είχες κεφάκια-νευράκια τη νύχτα ε;Quote:
Originally posted by kassi_21
Σε κάτι παλιούς μου έρωτες...
\"Fuck you!!!\"
μέρα των γενεθλίων σου κιόλας...ταμάμ...:cool:
Printable View
είχες κεφάκια-νευράκια τη νύχτα ε;Quote:
Σε κάτι παλιούς μου έρωτες...
\"Fuck you!!!\"
μέρα των γενεθλίων σου κιόλας...ταμάμ...:cool:
Ekatomuria stagones luphs,to xamogelo tremosvhnei,
Xiliades dromous dustuxias perpathsa,stenaxwria..
O eswterikos mou kosmos katantaei pleon geloios
Osa oneireuthka,se osa logia pistepsa,eixan ena apotomo telos
Pou pataw,ti agizw?ton xrono?me skotwnei..
Oi plhges mou stin kardia mesa,katarrew L
Eimai toso Dustuxismenos pleon pou eisai makria mou
Sta oneira mou emfanizese ka8e vrady,h kardia mou ragizei
To mualo mou trefete apo esena,ma trefete skotadi..
Eimai edw twra monos, kapote me sunodeves sta oneira mou,
Kapote patouses mazi mou sta plousia auta skoteina monopatia..
Kapote to xeri mou krathses kai eipes se agapw..
Ma twra to 3exases ola pleon,den eimai ‘’tipota gia sena’’
Den eimai tipota gia mena an dn eimai tipota gia sena,
Den katalavaineis oti me skotwneis,den mou dineis shmasia
Pote sou ekana kako egw?pote se evlapsa..O egwismos sou skotwnei.
είχες κεφάκια-νευράκια τη νύχτα ε;
μέρα των γενεθλίων σου κιόλας...ταμάμ...:cool: [/quote]
Καλέ τι πιο γλυκό και εκστασιακό από μια τέτοια ευχή;Την καλύτερη τους αφιέρωσα..Τς!Τς!!!Με έκανες να γλυκογελάσω....
Tamam!Sen çok güzel!!!
Μάθαμε ένα ταμάμ και το κάναμε ψωμοτύρι....Παρακολουθούσαμ ε τα σύνορα της αγάπης;
Αχ δεν μου τα βγάζει τα τούρκικα.Πτου...Αν δεν βγει με κωδικοποίηση το σφυράω σε τουρκληνικά...Ταμάμ.Σεν τσοκ γκιουζέλ......
σεν τσοκ γκιουζέλ...μαλστα θα μας πεις και τι σημαίνει;
πάντως αν έπαιζε τουρκάλα θα την εντυπωσίαζα...θα έβαζα τη γιαγιά μου να μου κάνει εντατικά μαθήματα και...
Μια κρυα χειμωνιατικη νυχτα.Τοτε θα ερθει ο χαρος να με παρει. Περπα-
ταω αναμεσα στους ταφους ψαχνωντας να βρω το δικο μου. Το χιονι τα εχει
ασπρισει ολα.Λευκοι οι ταφοι,λευκο και το χιονι. Τα βηματα μου ισα που
ακογουνται καθως το χιονι πιεζεται σε κομματια παγου κατω απο τα πελμα-
τα μου. Η θερμοκρασια ειναι πολυ χαμηλη αλλα δεν κρυωνω.Εξαλλου
οι πεθαμενοι δεν κρυωνουν.Το μονο κρυο που ενιωσα ισως στη ζωη μου
ητανε μαλλον το κρυο βλεμμα των αλλων ανθρωπων. Τι ομορφα που ειναι
ολα εδω. Τιποτα δεν ταραζει την απεραντη σιωπη του νεκροταφειου. Η μονα-
ξια με ακολουθει ακομα κι εδω. Κανεις δεν πεθαινει με παρεα. Απλα σταμα-
ταει η εννοια του χρονου οποτε δεν αισθανομαστε μοναξια γιατι χρονος=0.
