http://www.youtube.com/watch?v=oEpdtiYhWXc
Όταν το άκουγα μικρή έλεγα μα γιατί αφού υπάρχουν άγγελοι και κακίες είναι αυτά αλλά να που τώρα με εκφράζει απόλυτα.......
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=oEpdtiYhWXc
Όταν το άκουγα μικρή έλεγα μα γιατί αφού υπάρχουν άγγελοι και κακίες είναι αυτά αλλά να που τώρα με εκφράζει απόλυτα.......
Οκ, αφου ειναι ετσι παω πασο! :)Quote:
Originally posted by lightbluepath
Ghost δεν ξέρεις τι έχει γίνει και σε πρόλαβα το έγραψα πριν από σένα με κυνηγάει παντού. Φυσικά αυτή η γυναίκα δεν θέλει το καλό μου, αφού λέει όλο κακίες για μένα... Οπότε να με πει τεμπέλα ήθελε και να με παρομοιάσει με νεκρό αν δεν έλεγε αυτό που έλεγα εγώ οκ?
Οκ.
Bρε συ Θεοφανία το αντίθετο συμβαίνει αυτή με παίρνει από πίσω σε όλα τα θέματα ....και γράφει κάποια πράγματα σε άλλα θέματα για τον εαυτό της και ζητάει απαντήσεις. συμβουλές της δίνω εγώ..Quote:
Originally posted by Θεοφανία
τζάνετ.....αν δεν σου αρέσει η λαιτ, απλά αγνόησε την. Το να την παίρνεις από πίσω σε όλα τα θέματα και να της την λες, δεν βοηθάει κανένα.
Προσπαθεί εδώ και σελίδες να μιλήσει με τα κορίτσια και δεν την αφήνεις.
Αν μη τι άλλο αυτό είναι χτύπημα κάτω απ τη ζώνη.
ΥΓ. Ελένη σόρι για το οφ τόπικ.
Κατά τα άλλα....
Δεν έχουν πάντα ευθύνες μόνο οι άλλοι γιο αυτά που περνάμε.
Βάζω στην άκρη τους γονείς τους οποίους δεν επιλέγουμε και κάποια στιγμή στεκόμαστε στα πόδια μας και απλά φεύγουμε.
Όσο για τους φίλους και τους συντρόφους, παίρνουμε αυτά που δίνουμε με την έννοια πως όσο δικαίωμα δίνουμε στον \'άλλο να μας πηδήξει, τόσο πιο εύκολα το κάνει. Άμυνα και αξιοπρέπεια βοηθούν σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως και να κρατάμε αποστάσεις μέχρι να βολιδοσκοπήσουμε τον άλλο...
Προφανώς δεν θέλει συμβουλές από σένα.
Προτείνω και στις δυο σας, στην πρώτη επίθεση που θα νιώσετε η μία από την άλλη να κάνετε ριπορτ.
Δεν φταίνε τα μέλη που θέλουν να πάρουν μια συμβουλή να βλέπουν καβγάδες. Το φόρουμ περνά από τις πιο ήσυχες περιοδους του και ας προσπαθήσουμε όλοι να παραμείνει σε αυτό το κλίμα...:)
Πότε σε πήρα εγώ από πίσω μωρέ που όποιο θέμα και να διαβάσεις με κυνηγάς; Φυσικά και θα σου κάνω ρεπόρτ από δω και πέρα και τέλος.Quote:
Originally posted by janet
Bρε συ Θεοφανία το αντίθετο συμβαίνει αυτή με παίρνει από πίσω σε όλα τα θέματα ....και γράφει κάποια πράγματα σε άλλα θέματα για τον εαυτό της και ζητάει απαντήσεις. συμβουλές της δίνω εγώ..
Θεοφανία από που και εως που έχει δικαίωμα να μην δέχεται συμβουλές από μένα Εγώ πώς ανέχομαι τον καθένα? να μην είναι τόσο κακός χαρακτήρας και αν δεις ακόμη και σε αυτό το θέμα μου επιτίθηκε πρώτη.Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Προφανώς δεν θέλει συμβουλές από σένα.
Προτείνω και στις δυο σας, στην πρώτη επίθεση που θα νιώσετε η μία από την άλλη να κάνετε ριπορτ.
Δεν φταίνε τα μέλη που θέλουν να πάρουν μια συμβουλή να βλέπουν καβγάδες. Το φόρουμ περνά από τις πιο ήσυχες περιοδους του και ας προσπαθήσουμε όλοι να παραμείνει σε αυτό το κλίμα...:)
Αν προσέξεις μπαίνει σε όλα τα θέματα και λέει ότι λέω λόγια για αυτήν ...έχει κάνει το φόρουμ άνω- κάτω...
