Ανεμε σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια, αλλα θελω να πιστευω πως οποιος αγαπαει πραγματικα ετσι αγαπαει. Κ καμια φορα πρεπει να ειμαστε ανοιχτοι κ να δινουμε ευκαιριες στους ανθρωπους να μας αποδειξουν ποιοι πραγματικα ειναι. Πολλοι φοβουνται μην πληγωθουν, μην τους κοροιδεψουν, μην φανε απορριψη κ ειδικα ανθρωποι που εχουν καποια προβληματα υγειας τετοιου ειδους.
Αν με γνωριζες πριν απο ενα χρονο, πριν γνωρισω δηλαδη τον φιλο μου, ισως να με χαρακτηριζες κ ψυχρη, ο φιλος μου ευθυνετε για ολι αυτη την αλλαγη, γιατι ο ιδιος ανοιχτηκε τοσο πολυ κ με αγαπησε τοσο πολυ που κ εγω πρωτη φορα αφεθηκα. Ποτε δεν πρεπει να σταματαμε να δειχνουμε ποιοι πραγματικα ειμαστε κ τι αισθανομαστε. Μπορει 100 να φυγουν, αλλα ο ενας που θα μεινει θα κανει την διαφορα στη ζωη μας..
Σηψη μου, λυπαμαι που χαλασε το ταξιδι σου.. Αλλα να ξερεις οτι αν δεν ερχισεις να φροντιζεις τον εαυτο σου θα χαλασουν κ αλλα πραγματα στη ζωη σου.. Αληθεια, πιστευεις οτι αξιζει; Αφου βλεπεις κ εσυ η ιδια οτι αυτη η υποτροπη σε κανει χαλια, μαλωνεις με τον ανθρωπο σου, χαλας το ταξιδι σου, στεναχωριεσαι κτλ γιατι δεν κανεις αυτο που πρεπει ρε γλυκια μου;
Δηλαδη εχεις ενα σεναριο, μιλας ειλικρικρινα στον γιατρο, παιρνεις σωστα τα φαρμακα σου, αρχιζεις βελτιωνεσε, σταματανε οι φωνες κ συνεχιζεις την ζωη σου.
Γιατι επιμενεις στο ακριβως αντιθετο που σε καταστρεφει;