sorry keep, δεν τα εχω διαβασει ολα! :D
Printable View
sorry keep, δεν τα εχω διαβασει ολα! :D
Quote:
Originally posted by Lou!..
επισης οταν λεμε περιβαλλον, οταν αναφερομαστε στο οικογενειακο περιβαλλον, το οποιο παιζει ιδιαιτερα σημαντικο ρολο οταν ειμαστε μικροι, υπαρχουν δυο συνιστωσες κ ειναι καλο να τις διαχωρισουμε:
-γονιδια, κληρονομικοτητα
-συνηθειες, νοοτροπιες, συμπεριφορες τις οποιες μαθαινουμε απο τους γονεις, αλλα που ειναι επικτητες περιβαλλοντικες παραμετροι.
μπορει καποιος πχ να κληρονομησε γενετικη προδιαθεση για σχ απο τους γονεις του, αλλα ταυτοχρονα να βιωσε κ εντονες καταστασεις στρες κ να εμαθε να αντιμετωπιζει ολες τις αναποδιες της ζωης με τροπους που δημιουργουν πολυ στρες γιατι ετσι ηταν το στυλ των γονιων (κ κληρονομικη αλλα κ περιβαλλοντικη συνιστωσα)
Κατα καποιο τροπο καταληξαμε οτι δεν διαχωριζονται και νομιζω αν εχω καταλαβει σωστα το δημοφιλες τωρινο μοντελο...κατα καποιο τροπο μερικα γονιδια ενεργοποιουνται μονο αν ερθουν σε επαφη με ενα συγκεκριμενο περιβαλλον και πολλες φορες αυτο οδηγει στην ψυχωση. Πανε δηλαδη σφιχταγκαλιασμενα αυτα τα δυο.
http://www.schizophrenia.com/hypo.phpQuote:
A gene contributes 0% of what you become if you don\'t grow up in an environment that turns it on, and environment contributes 0% if you lack the gene it acts on. But if both the gene and the environment that turns it on are present, then it\'s as if each contributes 100%.
μπορει να μαθαν τροπους να διαχεριριζονται το αγχος πιο αποτελεσματικους. μπορει αυτοι να βλεπουν τελειως διαφορετικα αυτες τις καταστασεις που εσυ τις βλεπεις τραγικες, κ να μην αγχωνονται σχεδον καθολου. υπαρχουν κ μη κληρονομικες εξηγησεις.Quote:
Originally posted by claire
το να έχεις γονίδιο που φέρει αυτή την πληροφορία, που προδιαθέτει δηλαδή, δεν σημαίνει ότι γεννήθηκες με ψυχωσή. σημαίνει ότι έχεις όμως μια προδιάθεση και αν βρεθείς σε κατάλληλες συνθήκες, αυτή η προδιάθεση, θα γίνει ασθένεια.
κι εγώ είμαι αγχώδης. το έχω αυτό στα γονίδια μου. μπορεί κάποιες καταστάσεις που έζησα να με έκαναν πιο αγχώδη, απ΄ότι θα μπορούσα να είμαι αν μεγάλωνα στο ιδανικό περιβάλλον. είχα όμως την προδιάθεση. άλλοι άνθρωποι έχουν περάσει χειρότερα από εμένα και δεν αγχώνονται καθόλου. πως να το εξηγήσω αυτό?
Ρε παιδιά, περισσότερο claire, Bolt και Lou γιατί με keep συμφωνώ στα περισσότερα, γιατί κάνετε ότι τα ξέρετε όλα;;;;;;; Λέω στο πρώτο κείμενο, κάτι πολύ χαρακτηριστικό.
ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ, ΕΧΟΥΝ 540% ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΨΥΧΩΣΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΕΣ, ΔΛΔ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ.
Δλδ αν έχεις 10% πιθανότητες να το πάθεις, γίνονται 54%. Το ότι δεν αρρώστησαν οι άλλοι, σημαίνει ότι ήταν στο 56% και δεν ξέρουμε για όλους Bolt τι έχουν συμφωνώ με keep. Εγώ μιλάω γι\'αυτή την περίπτωση, και ΔΕΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, αυτή την έκανε μόνη της η έρευνα εγώ άλλο λέω. ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΤΡΕΣΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ KAI NA ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΘΩ ΨΥΧΩΣΗ. Αυτό σας είπα!