Πηγαινω λιγο παρακατω.Βλεπω καποιους νεκροθαφτες να σκαβουν ενα τα-
φο.Γυριζω πισω μερικες μερες και θυμαμαι,θυμαμαι οταν εσκαβαν το δικο
μου λακο οταν εβαλαν το φερετρο μεσα,ενα απλο φερετρο,”μα καλα κανεις
δεν ηρθε να τον κλαψει αυτον εδω?”Τα ματια μου βουρκωνουν δε μπορω να
θυμηθω αν ειχε ερθει κανεις στην κηδεια μου.Δε νομιζω οτι ειχα γνωστους
η’ φιλους για να ρθει καποιος.Εξαλλου γιατι να ερθουνε? Εγω ποτε δεν ει-
χα παει σε καμια εκδηλωση οπου κι αν με ειχαν καλεσει. Γιατι λοιπον
αναρωτιεμαι αν ηρθε κανεις?Τελικα βρισκω τον ταφο μου σε μια απομο-
νωμενη γωνια του νεκροταφειου. Στη γωνια οπου πετανε τους φτωχους,αυτους
που κανεις δε τους κοιταξε η’ δεν εχουν καποιον να τους κοιταξει. Κοιταζω τρι-
γυρω μου. Βλεπω τον ταφο του διπλανου μου. Πολυ απλος με ενα κομματι
σπασμενη πλακα πι8ανοτατα απο καποιον αλλο ταφο που τωρα δεν υπαρχει
πια. Και ο σταυρος δυο κομματια ξυλο. Γιατι? Τι σημασια εχει ομως τωρα
πια?Μου ρχεται στο νου ενα παλιο κομματι αλλα το αλλαζω λιγο και σιγο-
τραγουδω “one two death comes for you,three four better lock your
door...” To δακρυ κυλλαει στο μαγουλο μου μα προτου προλαβει να πεσει
κατω παγωνει απο το εντονο κρυο. Ενα κρυσταλλινο δακρυ πεφτει επανω
στην ταφοπλακα και ραγιζει,σπαει. Μικρα κρυσταλλινα διαφανα ανθρω-
πακια πεταγονται μονομιας και σκαρφαλωνουν στον ωμο μου. Η ζωη που
κρυβει μεσα του το καθε δακρυ και ποτε δεν ειχα αντικρυσει. Τωρα ομως
μπορω να δω περα απο το φυσικο και αποδεχτως αληθινο για τα ανθρωπινα
ματια. Τα ανθρωπακια σκαρφαλωνουν επανω στον ωμο μου και κοιταζουν
μαζι μου τον υγρο ταφο μου. Ουτε ενα κερακι ετσι για να θυμιζει,ουτε ενα κα-
ντηλακι. Εκει που σβηνει πραγματικα το καντηλακι μας...Δε μπορω να
σκεφτω καθαρα. Ακουω φωνες.Γυριζω το κεφαλι μου και βλεπω οτι πιο
πανω γινεται αλλη κηδεια.Υπαρχουν τα παντα πολλοι συγγενεις ακριβο
φερετρο...μα Τι λεω πια τη σημασια εχουνε ολα αυτα?τι προσπαθουμε να
καταφερουμε ετσι? Να δειξουμε την αγαπη μας για αυτο το προσωπο?
