παρατα τους παντες και ολα και κανε μια νεα αρχη ....Quote:
Originally posted by Stargazer
Έχω μια τέτοια πίκρα και ένα τέτοιο σφίξιμο στο στομάχι, που δεν μπορώ να αναπνεύσω... Δεν αξίζει, παιδιά.
Printable View
παρατα τους παντες και ολα και κανε μια νεα αρχη ....Quote:
Έχω μια τέτοια πίκρα και ένα τέτοιο σφίξιμο στο στομάχι, που δεν μπορώ να αναπνεύσω... Δεν αξίζει, παιδιά.
Stargazer μην απελπιζεσαι ετσι,οσο χαλια και αν σου φαινονται τωρα ολα και οσο αδυνατον να ξαναφτιαξουν τα πραγματα,τιποτα δεν τελειωσε.Παντα αξιζει να προσπαθησεις και πανω απο ολα να προσπαθησεις για σενα.Πιστεψε με,στο λεω εγω αυτο που μεχρι πριν μια βδομαδα ελεγα οτι θ\'αυτοκτονησω γιατι δεν υπαρχει νοημα σε τιποτα,προσπαθησα,απετυχα και ετσι δεν χρειαζεται να προσπαθησω παραπανω.Ομως δεν ειναι ετσι,ειναι κατι το παροδικο ολο αυτο,δε θα διορθωθει απο τη μια μερα στην αλλη βεβαια θελει υπομονη,προσπαθεια ομως καποια στιγμη θα αρχισεις να βλεπεις αποτελεσματα και θα δεις οτι τελικα δεν ειναι ολα τοσο μαυρα.Ι
σως αυτα τωρα σου φαινονται λογια απλα της παρηγοριας και εμενα ετσι θα μου φαινοντουσταν και τωρα δε λεω οτι εχω αλλαξει και πολυ τις αντιληψεις μου και εγινα ξαφνικα υπεραισιοδοξη ομως αρχιζω και βλεπω οτι κατι μπορει να κανω,οτι κατι υπαρχει η πιθανοτητα να διορθωθει.
Μην τα παρατας,εισαι πολυ νεος για να πιστευεις οτι το μονο που σημαινει ειναι να πεθανεις.Προσπαθησε να πεισεις τον ευατο σου οτι δε θ\'αφησεις η οποια αναποδια και η οποια σκεψη θα καταφερει να σε ριξει.Μπορεις να τα καταφερεις stargazer,πραγματικα μπορεις!
Το ενδεχομενο να επισκεφτεις καποιον ειδικο το εχεις σκεφτει?
Ειμαστε διπλα σου.
Φιλικα,
Νικη
Runaway train never going back
Runaway on a one-way track...
...
I can go where noone else can go
I know what noone else knows...
...
...
Artist: Soul Asylum Lyrics
Song: Runaway Train Lyrics
Call you up in the middle of the night
Like a firefly without a light
You were there like a slow torch burning
I was a key that could use a little turning
So tired that I couldn\'t even sleep
So many secrets I couldn\'t keep
Promised myself I wouldn\'t weep
One more promise I couldn\'t keep
It seems no one can help me now
I\'m in too deep
There\'s no way out
This time I have really led myself astray
CHORUS
Runaway train never going back
Wrong way on a one way track
Seems like I should be getting somewhere
Somehow I\'m neither here no there
Can you help me remember how to smile
Make it somehow all seem worthwhile
How on earth did I get so jaded
Life\'s mystery seems so faded
I can go where no one else can go
I know what no one else knows
Here I am just drownin\' in the rain
With a ticket for a runaway train
Everything is cut and dry
Day and night, earth and sky
Somehow I just don\'t believe it
CHORUS
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin\' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
Runaway train never comin\' back
Runaway train tearin\' up the track
Runaway train burnin\' in my veins
Runaway but it always seems the same
Artist: Chris De Burgh Lyrics
Song: Read My Name Lyrics
Written by Chris de Burgh
For every child that has been born there is a chance to shine,
And everyone can have a dream until the end of time,
So live for every moment as the world keeps turning round,
And lift your hands up to the sky and say it loud and proud,
\"I have been here, read my name, read my name! \"
For every child that has been born there is a chance in life,
To try it all and be someone with what we have inside,
So don\'t give up and don\'t give in, just give it all instead,
And raise your voice above the crowd and let them know
You\'ve said \"I have been here, read my name, read my name;
With all I\'ve got I\'ve taken part, I\'ve made a difference
To the world, I have been here just read my name!\"
Endlessly amazing and inventive that we are, we dive the
Deepest oceans and we reach out for the stars,
And one day there will be a man across the universe,
Who\'ll say \"I come from Planet Earth\" and these will
Be his words; \"I have been here, read my name, read my name;
With all I\'ve got I\'ve taken part, I\'ve made a
Difference to the world, I have been here, just read
My name !\"
And when the darkness has to fall and comes the end
Of days, then lift your hands up to the sky and say it
Once again.....\"I have been here and I have taken part,
I\'ve made a difference to the world I have been here,
Just read my name!\"
\"I have been here.just read my name.
