Στο cyber sex ηταν οπως ειναι μαζι σου οταν το κανετε? Δεν ξερω αν με εννοεισες....
Ποσο συχνα το κανετε τωρα? χτυπατε παλι 4μηνα?
Printable View
Στο cyber sex ηταν οπως ειναι μαζι σου οταν το κανετε? Δεν ξερω αν με εννοεισες....
ωχ...Quote:
Originally posted by husband
Το μόνο πιο άσχημο πράγμα σε αυτόν το κόσμο από μία αποβολή είναι μία έκτρωση. Στην απόφαση για την οποία μάλλον εγώ είχα το μεγαλύτερο μερίδιο.
αν ησουν δικος μου χασμπαντ, κι εγώ θα σε μισουσα. Φυσικά αυτό δε θα με δικαίωνε, όμως κάποιες γυναίκες έχουμε -μπορει και λογω βιολογικών χαρακτηριστικών- μια υπερευαισθησια στα θεματα τα σχετικα με τη μητροτητα. Το έχετε συζητησει και εξαντλησει σε σχεση με τα μεριδια ευθυνων σας και το ποσο την επηρεασε στη μελαγχολια της;
Αυτό ήταν που με έκανε να πονέσω. Αφενός ήταν εντελώς απελευθερωμένη στα όσα εβγαζε, αφετέρου μόνο όταν ανέβενε με το cyber (πάντα χωρίς να ξέρει ότι ήμουν εγώ) έκανε πράξη με εμένα, και τρίτον κόπηκε το cyber κόπηκε και το realQuote:
Originally posted by gramle
απιστευτο....
θα ελεγα οτι ισως κολλωνει μαζι σου, αλλα δεν ισχυει εφοσον μου λες πως οτι ελεγε στο cyber το εκανε και μαζι σου μετα στην πραξη
Δεν το έβγαλε τότε ρε ΑΝΙΤΑΚ δεν το έβγαλε τότε. Περάσαν 13 χρόνια περάσαμε πολλά αλλά όχι αυτό το θέμα είναι \"no cant touch this\" ούτε συζήτηση ούτε θέμα. Εγώ δεν τολμώ να της το ανοίξω αυτό το θέμα για να μην την πληγώσω. Και η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου στα όσα μου έχει σούρει στους όσους καβγάδες μας ποτέ μα ποτέ μα ποτέ δεν το έβγαλε ούτε σαν υπονοούμενο αυτό το θέμα. Δεν τολμώ να το ανοίξω, δεν θέλησα ποτέ να την ξύσω αυτήν την πληγή. Λάθος? Ναι. Τραγικό? Ναι. Πώς είναι δυνατόν να το κάνουν αυτό οι άνθρωποι? Σκωτόστε με. Αλλά μακάρι να καταλάβαινε η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου ότι δεν ήταν δικό της το λάθος και να με κατηγορούσε ανοιχτά.
Δεν εκφράστηκα σωστά gramle.
Δεν έκανε ΟΛΑ όσα έλεγε. Απλά ένιωθε την διάθεση και μαζί μου στο real και είχαμε sex. Πάντως έχεις και δίκιο. Είναι απίστευτο. Ηταν σαν (διαγραφή το σαν) ένας άλλος να την ανέβαζε και όπως έγραφε \"Θα σε σκέφτομαι τώρα που θα έρθει ο δικός μου και θα σε απολαμβάνω με το δικό του σώμα\" Και αυτό έκανε.
husb, σόρι που θα το πω, αλλά είναι προφανές πως δε θέλει να κάνει έρωτα ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Εγώ τουλάχιστον αυτό ένιωθα. Και, ναι, μετά απο cyber τρυφερότητες, ερχόταν όρεξη και για real thing με το σύζυγο.
υπήρχαν ελλείψεις στη σχέση μας. Δε διακιολογώ τον εαυτό μου- μαλακία μου που φέρθηκα έτσι- απλώς δεν έβλεπα διάθεση προσπάθειας και βελτίωσης από τη μεριά του.
Τα ξαναβρήκαμε αφού συνήλθα απο το σοκ. Αφού πέρασε η θλίψη, καταλάγιασαν οι πανικοί, είδα έναν άντρα που ερωτεύτηκα πολύ περισσότερο απ ότι στην αρχή. Δε με κατηγόρησε ποτέ, μου ανοίχτηκε, συζητήσαμε και γελάσαμε (ακόμα και με τη cyber σχέση μου), πειραματιστήκαμε στο σεξ, γενικώς βγήκαμε από το τέλμα.
Πώς έγινε? Δεν ξέρω. Απαραίτητη προυπόθεση να θέλει η γυναίκα σου. Αυτο που σου πα και πριν. Θα τα βρείτε μόνο άμα περάσει η κατάθλιψη και ανακαλύψει και η ίδια αν θέλει ή όχι να συνεχίσει να ζεί μαζί σου.