:o:o:o:o:o:o
Προβληματικέ του 2001 το καλοκαίρι το πέρασα τριγυρίζοντας έξω από ένα νεκροταφείο....Οπότε καταλαβαίνεις ότι το απόσπασμά σου μου λέει πολλά..Τώρα απλά δεν θέλω να είμαι το θύμα της μοίρας.Μια ακόμα ψυχικά ασθενής που ακολούθησε τον νόμο της και αυτοκτόνησε.Θέλω να ξεφύγω από το ψυχικά ασθενής=νεκρός=αυτοκτονία.. ...Χτες βγήκα έξω και άκουσα μια παρέα παιδιών να λένε κάποιος αυτοκτόνησε στα Πευκάκια και είχε κλείσει για λίγο ο σταθμός.Αυτοί το είπαν έτσι,όμως εγώ δεν το προσπέρασα.Είπα άραγε κι εγώ μια μέρα δε θα αντέξω και θα.......Σήμερα γίνεται η κηδεία αυτής που τότε έκανε τον τροχονόμο.Αυτή με τα γαλάζια μάτια σαν θάλασσα βαθιά και μελαγχολικά..Αλλά δεν πέθανε από βαθιά τρέλα.Δεν πήρε χάπι και αυοκτόνησε.Δεν την πάτησε αυτοκίνητο κι ας πήγαινε σημειωτόν στη μέση του δρόμου.Κοίτα να δεις...Πέθανε από καρκίνο....Τουλάχιστον πήγε κόντρα σε τούτο τον παραπάνω νόμο......Πέθανε από καρκίνο και όχι από ΤΡΕΛΑ στα 52 της.Αγαπητή Ρένα που μόνο άκουγα για εσένα,που σε έβλεπα να τριγυρίζεις σα φάντασμα πάνω στη μηχανή σου με εκείνο το κενό βλέμμα\"Τώρα πια είσαι ελεύθερη.....Σε χαιρετώ!\"
Για όλους εμάς:Να γίνουμε όλοι καλά ρε μάγκες.Άλλοι ζουν με καρκίνους και ζάχαρα.Εμείς δεν έχουμε τίποτα από αυτά.Μια μελαγχολία χωρίς ανίατη ασθένεια στο ιστορικό μας...Καλή λευτεριά απ\'τον κόσμο των ψυχοφαρμάκων.......Σε όλους εμάς.......
Δεν είναι εγωιστικά τα λόγια αυτά..Αλλά δεν μπορώ,θέλω να τα εκφράσω έστω και στο χαρτί..Δεν μπορείς να πιέσεις τον άλλον ξεστομίζοντας τα..τουλάχιστον ας τα ξεράσει το κύμα της έντονης σκέψης,της αναταρραχής σε ένα forum..Δεν είναι ρημάδια,κούτσουρα παραμορφωμένα και διαβρωμένα από τη θάλασσα της επι8υμίας και του παράπονου..Δεν έχουν παλιώσει-περίεργο αυτό για συντρίμμια..
Πάμε λοιπόν,για ακόμη μια φορά.\'Οποιος θέλει ας τραγουδήσει πάλι...:
\'\'Μια μικρή σιωπή,είσαι ακόμη εκεί
με το βλέμμα καρφωμενο στη σελίνη
Είσαι πλάι μου(που λέει ο λόγος)
και το δάκρυ μου αδιάφορο σε αφήνει.
ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΜΟΝΑΧΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,
ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΞΑΝΑ ΠΩΣ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
Μια σκιά στο φως
να μου δείχνει πως,πως ανάμεσα μας κάτι έχει αλλάξει
πια δε με κοιτάς και ο έρωτας όπως ήρθε θα περάσει
ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΞΑΝΑ ΠΩΣ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.\'\'
Σε τρεις ημέρες έχεις γενέθλια.Δεν θα τηλ να σου ευχηθώ..Δεν είναι ο εγωισμός μου που θα πληγωθεί.Το ξέρω ότι θα μου το κλείσεις κατάμουτρα το λιγότερο,άντε και να με βρύσεις.Αυτό που θα με θάψει είναι η αδιαφορία..πολλά έχουν αλλάξει,συνεχίζω,δεν είμαι προσκολλημένη στη σκέψη σου.Αλλά υπάρχεις ...υπάρχεις ακόμη θέλοντας και μη..Χρόνια πολλά λοιπόν..Εγώ θα συνεχίσω διακριτικά να ψάχνω να βρω ίχνη της σκιάς σου.Χωρίς να το πάρεις χαμπάρι ποτέ..μην ενοχλώντας ούτε εσένα ούτε τον περίγυρο σου..