I\'ve taken part...reach for the stars,
Across the universe...we come from Planet Earth.\"
GUNS\' N\' ROSES LYRICS
\"Coma\"
Hey you caught me in a coma
And I don\'t think I wanna
Ever come back to this...world again
Kinda like it in a coma
\'Cause no one\'s ever gonna
Oh, make me come back to this...
world again
Now I feel as if I\'m floating away
I can\'t feel all the pressure
And I like it this way
But my body\'s callin\'
My body\'s callin\'
Won\'t ya come back to this...
world again
Suspended deep in a sea of black
I\'ve got the light at the end
I\'ve got the bones on the mast
Well I\'ve gone sailin\',
I\'ve gone sailin\'
I could leave so easily
While friends are calling back to me
I said they\'re
They\'re leaving it all up to me
When all I needed was clarity
And someone to tell me
WHAT THE FUCK IS GOING ON
GODDAMN IT!
Slippin\' farther an farther away
It\'s a miracle how long we can stay
In a world our minds created
In a world that\'s full of shit
HELP ME
HELP ME
HELP ME
HELP ME
BASTARD
Please understand me
I\'m climbin\' through the wreackage
Of all my twisted dreams
But this cheap investigation just
Can\'t stifle all my screams
And I\'m waitin\' at the crossroads
Waiting for you
Waiting for you
WHERE ARE YOU
No one\'s gonna bother me anymore
No one\'s gonna mess with my head no more
I can\'t understand what all the fightin\'s for
But it\'s so nice here down off the shore
I wish you could see this
\'Cause there\'s nothing to see
It\'s peaceful here and it\'s fine with me
Not like the world where I used to live
I NEVER REALLY WANTED TO LIVE
ZAP HIM AGAIN
ZAP THE SON OF A BITCH AGAIN
Ya live your life like it\'s a coma
So won\'t you tell me why we\'d wanna
With all the reasons you give it\'s
It\'s kinda hard to believe
But who am I to tell you that I\'ve
Seen any reason why you should stay
Matbe we\'d be better off
Without you anyway
You got a one way ticket
On your last chance ride
Gotta one way ticket
To your suicide
Gotta one way ticket
An there\'s no way out alive
An all this crass communication
That has left you in the cold
Isn\'t much for consolation
When you feel so weak and old
But is home is where the heart is
Then there\'s stories to be told
No you don\'t need a doctor
No one else can heal your soul
Got your mind in submission
Got your life on the line
But nobody pulled the trigger
They just stepped aside
They be down by the water
While you watch \'em waving goodbye
They be callin\' in the morning
They be hangin\' on the phone
They be waiting for an answer
When you know nobody\'s home
And when the bell\'s stopped ringing
It was nobody\'s fault but your own
There were always ample warnings
There were always subtle signs
And you would have seen it comin\'
But we gave you too much time
And when you said
That no one\'s listening
Why\'d your best friend drop a dime
Sometimes we get so tired of waiting
For a way to spend our time
An \"It\'s so easy\" to be social
\"It\'s so easy\" to be cool
Yeah it\'s easy to be hungry
When you ain\'t got shit to lose
And I wish that I could help you
With what you hope to find
But I\'m still out here waiting
Watching reruns of my life
When you reach the point of breaking
Know it\'s gonna take some time
To heal the broken memories
That another man would need
Just to survive
Why do I live this way alone in an endless pain
Why did I wake up today ,
I want to die I want to feel that certain thrill
I want a shove I want a last kiss
I want some death and thats my wish
Kill myself and no one cares I\'m alone and no one cares
I\'ve got nothing for myself What is left, Just kill myself!