Το ποιός επιτίθεται πρώτος και κάνει άνω κάτω το φόρουμ φαίνεται άμα κοιτάξεις τα προηγούμενα και όχι από το τι λες εσύ. Το αν είμαι κακός χαρακτήρας δεν θα το κρίνεις εσύ που δεν με ξέρεις και λες όλο κακίες και αν είμαι εγώ μία φορά κακιά, εσύ είσαι 10. Τέλος.
Το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Ελένη συγνώμη που κάναμε έτσι το θέμα σου είναι γιατί μπήκε και η Λάιτ στην μέση που νομίζει ότι κακοποιείται και αυτή η καημένη και αναλύσαμε λίγο και το δικό της πρόβλημα.
Ότι πεις...
Ξεθάβω αυτό το θέμα -κρίμα που έγινε τόσο καιρό πριν. Κορίτσια σας νιώθω πάρα πολύ, θα έλεγα ότι μοιάζουμε.
'mou elege oti den m\'agapaei kanenas kai oti den me siba8ei kanenas' Σοφία αυτό στο έλεγε αγόρι. Εμένα μου το έχει πει η μάνα μου. Μου κάνει κάποια στιγμή "Ποιός σου άλλαξε τα μυαλά, οι φίλες σου; Αν πάθεις κάτι σε μας θα τρέχεις, νομίζεις ότι θα σε φροντίσει καμιά απ' αυτές;" (σημείωση ότι κάποια φορά που έλεγα να φύγω από το σπίτι και ήμουν έτοιμη ακόμα και εσωτερική να πάω να δουλέψω, οι δυο φίλες μου που έμεναν στην περιοχή μου προσφέρθηκαν να μείνω σ' αυτές). Άλλη πάλι φορά μου είπε "Τί επειδή έχεις αγόρι μας γράφεις;". Ευτυχώς αυτό δεν το συνέχισε σε πιο προσωπικό επίπεδο -τον σεβάστηκε.
Και μια που κάποια ρώτησε, ο πατέρας μου κατά την εφηβεία μου, όταν ήθελε...και γω δεν ξέρω τί να καταφέρει, μου έλεγε "κομπλεξάκια, κομπλεξάκια;" πράγμα που με ενοχλούσε πολύ και τότε πίστευα ότι για να το λέει κάτι θα ξέρει. Τότε ακόμα πίστευα στη γνώμη του, δυστυχώς.
Τέσπα, αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτό το θέμα με ενδιαφέρει τόσο πολύ αυτή τη στιγμή γιατί κι εγώ ψάχνω τρόπους να διαχειριστώ την κακή ενέργεια των άλλων. Έχω διαβάσει κι έχω ψάξει μέσα μου και αυτό που έχω βγάλει σαν συμπέρασμα -τουλάχιστον για την ώρα- είναι ότι 2 πράγματα μπορώ να κάνω. Να αντιστρέψω τους όρους του δικού τους παιχνιδιού (αν θέλετε, δίνω και δωρεάν tips :P ), ή απλά να μην παίξω. Απλά προσπαθώ να μη θυμώνω και να μην παίρνω προσωπικά τα προβλήματα του άλλου. Έχετε δει άνθρωπο να θέλει να τσακωθεί μαζί σου και στο τέλος να τσακώνεται μόνος του; Θέλει να τσακωθεί βρε αδελφέ, δε θα τον εμποδίσω, απλά εγώ δε θέλω -τσακώσου μόνος σου. Έχει πολύ πλάκα όταν τον κοιτάς αποστασιοποιημένα να χτυπιέται μόνος του. Αν φυσικά δεν αντέχεις τις φωνές, αποχωρείς κι ας κάνει ό,τι θέλει. Βρε πλέον θα προσπαθήσω να είμαι ψύχραιμη μπροστά σε μια κρίση. Χτυπιέσαι γιατί έχεις πρόβλημα; Χτυπήσου, εγώ δεν έχω. Με λες ψυχρή και αναίσθητη και ότι έχω υφάκι; Για σένα έχω υφάκι, εγώ δεν έχω πρόβλημα μ' αυτό, εσύ που έχεις χτυπήσου... Θα με παρατήσεις, θα με παρατήσουν οι φίλοι μου, κανείς δε θα με θέλει, θα πάθω τύφο, πανούκλα, θα μείνω στο δρόμο, όλοι θα με κοροϊδεύουν; Χα, εσύ χτυπήσου τώρα που σε 'νοιάζει' τόσο πολύ για το τί θα απογίνω, εμένα άσε με να χτυπηθώ όταν τα πάθω. Μέχρι τότε όμως το μόνο που δε θα πάθω είναι καρκίνο από την ψυχολογική βία που προσπαθείς να μου ασκήσεις.
Ghost μάλλον μοιάζουμε αρκετά, έτσι αισθάνθηκα απ' αυτά που διάβασα.