Originally Posted by
marouli66
γεια σας ειμαι μελος εδω αρκετο καιρο και παλευω εδω και πολλα χρονια με διαφορα θεματα.......αν και εχω πολυ καιρο να μπω ηθελα μετα απο καποιες εμπειριες και μαθηματα που εχω παρει να ξαναμπω να δω τι κανετε (χαχα).....και φυσικα να βοηθησω οσο μπορω με βαση αυτα που εχω περασει και τους τροπους που εχω βρει αποτελεσματικους ΓΙΑ ΜΕΝΑ.......
επειδη με μεγαλη μου λυπη βλεπω οτι ακομη υπαρχει εξαρτηση απο τα φαρμακα εδω μεσα και απο τους ψυχιατρους εχω να πω ενα πραγμα.....Υπαρχει λυση......
και αυτη η λυση δυστυχως η ευτυχως ΔΕΝ ειναι δυναται να δοθει με λογικο μονο τροπο αλλα και με ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ......και θα σας εξηγησω παρακατω......
μετα απο πολυ πονο στη ζωη μου απο εμπειριες ιδιαιτερα στο περιβαλλον(διοτι δυστυχως απο εκει ξεκινουν ολα, διαμορφωνοντας δυσλειτουργικες πεποιθησεις οπως μας λενε οι ψυχολογοι) εμφανισα κι εγω πολλα ψυχικης φυσεως προβληματα (κρισεις πανικου, ψυχοσωματικα, πολλες ιδεοληψιες κλπ) τα οποια με εβαλαν ολαυτα τα χρονια σε πολλες σκεψεις για το πως θα λυθουν..........
ετσι ειπα με τον εαυτο μου να ψαχτω τι παιζει με το θεμα ''ανθρωπος''..........γιατι δλδ αν ενας ιδιος ανθρωπος αν μεγαλωνε σε ενα αλλο περιβαλλον πιο καταλληλο δεν θα εμφανιζε τετοιου ειδους προβληματα, γιατι καποιοι ανθρωποι περπατανε σαν να μην συμβαινει τιποτα και εγω βραζω μεσα μου
αυτα τα ερωτηματα με ξεσκιζαν καθε μερα και θεωρουσα πολυ αδικο ολο αυτο που συνεβαινε σεμενα αλλα και σε αλλους.......ειπα λοιπον θα βρω μια λυση μονιμη διοτι λυση μονιμη δεν ειναι ουτε τα φαρμακα ουτε οι ψυχολογοι......ηθελα μια λυση δωρεαν και οχι επι πληρωμης.........το ειχα παρει αποφαση ΤΕΛΟΣ
ετσι φιλοσοφησα την ιδια μου την υπαρξη και μετα απο πολυ ψαξιμο ειμαι εδω για να σας μεταφερω αυτη την ''μεταφυσικη'' λυση διοτι δεν μπορει μονη της η λογικη να εξηγησει καποια πραγματα......ετσι για να μην πολυλογω καταφερα να πεισω τον εαυτο μου για αυτα που διαβασα σε πολλα βιβλια αυτοβελτιωσης για το ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ......εμαθα δλδ την ΑΛΗΘΕΙΑ.......θελησα να βρω τον ΑΛΗΘΙΝΟ μου εαυτο και να παψω να ασχολουμαι με τον κατωτερο εαυτο μου ο οποιος ειναι γεματο τραυματικες εμπειριες........συμφωνα λοιπον με τα βιβλια ΟΛΕΣ οι σκεψεις οι καταστροφικες ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ(φυσικα το λενε και οι ψυχολογοι αυτο αλλα το θεμα ειναι να το κατανοησεις)........ο εχθρος με τον οποιο λοιπον εχεις να πολεμησεις ειναι απλα ενα φαντασμα.......διοτι ειναι απλα στο νου σου.........και ο νους ειναι ενα οργανο που αντιλαμβανεται τα γεγονοτα μεσω των αισθησεων......και οι αισθησεις ειναι ψευτικες διοτι ο καθε ανθρωπος αντιλαμβανεται διαφορετικα καθε γεγονος και αρα τον επηρεάζει λιγοτερο η περισσοτερο....(πχ καποιος μπορει να εχει μια συνεντευξη για δουλεια την επομενη μερα.....οι αντιδρασεις για αυτο το γεγονος μπορει να ειναι τελειως διαφορετικες απο ανθρωπο σε ανθρωπο....πχ ενας μπορει να μην κοιμηθει ολο το βραδυ, αλλος μπορει να ειναι μια χαρα και να σκεφτει ε ενταξει ολα καλα θα πανε ξερω τον εαυτο μου, αλλος να το δει τελειως χαλαρα και να καθυστερησει κιολας,).......δλδ καθε γεγονος μπορει να προκαλεσει πολλες διαφορετικες αντιδρασεις.......αρα λοιπον η σκεψη για το γεγονος αυτο ειναι μια πλανη στην ουσια, μια ψευδαισθηση........αυτο με εκανε και σιγα σιγα αγνοουσα τις ασχημες σκεψεις, τις ασχημες αισθησεις, την αποπροσωποιηση που ειχα, τις κρισεις πανικου και τις ιδεοληψιες ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ
ο Χριστος αυτο ηρθε να μας πει στην ουσια αλλα ολα του σχεδον τα ευαγγελια εχουν δυστυχως παραποιηθει και ενταχθει σε θρησκειες και αιρεσεις για να παραπλανουν και να χειραγωγουν τον ανθρωπο.......δεν εφταιγε ομως ο Χριστος γιαυτο.......εχει πει πολλα πραγματα τα οποια οδηγουν στην Ουσια και σε αυτα που σας λεω γιαυτο ειναι πολυ σημαντικο κατα τη γνωμη μου να τον ακολουθησουμε.....ειπε ''Γνωριστε την Αληθεια και αυτη θα σας σωσει'', μολις το διαβασα αυτο καταλαβα πολλα σαν να ξυπνησα......ειπε σε αλλο σημειο να προσπαθουμε να μην δρουμε με βαση την φυση μας (και αρα αυτα που μας λενε οι αισθησεις και ο νους),......ειπε οτι ο κοσμος αυτος ειναι μια πλανη......και αλλα τοσα πραγματα που σε οδηγουν στην Αληθεια και στην Σωτηρια..........