προσπάθησε να θυμηθείς πράγματα/άτομα/φάσεις που ήσουν πραγματικά χαρούμενος στη ζωή σου.. κάτι θα υπάρχει, άμα το βρείς τοτε βλέπεις οτι μπορεί να γίνει ωραία η ζωή. θέλει δύναμη για να αντιστρέψεις αυτή τη κατάσταση.. μη θεωρείς τον κόσμο δεδομένο, άλλαξε πράγματα.. ξύρισε το κεφάι σου γουλί άλλαξε θέση όλα τα έπιπλα :) πήγαινε σε ένα βιβλιοπωλείο και βρές κάτι να σ\'αρέσει αλλά προπαντός βρες ένα στόχο κάτι να θές να κάνεις.. αν θες ένα παράδειγμα θα σου πω το δικό μου. και γω απ\'τα 18 μου και μετά που άλλαξα πόλη για σπουδές [ Θεσσαλονίκη, μηχανολόγος ] είμαι απίστευτα μοναχικός καθημερινά κατάθλιψη χωρίς φίλους η σχολή μου δε μάρέσει.. απουσία αγάπης.. άγωνη πλήξη μια ζωή :). Ε και επειδή τελικά κατάλαβα κάπως αργά τι σχολή ήθελα να πάω αλλά φοβόμουν να το βγάλω απο μέσα μου[ ψυχολογία] έχω ψάξει για τρόπους \"παντρέματος\" ψυχολογίας με μηχανολογία με σκοπό κάποτε να κάνω κάτι [επιχείρηση οργανισμό άγωνστο ακόμα] να βοηθήσω νέους στην ίδια κατάσταση με μένα. Ε και νά ξαφνικά έχει γίνει ενδιαφέρουσα η ζωή και ξεχνάς την άσχημη πλευρά.
Δε ξέρω αν βοηθάω, ενώ απ\'τη μία είμαι τύπος που δυσκολεύεται να εξηγήσει καλά αυτό που θέλει να πεί απ\'την άλλη προτιμώ να πώ κάτι κι\'ας είναι βλακεία παρά να μη πώ τπτ.
Πολυ μου αρεσε αυτο που εγραψες φιλε Λεφ. Ειμαι κι εγω της αποψης πως η προσφορα δε βοηθαει μονο τον αποδεκτη, αλλα και τον αποδιδοντα...
Ένας κεραυνός, ένα ανεύρυσμα, ένας μεθυσμένος οδηγός, ένα κομμάτι τσιμέντο από ετοιμόρροπο κτίριο, ένα καρδιακό επεισόδιο, ας είναι ό,τι θέλει... Μόνο να ησυχάσω...
αυτο παρακαλαω πολες φορες αλλα ......δεν ξερω κατα ποσο το 8ελω κατα βα8ος.ακομα και μια μερα που εγινε κατι στραβο με μια πτωση με αλεξιπτωτο για πρωτη φορα ενιω8α ορεα χωρις να μπορω να πω το γιατι.μεχρι να γινει κατι απο ολα αυτα που λες και αφου δεν 8ες να κανεις κατι για σενα κανε αυτο που κανω εγω και ισως νιωσεις καλυτερα .κανε οτι μπορεις για τους αλους.το οτι τουσ βοη8ας και μοιραζεισ χαμογελα ισως δωσει νοημα στιν ζωη σου.Quote:
Ένας κεραυνός, ένα ανεύρυσμα, ένας μεθυσμένος οδηγός, ένα κομμάτι τσιμέντο από ετοιμόρροπο κτίριο, ένα καρδιακό επεισόδιο, ας είναι ό,τι θέλει... Μόνο να ησυχάσω...
ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΟΧΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΣΗΜΕΡΑ. ΤΩΡΑ.
Να γίνει τι?
Και δεν είναι άδικο να έχεις περάσει χρόνια για να μπεις τόσο βαθιά σ\'αυτό το τέλμα , και τώρα να θες μια άμεση λύση?
Αν θες να γίνει κάτι τώρα... αυτή τη στιγμή... μάζεψέ τα άρον άρον και κατευθύνσου στον κοντινότερο ψυχίατρο ή ψυχολόγο!
ΟΧΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΣΗΜΕΡΑ. ΤΩΡΑ.
δε θελω αμεση λυση θελω αμεσο τελος δε γουσταρω να σωθω δεν εχω τιποτα να κανω εδω
stargazer, πολλά άτομα εδώ μέσα έχουν προσπαθήσει να σε βοηθήσουν και εσύ αρνείσαι πεισματικά οποιαδήποτε βοήθεια. Γιατί;
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν βρίσκεις ενδιαφέρον σε τίποτα.
Πάνε τρείς μήνες και παραπάνω από τότε που δημοσίευσες το πρώτο σου μήνυμα και δεν έχεις κάνει τίποτα για τον εαυτό σου.
Πολλοί μπορούν να σου επιβαιβεώσουν ότι βρέθηκαν στην δική σου θέση, ζήτησαν βοήθεια, και αισθάνονται πολύ καλύτερα.
Εσύ προφανώς έχεις ξεχάσει πως είναι να είσαι καλά!
Ο πραγματικός λόγος που δεν πας στον ψυχίατρο, ποιός είναι;
Τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά και σου ζητάω συγνώμη που σε κούρασα - σε έπρηξα τόσο καιρό...Quote:
δε γουσταρω να σωθω
Να με συγχωρέσεις ... παρανόησα ... Νομίζα πως ο τίτλος του thead ήταν \"Βοήθεια\" ...
Όταν κάποιος μου ζητά βοήθεια σπεύδω να απαντήσω στο αίτημά του ...
ʼνθρωποι είμαστε , έχω περάσει παρόμοια και μάλιστα παλεύω να βοηθήσω όσο μπορώ γιατί όταν η ίδια χρειάστηκα βοήθεια δε βρέθηκε κάποιος να μου τη προσφέρει ...
Και πάλι συγνώμη για την παρεξήγηση.
Αγγελική
( Και μια μικρή παρατήρηση ... ειλικρινά δε νομίζω να μπήκες ποτέ στον κόπο να διαβάσεις και τις ιστορίες των υπολοίπων που υπάρχουν στο forum . Μάλλον ο χρόνο σου είναι άκρως πολύτιμος ενώ ο δικός μας για χάσιμο...)
Ο ειρωνικός τόνος του τελευταίου μηνύματός σου δείχνει ότι μάλλον έισαι θυμωμένη μαζί μου αλλά δεν καταλαβαίνω το γιατί. Αν δε σε κουράζω, θα ήθελα να μου το εξηγήσεις. Όσο για το αν διάβασα ή όχι τα υπόλοιπα μηνύματα των παιδιών που μπήκαν στον κόπο να γράψουν δυο λέξεις, επίτρεψέ μου να έχω πιο ακριβή άποψη από σένα γι\' αυτό.
stargazer εγω 8α το πω απλα.εφοσον κανεις απο τους δυο μας δεν μπορει να 8εσει τελος στην ζωη του ας προσπα8ησουμε να αλλαξουμε εστω αυτα που μας πιραζουν.ενας ωραιος τροπος.φευεγις μακρια απο ολους που σε ενοχλουν εστω και αν αυτο σημενει οτι αλλαζεις χωρα και ξαναξεκινας απο την αρχη μια νεα ζωη.δεν ξερω τι προβληματα εχεις αλλα ειναι και αυτο μια λυση.
Μιχάλη, δεν ξέρω ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που δεν πάω,υπάρχουν όμως αρκετές σκέψεις που κάνω γι΄αυτό. Από τη μια δεν ξέρω αν είναι τέτοιο το πρόβλημα μου που να μπορεί να με βοηθήσει, από την άλλη μπορεί να με τρομάζει και αυτό που μπορεί να βρώ. ʼλλες φορές πάλι σκέφτομαι ότι για να ξεκινήσω τέτοια θεραπεία πρέπει να ζητήσω χρήματα από τους δικούς μου και δε θέλω να τους ανησυχήσω.Quote:
Originally posted by Μιχάλης
stargazer, πολλά άτομα εδώ μέσα έχουν προσπαθήσει να σε βοηθήσουν και εσύ αρνείσαι πεισματικά οποιαδήποτε βοήθεια. Γιατί;
Πάνε τρείς μήνες και παραπάνω από τότε που δημοσίευσες το πρώτο σου μήνυμα και δεν έχεις κάνει τίποτα για τον εαυτό σου.
