Originally Posted by
aggelik
Μέχρι τώρα, προσπαθούσα να φανώ όσο μπορώ δυνατή, να απασχολώ το μυαλό μου με χιλιες-δυο ασχολίες, να βγαίνω, με σκοπό πάντα να μη σκέφτομαι, και τις περισσότερες φορές τα κατάφερνα. Από ότι αποδείχτηκε όμως, όχι γιατί πραγματικά άρχισα να το ξεπερνάω, αλλά γιατί δεν είχα χρόνο να το σκεφτώ/συνειδητοποιήσω.
Χθες λοιπόν επικοινωνήσαμε για θέματα διαδικαστικά. Εκεί ένιωσα ένα απίστευτο συναίσθημα να με κατακλύζει, ένα συναίσθημα απελπισίας-πανικού-απόγνωσης.
Σκεφτόμουν τη ζωή μου χωρίς αυτόν και η σκέψη με τρέλαινε, πραγματικά με έπιανε πανικός και ταχυκαρδία.
Μπορεις να τολμησεις να σκεφτεις τη ζωη σου χωρις αυτον και να τρελαθεις απο χαρα; Αυτο θα επρεπε να κανεις, γλιτωσες απο χρονια σπαταλημενα, και τωρα μπορεις να τα ζησεις οπως θες. Να μενεις ςστο τωρα και σε εσενα!!! Προσπαθησε το σε παρακαλω!! ΤΩΡΑ, ΕΣΥ, ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕ!! ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ. Κοιτα λιγο τον εαυτο σου οπως εκανε και αυτος, τον βαζεις κατω απο απιστευτο στρες και μπορει ακομα και να αρρωστησεις. Λιγο εγωισμο δεν εχεις; Μεινε στο τωρα και σε εσενα. Αξιζει να αρρωστησεις για καποιον που σου μιλαει ασχημα; Βγες απεξω και δες το σαν τριτη. πες οτι σε ρωταγα εγω. Θα μου ελεγες ναι αξιζει;;;;;
Τόλμησα λοιπόν να αναφέρω τη σκέψη μήπως να το ξανασυζητήσουμε, μήπως υπάρχει τελικά ελπίδα.
Τι τεράστιο λάθος...
Μου απάντησε με τον χειρότερο τρόπο! Μιλούσε απότομα και πολύ προσβλητικά. Χρησιμοποιούσε φράσεις που πονάνε πολύ (π.χ. "σε βαρέθηκα, γιατί δεν το καταλαβαίνεις"). Είναι δυνατόν να τα λέει αυτός;;; Αυτός που μου έλεγε πως μακάρι να πεθάνει αυτός πρώτος όταν γεράσουμε για να μην τον αφήσω μόνο του;;;
Ειναι δυνατον, εκεινη τη στιγμη μπορει και να το εννοουσε, αλλα τωρα κοιταει πανω απο ολα τον εαυτο του, κατι που πρεπει να κανεις και εσυ
Δε μπορώ να σας περιγράψω την αισχρή κατάσταση στην οποία βρισκόμουν χθες όλη μέρα. Εκλαιγα ασταμάτητα κα το συναίσθημα του πανικού κόντευε να με πνίξει. Το απόγευμα είχα μια δουλειά, οπότε ντύθηκα, βάφτηκα και βγήκα, μόλις όμως πήγα στο ραντεβού όλοι (άτομα που δε γνωρίζουν την κατάστασή μου, έχουμε μόνο τυπικές σχέσεις) με ρωτούσαν τι έχω, γιατί φαινόμουν πως δεν ήμουν καλά. Το κατάλαβαν, παρόλο που είχα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να μη δείξω τίποτα...
Σήμερα νιώθω τόσο πολύ εξαντλημένη, ψυχικά. Δεν έχω κλάψει ακόμα, παρόλο που νιώθω τόσο χάλια. Σαν να μην έχω άλλα δάκρυα. Κοιτάω συνέχεια έξω από το παράθυρο αλλά δεν κάνω συγκεκριμένες σκέψεις, μόνο ένα ακαθόριστο άσχημο συναίσθημα, ένας κόμπος στο λαιμό μου και το κενό...
Δε θέλω να μιλήσω σε κανέναν, δε θέλω να βγω για να περάσω καλά και να ξεχάσω τα προβλήματά μου. Αισθάνομαι να κατρακυλάω...