Γιατι δε με απασχολει τοσο οσο!
Printable View
Γιατι δε με απασχολει τοσο οσο!
Όσο για την αυτοπεποίθηση, δεν είμαι σίγουρη, αλλά νομίζω μπορείς να τη βρεις.
Πώς καταλαβες κατι τετοιο? καθολου δεν σε δουλευω!!!!αποφευγω να δουλευω καποιον μεσα απο δω που εχουμε μονο τον γραπτο λογο κ ετσι μπορει να παρεξηγηθει πιο ευκολα καθε κουβεντα μας. Δεν σε δουλευα λοιπον....Τι εννοεις οτι οι αντρες θελουν μονο σεξ?
Οταν γινεσαι πιεστικη, σημαινει συνηθως οτι δεν δινεις στον αλλο χωρο, αέρα να αναπνευσει, να εκδηλωθει να νιωθει ανετος. Αυτα συνηθως ειναι οι καλυτερες συνθηκες για να φυγει ο αλλος τρεχοντας κ οχι να μεινει κοντα ή διπλα...Αυτο το νιωθω κι εγω που δεν ειμαι αντρας.Κι αλλοι πολλοι ανθρωποι. Εχεις σκεφτει να το δεις λιγο αλλιως το θεμα? Να δοκιμασεις διαφορετικα την επομενη φορα που θα σου αρεσει καποιος?
Μίλησες για iq test. Εκεί είπα ότι με δούλευες. Τι εννοώ ότι οι άντρες θέλουν μόνο σεξ, ότι δεν τους ενδιαφέρει η σχέση το λεγα και πιο πάνω με σένα δεν το λεγα;
Δεν νομίζω ότι δεν δίνω στον άλλον αέρα να αναπνεύσει αν φεύγει τρέχοντας τότε δεν τον θέλω έναν τέτοιο, τι να τον κάνω; Πρώτον δεν μου ταιριάζει και δεύτερον στην πρώτη δυσκολία φεύγει. Ουστ τότε. :)
κοιτα οι αντρες εχουν καραμελλα το ''δεν μπορω να αναπνευσω'' ειναι στο αιμα τους εχουν μεσα τους την αισθηση του κατατρεγμενου και κυνηγημενου λαγου στο δασος που ολη την ωρα ειναι σε εκγρηγορση επειδη η φυση του το προσταζει, το κυνηγανε δεν το κυνηγανε.
λογω τεστοστερονης τους νοιαζει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ το σεξ ναι ειναι λογικο και επιστημονικο το θεμα. αλλα οι περισσοτεροι σημαρον ημερα επειδη το μαθαν απο αλλες που τους δωσαν το δικαιωμα νομιζουν πως ετσι πρεπει να συμπεριφερονται σε ΟΛΕΣ και πως ο,τι θελουν το εχουν πανευκολα (το μουνι δλδ) οποτε δεν χρειαζεται να δεσμευονται κιολας
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η φύση τους έχει κάνει τόσο διαφορετικούς από μας. Θέλω να πιστεύω ότι φταίει η κοινωνία, αν και είναι και πάλι δύσκολο να αλλάξει κάτι, αλλά όχι ακατόρθωτο όπως είναι να είναι από την φύση τους. :S
μα ειναι απολυτα λογικο να διαφερουνε! γιαυτο αποκαλουνται αντρες κ μεις γυναικες! κ εκεινοι απο την μερια τους πιστευουν οτι ειμαστε πολυ διαφορετικες απο κεινους. τα ετερονυμα ελκονται. αμα ηταν ιδιοι με μας θα ειχαμε γεμισει θυληπρεπεις αντρες με ιδια ενδιαφεροντα με μας (κομμωτηριο ψωνια hondos center και τετοια)
σε ποιον θα αρεσε.............δν ξερω....καλα κανουν και διαφερουν. υπαρχει μια ιντριγκα. ειναι η φυση του αντρα να ειναι πολυγαμικος ξεροκεφαλος αντιδραστικος κλπ κλπ. τι να τους κανουμε να τους ευνουχισουμε?!!!μ ;p
απο κει κ περα εμεις μπορουμε πιστευω να επιβιωσουμε κ με εναν δονητη....δεν διαμαρτηρεται οτι πνιγεται κιολας
Ναι να τους ευνουχίσουμε. Όντως δεν θα θελα να έρχονταν στο κομμωτήριο μαζί μου, αλλά δεν θέλω και να πνίγονται ούτε να είναι πολυγαμικοί. Γκρρρρρ άντρες!