Πολλοί μπορούν να σου επιβαιβεώσουν ότι βρέθηκαν στην δική σου θέση, ζήτησαν βοήθεια, και αισθάνονται πολύ καλύτερα.
αν και ειμαι κατα τον ψυχολογων το να πας μια διο φορες δεν 8ελει πολλα χρηματα.β.και πες οτι ανακαλυπτεις αυτο που σε τρομαζει.υπαρχει κατι χειροτερο που 8α σε τρομαξει πιο πολυ απο το να 8ες να πε8ανεις???ισως απο την αλλη το ξεπερασεις οπως τοσα ποολλα ατομα εδωμεσα και μετα να συνεχισεις μια ωραια οσο γινεται ζωη.Quote:
Μιχάλη, δεν ξέρω ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που δεν πάω,υπάρχουν όμως αρκετές σκέψεις που κάνω γι΄αυτό. Από τη μια δεν ξέρω αν είναι τέτοιο το πρόβλημα μου που να μπορεί να με βοηθήσει, από την άλλη μπορεί να με τρομάζει και αυτό που μπορεί να βρώ. ʼλλες φορές πάλι σκέφτομαι ότι για να ξεκινήσω τέτοια θεραπεία πρέπει να ζητήσω χρήματα από τους δικούς μου και δε θέλω να τους ανησυχήσω.Quote:
Originally posted by Μιχάλης
Stargazer,
δεν εννοώ να διαβάσεις τις όποιες απαντήσεις έχεις λάβει...
Εννοώ απλά να διαβάσεις τις ιστορίες άλλων ...
Θα δεις ότι υπάρχουν αρκετές ομοιότητες με τη δική σου και έχουν βρεθεί και λύσεις.
Τόσο καιρό... δεν έχεις γράψει την παραμικρή λέξη σε thread άλλου ατόμου!
stargazer, τι μπορεί να βρείς δηλαδή! Όλοι εμείς που βρήκαμε από τι πάσχουμε τι πάθαμε περισσότερο. Ίσα ίσα που βρήκαμε την άκρη του νήματος... και βοηθηθήκαμε.Quote:
Μιχάλη, δεν ξέρω ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που δεν πάω,υπάρχουν όμως αρκετές σκέψεις που κάνω γι΄αυτό. Από τη μια δεν ξέρω αν είναι τέτοιο το πρόβλημα μου που να μπορεί να με βοηθήσει, από την άλλη μπορεί να με τρομάζει και αυτό που μπορεί να βρώ. ʼλλες φορές πάλι σκέφτομαι ότι για να ξεκινήσω τέτοια θεραπεία πρέπει να ζητήσω χρήματα από τους δικούς μου και δε θέλω να τους ανησυχήσω.
Νιώθουμε καλύτερα, δημιουργούμε, ερωτευόμαστε, ζούμε...
Δεν θέλεις να ανησυχήσεις τους γονείς σου ζητώντας τους λίγα χρήματα? Και προτιμάς να εγκαταλείψεις τα εγκόσμια!!!
Σκέφτηκες τότε πως θα είναι η ζωή τους;
ΥΓ Αν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα υπάρχουν και τα κέντρα ψυχικής υγειινής. Πες μας σε ποιά πόλη βρίσκεσαι και σίγουρα κάποιος από το site θα ξέρει πως μπορεί να σε βοηθήσει.
ΟΚ, παιδιά, σας ευχαριστώ όλους.
εγω εχω χασει επεισοδια εδω αλλα παιδια...οταν καποιος θελει να βοηθηθει ζητα βοηθεια...δεν προσπαθουμε να του δωσουμε εμεις με το ζορι!!!αυτο το ζορι ειναι που χαλαει το γλυκο.
Σιχαμένη φάρα των ανθρώπων, το μόνο που κάνουμε καλά είναι να πονάμε τους άλλους και να πατάμε πάνω τους για να κερδίσουμε. Κατά τα άλλα διαφέρουμε από τα ζώα. Τουλάχιστον τα ζώα υπακούουν σε ένα ένστικτο του οποίου την ύπαρξη δεν είναι καν σε θέση να γνωρίζουν. Εμείς το κάνουμε για να αντλήσουμε δύναμη και αρρωστημένη ευχαρίστηση.