Παρακαλώ να σβηστούν τα quotes από claire. Δεν διευκρίνησα για τα παρακάτω.
αυτη τη θεωρια με το αποθηκευμενο στρες πρωτη φορα την ακουω.
Καταρχην να πουμε περιβαλλον δεν νοειται μονο \"οι αλλοι\" , αλλα και τυχαια φαινομενα οπως ναρκωτικα, ιοι , κλιμα κλπ οτιδηποτε δεν ειναι γεννητικο.
Επισης να πουμε οτι πιστευω χωρις να το στηριζω καπου---δικια μου αμπελοφιλοσοφια--- ,περαν ολης αυτης της τυχαιοτητας που αναφερω ...υπαρχει και η τυχαιοτητα η κυριολεκτικα χαοτικη , δηλαδη τι στροφες θα παρει το μυαλο σου σε ενα συγκεκριμενο γεγονος που μπορει να αλλαξει δραστικα την μετεπειτα φιλοσοφια και σταση ζωης , που φυσικα ειναι πιο ευκολο να συμβει οταν εισαι παιδι.
The adult brain is formed from our experiences in childhood and it has been shown that early social deprivation or stress can lead to permanent reduction in dopaminergic neurones especially in the prefrontal cortex of the brain where they are usually very dense, affecting the capacity for positive emotionality.
Πηγή: http://www.simplyvital.com/story.php?NewsID=22&TypeID=1
Ναι , αλλα ομως κοιτα λιγο καλυτερα την υπογραμισμενη λεξη:
The adult brain is formed from our experiences in childhood and it has been shown that early social deprivation or stress can lead to permanent reduction in dopaminergic neurones especially in the prefrontal cortex of the brain where they are usually very dense, affecting the capacity for positive emotionality.
Με λιγα λογια σημαινει οτι , ΜΠΟΡΕΙ να συμβει και αυτο, ΜΠΟΡΕΙ και ΟΧΙ ομως. Aμα ηταν σιγουρο δεν θα υπηρχε η λεξη can.
Συνεπως εχεις παρει τωρα μια ΠΙΘΑΝΗ αιτια για ΒΕΒΑΙΗ για αυτο που σου συμβαινει σημερα.
Ειναι σαν να λεμε οτι
\"ενας χειρουργειο ανοιχτης καρδιας μπορει να προκαλεσει πονοκεφαλους για 2-3 μερες\"
και μετα οποιον βλεπεις με πονοκεφαλο να τον ρωτας αν εκανε προσφατα εγχειρηση ανοιχτης καρδιας..!
Μα λέει ρε παιδί μου η έρευνα δεν την βρίσκω τώρα, θα μας την βρει ο maus αν υπάρχει στο ίντερνετ, ότι έχεις παραπάνω πιθανότητες, πχ 54%. Ε εμένα με κορόιδευαν πολύ και στρεσσαριζόμουνα, άλλοι μπορεί να μην στρεσσαρίζονται, άρα μάλλον από αυτό το έπαθα.
Δεν είναι το ίδιο. Το αντίστροφο λες εσύ.Quote:
Originally posted by Boltseed
Ειναι σαν να λεμε οτι
\"ενας χειρουργειο ανοιχτης καρδιας μπορει να προκαλεσει πονοκεφαλους για 2-3 μερες\"
και μετα οποιον βλεπεις με πονοκεφαλο να τον ρωτας αν εκανε προσφατα εγχειρηση ανοιχτης καρδιας..!
Αυτη η λογικη του \"τα παιδια με κοροιδευαν, αρα για αυτο τωρα εχω καταθλιψη\" , (που ξαναλεω, ΜΠΟΡΕΙ να εχει βασεις) , ειναι και καπως επικινδυνη περα απο βολικη. Ξερεις πως παει αυτο φανταζομαι,
-δεν δουλευω γιατι εχω καταθλιψη/ψυχωση/κατι που μου προκληθηκε πριν πολλα χρονια
-δεν βοηθαω στις δουλειες σπιτιου γιατι εχω καταθλιψη/ψυχωση/κατι που μου προκληθηκε πριν πολλα χρονια
-δεν θυμαμαι γενεθλια,φιλους,αργω στα ραντεβου μου, γιατι εχω καταθλιψη/ψυχωση/κατι που μου προκληθηκε πριν πολλα χρονια
-δεν παω στην σχολη γιατι εχω καταθλιψη/ψυχωση/κατι που μου προκληθηκε πριν πολλα χρονια
κτλ κτλ
κοινως, ωραιο βολεμα..!