Δυστυχώς δεν μπορώ να επιβιώσω με έναν δονητή, χρειάζομαι πολλά παραπάνω. Εκτός αν γίνω λεσβία. :P
Όχι, δε χρειάζεται μόνο αγάπη και αυτοπεποίθηση. Η παχυσαρκία/ ή και απλά το να είναι κάποιος υπέρβαρος έχει πολλούς περισσότερους παράγοντες μέσα του που χρήζουν εξέτασης και τέτοια κάπως υπεραπλουστευμένα δεν ισχύουν. Για παράδειγμα, δεν εξετάζονται περιβαλλοντικοί παράγοντες, οικονομικοί, πολιτισμικοί, βιολογικοί, γενετικοί και επίκτητοι. Η επίδραση της ψυχολογίας στο βάρος είναι μόνο ένας από τους παράγοντες προς εξέταση.
Αν σου έλεγα πχ πως έχει σχέση και με τη λειτουργία των D2 υποδοχέων στο σύστημα των πολυπληθών χημικών διεργασιών στον ανθρώπινο εγκέφαλο, τι θα έλεγες? Έχουν βρεθεί τέτοιες συσχετίσεις από μελέτες της λειτουργίας του ανθρώπινου εγκεφάλου. Έχει μελετηθεί η εξαρτητική φύση του φαγητού, βρέθηκαν αποτελέσματα συσχέτισης ανάμεσα σε φαγητό και ναρκωτικά πχ. Το φαγητό εξετάζεται και σε τέτοια βάση, η λήψη του να έχει να κάνει και με μεγαλύτερη ευαισθησία σε συμπεριφορές σχετιζόμενες με την άμεση "επιβράβευση", άρα ο εγκέφαλος κρύβει μέσα του πιθανότατα και το μυστικό για την παχυσαρκία (όπως και τόσα άλλα)...
Άλλη πλευρά που εξετάζεται επίσης : decision-making deficits and overeating. Πώς ελλείψεις σε τέτοιες διαδικασίες, επιλογές και αποφάσεις, επηρεάζουν τη σχέση με το φαγητό. Περιβάλλον, στρεσογόνοι παράγοντες, εσωτερικοί και εξωτερικοί, μοντέλα ζωής που έχουν να κάνουν με το σύγχρονο τρόπο μείωσης της κινητικότητας, της φυσικής δραστηριότητας του σημερινού ανθρώπου σε δυτικές κοινωνίες, το ότι το φαγητό στη σύγχρονη πραγματικότητα διαφημίζεται και προωθείται σαν άλλο ένα προιόν όπως οποιοδήποτε άλλο (άρα χρησιμοποιούνται και γι αυτά τα προιόντα τα ίδια μάρκετινγκ κόλπα για να γίνεται επιθυμητό, θελκτικό και "απαραίτητο" ακόμη κι αν πρόκειται πχ για γαριδάκια) ,η βιομηχανία της μόδας και της ομορφιάς που σπονσοράρει ηθικά την τελειότητα και επηρεάζει την άποψη για το σχήμα του σώματος, η υπερκατανάλωση "παυσίπονων" που παίρνει διάφορες μορφές, είτε το φαγητό ως παυσίπονο, είτε ένα αμάξι, είτε ένα ρούχο είτε ένα πακέτο τσιπς, το διαρκές σπρώξιμο προς την αιώνια νεότητα, η μεγάλη γκάμα επιλογών πια λόγω της βιομηχανοποίησης της τροφής σε ανθυγιεινές όμως επεξεργαστικές της μεθόδους, δεν τρώμε σχεδόν ποτέ τίποτε στην "ωμή", φυσική του διάσταση, το 90% των τροφίμων είναι επεξεργασμένα, ποτισμένα με συντηρητικά και χημικά, αντιβιωτικούς παράγοντες και κονσερβαρισμένο γιατί έχουμε απομακρυνθεί από την πηγή της παραγωγής του, κλπ κλπ
Πάει πολύ παραπέρα από το "αγάπη και αυτοπεποίθηση" λοιπόν. Κατά την ταπεινή μου άποψη και ελπίζω να μη σε κούρασα.:)
rain ακριβως οπως τα πες.
candle γινε bi συμφερει!