Η αγάπη κάποιες φορές πρέπει να στερηθεί και την ίδια της ακόμη τη φύση ώστε να είναι ευτυχισμένο το΄πρόσωπο εξαιτίας του οποίου εκδηλώνεται.Μαθαίνω όμως ότι δεν είσαι ευτυχισμένος..Πρέπει και άλλοι να κάνουν θυσίες μάλλον ή να αρχίσεις να θυσιάζεις κι εσύ...Φυσικά όχι για μένα..
Της ζωής διδάγματα.
Να σαι καλά..εγώ θα σε σκέπτομαι που και που όπως 2,5 χρόνια τώρα....
Κριός ο αλήτης ε;;;;τς!τς!!!Χρόνια του πολλά και από εμένα....Θα στο κλείσει κατάμουτρα;Γιατί τι του έκανες;Α!Πριν σου το κλείσει πρόλαβε να του το κλείσεις εσύ αν με πιάνεις....
Υπάρχουν κι άλλοι για χρόνια Πολλά...
πόσο, πόσο θα ήθελα να ήσουν μαζί μου απόψε...
Παραερωτεύτηκες αγάπη μου......
Rapssodos: somebody put something in my drink
Αρχίσαμε τα σχιζοφρενικά;;;Που είναι το french kissing??
πήρε ρεπό...επιστρέφει οσονούπω...
Χάσαμε τον έρωτα και βάρεσε ρεπό,ή το έκανες έτσι για αλλαγή;Πολύ χαίρομαι που επανήλθες αγορίνα....ρε μάγκα,μου\'γινες Posting freak...Διπολικός-διπολικός(είδος προς εξαφάνιση)αλλά να σου τα 100 μηνύματα ημερησίως.......
Reply....He may have wanted to fill it up......
τη μέρα που θα χαθεί ο έρωτας θα βαρέσω εγώ ρεπό κάσσυυυ!.
μη μου τον έρωτα τάρρατε
κι εσύ πήρες προαγωγή ε; άντε...
ε, άι σιχτίρ!
λολ
Προς αυτούς που με πήραν για γραμματειακή υποστήριξη και με έβαλαν στο τηλεμάρκετινγκ για αποκωδικοποιητές:
Ποιος γαμάει τη μάνα σας;;;;
Προς το πιπίνι που μου έριξε χυλόπιτα:
Γιατί καλέ αγόρι;;;Ξανασκέψου το!!!!!
Σε μισώ. Και σένα, και την ανωριμότητά σου, και την αδιαφορία σου, και την ανευθυνότητά σου. Σας μισώ και τις 4.
Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου να με κλείσει
δεν έχει σίδερα για να με φυλακίσει
χωρίς να θέλω δε μπορεί να με κρατήσει
Δεν έχω άλλη αντοχή να σ\' αγαπάω
Δεν έχω άλλη υπομονή να συγχωράω
πρέπει το δρόμο μου να βρω να προχωράω
Κάποια μέρα το ξέρω καλά θα γυρίσεις ξανά
να μου πεις πως μετάνιωσες γι αυτό
φεύγω πρώτος εγώ πρέπει τρόπο να βρω
να υπάρχω χωρίς εσένα
Δεν έχω άλλα όρια τα έχω σπάσει
με κάποιο τρόπο το μυαλό μου θα ξεχάσει
και ότι ζήσαμε μαζί θα το ξεγράψει
Κάποια μέρα το ξέρω καλά θα γυρίσεις ξανά
να μου πεις πως μετάνιωσες γι αυτό
φεύγω πρώτος εγώ πρέπει τρόπο να βρω
να υπάρχω χωρίς εσένα
κλαίμε και οι δυο τώρα. τι κατάλαβες;
χμ κάσι..
παίζουν αυτά ναί..πχ..περιπτώσεις που θέλουν γραμματέα(με γνώσεις λυκείου και καλά :P)αλλά να ξέρει και απο λογιστική (α χα καλό ε;γιατί ο λογιστής απόφοιτος τεί πχ..οσο να πείς έχει άλλα δικαιώματα...μήν πούμε για απόφοιτο πανεπιστημιακής σχολής φτού να μήν πώ..)