(δεν αναφερομαι σε εσενα προφανως, ειδικα απο την στιγμη που δεν υπαρχει τροπος να γνωριζω πως τα πας με τα παραπανω, που και να υπηρχε, δεν ειναι δουλεια μου να ανακατευομαι ;D)
Συμφωνώ απόλυτα και μερικές φορές γίνομαι σκληρή με κάποια μέλη, (λαιτ δεν αναφέρομαι σε σένα), που ψάχνουν αυτού του είδους το βόλεμα:Quote:
Originally posted by Boltseed
Αυτη η λογικη του \"τα παιδια με κοροιδευαν, αρα για αυτο τωρα εχω καταθλιψη\" , (που ξαναλεω, ΜΠΟΡΕΙ να εχει βασεις) , ειναι και καπως επικινδυνη περα απο βολικη. Ξερεις πως παει αυτο φανταζομαι,
-δεν δουλευω γιατι εχω καταθλιψη/ψυχωση/κατι που μου προκληθηκε πριν πολλα χρονια
-δεν βοηθαω στις δουλειες σπιτιου γιατι εχω καταθλιψη/ψυχωση/κατι που μου προκληθηκε πριν πολλα χρονια
-δεν θυμαμαι γενεθλια,φιλους,αργω στα ραντεβου μου, γιατι εχω καταθλιψη/ψυχωση/κατι που μου προκληθηκε πριν πολλα χρονια
-δεν παω στην σχολη γιατι εχω καταθλιψη/ψυχωση/κατι που μου προκληθηκε πριν πολλα χρονια
κτλ κτλ
κοινως, ωραιο βολεμα..!
(δεν αναφερομαι σε εσενα προφανως, ειδικα απο την στιγμη που δεν υπαρχει τροπος να γνωριζω πως τα πας με τα παραπανω, που και να υπηρχε, δεν ειναι δουλεια μου να ανακατευομαι ;D)
\"δεν μπορώ να βρω δουλειά γιατί έχω κατάθλιψη\"
\"αφήνω το γκόμενο να με κακοποιεί γιατί έχω κατάθλιψη\"
\"χρωστάω μαθήματα στη σχολή γιατί έχω κατάθλιψη\"
ερωτηση δική μου: \"γιατί δεν πας σε ψυχολόγο τότε?\"
Απάντηση: \"δεν έχω λεφτά\"
Άκυρο το ποστ μου το έσβησα γιατί κατάλαβα άλλο. Λοιπόν, εννοείται όποιος έχει κατάθλιψη, δεν μπορεί να κάνει πράγματα ρε παιδιά. Δλδ αν είναι δυνατόν εσείς δεν ξέρετε που δεν το έχετε νιώσει. Ξέρετε τι θα πει κατάθλιψη; Να μην έχεις κίνητρα για ζωή, το λέει η αρρώστεια, άρα φυσικό είναι να μην θες και να μην μπορείς.
Όσο για τα λεφτά, για να το λένε αλήθεια θα είναι, εξάλλου όταν έχεις κατάθλιψη, δεν θες να γίνεις καλά, γιατί αυτή είναι μία αντίδραση του οργανισμού, οπότε σε κάνει να θες να μείνεις έτσι. Δεν είναι βόλεμα. Βόλεμα είναι όταν είσαι καλά. Από τη στιγμή που έχεις αρρώστεια, δεν ισχύουν τα ίδια με τους άλλους, αν είναι δυνατόν!
Quote:
Originally posted by lightbluepath
Άκυρο το ποστ μου το έσβησα γιατί κατάλαβα άλλο. Λοιπόν, εννοείται όποιος έχει κατάθλιψη, δεν μπορεί να κάνει πράγματα ρε παιδιά. Δλδ αν είναι δυνατόν εσείς δεν ξέρετε που δεν το έχετε νιώσει. Ξέρετε τι θα πει κατάθλιψη; Να μην έχεις κίνητρα για ζωή, το λέει η αρρώστεια, άρα φυσικό είναι να μην θες και να μην μπορείς.