Προς το παρόν στήριξέ την, μη την κριτικάρεις, και - γνώμη μου- προσπάθησε να την κάνεις να γελάσει. Είναι αναζωογονητικό, θεραπευτικό, ελκυστικό.
Thank u για κάθε λέξη. Με κάθε φορά που διαβάζω τι γράφεις βλέπω και κάτι που δεν το είχα σκεφτεί ακριβώς έτσι. Και είναι αυτό ακριβώς που χρειάζομαι. Να σκεφτώ ότι δεν έχω σκεφτεί (ή τουλάχιστον δεν έδωσα την πρέπουσα βάση) μέχρι τώρα.
husband....έχεις σκεφτεί να πάτε μαζί σε ειδικό; Πώς σου ακούγεται αυτό;
Το θέμα που την ενοχλεί είναι σαφώς αυτό το πολύ άσχημο που ανέφερες.
Μόλις σήμερα συζητούσαμε πώς ειδικότερα αν δεν είναι και επιλογή της γυναίκας τότε πονάει περισσότερο
και έχω και συγγενικό μου πρόσωπο που πέρασε ακριβώς το ίδιο (την ανάγκασαν) και εκείνη δεν κατάφερε να
κάνει και παιδιά όποτε δεν το έχει αποβάλλει πότε.
Είναι κομμάτι ΜΑΥΡΟ τι να λέμε...πιστεύω ότι χρειάζεστε και οι δύο στήριξη από κάποιον τρίτο ειδικό...
Όλα τα άλλα είναι συνέπειες αυτού του θέματος και η σεξουαλική απομάκρυνση και όλα
Σαφώς και πληγώθηκες (με το μσν) σαφώς. Αλλά προσπάθησε να μην επικεντρωθείς εκεί τώρα, όχι τώρα τουλάχιστον.
Έχετε άλλο ζήτημα να λύσετε. Δεν ξέρω με τι ύφος ακουγεται να τα λέω....δεν θέλω να σε κάνω χειρότερα, φιλικά πάντα
και συμπονετικά.
Φίλε perp και όσοι λοιποί έχετε καταφέρει να διαβάσετε μέχρι εδώ και να μην ζαλιστείτε από τα όσα γράφω με τόσο ακαθόριστο τρόπο. Όμως στο κεφάλι μου όλα μία τρικυμία έχουν γίνει και το ίδιο λυπάμαι αν δημιούργησα και σε εσάς. Θέλοντας λοιπόν να βάλω μία τάξη (σιγά και δεν θα καταφέρω να βάλω σε τάξη το μυαλό μου αλλά θα προσπαθήσω) και ορμόμενος από το τελευταίο posting ξεκαθαρίζω σαφώς και ρητώς ότι δεν γράφω εδώ γιατί έχω πληγωθεί. Γράφω εδώ γιατί ψάχω για ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ
Το έχω σκεφτεί και το έχω απορρίψει για δύο λόγουςQuote:
Originally posted by perpatontas..
1) είναι αδύνατο να διώξω από την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου το μόνο στήριγμα που έχει. Δεν έχω δικαίωμα να φανώ αδύναμος. ΟΧΙ τώρα. (νομίζω το έχω ξαναγράψει???)
2) Νιώθω normal όσο normal μπορεί να νιώθει κάποιος που αν δεν τον δει και κανένας γιατρός δεν μπορεί ποτέ να ξέρει. Πάντως ναι περνάω θλίψη αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τα msn (αυτό είναι μία πληγή και της έδωσα μεγάλη έκταση γιατί πλήγωσε τον εγωισμό μου) . Η θλίψη μου είναι να μην μπορώ να ζήσω με την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου όπως μπορούμε να ζήσουμε γιατί ταλαιπωρείται αφάνταστα.
Και όμως δεν είναι αυτό. ο ΑΓΓΕΛΟΣ μας γιατί πραγματικά ΑΓΓΕΛΟΣ είναι και ο ερχομός του την βοήθησε και το ξεπέρασε. Και ζήσαμε αγαπημένα και ωραία. Και χαρήκαμε και βγήκαμε από εκείνη τη μπόρα. Ναι πιστεύω ότι μέσα της το έχει ξεπεράσει στο βαθμό που ένα τέτοιο γεγονός ξεπερνιέται. Αλλά δεν είναι αυτό η αιτία της κατάθλιψής της. (τώρα εγώ στρουθοκαμηλίζω ή όχι, δεν μπορώ να σας πώ. Πάντως με το γιατρό της το πήρα απόφαση και θα πάω να μιλήσουμε και το ιατρικό απόρρητο το έχω γραμμένο και ότι του έχει κρύψει θα του το πώ εγώ)Quote:
Μόλις σήμερα συζητούσαμε πώς ειδικότερα αν δεν είναι και επιλογή της γυναίκας τότε πονάει περισσότερο
και έχω και συγγενικό μου πρόσωπο που πέρασε ακριβώς το ίδιο (την ανάγκασαν) και εκείνη δεν κατάφερε να
Είναι κομμάτι ΜΑΥΡΟ τι να λέμε...πιστεύω ότι χρειάζεστε και οι δύο στήριξη από κάποιον τρίτο ειδικό...