ραψ γούαι ις δάτ?αι χόπ έβεριδίνγκ γκόες γουέλ φορ γιού...χέντς άπ :)
\"Σ\' αγαπάω.. Δεν θέλω να σε χάσω..\"
τι συγκινητικό που ήταν αυτό, μου ράγισες την καρδιά
έκανα 500 χμ για να σε δω και εσύ \"Καλημέρα. Δεν μπορώ να βρεθούμε.\"
ναι πιο καλή μέρα δεν έχω ζήσει μιλάμε...είσαι ηλίθια. δεν εξηγείται αλλιώς. σου χρωστάω χαστούκι γι\'αυτό το μήνυμα.
κοίτα τώρα να δεις τι θυμήθηκα
\"-έχεις πάει σαντορίνη;
-όχι. γιατί;
-α, είναι πολύ ωραία αρχές σεπτέμβρη και θέλω να πάμε μαζί.
-ξέρεις ότι δεν γίνεται.
-όταν θέλεις κάτι, όλα γίνονται.\"
φυσικά. όταν θέλεις να υποκριθείς σε κάποιον που σε αγαπάει και είναι ερωτευμένος μαζί σου, όλα γίνονται.
\"Σ\'αγαπάω πραγματικά..Γιατί ζητάς αποδείξεις;\"
εδώ τα λόγια περισσεύουν. στα αλήθεια αναρωτιέμαι γιατί κάθομαι και ασχολούμαι;
υγ: είδες που τελικά πρόλαβες να μας κάνεις να χωρίσουμε πριν να μου αγοράσεις το άρωμα;
υγ.α:όταν πέσω, μην ανησυχείς, δεν θα σε ενοχλήσω. θα πάρω τα seroxat. έτσι κι αλλιώς αυτό θα μου έλεγες. τόσο σε νοιάζει για την πάρτυ μου. ουπς, με συγχωρείς \"με νοιάζεις πραγματικά...γιατί ζητάς αποδείξεις;\"
δεν είναι τόσο ωραία η ζωή τελικά.....
σου είναι δύσκολο να καταλάβεις πως νιώθω..το ξέρω ..κι εγώ μπορεί να μην καταλαβαίνω πως νιώθεις εσύ..δεν έχει και σημασία πια..δεν ακούω την καληνύχτα σου σου, ούτε την καλημέρα σου..
Γιατρουδάκο σήμερα είχες την γιορτούλα σου αλλά......
Όσο κι αν λέω ότι φεύγω,πάντα εδώ θα μένω....
Α,ρε Ραψωδέ νιώθω τον πόνο σου αλλά τα\'παμε δεν τα\'παμε...Ξεκόλλα..Υποτίθετ� �ι εγώ είμαι η ιδεοψυχαναγκαστική..Μην κλέβεις τις ιδιότητές μου....
Κάπου υπάρχει η αγάπη μου..μα δεν ξέρω που\'ναι........
Άσε με να φύγω,σε παρακαλώ..Όλο και πιο λίγο να σ\'αποζητώ..Έγινα σκιά σου και σ\'ακολουθώ και σ\'ακολουθώ...μα θα χαθώ.......
Τον αγαπούσα παραδέχομαι,ήταν το δεύτερο εγώ μου μα τώρα πια δεν τον ανέχομαι ούτε σα σκέψη στο μυαλό μου...
Δεν θα ξαναπιστέψω ποτέ,ποτέ,ποτέ......Χαχαχαχαχ αχαχα..Πάντα αυτό λες εαυτέ και πάντα με γελάς....
Προς τον Ραψωδούλη που περνάει μια \"φάση\" το τραγουδάκι
Cecilia
Cecilia, you\'re breaking my heart
You\'re shaking my confidence daily
Oh, Cecilia, I\'m down on my knees
I\'m begging you please to come home
Come on home
Making love in the afternoon with Cecilia
Up in my bedroom (making love)
I got up to wash my face
When I come back to bed
Someone\'s taken my place
Come on home
Jubilation, she loves me again,
I fall on the floor and I\'m laughing,
Jubilation, she loves me again,
I fall on the floor and I\'m laughing
just let the time pass by
nowhere to go nowhere to hide
follow my dreams follow my sadness
fly away into the darkness
Στο αγγλικό πιπίνι που δεν με πήρε τηλέφωνο-μου έριξε χυλόπιτα...
