-
ωχουυυυυυ αυτο θελει πολλα κοτσια ποτε δεν εκανα αποπειρα με φαρμακα.....φοβαμαι μν ποναει η κοιλια μου. ακου σκεψη τωρα ε......να μν φοβαμαι αν θα πεθανω να φοβαμαι τον πονοκοιλο.
το χω κανει πολλες φορες το πειραμα κ παρατηρησα αυτο παντως....κ γενικα οταν εχω νευρα με πιανει μπλακ αουτ σαν να σβηνει κ να ανοιγει το μυαλο οπως με τις διακοπες ρευματος πυ αναβοσβηνει ο υπολογιστης
-
στις παρομοιώσεις είσαι ξεφτέρι πάντως....
χαχαχα!!!!
-
κανω συχνα παρομοιωσεις ναι τωρα που το πες το παρατηρησα........τι να σημαινει?
μου ειπανε επισης οτι κ τα ονειρα τα περιεργα ειναι συμπτωμα των φαρμακων. αυτο πως το εξηγειτε?
-
για ονειρα περιεργα (πιο πολλες φορες εφιαλτες) ελα σε μενα να ακουσεις ιστοριες!!!νομιζω οτι ειναι απο τα φαρμακα (παραξενα ονειρα) ειδικα εγω το παρατηρησα οτι το αντικαταθλιπτικο π παιρνω μου προκαλει συν και η τρελα π κουβαλαμε!!ε.....δεν θελει και πολυ!!!!
-
προχτες εβλεπα οτι ειχα μωρο, το οποιο γινοτανε τοστ και το τρωγα
-
μωρο????γινοταν τοστ???και το τρωγες?????αχχχχχχχχχχ.........τ ο φαγες το παιδι!!!!!!!!!!!!!!!!:D
-
ασε σου λεω καψιμο............βλεπω κ ολο νεκρους, που θελει ο πατερας μ να με βγαλει φωτο μαζι τους κ τετοια. βλεπω γαμους....που δεν παω ποτε κλπ
-
δεν ειναι καψιμο...βλεπεις θριλερ η τπτ αλλα παραξενα στην tv???η στο νετ ?
-
ναι αλλα δεν εχει σημασια δεν τρομαζω με τα ονειρα!απλα τα βλεπω περιεργα!ξερω οτι επιρρεαζονται απ την καθημερινοτητα μας, ας πουμε απο τοτε που χωρισα με τον βλακα τον πρωη μ που χε μανια με τα φτιαγμενα τουμπανοαμαξα εβλεπα οτι πηγαινα σε συνεργειο κ τουμπανιαζα το αμαξι μου (που δεν οδηγαω ΚΑΝ) και ειχα λεει ενα μινι βαν σαν το σκουμπι mobile. αλλα συνιθως βλεπω νεκρους που ηδη υπαρχουν σε λευκα δωματια κλπ.....κ συνιθως κατι μ λενε. συγκεκριμενα εχω δει μεσα σε 6 χρονια 3 φορες τον πατερα ενος φιλου μ π πεθανε τοτε απο καρκινο. κ μαλιστα τον βλεπω στο κρεβατι αρρωστο κ μ μιλαει.
ε μετα βλεπω πολλα ονειρα με την καταστροφη του κοσμου
-
βασικα τα ονειρα δεν τα παιρνω και πολυ στα σοβαρα!εγω (ειδικα περυσι) εβλεπα τρομερους εφιαλτες.οχι οτι γινοταν κατι το τρομερο αλλα γινοταν οτι φοβομουνα (στην ζωη) και αυτο ηταν το χειροτερο!αφου παραμιλαγα και παλευα ενω κοιμομουνα!τις περισοτερες φορες με ξυπνουσανε οι αλλοι γιατι φοβοντουσαν μην παθω κατι.ο ψυχολογος μ ειπε οτι δεν μπορει να γινει κατι για αυτο..οποτε αρχισα να μην δινω πολυ σημασια (προσπαθουσα να μην τους σκεφτομια ξυπνιος).και τωρα βλεπω καθημερινα αλλα δεν τους σκεφτομαι.ορισμενα πραγματα δεν μπορουμε να τα αλλαξουμε οποτε συμβιβαζομαστε.το βασικο ειναι η μερα που ειμαστε ξυπνιοι να μην ειναι εφιαλτης και να κανουμε οτι περναει απο το χερι μας για να μην ειναι!!
-
α πρεπει να κοιμηθουμε μαζι μια μερα. εγω κλωτσαω παραμιλαω σαν κ σενα κ δινω μπουνιες στο στρωμα
-
χαχα!οπωσδηποτε!το καημενο το στρωμα!!
-
Προτείνω να δει κανείς το video: TΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ - COUNTDOWN TO DELIRIUM
(Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει τα είκοσι πιο 'δημοφιλή' ναρκωτικά, εντοπίζει τις επιπτώσεις τους
στον εγκέφαλο και γενικότερα στον οργανισμό...)
http://hotfile.com/dl/76391092/366a6...GrLTv.avi.html
http://www.easy-share.com/1912649617....DTB.GrLTv.avi
http://www.megaupload.com/?d=MUV9DPB3
Eπίσης να πω ότι διάβασα αρκετούς "αφορισμούς". Νομίζω ότι οι "αφορισμοί" δρούν χειρότερα και από το χειρότερο ναρκωτικό.
-
john αγγλικη παραγωγη ειναι?γιατι νομιζω αυτο ειδα πριν λιγο καιρο στο σκαι!ναι ειναι πολυ ενδιαφερον και κατατοπιστικο.αθωωνει πολυ την κανναβη αλλα και το xtc ακομα και το lsd καταριπτοντας πολλους μυθους!!
-
Ναι είναι ακριβώς το ντοκυμαντέρ που αναφέρεις (αγγλική παραγωγή που μεταδόθηκε από τον ΣΚΑΙ). Το έχω δει δύο φορές στον σκάι και μία ακόμα φορά χθες από τα link που έδωσα.
Πράγματι π.χ. το τσιγάρο το τοποθετεί δίπλα-δίπλα με την κάναβη. Αν εξαιρέσουμε ότι τσιγάρο και αλκοόλ είναι νόμιμα, δεν φαίνεται να διαφέρουν και πολύ από τα σκληρά.
Επίσης να σημειώσουμε ότι οι βενζοδιαζεπίνες (τα περισσότερα ηρεμιστικα νομίζω) είναι στην 7η θέση, πιο υψηλά από κάναβη, lsd, τσιγάρο, αλκοόλ, έκσταση.
-
ναι το θυμαμαι για τις βενζο.τον καπνο νομιζω τον ειχε πιο ψηλα απο την καναβη!πολυ διαφωτιστικο ντοκιμαντερ!
-
Αναλογα την χρηση... Αν εχεις δοκιμασει μια 2 φορες δεν ειναι προβλημα.... Αν εισαι χρονια χρηστης γινεται το μυαλλο σου πουρες και δεν ξερεις τι κανεις.. Εμενα προσωπικα ενας πανω στην επειρια πηγε να με σκοτωσει κυριολεκτικα... μακρια... σου φερνει ψυχωσεις.... μπορει να σε τρελανει σε καποια φαση.... Να λες παρανοιες