Γιαυτο μην βιαζεστε να κρινετε το προσωπο του Χριστου διοτι Αυτος δεν ηρθε εδω για να μας κρινει(οπως μας ειπαν, εξαπατώντας μας) αλλα για να μας σωσει.....
Αυτα που λενε λοιπον οιν εκκλησιες για το Χριστο ειναι τελειως λαθος ή μαλλον οδηγουν σε λαθος ερμηνεια του ονοματος Του και του εργου που ηρθε να προσφερει
Η εννοια Χριστος και μενα μου δημιουργουσε μεγαλες ενοχες και δυσφορια ενω πηγαινα σαν ρομποτ οπως και σεις στην εκκλησια, δεν τον ειχα βιωσει μεσα μου.... ομως δεν ειναι ετσι.......οι ενοχες ειναι ψευδαισθηση και μας το τονιζει και Ιδιος οτι δεν ηρθε να μας κρινει αλλα να μας σωσει γνωριζοντας και μονο την αληθεια...........
Ο Χριστος κατεμε μετα απο πολυ ψαξιμο ειναι η οδος για τη Σωτηρια μας........ολοι οι δρομοι που ακολουθησα εκει με οδηγησαν και τωρα προς το παρον μετα που εμαθα την αληθεια για το ποια ειμαι εχω γινει αρκετα καλυτερα......Εγινα φιλη με τον Χριστο και δεν τον ειδα σαν καποιο που τιμωρει(διοτι ειναι ψεμα) αλλα σαν καποιο που θυσιαστηκε γιαμενα για να με σωσει...........
Εκανα μια ευχη Σ'αυτον........να βρω μια λυση στο προβλημα μου........δωρεαν και μονιμη........και ηρθε απο Αυτον.......ενω ημουν ετοιμη να ακολουθησω διαφορους δρομους για να σωθω,ολοι οι δρομοι που ακολουθησα τελικα με οδηγησαν ξανα σε Αυτον και κατεμε ειναι η ΜΟΝΗ οδος για τον Αληθινο Θεο......και εγω δεν το πιστευα αλλα στην πορεια εκει κατεληξα και δικαιωθηκα.......
παιδια μου ειναι πολυυυυυ μεγαλο καλο να ακολουθησεις τον Κυριο Ιησου Χριστο διοτι κανει αυτο που ειπε......ΣΕ ΣΩΖΕΙ........
δεν μεγαλωσα σε οικογενεια θρησκευομενη ομως μετα απο τοσα προβληματα ηρθα κοντα Του και ειδα αυτο που ειχε ταξει στην ανθρωποτητα......την σωτηρια μου.....''ζητηστε και θα σας δοθει'' το ειπε και οντως αν θελεις κατι και ειναι καλο για σενα θα ερθει......διοτι ειναι Φιλανθρωπος και Πανσοφος......
ετσι λοιπον παιδια μου ενω δοκιμασα ολες τις λυσεις κατεληξα στην μια και μοναδικη.......τον <Χριστο.........εχουν γινει απιστευτα θαυματα τα οποια τα περιφρονουσα και στην συνεχεια τα ειδα με τα ματια μου και πιστεψα...........
αν λοιπον θελετε να σωθειτε και εσεις στραφειτε στον Κυριο Ιησου Χριστο.......διοτι οπως πολυ σοφα ειπε ''Εγω Ειμαι η Οδος και η Αληθεια''........
ο ανθρωπος με τοσα βασανα και κακα που υπαρχουν σε αυτο τον κοσμο δεν μπορει να τα καταφερει μονος του και με την λογικη του.....χρειαζεται μια ανωτερη βοηθεια και οσους εχω δει και εχουν θεραπευτει πραγματικα το εχουν πετυχει μεσω ΟΧΙ της εκκλησιας, και των παπάδων αλλα μεσω του Ιησου.......αρκει να τον εμπιστευτεις απολυτα και να τον πιστεψεις......θα βρεθουν λυσεις σε διαφορα θεματα της ζωης σου με πολυ σοφο και υπερφυσικο τροπο.......στραφειτε λοιπον στο Χριστο με απολυτη πιστη και αγαπη, χωρις καμια ενοχη......θα δειτε μεγαλα θαυματα στη ζωη σας αν Τον βαλετε μεσα σε αυτην......και αν δεν δειτε σημαινει οτι πιστευετε με λαθος τροπο....οποια απορια εχετε θα χαρω να την ακουσω