αγαπη και αυτοπεποιθηση ειναι δυσκολο ξαφνικα να βρεις. στην ουσια πολλα παχαινουνε. στην περιπτωση σου τα φαρμακα.
αγαπη και αυτοπεποιθηση = διαιτα. και διαιτα = κι αλλη καταθλιψη.
η ελλειψη κωλοτροφων και η εναρξη διαιτας σε κανει νευρικο και σε καταθλιπτει. εμενα τουλαχιστον ετσι με κανει.
τωρα στο μεγαλο προβλ παχυσαρκιας (αμα εχεις λεφτα βεβαια) ειναι το μπαλονακι - δαχτυλιδι - κλπ κλπ χειρουργειο......... εχει κανει πολυς κοσμος κ εχει αποτελεσμα.
Ρέιν μπορεί να χεις δίκιο δεν ξέρω. Κι εγώ είπα το μετάνιωσα που το έγραψα, γιατί στην δική μου περίπτωση δεν ισχύει. Μαλ..κία
Anyway, broken doll όντως τα φάρμακα με παχαίνουν, και όντως όταν κάνω δίαιτα αισθάνομαι χάλια γιατί μου λείπει το φαγητό και αυτό επειδή το ζητάμε συνέχεια. Όσοι λένε ότι μπορούν να κάνουν δίαιτα, ή λένε ψέμματα, ή δεν πεινάνε τόσο πολύ επειδή είναι αδύνατοι πχ.
Τώρα για εγχείρηση, το έχω σκεφτεί (μπαλονάκι με τίποτα δεν είναι και για την περίπτωσή μου με ψυχοφάρμακα) αλλά για πτύχωση αλλά είναι τα λεφτά, και ο βαθμός επικινδυνότητας στη μέση. Και δεν ξέρω και αν έχει σίγουρο αποτέλεσμα, γιατί δεν κόβει την όρεξη. :S
Το μπαλονάκι δεν θεωρείται πια αποτελεσματική παρεμβατική μέθοδος, έχει σχεδόν απορριφθεί συνολικά. Όσο για τις άλλες βαριατρικές επεμβάσεις, όπως γαστρικό by-pass, sleeve και δαχτυλίδι, έχουν πολλές και σοβαρές επιπτώσεις στην καθημερινότητα του ατόμου, ποσοστά επικινδυνότητας για τη ζωή όπως κάθε άλλη εγχείρηση (1 στους 100 κινδυνεύει σοβαρά να μην επιβιώσει καν της εγχείρησης και των επιπλοκών της) και γι αυτό θεωρούνται η ύστατη λύση και σε αυτήν καταφεύγουν τα παχύσαρκα άτομα όπου το ρίσκο της επέμβασης εξετάζεται κάτω από άλλο πρίσμα, κατά κάποιον τρόπο κρίνεται απαραίτητη για τη ζωή και λιγότερο επικίνδυνη παρά τους παράγοντες εναντίον της, απ' ό,τι η παραμονή στην παχυσαρκία, δεν ξέρω αν το εξηγώ καλά.
Δε νομίζω πως η white candle βρίσκεται σε μία κατηγορία που κάποια βαριατρική επέμβαση θα ήταν απαραίτητη, αυτό έχω εισπράξει, μπορεί να κάνω λάθος. Πάντως με μία αλλαγή στην καθημερινότητα, πχ την εισαγωγή κάποιας μορφής άσκησης, με χαλάρωση υπεραυστηροτήτων που μπορεί να υπονομεύουν τη διατήρηση πιο εύκαμπτων οπτικών πάνω στο βάρος, με κάποια ψυχολογική υποστήριξη, θα μπορούσες κεράκι να δεις μεγάλη διαφορά. Συνήθως σκέφτεσαι μαυρόασπρα, νομίζω πως ίσως μαυρόασπρα να κινείσαι και στο θέμα αυτό. Φιλικά.
Σκέψου τις αλλαγές στη διατροφή σου σε ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ, θα ήταν προτιμότερο.:)
το δαχτυλιδι δεν κοβει την ορεξη απλα σε εμποδιζει να τρως πανω απο μια συγκεκριμενη ποσοτητα τροφης. αρχικα αμα φας παραπανω οταν δεν γνωριζεις την λειτουργια του σου προκαλει εμετο και κραταει πολυ μικρη ποσοτητα τροφης εως οτου κλεισει το στομαχι.
