Quote:
Originally posted by sabb
VassilisA, προφανώς και είσαι στο σωστό φόρουμ, το κακό είναι πως είσαι με λάθος μυαλά...
Εγώ πάλι δεν είμαι διόλου ευχαριστημένος από την χώρα που εσένα σου διεγείρει αισθήματα περηφάνιας για τις αξίες της...Θες γιατί εδώ είναι ο παράδεισος της φοροδιαφυγής, της φαυλότητας, του ωχαδερφισμού και του παρτακισμού, της πολιτικής υποκρισίας και της ψευτιάς, της ατιμωρησίας και της απόλυτης έλλειψης δικαίου, θες γιατί εδώ ευδοκιμούν οι Άνθιμοι που χειραγωγούν συνειδήσεις , μπορώ να σου απαριθμήσω χιλιάδες λόγους γιατί η χώρα που διατηρεί ακόμη αξίες διακρίσεων και μισαλλοδοξίας που για σένα ίσως να αποτελούν και πρότυπα, για μένα είναι αιτίες ντροπής.
Και να σταματήσουμε πια να φανταζόμαστε θεωρίες συνωμοσίας, πως οι κουτόφραγκοι θέλουν να μας αφανίσουν για..τις αξίες μας. Λυπάμαι που σου το λέω, αλλά είμαστε μονάχα μια Ψωροκώσταινα που διοικείται από φαύλους πολιτικούς , χρωστάει και της Μιχαλούς γιατί κάποιοι λίγοι διασπαθίζουν τον πλούτο της εδώ και 1,5 αιώνα και που τα πρότυπα της περιορίζονται στον αστερισμό της Τζούλιας...
Υ.Γ. Όσον αφορά τη θρησκεία ,δεν ξέρω αν η δική σου ηθική πηγάζει από την πίστη σου σ\' αυτή, αν ωστόσο είσαι τόσο αφελής για να πιστεύεις πως ο κόσμος πλάστηκε σύμφωνα με την Γένεση, θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις αν ο Αδάμ, η Εύα κι όλο τους το σόι, εκτός από δολοφόνοι (Κάιν) ήταν κατά βάση και αιμομίκτες ή όχι ....
+100!