\"Don\'t answer me\"
If you believe in the power of magic,
I can change your mind
And if you need to believe in someone,
Turn and look behind
When we were living in a dream world,
Clouds got in the way
We gave it up in a moment of madness
And threw it all away
Don\'t answer me, don\'t break the silence
Don\'t let me win
Don\'t answer me, stay on your island
Don\'t let me in
Run away and hide from everyone
Can you change the things we\'ve said and done?
If you believe in the power of magic,
It\'s all a fantasy
So if you need to believe in someone,
Just pretend it\'s me
It ain\'t enough that we meet as strangers
I can\'t set you free
So will you turn your back forever on what you mean to me?
Don\'t answer me, don\'t break the silence
Don\'t let me win
Don\'t answer me, stay on your island
Don\'t let me in
Run away and hide from everyone
Can you change the things we\'ve said and done?
GIVE ME WINGS AND LET ME FLY CAUSE WHAT I WANT IT IS TO DIE.
i feel sad i want to cry but then i feel happy cause one day i know i will die.
a fairy tale, A RAZOR BLADE, a gentle kiss ,MY CANDLE STICK,a sweet hug,MY GRAVE YARD.
8 MONTHS,5 teddy bears.one for love,one for being together,one for hug,one for touch and the last one for two hearts being one.A part of u will always be a part of me.
Kill myself and no one cares I\'m alone and no one cares I\'ve got nothing for myself What is left, Just kill myself!
i feel sad i want to cry but i feel happy cause one day i know i will die.a tear fall down from my eye.it cracks into small crystal little elves.every one of them a painful thought
cannot find u.why?kai perpato me ta matia ston ourano.giati ekei briskomoun kai ekei tha epistrepso.
..Αφιερωμένο με έμπνευση....το παρακάτω δημιούργημά μου...
\"Τώρα\"
Τώρα που μου σβήνεις το φως
μου σβήνεις τις ελπίδες.
Τώρα που μου κόβεις το ρεύμα
μου κόβεις την καρδιά.
Τώρα ως δικιά σου πολιορκούμενη
πες μου αισθάνεσαι χαρούμενη;
Θα σε βλέπουν να γελάς και να χορεύεις
ή πάλι ξέμεινες την ψυχή σου να ζητιανεύεις;
Τώρα που με πετάς έξω
κάνεις πάλι το χρέος σου;
Τώρα που στους δρόμους γυρνάω
φτάνω τ\'ωραίο σου;
Τώρα που για σένα πάλι παίρνω το χάπι μου
τώρα που πάλι έπεσα αργά στο κρεβάτι μου
τώρα που με μαχαιρώνεις πίσω απ\'την πλάτη μου
τώρα που ξεριζώνεις το τελευταίο κομμάτι μου
Θα σε βλέπουν να γελάς και να χορεύεις
ή πάλι ξέμεινες την ψυχή σου να ζητιανεύεις;
Xipnao apotoma apo enan kerauno.den mporo na katalavo pou briskome ti ora einai.ta rouxa
Bregmena.ta podia mou bithismena stin laspi.o aeras fisaei pano mou pagomenos alla den kriono.
pos na krioso aloste otan exoun pagosi ola mesa mou kai den eniosa pote tin zestasia.
agapi filia simpathia agnosta gia mena.pagosan mesa mou otan genithika monos se auton ton kosmo.
oi protes kai mones lexis pou ematha itan lipi,ponos,misos.den ixera ti simenoun alla tis dextika niothontas
oti ine grammenes gia mena.me agkaliasan storgika dixnontas to prosopo tous.ta bimata mou arga,
oi stagones tis broxis kiloun sto prosopo mou mazi me ta zesta dakria pou kiloun apo ta matia mou.