Όσο για τα λεφτά, για να το λένε αλήθεια θα είναι, εξάλλου όταν έχεις κατάθλιψη, δεν θες να γίνεις καλά, γιατί αυτή είναι μία αντίδραση του οργανισμού, οπότε σε κάνει να θες να μείνεις έτσι. Δεν είναι βόλεμα. Βόλεμα είναι όταν είσαι καλά. Από τη στιγμή που έχεις αρρώστεια, δεν ισχύουν τα ίδια με τους άλλους, αν είναι δυνατόν!
Λαιτ...πάλι δεν κατάλαβες τι λέω...
Λέω λοιπόν πως είναι διαφορετικό να έχεις κατάθλιψη από το να \"χρησιμοποιείς\" αυτή τη λέξη γιατί είσαι τεμπέλης ή βολεύεσαι σε μια κατάσταση.
Έχω γνωρίσει ανθρώπους που έχουν περάσει τραγικούς εφιάλτες στη ζωή τους και δεν τους χρησιμοποιησαν ως δικαιολογία και έχω γνωρίσει άλλους που είχαν το βόλεμα από την οικογένεια και κλαψούριζαν μέχρι τα σαράντα τους επικαλούμενοι \"κατάθλιψη\".
Μπορεί αυτοί οι τραγικοί εφιάλτες να μην τους προκάλεσαν κατάθλιψη, ενώ στους άλλους που είχαν το βόλεμα να τους προκάλεσε γιατί το αμφισβητείς αυτό;
Απλα διαφωνούμε...ανθρώπινο.Quote:
Μπορεί αυτοί οι τραγικοί εφιάλτες να μην τους προκάλεσαν κατάθλιψη, ενώ στους άλλους που είχαν το βόλεμα να τους προκάλεσε γιατί το αμφισβητείς αυτό;
Ναι αλλά όμως πιστεύω ότι τους αδικείτε αυτούς που λέτε ότι \"βολεύονται\".
Αυτή όμως είναι δική σου άποψη, η δική μου είναι διαφορετική και όσο να το συζητάμε δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη. Οπότε σταματάμε εδώ.Quote:
Ναι αλλά όμως πιστεύω ότι τους αδικείτε αυτούς που λέτε ότι \"βολεύονται\".
ακου να δεις κυρα θεοφανια. η ψυχωση ειναι κατι σαν το προσωπο του θανατου.δεν ειναι ευκολο να ξεφυγει καποιος απο χημικες παρενεργιες, κακοποιηση και θανατους των αγαπημενων του, και να συνεχιζει να ζει και να εχει θεληση να ζει και να προσφερει στους συνανθρωπους του.
μαθε λοιπον οτι δεν εισαι τοσο σπουδαια οσο νομιζεις ουτε εσυ ουτε τα αλλα ανθρωπακια που γραφουν εδω μεσα, ουτε εγω. εισαι ενας ανθρωπος που προσπαθει να διορθωσει ενα λαθος κανοντας περισσοτερα λαθη. δυστυχως γνωριζω πως για μια ακομα φορα μιλαω στον τοιχο.
Quote:
Originally posted by insect
ακου να δεις κυρα θεοφανια. η ψυχωση ειναι κατι σαν το προσωπο του θανατου.δεν ειναι ευκολο να ξεφυγει καποιος απο χημικες παρενεργιες, κακοποιηση και θανατους των αγαπημενων του, και να συνεχιζει να ζει και να εχει θεληση να ζει και να προσφερει στους συνανθρωπους του.
μαθε λοιπον οτι δεν εισαι τοσο σπουδαια οσο νομιζεις ουτε εσυ ουτε τα αλλα ανθρωπακια που γραφουν εδω μεσα, ουτε εγω. εισαι ενας ανθρωπος που προσπαθει να διορθωσει ενα λαθος κανοντας περισσοτερα λαθη. δυστυχως γνωριζω πως για μια ακομα φορα μιλαω στον τοιχο.
...και που ακριβώς μίλησα εγώ για ψύχωση διπλοτριπλοφιλε που αντί να φέρεσαι έστω και τώρα με ευγένεια, αρχίζεις και εκτοξεύεις ότι σου κατέβει μόνο από προσωπική εμπάθεια?
κάνε μου ένα κόουτ που να μίλησα εγώ για ψύχωση...εμπρός λοιπόν...
κοτ κοτ. χεστηκα παλι.
Μα είναι γνωστό πλέον πως μόλις στριμώχνεσαι ή εξαφανίζεσαι ή αλλάζεις νικ.....Quote:
Originally posted by insect
κοτ κοτ. χεστηκα παλι.
