; Σε χτύπησε κάποιος;
Στην παρέα σου υπάρχουν \"φασαρτζήδες\";
Όχι στην παρέα μου δέν υπάρχουν \'\'φασαρτζήδες\'\' ίσα ίσα ξέρω πολύ καλα να ξεχωρίζω τις παρέες μου...απλά αφτο το θέμα με έχει πληγώσει και θέλω να το ξεπεράσω...
Inside μου, καλώς μας ήρθες! Η αλήθεια είναι ότι η απομάκρυνση και η απόλυτη απομόνωση από ότι είδες και εσύ δεν έλυσε το πρόβλημά σου. Εκτός των άλλων τα παιδιά που αναφέρεις δεν θα έχουν πουλήσει μαγκιά μόνο σε εσένα αλλά θα το έχουν κάνει και σε άλλους γιατί έτσι θα είναι ο χαρακτήρας τους. Τώρα σχετικά με τους γονείς σου που είπες μπορώ να σου πω ότι πιο πολύ στεναχωριούνται που σε βλέπουν έτσι κλεισμένο. Όντως το σωστό είναι να τους μιλήσεις όπως νιώθεις για να σε βοηθήσουν στο πρόβλημα, ή αν δε σου βγαίνουν στα λόγια γράψτα σαν έκθεση ψυχής και δώστα στους γονείς να τα διαβάσουν. Για όλα τα προβλήματα υπάρχει λύση, απλώς τον τρόπο καθυστερούμε κάπως να βρούμε.
Φιλιά
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την συμπαράσταση..αλλα το μόνο που φοβάμαι είναι αν τους δώ έξω και μου αρχίσουν τις μαγκίες τους τί θα κανώ???
Κωστάκη μου, μου μύρισε το αιματάκι σου....μιαμ..μιαμ...
έλα καμάρι μου να σε φιλέψω ένα κουραμπιεδάκι....:P:P:P
Έλα στη θεία Όλγα...........
:D
και Αφροδίτη ...επειδή σε συμπαθώ ρε συ για να μη με πεις λιγούρο θα σου κρατήσω το χεράκι του Κώστα πανέ για μεζέ.........:D:D
Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΟΒΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΑΥΧΕΝΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ.ΕΧΩ ΚΑΤΑΑΓΧΩΘΕΙ.ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
Δηλαδη αν ποναει ο αυχενας σου και το κεφαλι σου τι μπορει να παθεις; Εμενα ολη μερα ποναει το κεφαλι μου απο τη ζεστη και το σβερκο μου μαλλον γιατι επιδη ιδρωνω στο αμαξι με πιανει κανενα ρευμα απο το παραθυρο και βαζω και πετσετα που ειναι ιδρομενο το σβερκο μου. Ε ας ποναει. θα του περασει οποσ του ρθε. Μηπος δινεις πολι σημασια και το κανεις το μικρο μεγαλο; Πηγες σε γιατρο να δει αυτα που σε πονανε; Αν πηγες τι σου ειπε;
Αθηνούλα συμφωνώ απόλυτα με την Aggelika!
...γεια σασ παλι καλοι μου.... κι εγω εχω φωβηθει πως θα τρελαθω....Αγγελικα.... πριν καποια χρονια.... ποναγα τοσο πολυ που νομιζα πως θα τρελαθω.... νομιζω πως κατι σοβαρο αρχιζε να γινεται... το ηξερα.... ομως υπηρξε μια στιγμη.. μια στιγμουλα που ειπα... ...ειναι η στιγμη που θα νικησει το μυαλο μου η η ψυχη μου... ...θα αντεξω... η θα παραδοθω σε κατι εντελωσ αγνωστο.. σε καποια τρελα.... κρατηθηκα..... και απλα αρχισα να απομακρινομαι απο αυτο..... ισωσ κανω λαθως αλλα πιστευω πως ολοι οι σκεπτομενοι ανθρωποι.. και ειδικα οι νεοι... εχουν κοντεψει να τρελαθουν καποια στιγμη..... ...οσο surreal και αν ακουστει.... εχουμε δικαιωμα στην ζωη... στον θανατο... και πανω απ ολα στην τρελα..... μακια σε ολουσ...