ειχε βαλει μια φιλη μου στο εξοχικο μου. βασανιζοτανε αρχικα αλλα εχασε πολλα κιλα. επισης αυτο στο ρυθμιζει ο γιατρος να κλεινει κ να ανοιγει........
Ρέιν σ'ευχαριστώ για τις συμβουλές, πιστεύω ότι δεν κινδυνεύω τώρα από την παχυσαρκία, αλλά όμως για λόγους αισθητικής θα ήθελα πολύ να το κάνω, αλλά είναι και ο παράγοντας επικινδυνότητας όπως λες. Με δίαιτα δεν τα καταφέρνω πάντως με τίποτα. :( Πρέπει να περιμένω να μειωθεί το φάρμακο μπας και γίνει κάτι.
Το δαχτυλίδι me μην το προτείνεις γιατί μπορεί να κάνει επιπλοκές νομίζω να κουνηθεί από την θέση του και να ξαναχρειαστείς εγχείρηση, πάλι δηλαδή μπαίνεις στην ταλαιπωρία και στο ρίσκο. Το πιο ακίνδυνο είναι η πτύχωση που λέω εγώ που είναι καινούρια μέθοδος αλλά είναι μόνο σε ιδιωτικό γιατρό και το sleeve είναι πολύ καλό γιατί κόβει την όρεξη, τα 'χω ψάξει.
τι ειναι το sleeve?????????????????????????????
Το sleeve είναι κι αυτό εγχείρηση παχυσαρκίας που σου κόβουν το στομάχι σε ένα μικρό. Η πτύχωση όμως δεν θες να μάθεις τι είναι; Σου ράβουν στα δύο το στομάχι, ώστε μόνο στη μία μεριά να εισέρχεται φαί. Μπλιάχ και στα δύο. Αλλά το sleeve είναι για πολλά κιλά, από 40 bmi και πάνω.
μμμμ.......και αυτα ειναι πιο ασφαλη απο το δαχτυλιδι???????? εμενα μ φαινεται οτι το πετσοκομα ειναι πιο επικυνδινο!!!
κανα χαπι δεν παιρνεις?
Κοίτα σου εξήγησα ότι το δαχτυλίδι μπορεί να ξαναχρειαστεί εγχείρηση, άσε τους εμετούς όπως λες κι εσύ ότι θα κάνεις από ένα ξένο πράγμα μες στο σώμα σου. Και δεν ξέρω και τι άλλες επιπλοκές μπορεί να έχει. Το sleeve θεωρείται το ίδιο επικίνδυνο με το δακτύλιο νομίζω, τώρα η πτύχωση απλώς ράμματα σου κάνουνε. Δεν είπα πάντως ότι το sleeve είναι ασφαλές.
Χάπι όχι δεν παίρνω, δεν πιστεύω ότι κάνουνε τίποτα, άλλωστε και να δοκίμαζα, αφού δεν μπορώ να κάνω δίαιτα προς το παρόν...
ναι μην κανεις διαιτα απλα κοψε το βραδυνο και τα γλυκα καθε μερα!!!!!!!!!αυτο δεν ειναι ευκολο?
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ να κόψω το βραδινό κι εχτές ήμουν σίγουρη που είδα το next top model ότι επηρεάστηκα θετικά και ότι δεν θα φάω για βράδυ, και μόλις ήρθε η ώρα του βραδινού, πείναγα πάρα πολύ, δεν άντεχα και μασαμπούκιασα. :) Άστα. :(
να μην βλεπεις αυτο το παλιοριαλιτι που μειωνει τις γυναικες και προβαλει τα κοριτσια σαν κομματια κρεας! ακουσα σε μια λεγανε οτι πρεπει να αδυνατησει κ εφριξα! αισχος! θελω να τους σκοτωσω που το κανουν αυτο! κ ακομα περισσοτερο τα αθωα φαντασμενα κοριτσακια που πεφτουν στα διχτυα τους!!!!!
