Γεια σου φιλε μου
Την πρωτη φορα που εγραψα εδω εθεσα ενα προβληματισμο μου,σημερα θα ηθελα να γραψω για σενα......
Λοιπον πως ξεκιναμε?Ξεκιναμε απο την παραδοχη οτι η ζωη μου οπως ειναι σημερα δεν μου αρεσει και οτι θελω να την αλλαξω.Ξεκιναμε απο την παραδοχη οτι εκανα μεχρι τωρα και οτι δεν εκανα μεχρι τωρα εχει το αποτελεσμα οτι αυτη (η ζωη μου) δεν αλλαζει και οτι χρειαζομαι βοηθεια.Σταματαω το μυαλο μου που εχει την ταση να με γεμιζει με ενοχη η ντροπη η φοβο η οτιδηποτε αλλο για να μην ζητησω βοηθεια(σεναρια,φαντασιες κ.α).Ζηταω πληροφοριες(οπως εκανες εσυ εδω στο φορουμ) ψαχνω και εμπιστευομαι ανθρωπους που εχουν την εμπειρια να με καθοδηγησουν...Συλλεγω τις πληροφοριες και επιλεγω συνειδητα μια απο αυτες ξεροντας ομως γιατι επελεξα αυτη και οχι την αλλη.......Η θεραπεια σου ξεκιναει απο την πρωτη παραδοχη και συνεχιζεται στην καρεκλα του θεραπευομενου και απλα εμπιστευεσαι τον ειδικο οτι ξερει αυτο που κανει..
Θελω μονο να σου πω οτι την θεραπεια σου δεν μπορεις να την ελεγξεις δλδ να ελεγξεις και να προεξοφλησεις το αποτελεσμα,εσυ θα κανεις το καλυτερο που μπορεις και το αποτελεσμα θα ερθει μονο αν αφεθεις στα χερια του ειδικου....ακομα και λαθος επιλογη να εχεις κανει αν ξερεις γιατι επελεξες αυτον και οχι τον αλλο θα ξερεις που εχεις κανει λαθος και θα μπορεις να το διορθωσεις.....ολα αυτα ειναι μεσα στην θεραπεια και σε αυτο που αναζητας.........καλη τυχη..................