Quote:
Originally posted by selas-selas
σσσσσστ.. μη μιλας.. το καθηκον ειναι βαρυ.Quote:
Originally posted by Χάιντι
λιαξ!!!!λιαξ λιαξ!
τι λες ........ με ποιο δικαιωμα????
Printable View
Quote:
σσσσσστ.. μη μιλας.. το καθηκον ειναι βαρυ.Quote:
λιαξ!!!!λιαξ λιαξ!
τι λες ........ με ποιο δικαιωμα????
Που ζουμε σε τι κοινωνιά.........καλά έκανε ο Πετράν και αποχώρησε τα σκουπιδια ποιος τα ανέχεται......
κ τα σκουπιδια εχουν αξια..καπου χρησιμοποιουνται!Quote:
Που ζουμε σε τι κοινωνιά.........καλά έκανε ο Πετράν και αποχώρησε τα σκουπιδια ποιος τα ανέχεται......
προσεχε τι λες τζανετ..
και δεσποινα δλδ να με λέγανε δεν θα σας το λέγα γιατί θα λέγατε ότι όποιο νικ με αυτό το ονομα υπάρχει είναι δικό μουQuote:
Originally posted by dora-agxos
ουτε?Quote:
Λοιπον για να ξεκαθαρήσουμε ουτε δεσποινα με λενε ουτε τετοιο νικ είχα ουτε ρατσιστρια είμαι ουτε .....
εδω χαιντι θα διαφωνησω, αρχιζεις και γινεσαι κακια. μου φαινεται τα θελει ο κωλος σου και τα παθαινειςQuote:
μαζέψτε τον!Quote:
και οι κοπρια χρειαζεται στη λιπανση.. εδω χαιντι θα διαφωνησω, αρχιζεις και γινεσαι κακια. μου φαινεται τα θελει ο κωλος σου και τα παθαινεις
γιατι το κανεις αυτο?
!@#$$%^^&&*(()_)(*&^%$#@!!
χαιντι, ετοιμασε τον επομενο τιτλο του θεματος οπου θα γραφεις:\" ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ?\" καταλαβες τωρα γιατι εισαι μονη? γιατι δεν ξερεις που πρεπει να \"φρεναρεις\".
α !! μαλιστα!Quote:
!@#$$%^^&&*(()_)(*&^%$#@!!
Δεν είμαι ούτε ρατσίστρια, δεν εκτοξεύω λίβελους στην κάθε πικραμένη μητέρα, δεν βρίζω καν κάποιον που ερωτεύτηκε τη δεύτερη ξαδέλφη του, δεν καταριέμαι αυτές που κάνουν εκτρώσεις, δεν τσακώνομαι χωρίς λόγο μήπως και τραβήξω την προσοχή, δεν είμαι ιαχωβού!Quote:
ουτε?Quote:
Λοιπον για να ξεκαθαρήσουμε ουτε δεσποινα με λενε ουτε τετοιο νικ είχα ουτε ρατσιστρια είμαι ουτε .....
Αυτα είναι όλα ψεμματα εναντίον μου!!!!
\"δεν βρίζω καν κάποιον που ερωτεύτηκε τη δεύτερη ξαδέλφη του, (τον άθλιο)\"
σου ξεφυγε?
δειξε μου που τον εβρισα...????Quote:
σου ξεφυγε?
τον ειπες αθλιο. αυτο τι ειναι κοπλιμεντο? χαιντι μου φαινεται οτι εισαι ανθρωπος της φασαριας.. \"παρτο\" αλλιως το τιμονι γιατι ετσι πας \"γυρευοντας\'\" αντε συνελθε σε παρακαλω...Quote:
σου ξεφυγε?
εγω τον ειπα αθλιο που για δείξε μου???Quote:
τον ειπες αθλιο. αυτο τι ειναι κοπλιμεντο? χαιντι μου φαινεται οτι εισαι ανθρωπος της φασαριας.. \"παρτο\" αλλιως το τιμονι γιατι ετσι πας \"γυρευοντας\'\" αντε συνελθε σε παρακαλω...Quote:
σου ξεφυγε?
το εγραψες, και το διορθωσες.. μας περνας για χαζους ε? εισαι το μαυρο προβατο σε αυτο το φορουμ, το ξερεις αυτο? γιατι δεν κανεις κατι, για να το αλλαξεις? φερεσαι ΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ !
Quote:
το εγραψες, και το διορθωσες.. μας περνας για χαζους ε? εισαι το μαυρο προβατο σε αυτο το φορουμ, το ξερεις αυτο? γιατι δεν κανεις κατι, για να το αλλαξεις? φερεσαι ΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ !
:P:P:P:P
δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σου, οπως σε λιγο δεν θα ασχολειται κανενας μαζι σου... εσυ το επελεξες.
:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:PQuote:
δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σου, οπως σε λιγο δεν θα ασχολειται κανενας μαζι σου... εσυ το επελεξες.
φερεσαι εντελως ανωριμα... ποσο εισαι 12?Quote:
:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:PQuote:
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
κοιτα τον εαυτο σου, και ασε τη θεοφανια! ok?Quote:
Εγώ πάντως πιστεύω ότι η διαχείριση φοβάται την Θεοφανία να την ξαποστείλει γιατί είναι σκατόψυχη και φοβόνται μην τους κάνει κανένα κακό........:P
Το θέμα κλειδώθηκε και το μέλος Χάιντι αποκλείστηκε από το φόρουμ κατόπιν πολλών προσωπικών μηνυμάτων που έλαβα από μέλη σχετικά με κοινοποιηση ιδιωτικής αλληλογραφίας καθώς και για συστηματική παραβίαση των όρων χρήσης του φόρουμ.
Παρακαλώ θερμά να σεβαστείτε τον αποκλεισμό και οι οποιες αναφορές στο μέλος \"Χάιντι\" ας γίνουν ιδιωτικά κι όχι δημόσια.
Ευχαριστώ.