αν το καταλαβες τωρα αυτο τοτε το καταλαβες αργα.ισχυεει το ωραιο ρητο πατα πανω στα πτωματα ολων να φτασεις εκει που 8ες εσυ και αυτο κανουν οι περισοτεροι.λιγες εξερεσεις.ο ευατουλης μας και τιποτα αλλοQuote:
Σιχαμένη φάρα των ανθρώπων, το μόνο που κάνουμε καλά είναι να πονάμε τους άλλους και να πατάμε πάνω τους για να κερδίσουμε. Κατά τα άλλα διαφέρουμε από τα ζώα. Τουλάχιστον τα ζώα υπακούουν σε ένα ένστικτο του οποίου την ύπαρξη δεν είναι καν σε θέση να γνωρίζουν. Εμείς το κάνουμε για να αντλήσουμε δύναμη και αρρωστημένη ευχαρίστηση.
Ώπα...Quote:
Originally posted by provlimatikos
αν το καταλαβες τωρα αυτο τοτε το καταλαβες αργα.ισχυεει το ωραιο ρητο πατα πανω στα πτωματα ολων να φτασεις εκει που 8ες εσυ και αυτο κανουν οι περισοτεροι.λιγες εξερεσεις.ο ευατουλης μας και τιποτα αλλοQuote:
HOMO HOMINI LUPUS EST
Που στα ελληνικά θα πει;Quote:
HOMO HOMINI LUPUS EST
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΟΣ
α ρε stargazer σε παω για δυο λογους.ενα για αυτο που λες και ενα επειδη oi rainbow exoun ena tragoudi stargazer.
...όπως και η λύτρωσή του.Quote:
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΟΣ
Αρνούμαι να το πιστέψω πειτε με αφελη αλλα δεν θέλω να παραδεχτω οτι οι πλειοψηφια των ανθρωπων ειναι ο ευατουλης τους. Χάμογελα το πρωι σε καποιον αγνωστο το πιθανοτερο ειναι να σου χαμογελασει και αυτος και αν οχι δεν πειραζει εσυ θα νιωσεις ωραια. Στο μυαλό μας ειναι όλα, αν απογοητευτουμε θα γινουμε σαν τους άλλους, θα κλειστουμε στον εαυτο μας και θα αναπαραγαγουμε κακιες και μιζερια και θα λενε μετα οι αλλοι για μας \"κοιτα ο ευατούλης του ειναι αυτός). Stargazer προσπάθησε να επισκεφτείς κάποιον ειδικό, το τόλμησα πριν απο δυο μήνες και βοήθησε. Δεν λέω θέλει δουλεια και προσπαθεια αλλα αρχίζει να μπαινει σε μια περιεργη διαδικασία το μυαλο μας, εγω πάντως συνεχίζω και μάλλον θα συνεχισω για αρκετο καιρο θέλω να με ανακαλύψω (ίσως τελικά δω οτι με συμπάθω).
gm ama dextουμε οτι ολα ειναι στο μυαλο μας τοτε και οτι ζουμε ειναι στο μυαλο μας οποτε να παμε να .....
.... απλά με βοηθαει να σκέφτομαι οτι δεν είμαι έρμαιο των καταστάσεων και οτι μπορώ να ελέγχω τον εάυτο μου και τις αντιδράσεις μου.
Να λες \"Ναι!\" στην ανάγκη, να μετουσιώνεις το αναπόφευχτο σε δικιά σου λεύτερη βούληση- αυτός, ίσως, είναι ο μόνος ανθρώπινος δρόμος της λύτρωσης.
Νίκος Καζαντζάκης - Βίος και πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά
kai η θεωρια απο την πραξη απεχει πολυ.προβλιματικοσ 13/10/2006 ωρα 14¨41
Θεωρία βαφτίζουμε αυτό που εμείς για κάποιο λόγο αδυνατούμε να εφαρμόσουμε στην πράξη.
ΥΓ:Κάθε ιδέα, όσο συναρπαστική και να είναι, παραμένει άχρηστη μέχρι να εφαρμοστεί. Richard Bach
καποια μερα 8α πε8ανουμε ολοι.provlimatikos
Είναι κρίμα να αναλώσουμε τη ζωή μας σε αυτό. Υπάρχουν σίγουρα καλλίτερα πράματα να κάνουμε.