ta dakria omos diaferoun.ine san mikra anthropakia pou xepidoun alla thrimatizontai apo to krio .
zoun mono gia merika depterolepta opos tha epithimousa kai ego aloste.astraftei kai faneronetai to
monopati mprosta mou.aniforizei apotoma.dexia kai aristera kladia apo dentra aplomena san xeria apo
pano mou.ta blepo san xeria etoima na me travixoun na me paroun makria apo to la8os kosmo pou genithika.
alla mataia.allo ena paixnidi tis fantasias mou.distixos den ine alithino.blepo ena fos sto telos tou
monopatiou.sximatizei to prosopo sou.den xero an ine ali8ino alla xekino na perpato pros ta ekei.i
laspi ftanei mexri ta gonata,oi dinameis mou liges alla kataferno kai proxoro.to fos fenete pio axno
san na exafanizete.den mporo na katalavo an apomakrinome apo auto I an to plisiazo.ola ine skotina giro
mou san ton euato mou.perpato perpato xoris na mporo na skefto.to mialo mou tholomeno to soma mou
tremei.isos exoun perasei 5 lepta isos ores den mporo na katalavo.o xronos den exei pia simasia.to
fos ligosteui mexri pou exafanizete.sbini kai I teleutea elpida mou.ime pia poli kourasmenos gia na
perpatiso.gonatizo kato.enas likos erxete dipla mou.den ton fobame pia dioti xero oti kati xirotero
me plisiazei.ta matia mou klinoun arga arga I kardia mou xtipaei olo kai pio adinama.skeftome oti
isos ta dentra akousan tin euxi mou kai me pernoun makria.o apalos thorivos tis vroxis diakoptete apo
ena dinato grilisma kai ourliaxto tou likou to opoio sbinei siga siga sta autia mou opos afino tin
teleutea pnoi mou.kourniazete dipla sto pethameno soma mou.to mono plasma pou endiaferthike gia mena
kai katalave tis teleutees mou stigmes.to soma mou bi8izetai stin laspi.san ta poulia pou prin pethanoun
katevenoun apo psila.dies8anontai ton thanato tous opos dies8an8ika kai ego oti oso kairo zousa imoun idi
nekros.to fos kai to prosopo xanafainontai sto monopati alla ine pia arga gia mena.den iparxo poia opos
den ipirxa pote.isos I zoi mou na itan ena oniro kapoiou alou pou apla xipnise .tipota den exei simasia
pia.ola teliosan.
Pull the shades,razor blades,you\'re so tragic.I hate you so but love you more.I\'m so elastic.
Διώξτε τα σκοτάδια,λεπίδες ξυραφιού,είσαι τόσο τραγική.Σε μισώ τόσο μα σ\'αγαπώ περισσότερο.Είμαι τόσο ελαστικός.
Malon den exeis akousei pote gia tin neverending story.ena biblio pou perigrafei mia istoria.
kathe for a pou diabazei kapoios auto to biblio I istoria epanalambanete xana kai xana stin pragmatikotita.
kathe mera apo tis meres pou exoume perasi mazi ine mia selida tou bibliou.euxome auto to biblio na
apoktisei ametrites selides kai na iparxei kapoios pou tha pisteuei stin neverending story kai tha
diabazei auto to biblio mas sinexeia.i isagogi tha milaei gia sena kai gia tin proti fora pou gelases.
to xamogelo sou espase se xiliades mikra komatia kai taxideuei ston aera.ena Komati tou xamogelou sou
pira kai ego kai ime xaroumenos otan ime mazi sou.distixos omos iparxei panta kai to arnitiko.i proti
fora pou eklapses.ta dakria sou taxideuan mexri ta dika mou matia gia na mou thimizoun oti ola ta kala
distixos telionoun.alla mesa sta dakria iparxei kai auto to biblio pou den tha xexastei pote.kalinixta.