ισσοροπημενη διατροφη δεν διαφωνω.....αλλα ασυναισθητα αμα ειχες συνηθισει να τρως γλυκα πατατακια γαριδακια σουβλακια πιτσες κλπ κλπ, ακομα και η ισσοροπημενη σου προκαλει καταθλιψη μεχρι να συνηθησεις
Me αυτό που είπες το άκουσα κι εγώ και είναι όντως μεγάλη κοτσάνα! Και η Βίκυ Καγιά είναι σιχαμένη αλλά εχτές δεν την είδα. Τώρα γιατί προβάλει τα κορίτσια σαν κομμάτι κρέας αυτό δεν το είδα.
ALIA οχι, στην white πηγαινε που ειπε πως εβλεπε το ριαλιτι και αποφασισε να κανει διαιτα...........
το θεμα ειναι οτι αμα αρχιζεις μια διαιτα, ακομα κ τα πατατακια σε παρασερνουνε σε αλλα πραγματα....γιαυτο για κανα 2 μηνες πρεπει να ναι αυστηρο το προγραμμα χωρις να παρεκληνεις!!!αλλιως κυλας!
η καγια ειναι μια πανηλιθια αταλαντη γλαστρα με βεβιασμενο ψευτικο χαμογελο και υφακι ''Αφροδιτης Μηλου'' που νομιζει πως ειναι ειδηκη στο πως πρεπει το καθε 18χρονο κοριτσακι που το φλωμοσανε με ψευτικες προοπτικες καριερας με ημ/νια ληξης (γιατι μετα τα 25 θεωρησαι πια μεγαλη για τετοια) να περπαταει να κοιταει και να ειναι κατω απο 40 κιλα
"το θεμα ειναι οτι αμα αρχιζεις μια διαιτα, ακομα κ τα πατατακια σε παρασερνουνε σε αλλα πραγματα....γιαυτο για κανα 2 μηνες πρεπει να ναι αυστηρο το προγραμμα χωρις να παρεκληνεις!!!αλλιως κυλας!" Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΔΙΑΙΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ! ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΑΚΡΑ!!!
Ναι συμφωνώ για την Καγιά
Ρε παιδιά όμως κι εγώ διατροφή κάνω συχνά τρώω 1400 θερμίδες τρώω όμως από όλα, και οι άλλοι δεν με πιστεύουν, νομίζουν ότι τρώω παραπάνω, εγώ όμως τα μετράω αλλά δεν χάνω γραμμάριο! Είναι και τα κωλοφάρμακα εμένα. Ίσως άμα έχω λεφτά, την επόμενη φορά να δοκιμάσω κανα χάπι.
Whitecandle, απο περιεργεια, μπορεις να μας πεις τι υψος εχεις και ποσα κιλα εισαι? Να δουμε το μεγεθος του προβληματος και να γινουμε πιο κατατοπιστικοι.
Επισης, οπως ειχα πει και στη σπασμενη κουκλα, για να μην παχαινει κανεις πρεπει να τρωει οποτε πειναει, οσο μπορει πιο υγιεινα, και να μην αισθανεται τυψεις και ενοχες που θα φαει/τρωει/εφαγε.
εγω παιρνω χαπια παντα επαιρνα το μονο κακο ηταν το xenical....αλλα πλεον παιρνω κανα φυτικο. δν μ χει πειραξει τπτ....θελω να πιστευω
ρε συ γουαιτ οι 1400 ειναι για συντηρηση πρεπει 1200 ποσο υψος εχεις? θα σ πω εγω πανω κατω τι να τρως....
Κοίτα, ούτε με τις 1200 έχανα και από διαιτολόγο μάλιστα. Άστα, δράμα η κατάσταση. :(
Ο ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΑΤΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ!!!
εγτηδγηγηγηγηγηφηφη
πως σβηνει καλεεεε
θα συμφωνησω με αυτο για τις εξετασεις θυρεοειδη! ΕΠισης, απο οτι εχω καταλαβει, για αρκετο καιρο τωρα λαμβανεις γυρω στις 1400 θερμιδες την ημερα, αλλα δε χανεις κιλα? Σε διατροφολογο εχεις παει? Και το προβλημα δεν ειναι τοσο σοβαρο για μπαλονακι. Τα δεκα πρωτα κιλα να χασεις ειναι το θεμα, και μετα ολα θα γινουν χωρις να τα καταλαβεις! Πες μας κατι λιγο παραπανω για τις διατροφικες σου συνηθειες, για τα φαρμακα που παιρνεις και για τα συναισθηματα που εχεις για το φαγητο