Θα γινει καποια στιγμη Θεοφανια θα γινει...μολις βρω τα ψυχικα αποθεματα...να βαλω σε μια σειρα τις σκεψεις μου. Απλα δεν περιμενα την ξεφτιλα του κοσμου(σε σχεση με τις σκεψεις μου). Anyway το post ειναι της myself και ηθελα να της τα πω...
Printable View
Θα γινει καποια στιγμη Θεοφανια θα γινει...μολις βρω τα ψυχικα αποθεματα...να βαλω σε μια σειρα τις σκεψεις μου. Απλα δεν περιμενα την ξεφτιλα του κοσμου(σε σχεση με τις σκεψεις μου). Anyway το post ειναι της myself και ηθελα να της τα πω...
οκ.να σαι καλα...:)Quote:
Originally posted by oceanos
Η ΙΨΔ εκφράζει κ επιθετικότητα?Δηλ να θέλεις να κάνεις κακό σε κάποιον?
Αν απευθηνεσαι σε μενα ναι θελω να κανω κακο σε καποιον.........συνιθως σε καποιους που με ενοχλουν μου εχουν κανει κατι η και σ ασχετους στον δρομο για χαζολογους.....κυριως φαντασιωνομαι πως κανω κατι, η προσπαθω να προκαλεσω τσακωμο επειδη με τρωει.....
θα θολωσω κ θα χτυπισω η θα πεταξω κατι σε καποιον σε μεγαλα νευρα πλεον.παλια το κανα πολυ ευκολα, μονο κ μονο επειδη με κλεψανε σε ενα επιτραπεζιο πχ
me_ , έγινα κι εγώ έξαλλη που είχε λυσσάξει μία να ανοίξει το παράθυρο του λεωφορείου τέρμα.
το κλείσαμε με τη διπλανή γιατί παγώσαμε και άρχιζε να φωνάζει γιατί κυκλοφορούν ιώσεις.
της είπα έλα να αλλάξουμε θέσεις ( αφού το άνοιξα τέρμα ).
τις αλλάξαμε και πετάει το κουλό : αν είναι δυνατόν να κρυώνετε! έξω έχει 40 βαθμούς!
50 έχει τις λέω , έπεσες έξω!
αυτή δεν τη πλακώνεις.
κατανοείς απλώς πως περνάει δύσκολα την κλιμακτήριο.
δεν τη χαλάς τη ζαχαρένια σου.
στο είπα εγώ ...μν τα πίνεις σε χαλάνε!
μααααααα ετσι οπως ειπες ειναι η αντιδραση νορμαλ ανθρωπων!εγω θελω να τους χτυπισω δν νιωθω τοση κατανοηση! για ν σ δωσω να καταλαβεις, ας πουμε ειμαι εγω που φοβαμαι τις μελισσες απλα μν με τσιμπησουνε, κ καποιος που φοβαται τις μελισσεσ επειδη εχει παραλογη φοβια..............η πχ εγω φοβαμαι τα παντελονια με κουμπια!!!!!αλλοι απλα δεν τους αρεσουν!οι ακραιες συμπεριφορες η σκεψεις διαφοροποιουν καποιον με φυσιολογικη αντιδραση με καποιον που εχει προβλημα!