Όλα τελειώνουν για να ξαναρχίσουν.Όλα τα προβλήματα είναι για να τα λύσουν.Κι αν η δική μου καρδιά πονά θα την γιατρέψω ξανά....Quote:
Originally posted by provlimatikos
Xipnao apotoma apo enan kerauno.den mporo na katalavo pou briskome ti ora einai.ta rouxa
Bregmena.ta podia mou bithismena stin laspi.o aeras fisaei pano mou pagomenos alla den kriono.
pos na krioso aloste otan exoun pagosi ola mesa mou kai den eniosa pote tin zestasia.
agapi filia simpathia agnosta gia mena.pagosan mesa mou otan genithika monos se auton ton kosmo.
oi protes kai mones lexis pou ematha itan lipi,ponos,misos.den ixera ti simenoun alla tis dextika niothontas
oti ine grammenes gia mena.me agkaliasan storgika dixnontas to prosopo tous.ta bimata mou arga,
oi stagones tis broxis kiloun sto prosopo mou mazi me ta zesta dakria pou kiloun apo ta matia mou.
ta dakria omos diaferoun.ine san mikra anthropakia pou xepidoun alla thrimatizontai apo to krio .
zoun mono gia merika depterolepta opos tha epithimousa kai ego aloste.astraftei kai faneronetai to
monopati mprosta mou.aniforizei apotoma.dexia kai aristera kladia apo dentra aplomena san xeria apo
pano mou.ta blepo san xeria etoima na me travixoun na me paroun makria apo to la8os kosmo pou genithika.
alla mataia.allo ena paixnidi tis fantasias mou.distixos den ine alithino.blepo ena fos sto telos tou
monopatiou.sximatizei to prosopo sou.den xero an ine ali8ino alla xekino na perpato pros ta ekei.i
laspi ftanei mexri ta gonata,oi dinameis mou liges alla kataferno kai proxoro.to fos fenete pio axno
san na exafanizete.den mporo na katalavo an apomakrinome apo auto I an to plisiazo.ola ine skotina giro
mou san ton euato mou.perpato perpato xoris na mporo na skefto.to mialo mou tholomeno to soma mou
tremei.isos exoun perasei 5 lepta isos ores den mporo na katalavo.o xronos den exei pia simasia.to
fos ligosteui mexri pou exafanizete.sbini kai I teleutea elpida mou.ime pia poli kourasmenos gia na
perpatiso.gonatizo kato.enas likos erxete dipla mou.den ton fobame pia dioti xero oti kati xirotero
me plisiazei.ta matia mou klinoun arga arga I kardia mou xtipaei olo kai pio adinama.skeftome oti
isos ta dentra akousan tin euxi mou kai me pernoun makria.o apalos thorivos tis vroxis diakoptete apo
ena dinato grilisma kai ourliaxto tou likou to opoio sbinei siga siga sta autia mou opos afino tin
teleutea pnoi mou.kourniazete dipla sto pethameno soma mou.to mono plasma pou endiaferthike gia mena
kai katalave tis teleutees mou stigmes.to soma mou bi8izetai stin laspi.san ta poulia pou prin pethanoun
katevenoun apo psila.dies8anontai ton thanato tous opos dies8an8ika kai ego oti oso kairo zousa imoun idi
nekros.to fos kai to prosopo xanafainontai sto monopati alla ine pia arga gia mena.den iparxo poia opos
den ipirxa pote.isos I zoi mou na itan ena oniro kapoiou alou pou apla xipnise .tipota den exei simasia
pia.ola teliosan.
Γιν-γιανγκ.....Ότι γεμίζει αδειάζει για να ξαναγεμίσει....
ektos an xanei panta apo kapouQuote:
Γιν-γιανγκ.....Ότι γεμίζει αδειάζει για να ξαναγεμίσει....
έδιτ ..όλα να -σας -πάνε καλά ραψ
όλα να πάνε καλά...τι θα γίνει μέχρι τότε, μια άλλη -πικρή- ιστορία...
οπως τα εργα τα κακα που φευγουμε στη μεση
οι ερωτες μας και οι ζωες ενα μεγαλο φεσι