:( de niwthw kala :(
τι εχεις stan?
ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ!ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΕΘΑΙΝΩ!!!!!!!!ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΡΥΟ!!!!
εγώ φοβάμαι τη σκάλα. όχι τη σταθερή αλλά αυτές που ανοίγουν. δε μπορώ ν\' ανέβω ούτε στο πρώτο σκαλί
:D
Αθηνά, εγώ νομίζω ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας. Ότι συμπτώματα διάβαζα για αυτή τη κωλοαρρώστια τα είχα! Μερικές φορές περνάνε και μερικές εγκαθίστανται στο κεφάλι μου και δε λένε να φύγουν. Δε ξέρω σε πόσους γιατρούς έχω πάει και πόσες εξετάσεις έχω κάνει. Ο ψυχίατρος μου και τα φάρμακα ήδη με βοηθούν αρκετα, μέχρι πριν λίγες μέρες που τα έκοψα και ξαναρχίσαν όλα. ʼστα...
fovamai oti tha ypotropiaso kai tha xanaexo kriseis panikou, fovamai oti tha meino monh , vasika avtos einai o fovos moy o fovos oti den m agapoun kai den me gemizei tipota tote noiotho mia exantlhsh, dyspnoia , fovamai epishs ta vradya na eimai monh moy m pianei agxos alla elegxomeno giati yparxei panta to agaphmeno LEXO na moy kanei zesth parea kai na moy kanei agkalitsa.
xa xa xa
Fovamai tous seismous...
ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΛΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΤΑΕΙ!ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΦΟΒΟ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ.
ΕΓΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ
Re paidia...ti akouw...?To skotadi?eisai se ena dwmatio...kai ksafnika svineis ta fwta...ti mporei na patheis?skefteite to kai apantiste mou giati de mporw na to syllavw afto...isws epeidi apo mikros de fovomoun pote to skotadi...
..einai oi skies... oi mikroi ixoi... h fantasia poy mas fobizei sto skotadi.. to kseroyme pos ola ine entaksi.. alla panta enas mikros fobos iparxi...
Opoios fovatai to skotadi,as diavasei to parakatw...to kalokairi piga me kati filous mou NYXTA se ena egkateleimeno ksenodoxeio...me mono ena fako...!Akougontan polloi thoryvoi...alla ekeini tin wra skeftomastan pws oti petaxtei mprosta mas tha faei poly ksylo... :cool: Mipws o fovos gia to skotadi einai aplws anasfaleia?Ola mesa sto myalo mas einai...!Den zoume oute se erimous oute se tropika dasi na min kseroume ti tha synantisoume mprosta mas...!Kathiste spiti vrady kai sviste OLA ta fwta...ti tha ginei?Tipota ;) Prospatheiste to...!H giagia mou mou elege \"Oti fovasai se kynigaei panta...Stamata na to apofevgeis kai de tha se ksanaplisiasei kan\" DIWKSTE TO FOVO APO MESA SAS RE...H zwi paraeinai mikri gia na xwraei fovies kai anasfalies...! ;)
καλα παιδια εγω που φοβαμαι σχεδον τα παντα τι να πω???,τις αρρωστιες το θανατο,τους βιαστες,τους εγληματιες..και πολλα αλλα οπως το να μιλαω μπροστα σε πολυ κοσμο.φοβαμαι καθε στιγμη μην λιποθυμησω,και μη παθουν κατι αυτοι που αγαπω...περιτο να πω οτι αν με εβαζε καποιος στα extreme του λουνα παρκ θα πεθαινα απο ανακοπη...ακουω τωρα εντυπωσεις....!!!
Φοβίες ε..?.. Χα..
α) Θάλασσα: Μετά από μία εμφάνιση καρχαριοειδούς, στο σημείο που κολυμπούσα πριν 1 λεπτό, σταμάτησα να πηγαίνω μέσα μέσα... Μετά από 3 άσχημα ταξίδια με πολλά μποφόρ, είπα πως δε θα ξαναμπώ σε καράβι με άσχημο καιρό και μες τη νύχτα.. Και μετά από έναν παρ\' ολίγο πνιγμό με τη σανίδα του surf να έχει κολλήσει στα βράχια και να μην μπορώ να την ξεδέσω και να βγω στην επιφάνεια..... είπα πως δε θέλω να ξαναδώ επικίνδυνες παραλίες..