ναι τι να κανω, εγω δεν εχω καποιο μεσο για να παρακολουθω τους αλλους.
σορρυ το ειπα σαν να το ελεγε ενας ψυχωσικος. δεν ειμαι τοσο περιεργος ωστε να ασχολουμαι συνεχια τι κανει ο ενας και ο αλλοςε.
Μα και στην ψύχωση έχεις κατάθλιψη συχνά και insect μπορεί να μην είναι μόνο αυτοί οι λόγοι που παθαίνει κάποιος ψύχωση.
Εγώ πάντως ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΧΑΡΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΕΜΠΕΛΑ, ΒΟΛΕΜΕΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΛΟΓΩ ΨΥΧΩΣΗΣ.
ωχ... μπαρουτι μου μυριζει.. θεοφανια, φορα το γιλεκο σου σε παρακαλω.
ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΤΟ ΟΤΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΧΙΛΙΑ (ΧΙΛΙΑ!!!) ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΙΓΜΑΤΟΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ.
ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ.
ειμαστε μερος ενος εγληματος. τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο.Quote:
ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΤΟ ΟΤΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΧΙΛΙΑ (ΧΙΛΙΑ!!!) ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΙΓΜΑΤΟΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ.
ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ.
ειναι ενα δυκτιο λιμπα. μια αραχνουλα που θελησε να τα εχει ολα σε ενα δυχτι.
και οπως βλεπεις πεφτουμε σαν τις μυγες.
Ποιό δίκτυο; Ποιά αραχνούλα; Το epsychology λες;
το παραληρημα του πονου και του καημου.. ααχχχ..
ξερεις τι πιστευω λιμπα. οτι αν δεν μπορει να καταλαβει εστω και ενας ανθρωπος για τι πραμα μιλαω τοτε ισχυει το αυτονοητο.
Εσύ τώρα κατάφερες κάτι με αυτό που λες εκτός από το να πεις την κακία σου και να κοροιδέψεις; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι λέω εγώ; Έτσι σε μάθανε οι δικοί σου να είσαι απάνθρωπος και κακός; Ή εσύ το επέλεξες; Ντροπή σου, όπως και να\'χει.Quote:
Originally posted by selas-selas
αμα εισαι κακια ειναι φυσιολογικο να τα βλεπεις ολα κακα.. εγω δεν το ειπα απο κακια, το ειπα σοβαρα και το εννοω. δεν ξερω γιατι τα βλεπεις ολα μαυρα.. για μαθε τροπους..Quote:
Εσύ τώρα κατάφερες κάτι με αυτό που λες εκτός από το να πεις την κακία σου και να κοροιδέψεις; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι λέω εγώ; Έτσι σε μάθανε οι δικοί σου να είσαι απάνθρωπος και κακός; Ή εσύ το επέλεξες; Ντροπή σου, όπως και να\'χει.Quote:
Originally posted by selas-selas
Εγώ είμαι κακιά; Άμα ήμουνα κακιά δεν θα πάθαινα αυτό που πάθαινα, γιατί δεν θα με πάταγαν όλοι. Εμένα δεν μου μου φαίνεται για σοβαρό αυτό που λες, μάλλον ότι θες να κοροιδέψεις. Οπότε δεν είμαι εγώ που δεν έχω τρόπους, και στην τελική, και σοβαρά να το έλεγες, που να ξέρω εγώ πως το λες αυτό δείχνει. Ότι δεν είναι. Άρα έχω τρόπους.
τι σχεση εχει αυτο που επαθες με αν εισαι καλη η οχι?? χριστος και παναγια! δεν εχω ορεξη να κοροιδεψω εναν ανθρωπο που εχει σοβαρο προβλημα υγειας, οπτε οτι εγραψα το εννοω. δεν ειναι καθολου κοροιδια.
Σου εξήγησα πως έχει σχέση, αλλά μάλλον δεν καταλαβες. Είπα ότι επειδή είμαι καλή, με πατάνε όλοι και έτσι με την κακομεταχείριση και με την κοροιδία αυξάνονται κατά 540% οι πιθανότητες να πάθεις ψύχωση. Οκ τώρα; Εξάλλου και το προηγούμενο μήνυμλα σου ήταν κοροιδευτικό. Το \"μπαρούτι μου μυρίζει\". Αλλά δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο.