για αυτο ειπαμε οτι η ψυχοθεραπεια θα σε βοηθησει να εξερευνησεις αυτο το πιο βαθυ!!!!!
Printable View
για αυτο ειπαμε οτι η ψυχοθεραπεια θα σε βοηθησει να εξερευνησεις αυτο το πιο βαθυ!!!!!
το χω ερευνησει................φταινε ολα αυτα που χω πει για το παρελθον μου........ξερω την ριζα του κακου, τωρα θελω να φτιαξει το παρον. ο ψυχοθεραπευτης δν θα μ κανει κατι. σε 3 ειχα παει κ να με υπνωτισουνε θελανε/! γελαγα 2 μερες που εφερνα στο μυαλο μ την εικονα τους να μ λενε ''χαλαρωσε σκεψου οτι εισαι σε ενα δασος.....επανελαβε μετα απο μενα...ομορφια......γαληνη....η� �εμια.....ομορφια....αγαπη...''
omg ελεος!!!!!!ειναι γελοιο!!!σε ποσους πια να παω ακομα!
Τι λες; Περιμένεις να ξεπεράσεις το παρελθόν με ύπνωση; Δηλαδή με τη δημιουργία ψευδαίσθησης ότι χαλαρώνεις, ηρεμάς και με τις υποβολές «θα μαι έτσι θα γίνω αυτό δεν θα κάνω τούτο κλπ», που την ώρα που σου λέει όλα αυτά ο νους μπορεί να σκέφτεται και να κάνει ότι θέλει;
Έχω δοκιμάσει τη μέθοδο αυτή αλλά δεν είδα καμιά διαφορά, εκτός από τη ψευδαίσθηση.
Δοκίμασε σε κάποιο που κάνει γνωστικοσυμπεριφορική μέθοδο, που να ναι και καλός στη μέθοδο αυτή. Άμα βρεις κάποιον καλό θεραπευτή σ΄αυτή τη μέθοδο, κατανοήσεις και ακολουθήσεις με πείσμα τη μέθοδο αυτή θα δεις σίγουρα διαφορά. Θα μάθεις πως να χειρίζεσαι στο τώρα το παρελθόν όπως αυτό είναι στη σκέψη σου , να ελέγχεις τα συναισθήματα και τη σκέψη σου και να κάνεις υπερβάσεις στη συμπεριφορά σου.
για καποιο λογο εχω την αισθηση πως αντιστεκεσαι στις λυσεις!!
Ισως εχεις απογοητευτει απο τις προσπαθειες που εχεις κανει μεχρι στιγμης..και το καταλαβαινω αυτο,αλλα δεν πρεπει να τα παρατησεις..σιγουρα εχεις καποιο κουμπι που αν πατηθει θα παρεις μπροστα!!
ποιο ειναι αυτο?
εσυ τι νομιζεις?
με ποιον τροπο θα ηθελες-σε μια ιδανικη συνεδρια-να σε προσεγγισει καποιος?
Πράγματι και εγώ νοιώθω κάτι τέτοιο, μια αντίσταση στις λύσεις, να ψάχνω το κουμπί που αν πατηθεί θα πάρω μπροστά.
Δεν ξέρω αν η mvm έχει το ίδιο πρόβλημα 8δικό της άλλωστε είναι το θέμα).
Με εμένα νοιώθω ότι γενικά βρήκα τη μέθοδο και έπιασα το νόημα, αλλά είναι σα να λείπει κάτι, σα να απουσιάζει κάτι στην αλυσίδα μεταξύ θεωρίας και πράξης. Το να ξέρω τον τρόπο αλλά να μην μπορώ να τον εφαρμόσω. Να νοιώθω ότι λείπει κάτι σαν κινητήρια δύναμη. Το έθεσα στο ψυχοθεραπευτή αλλά μου απάντησε ένα από τα ιδια. Εγώ αυτό προσπαθώ να βρω και δεν ξέρω αν υπάρχει ειδικός που να μπορει να με βοηθήσει. Είναι σα να μπορώ να κάνω πολύ λίγα από αυτά που θα μπορούσα πραγματικά να κάνω γιατί λείπει κάτι.
δικο της,δικο μου,δικο σου(θεμα!!)
Η ουσια ειναι να βγαινει κατι απο μια συζητηση!!!Συμφωνεις?
αυτο που ξερω εγω ειναι οτι ΑΠΕΧΕΙ πολυ η θεωρια απο την πραξη!
Ναι μεν εκανες τοσο δρομο για την κατανοηση,αλλα δεν τα καταφερες απο τη μια στιγμη στην αλλη,ναι?
Ετσι παει και με το περασμα στην πραξη..μην πιεζεσαι να γινει αυτοματα με την κατανοηση..
Στον εαυτο μου να σου πω τι παρατηρησα?Δεν πολυπιστευα τις "αισιοδοξες" συμβουλες των αλλων.Ειχα δηλ ακομα μεσα μου την ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΜΟΥ.
Ετσι δεχομαι οτι καθε λυση δεν κανει για ολους,κι ας υπαρχει ενας τυφλοσουρτης.
Σε εμενα βρε αδερφε δεν κανει αυτο,θα βρω κατι αλλο!!ψαχνε εναλλακτικες..
Δεν υπάρχει δικό σου, δικό μου ή δικό της θέμα, όλοι λίγο πολύ τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουμε (με κάποιες εξαιρέσεις βέβαια) γι αυτό και είμαστε εδώ. Γι αυτό αλληλοβοηθούμε ο ένας τον άλλο.
Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω άλλες εναλλακτικές λύσεις. Και άρχισα να βαριέμαι να ψάχνω. Πριν κανα μήνα πήγα σε κάποιο άλλο ψυχολόγο αλλά έννοιωθα ξενέρωτος, ένα απ τα ίδια, του έλεγα το πρόβλημα σαν ποίημα, ίσως και το ότι δε με γέμισε αυτός ιδιαίτερα, ίσως και να ψάχνω για κάποιον ιδιαίτερα πεπειραμένο ή κάποιον προτότυπο με εμπειρία και αίσθημα στην προσέγγιση του, ίσως και να κατανόησα ήδη το πρόβλημα και είναι τώρα θέμα να δουλέψω από μόνος.
Και έχω ραντεβού με αυτόν που πήγαινα πιο παλιά αρχές του νέου χρόνου. Με αυτόν κλείναμε ραντεβού στο τέλος τη συνάντησης και αυτό το κλείσιμο ραντεβού το θεωρώ σαν αυτοεγκλωβισμός στο ίδιο άτομο. Σ αυτόν πάω για επανάληψη μιας μεθόδου που την κρίνω πολύ λογική και και καλή. Δεν με εμπνέει καθόλου να του ξανοιχτώ στον ψυχικό μου κόσμο, δεν υπάρχει αίσθημα και νοιώθω να μην κατέχει βιώματα της καθημερινότητας.
Ίσως είναι και αυτό που λες, δε γίνεται η πράξη αυτόματα με την κατανόηση. Γίνονται μικρά μικρά βήματα και τίποτε το πολύ ιδιαίτερο και ο χρόνος να νοιώθω ότι πιέζει και η στασιμότητα δεν αλλάζει ιδιαίτερα. Και σ΄αυτό ψάχνω το κάτι εναλλακτικό.
ναι ο καθενας ισως να αντιμετωπιζει το ιδιο προβλ με καποιον αλλον, αλλα στα ματια του να το βλεπει διαφορετικα, να αντιδραει διαφορετικα, να το χειριζεται διαφορετικα. οποτε αυτα ολα διαφοροποιουν κ το προβλημα συνφωνα με το ατομο.
ναι για μενα ειναι πολυ κουραστικο κ ψυχοφθορο. καθε νεος ψυχαναλυτης δεν νοιαζεται για μενα. ο ψυχιατρος μ νοιαζεται....
σκαλιζουν κ μ λενε πραγματα τα οποια ηδη ξερω! τι θα αλλαξει αμα παω σε εναν καινουργιο κ τα ξαναπιασω ολα απ τηνα ρχη?τους τα χω πει τοσες πολλες φορες που εχει χαθει η ουσια κ δν ξερω αν τα περιγραφω σωστα πια
ετσι ακριβως..δεν υπαρχει ιδιοκτησια θεματος!!αχαχαχαχ
Μα βρε γιαννη αν ηξερες εναλλακτικες θα τις εφαρμοζες κιολας ή θα απερριπτες τουλαχιστον αυτες που δεν δουλευουν!!
Τις εναλλακτικες τις ψαχνουμε ΑΛΛΟΥ
οχι στα γνωριμα σοκακια.
Ειναι σαν να πεις εγω παει διακοπες στην Παρο,φετος θα παω Αμοργο..
Δεν ξερω αν γινομαι σαφης.
Ο αγωνας δεν σταματαει ΠΟΤΕ..δεν ειναι οτι εκανες μια συνεδρια και παει..
Το θεμα του γιατρου το ξερετε..δεν σας κανει?αντε γεια..ουτε μπλα μπλα ουτε τπτ.Νεχτ.
Η χημεια με τον γιατρο ειναι το αλφα και το ωμεγα..
Αν ειναι δυνατον να νιωθετε ετσι οπως λετε και να πηγαινετε..
Ενα πραγμα θελω να σας πω..
Ρεαλιστικες απαιτησεις.
Μην περιμενετε να ειστε τριαλα τριαλαλο,ουτε να καθεστε να σκαλιζετε γιατι εκανα αυτο η εκεινο.Η συνεχης κατασκοπευση του εαυτου κανει κακο..
ολοι εχουν τα ανισσοροπα τους ετσι κι εμεις..αυτος ειναι καλυτερος στα κοινωνικα του και εγω τα καταφερνω καλυτερα στα τετ ατετ (λεω ενα πχ).
ασχετο
τι ειναι η θετικη ανατροφοδοτηση?γιατι αλλαζει το νουμερο?ειναι ποσο συμμετεχεις στο φορουμ?
ναι εχεις απολυτο δικιο καλα τα λες, ομως ειναι τοσο ψυχοφθορο κ κουραστικο να αλλαζεις μονιμως γιατρους κ να σ μενεουν κ ιδεες απο προηγουμενους! συγχεεται, εμενα προσωπικα, το μυαλο μου!
επειδη ομως σου κοβει ,εσυ θα γραψεις σε ενα τετραδιακι τι ΘΕΛΕΙΣ απο τον θεραπευτη σου..
παρε και τηλεφωνα ακομα..πριν αρχισουν θα τους λες τι θελεις..και αναλογως θα λες ευχαριστω ή θα κλεισεις ραντεβου..
Δεν εχεις κατι αλλο να προσφερεις στον εαυτο σου παρα μονο ΑΥΤΟ.γι αυτο ξεκινα!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙΣ αυτο το θεμα..
υ.γ
Αφου εσυ συμμετεχεις περισσοτερο πως εχεις 1?
δεν ξερω ρε συ μαλλον δν ειμαι δημοφιλης!χαχαχχαχα!
ναι ετσι ρωταω απ το τηλ!κ ολοι μα ολοι λενε πως με καλυπτουνε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ετσι θα κλεισω ραντεβου, θα παω, κ αν δω πως δν μ κανουνε θα χω πληρωσει το 60 ευρω οποτε χεστικανε!
καλα η Αντισταση ειναι το δευτερο ονομα σου,ε?
οκ..
αφου ολοι ετσι κανουν,κατσε και κλαψε τη μοιρα σου..μη κανεις τπτ..σιγα μωρε,ολο και καποιος θεραπευτης θα σου χτυπησει την πορτα..:Ρ
Υ.Σ τι σχεση εχει η δημοτικοτητα?καλα αστο θα ρωτησω τον κηπ..
ρωτα τον κηπ ναι,
ρε συ δν μπορω να στο εξηγησω..........απο 10 χρονων τρεχω στους γιατρους! 15 χρονια δλδ!!!!!!τι σου λεει αυτο?! δν καθομαι με σταυρωμενα χερια, αμα ηταν ετσι θα χα αυτοκτονισει
απλα ερχεται η ωρα που σ λενε οτι πρεπει να προσπαθισεις κ μονος σ, απο μεσα σ, γτ ποιος σε ξερει καλητερα απο τον ιδιο σ τον εαυτο?
καταλαβα..ειναι πολυς καιρος..
χαιρομαι που το παλευεις..και γι αυτο τσιτωνεις αμα σου πω κατσε και μη κανεις τπτ..
ομως μεινε στο αποτελεσμα..εφτιαξες αυτο το κεικ πολλες φορες και το γαμηδι δεν λεει να φουσκωσει...κι εσυ λατρευεις το κεικ το λαχταρας..πες μου τι πρεπει να γινει?επιμενεις οτι εχεις δοκιμασει ολες τις παραλλαγες,αλλα βλεπεις την φιλη σου να το φτιαχνει και να φουσκωνει,ξερεις λοιπον οτι ναι μπορει να γινει!!
Αμα εισαι φρικαρισμενη και κουρασμενη απο τις αναποδιες ,αραξε λιγο μην πιεζεσαι..
Μολις ισιωσεις,ξαναπροσπαθεις..
οταν προσπαθω να μην πιεζομαι τρωω.........μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα. δν ειναι πως θα κανω πραγματα π με ευχαριστουν, απο την στιγμη που εχουν κ φαγητο μεσα. γιαυτο εχω πελαγωσει. νιωθω μονιμως οτι παχαινω. τρωω παραπανω 3 φορες την βδομ, κ τις αλλες 4 πολυυυυ λιγο!κ νιωθω πως παχαινω
Τόσα χρόνια που λες ότι πας σε ειδικούς δεν έχεις βοηθηθεί καθόλου; δεν πήρες απ αυτούς κάτι;
Να ξέρεις όμως ότι αν δεν γνωρίσεις κάποιον ειδικό από κοντά, αν δεν κουβεντιάσεις μαζί του δε θα καταλάβεις αν σου ταιριάζει ή όχι, αν η μέθοδος του βοηθά ή όχι. Βέβαια με το που θα πάρεις τηλ όλοι θα σου πουν μπορώ να σε βοηθήσω, πως αλλιώς θα βγάλουν τα προς το ζην;
Να ξέρεις υπάρχουν αρκετές μέθοδοι. Μπορεί η μια να μη σου ταιριάζει, ούτε η άλλη, μέχρι να βρεις αυτό που είναι πιο κοντά στις ανάγκες σου.
Αλλά τόσα χρόνια δεν κατάφερες να ξεδιαλύνεις το πρόβλημα; δηλαδή να βρεις τις αιτίες του (γεγονότα), τα συναισθήματα/τραύματα ΄που γεννήθηκαν μέσα από τα αίτια, πως αυτά επηρεάζουν τη συμπεριφορά σου σήμερα και κάποια μέθοδο αλλαγής του τρόπου σκέψης και της συμπεριφοράς. Τα λέω αυτά επειδή από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις.
Έχεις δίκιο.
Όμως μέσα από τις θεραπείες αυτές βρήκα την άκρη. Και κατάλαβα ποια βήματα πρέπει να κάνω. Και παρά το ότι δεν υπήρχε η κατάλληλη χημεία.
Τώρα είμαι στα βήματα. Το παρελθόν βέβαια είτε μας αρέσει είτε όχι δεν αλλάζει. Η ουσία για μένα είναι τα βήματα στο τώρα. Εκεί θέλω το σπρώξιμο. Εκεί παλεύω και εκεί νοιώθω ότι θέλω περισσότερη προσπάθεια.
ξερω που ειναι η ριζα του κακου τα χω ξαναπει.............
αλλα σε σχεση με παλιοτερα καπως εχω βοηθηθει ειναι η αληθεια. αλλα πιστευω πως οφειλεται στα φαρμακα περισσοτερο.
μεχρι περυσι χειροτερευα, σε σημειο που νομιζα πως αμα φαω κανονικο φαι θα πεθανω. δεν εβγαινα εξω κ ντυνομουν ολο με φαρδια ρουχα, κ ειχα την αισθηση οτι ολοι με σχολιαζανε. με επιανε μανια κ εσκιζα τα χερια μ με ψαλιδια.
τωρα εχω μηνες να χαρακωθω, κ αμα φαω ενα μικρο γλυκο δν με πιανει μεγαλη βουλιμια το περισσοτερο διαστημα. αλλα αμα πιασει περιοδος βουλιμιας, κραταει καμια 10ρια μερες μες στον μηνα, οπου ειναι οι χειροτερες της ζωης μου....
δεν ξερω τι το προκαλει κ σκαει μυτη κ δν μαφηνει ησυχη,
φωτεινη τι να σ πω.......δν ξερω...πλεον με τπτ δν χαιρομαι. νιωθω απαθεια για τα παντα. δεν καψουρευομαι, δεν ενθουσιαζομαι, το μυαλο μ απο κει π παιρνε στροφες μονιμως κ δν ημουν σε ησυχια, τωρα δν σκεφτεται τπτ πολλες φορες. ειναι σαφως πιο ηρεμο απο πριν, αλλα δν ξερω αν ειναι φυσιολογικο. αν μια ζωη ησουνα στην τσιτα τα νευρα τα ξεσπασματα την οργη τον φοβο την τρελλα τι μοσος τις παραισθησεις, πως ξερεις ξαφνικα στα 25 σου αν ειναι τωρα το φυσιολογικο να σαι ηρεμος η οχι?
δν ξερω ποιο ειναι το φυσιολογικο.μελετω τους ανθρωπους γυρω μου, ακουω τις φιλες μ να νιωθουν ερωτα πχ με αγορια, κ εγω δν νιωθω τπτ. δν νιωθω ουτε τυψεις ουτε ενοχες, ουτε συμπονοια, δν με νοιαζει κανεις.
τα μονα αισθηματα π εχω αυτη τη στιγμη ειναι σε περιπτωση που νιωσω απογοητευση, με τον εαυτο μ ομως μονο, δλδ ειναι σαν να αμυνομαι απο οποιονδηποτε κ οτιδηποτε. και μαλιστα νιωθω κ συμπαθεια, μεχρι εκει.
δν νιωθω οταν με παιρνει καποιος αγκαλια κ με χαιδευει, ουτε οταν μ λεει οτι με σκεφτεται κ μαγαπαει.
οταν με φιλανε στο στομα εκνευριζομαι.............νιωθω πως εχω πανω μου βδελλα.
γενικα δν ειχα κ πολλυ υφεση στα φιλια, αλλα δν ειχα κ προβλημα με αυτα, ιδιως με αντρες που γουσταρα. τωρα κ με αυτο εχω προβλ γτ οσο καλος κ να ναι ο αλλος δν γουσταρω!!!!!!! εχω το αισθημα εκεινο, σαν να μην υπαρχω να μαι διαφανη και περπαταω μονη μ στον δρομο, κ οτι ολοι ειναι για μενα κ ειμαι για κεινους οσο ειμαι για καποιον περαστικο στο διπλα πεζοδρομιο. οποτε λοιπον μετα ερχεται το αισθημα της αδιαφοριας.
τα μονα εντονα συναισθηματα που εχω ειναι για τον εαυτο μου, σε περιπτωσεις που οπως ειπα, θελω να αμυνθω οταν καποιος μ μιλαει ασχημα, η μ την λεει η θελει καυγα. τοτε νιωθω πολυ ανωτερη τους κ τα βαζω με οποιονδηποτε! νιωθω πραγματικα πολυ ανωτερη απο πολλους, ουτε αυτο ξερω αν ειναι φυσιολογικο
Ίσως όλοι να είναι ένα απ τα ίδια που έχεις συνηθήσει, γι αυτό νοιώθεις έτσι.
Ίσως στο βάθος να ψάχνεις για κάτι διαφορετικό, που θα σου κινήσει το αίσθημα.
Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι στον ερωτικό τομέα, όπου εκεί έχεις τη δύναμη να επιλέγεις.
ναι μπορει να μαι εγω περιεργη, γτ τα θελω κ ολα κ τπτ.....δν ξερω....ας πουμε αμα μ δωσουν υπερβολικη σημασια δεν τους θελω πια, αμα δν μ δινουν σημασια δυσανασχετω κ δν τους θελω πια, αμα με πιεζουν δεν τους θελω με τπτ ποτε δν ειχα καποιον να με πιεζει, αμα παλι δν μ στελνει συχνα μνμτα τσαντιζομαι καπως!
δν ξερω........δν νιωθω τπτ γμτ......τπτ
μεχρι κ σεξ βαριεμαι να κανω τους τελευταιους μηνες!
ο καινουργιος που γνωρισα μ φαινεται οκ, εξωτερικα οπως τον θελω, εχει κ γρηγορο αμαξι κ τα σχετικα, ειναι κ μεσα ''στα κολπα'' του αρεσουν τα ταττ σαν κ μενα κ εχει μπολικα, φαινεται πολυ πανκ κ μαρεσει, κ θελει σχεση κ τα σχετικα,μιλαει ωραια... υπο αλλες συνθηκες θα πρεπε να χα ενθουσιαστει αλλα δν ξερω αν ειμαι η οχι!
Όχι και δε νιώθεις τπτ!Νιώθεις αλλά αρνητικά συναισθήματα...
Στην πρώτη παράγραφο περιγράφεις ξενερώματα για διάφορες καταστάσεις (πότε δυσανασχετείς, τσατίζεσαι, ξενερώνεις..)
Και στο άλλο θέμα που είδα πχ μου έμεινε η εντύπωση πως είσαι δεκτική σε πράξεις (δλδ σε ερεθίζουν συναισθηματικά) αρνητικές απέναντί σου ,τσιτώνεσαι για παράδειγμα αν κάποιος σου φερθεί άσχημα, αλλά αδυνατείς να δεχτείς και να νιώσεις θετικά συναισθήματα τρυφερότητας, αγάπης, σεξουαλικής όρεξης.
Δεν είσαι περίεργη, είσαι αυτή που είσαι ... αλλά έτσι όπως διατυπώνεις τι σε χαλάει κ σε τσιτώνει τι είναι αυτό που σε φτιάχνει? που σε κάνει να νιώθεις ωραία ?
ναι αλλα κ παλι με ολους αδυνατο να νιωσω ωραια! νιωθω αδιαφορια, αλλα ενστικτωδως νιωθω κ πως πρεπει να επιβαλλομαι σε καποια πραγματα επειδη ετσι πρεπει κ δν πρεπει να τα ανεχομαι! οχι οτι θα με πειραξει να μν δωσω σημασια...αλλα δν θελω να με νομιζουν για μαλακα ενω η πραγματηκοτητα ειναι αλλη!
ας πουμε κ να μην ζηλευω, 1 σκηνη ζηλοτπιας θα την κανω αμα παρω το δικαιωμα για τους προφανης λογους
δεν καταλαβαινω τι εννοεις
Ερώτηση σου κανα.
Να πλησιάζω τις κοπέλες που μου αρεσουν και να τους την πέφτω, να τους κάνω δλδ προταση να τα φτιάξουμε, να βγουμε και τέτοια
ή με το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά μου να τους κινώ το ενδιαφέρον και έτσι να με πλησιάζουν αυτές;
Αυτή είναι η απορία μου.
με την συμπεριφορα κ τον χαρακρηρα στο πεσιμο συνηθως........
Γιάννη,
Η γυναίκα είναι μυστήριο πλάσμα. Οι γνώσεις μου για τις γυναίκες είναι περιορισμένες και δεν έχω να δώσω απαντήσεις που θα έδινε ένας ειδικός (η μια γυναίκα όπως η mvm) ωστόσο πιστεύω πως καλό είναι να μην έχουμε στερότυπα μέσα μας γιατι δεν υπάρχουν κανόνες στον έρωτα. Πιθανώς να είναι όλα random (τυχαία), δεν ξέρω. Τεσπα, αυτά αν θες την γνώμη μου. Ας απαντήσει η φίλη μας να μάθουμε κι εμείς.
εγω πιστευω τπτ δν ειναι τυχαιο....ειναι καταληξη συγκυριων και χημειας που εντοπιζεται μεταξυ 2 ατομων (η κ παραπανω για οσους θελουν τριο) και αναλογα με το ποσο ταιριαζεις, θες τα ιδια, ακους κ λες πραγματα που σαρεσουνε, τοτε προκυπτει κ κατι απ ολο αυτο.
η γυναικα κ η καθε γυναικα, οσο σκληρη,ρομαντικη,αδιαφορη κ αν ειναι εχει ενα κουμπι, συνιθως ολες λιωνουν σε γλυκολογα αυθορμητες πραξεις κ δωρακια. αρεσουν!ετσι δν ειναι?
στο πρωτο συμφωνω..υπαρχει συνδετικος κρικος παντα...ακομα και εγω που επιδιωκω να γνωριζω διαφορετικους απο μενα ανθρωπους,τελικα ανακαλυπτω οτι υπαρχει ενα τουλαχιστον σημειο επαφης..
Για το αλλο εμενα μ τη σπαει αυτο..γλυκολογα μου παιζουν τα νευρα,αυθορμητισμος μια χαρα,δωρακια με φερνουν σε αμηχανια και καποιες φορες με τσαντιζουν γιατι μ κανουν λιγο σε εξαγορα..
λεω εγω τα δικα μου τωρα!!:DD
Αυτο που προσπαθω να πω ειναι πως δεν υπαρχει καποιο μοντελο ανθρωπου..ολοι ειμαστε παραλλαγες,γι αυτο και εχει τοσο ενδιαφερον η ανθρωπινη επαφη..κατι σ κανει κατι οχι,τα ζυγιζεις,βλεπεις αν εισαι ΜΕΣΑ σου οκ και αναλογως πραττεις...
Τριγύρω μου κυκλοφορούν τόσες πολλές ωραίες γυναίκες, εμφανισιακά και σαν χαρακτήρες, κι όμως μέχρι τώρα δεν έχει γίνει με μενα απολύτως τίποτα.
Ότι έκανα παλιά ήταν συμβιβασμοί και τίποτε άλλο, γι αυτό δεν προχώρησα μαζί τους.
Και άμα το καλοσκεφτώ, με τόσες που κυκλοφορούν μόνες, είναι θέμα βδομάδας να προκύψει κάτι. Και όμως με μένα, εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχω πετύχει τίποτε απολύτως εκτός από τους συμβιβασμούς.
Τα πιο πάνω που γράφετε για χημεία, γλυκόλογα, χαρακτήρα, κουμπί κλπ ταχω ακούσει από σας και από άλλους τόσες και τόσες φορές και ταχω ήδη εμπεδώσει. Όμως δεν έχέι γίνει τίποτα μέχρι τώρα.
(συγνώμη mvm που χαλώ το θέμα σου)
ρε συ πιστευω πως ολα ειναι καλα . κ τα γλυκολογα κ τα δωρα κλπ κλπ αρκει να ξερεις ποτε να τα κανεις, κ να υπαρχει ενα μετρο γτ η υπερβολη στα παντα τρομαζει τον αλλον