Τελικά.. σ\' εκείνη την επικίνδυνη παραλία ξανα βούτηξα όταν είδα ένα παιδάκι να μπαίνει με μπρατσάκια σε 2 μέτρα κύμα, και τους δικούς του να βρίσκονται πολλά μέτρα μακρυά..
Σε πλοίο ξαναμπήκα για Ιταλία το Δεκέμβρη, αφού ήθελα απεγνωσμένα να κάνω ένα ταξίδι με τ αμάξι στην Ευρώπη..
Όσο για το μέσα-μέσα... ε αφήνω κανέναν άλλον να είναι στα βαθυά.. ακόμα προς τα έξω είμαι.. :p Αλλά πια η φοβία ξεπερνιέται... !..
β) Τον έρωτα: Εκείνον τον έρωτα που σε κάνει να είσαι ικανός να παρατήσεις τα πάντα για την αγάπη σου.. Ν αλλάξεις μέχρι και χώρα αφήνοντας τα πάντα πίσω..
καλησπερα παιδια με φωναζουνε στηβεν και ειμαι21 εχω καποια προβληματα.οταν ειμαι μονος μου νομιζω οτι καποιος ειναι διπλα μου.το εχω πολυ καιρο αυτο.πριν απο βδομαδες ημουν μονος μου στο δρομο οπως αρκετες φορες και ενω περπατουσα εντελως ηρεμος με πιανει μια κριση ενα σφιξιμο λαιμο και απο το σαγονη μεχρι το λαιμο εσφιγκε και να τσιτονε το δερμα ηταν μετα τις 12 το βραδυ και φοβομουνα μην με δει κανεις ετσι.τονιζω οτι ημουν ηρεμος και δεν μπορουσα να το ελενξω.στη συναιχεια της διαδρομης πρως το σπιτι μου αυτο δυναμονε οποτε αντισεκομουν και απο το πολυ σφυξιμο στο λαιμο νομιζα οτι γυνομουνα ενα ταιρας γιατι φαινοντουσαν πολυ τα δοντια μου.ειχα τρελαθει.εφτασα σπιτι και ολα ενταξει.πρωτη φορα εγινε τοτε και δεν ξαναγηνε.εχω αλλο ενα προβλημα οταν ειμαι μονος μου πανικοβαλομαι γαιτι καποιος ειναι εκει.δεν ξερω πως να το πω.θελω να ανοιξω δικο μου σπιτι και να μεινω μονος μου αλλα θα παιθανω μονο απο την ιδεα οτι θα εχω αυτο τον φοβο.σκεφτικα μια ιδεα αυτος που νομιζω οτι με παρακολουθει οταν ειμαι μονος να περιμενω να δω τι θελει και να μην το βαζω στα ποδια οταν βρισκομαι μονος.αλλα απεριψα την ιδεα γιατι αυτος που με παρακολουθει δεν ειναι ανθρωπος ειναι κατι που δεν φαινεται αλλα τον νοιωθω και αυτο που δεν βλεπουμε ειναι αυτο που δεν μπορουμε να αντιμετοπισουμε.πειτε μου παρακαλω τι να κανω.παντως οχι ψιχολογο για προσωπικους λογους.ευχαριστω.ζησε τη στιγμη
Φοβάμαι όλα αυτα που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα.
φοβαμαι πως τη στιγμή που θα είναι όλα τέλεια κι εγώ ευτυχισμένη, θα ακουστούν οι στριγγλιές αποδοκιμασιας της μαμάς μου σε ένα πολύ χαρακτηριστικό και ανατριχιαστικό τόνο
φοβάμαι τη μοναξιά και την απόρριψη, φοβάμαι πως μια μέρα τα ανεκπλήρωτα όνειρα θα μου ζητήσουν τα ρέστα, φοβάμαι το θάνατο, την ανυπαρξία, φοβάμαι τους σεισμούς (παιδικό τραύμα), φοβάμαι πως θα χάσω την ισορροπία που με τόσο κόπο βρήκα.
φοβάμαι και άλλα πολλά, αλλά δευτερευούσης σημασίας!!
φοβάμαι πως δεν θα αντέξω τους υπόλοιπους μήνες και θα κάνω καμία βλακεία (?) και θα παραιτηθώ.
αλλά απο την άλλη σκέφτομαι ότι μπορεί να είμαι λίγο υπερβολική και ίσως και αχάριστη(?)
Με σειρα προτεραιοτητας:
1.Φοβαμαι τις αρρωστιες και τον θανατο.
2.Φοβαμαι γενικα το τελος.Σε οποια κατασταση.
3.Φοβαμαι τις φυσικες καταστροφες με οτι περιλαμβανει αυτο.
4.Φοβαμαι την μοναξια.
5.Φοβαμαι την απορριψη.
θελετε κ\'αλλα?
Πιο πολύ εν ζωή φοβάμαι τον εαυτό μου.Κανέναν άλλο....όμως κανένα.Μπορεί από μόνος του να με καταστρέψει.Άντε και το θάνατο.Να σου πω ότι από μικρή φοβόμουν το θάνατο.Τόσο που έβλεπα λέξη θάνατο και άλλαζα σελίδα.Ήθελαν οι γονείς μου να μου πάρουν το Αθάνατο \'21 και επειδή μέσα είχε θάνατο αρνήθηκα σθεναρά και υστερικά μην πω....Χαχα.Το θυμάμαι και μειδιώ...
Φοβαμαι την κολαση που μπορει να μου δημιουργήσει το μυαλο μου.
φοβαμαι να μαθαινουν οι αλλοι τα ευαλωτα σημεια μου γιατι μπορει να με χτυπησουν εκει που ποναωωω
Φοβαμαι ολα αυτα που θα γινουν για μενα χωρις εμενα...
Ειναι φορες που ακομη και η σκια μου με φοβιζει....τι ερωτηση ομως κι αυτη.Αν εχουμε φοβιες. Περιεργη αλλα ευστοχη.Καλυτερα θα ηταν να ρωτησουμε τι δεν φοβομαστε η καλυτερα γιατι φοβομαστε τοσο πολυ και πως θα μπορουσε να σταματησει η να ελαχιστοποιηθει.Γιατι πια η κουβεντα αντιμετωπισε τους κλπ δεν παιρναει σε μενα τουλαχιστο.
Φοβαμαι τα νοσοκομεια και αυτη την κατασταση που σε κοιταζουν ολοι και σου λενε θα γινεις καλα ενω ολοι ξερουν οτι δεν θα γινεις και τελειωνεις, οπως επισης φοβαμαι την διαδικασια της κηδειας που βλεπεις ολους να κλαινε και να στεναχωριουνται και ξερουν πως δεν υπαρχει πισωγυρισμα.Αλλα πιο πολυ απο ολα φοβαμαι την γνωστη αρρωστια που εαν σε πιασει δεν σε αφηνει μεχρι να σε λιωσει!
Εγω φοβαμαι να μην παθω καρκινο απο το καπνισμα γιατι καπνιζω αρκετα. Πανω απο πακετο και οταν βγω εξω βραδυ καπνιζω το ενα μετα το αλλο που σημαινει χαλαρα αλλο ενα πακετο. Αυτο που με τρομοκρατει ειναι οχι οτι θα χασω την ζωη μου αλλα θα στερησω απο το παιδι μου την μητερα του και θα το πονεσει πολυ αυτο με αποτελεσμα να μην εχει μια φυσιολογικη αναπτυξη. Θα το πονεσω δηλαδη εγω η ιδια που τοσο το λατρευω. Γιατι εν γνωση μου καπνιζω σαν φουγαρο ενω ξερω οτι μπορει να σημβει αυτο που φοβαμαι. Φοβαμαι οτι ειμαι ανικανη να το σταματησω και μισω τον εαυτο μου για αυτη μου την αδυναμια. Φοβαμαι πως αν το κοψω θα παχυνω, θα ειμαι αμηχανη σε πολλες καταστασεις που με φοβιζουν... ενας φαυλος κυκλος δηλαδη!