Θα το δεχόμουν αλλά όταν μία γυναίκα σου λέει θέλω να χωρίσουμε κλαίγοντας (και το πιστεύει) και την ίδια μέρα κάνει τον έρωτα της ζωής της μαζί σου έ τότε κάτι άλλο παίζει. Και αυτό το άλλο είναι ότι δεν αντέχει να ζεί έτσι όπως ζει. Θέλει να αλλάξει αυτό που περνάει. Θέλει να νιώσει ξανά δυνατή. Θέλει να πάψει να ταλαιπωρείται και να αρχίσει να ζεί. Και εγώ θέλω να την βοηθήσω. Πούντο ρε γαμ...το αυτό το ραβδί της νεράιδα να το κουνήσω και εγώ??Quote:
Όλα τα άλλα είναι συνέπειες αυτού του θέματος και η σεξουαλική απομάκρυνση και όλα
Σωστά και αν της έδειξα στο παρελθόν κάτι τέτοιο αυτή τη φορά δεν το έκανα (λίγο μυαλό έβαλα)Quote:
Σαφώς και πληγώθηκες (με το μσν) σαφώς. Αλλά προσπάθησε να μην επικεντρωθείς εκεί τώρα, όχι τώρα τουλάχιστον.
Πάλι σωστά και μην ανυσηχείς καθόλου. Το μόνο που δεν μπορεί να κάνει κάποιος από εσας σε εμένα είναι να με κάνει χειρότερα.Quote:
Έχετε άλλο ζήτημα να λύσετε. Δεν ξέρω με τι ύφος ακουγεται να τα λέω....δεν θέλω να σε κάνω χειρότερα, φιλικά πάντα
και συμπονετικά.
περιγράφω λοιπόν
Πάνω από ένα χρόνο το κλάμα της ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ μου προέρχεται από το ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει κανονικά. Και επειδή χαπακώνεται δεν μπορεί να κάνει ένα μωράκι που το θέλουμε ( η ίδια το θέλει αφάνταστα και προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί αλλα φως δεν βλέπει). Και επειδή δεν βλέπει ΚΑΜΙΑ βελτίωση δεν έχει ελπίδα. Και επειδή εγώ (ο μοναδικός άνθρωπος στον οποίο στηρίζεται) δεν της δίνω την λύση απογοητεύεται περισσότερο. Και συνεχίζει να χαπακώνεται και να περιμένει. Ε βαρέθηκε να περιμένει. Περνάει από το μυαλό της και μου λέει κλαίγοντας \" είμαι άχρηστη, δεν μπορώ να κάνω ένα παιδάκι, δεν μπορώ να φροντίσω τον ΑΓΓΓΕΛΟ μας, δεν μπορώ να νιώσω τίποτα. Θέλω να πεθάνω. Αφήστε με ήσυχη να πεθάνω. Δεν αντέχω άλλο να πονάω και να μην ζώ. Δέν είναι ζωή αυτό.\" Πάω να την κρατήσω και με διώχνει έξω από το δωμάτιο. Πάω να της μιλήσω και μου λέει \"σώπα δεν αντέχω θέλω να τελειώνει αυτό θέλω το παιδί μου να μη με βλέπει άλλο έτσι και αφού έτσι είμαι θέλω να πεθάνω\". Σωπαίνω και μου λέει \"φύγε δεν μπορώ να σε βλέπω να μην κάνεις τίποτα και να μου λές ότι με αγαπάς. Αν με αγαπάς βρες μια λύση. Δεν είναι αγάπη αυτό. Να το βράσω, πρώτα με ξέζούμισες και τώρα μου λες ότι με αγαπάς. ΦΥΓΕ\"
Και κάποια στιγμή ηρεμεί και μου λέει \"σε χρειάζομαι, σε έχω ανάγκη, σε αγαπώ, λυπάμαι που σε στεναχωρώ αλλά δεν είμαι καλά. ΠΟΝΑΩ\"
ΥΓ 1 ΧΜ παλι την γέμισα την σελιδούλα έ?
ΥΓ 2 Τώρα δηλαδή έβαλα κάποια τάξη?
Δεν είπα ότι γράφεις γι\'αυτό, μην ανυσηχείς έχω καταλάβει καλά γιατί γράφεις. και σου προτείνω παρακάτω πώς να την βοηθήσεις.Quote:
Φίλη perp και όσοι λοιποί έχετε καταφέρει να διαβάσετε μέχρι εδώ και να μην ζαλιστείτε από τα όσα γράφω με τόσο ακαθόριστο τρόπο......ορμόμενος από το τελευταίο posting ξεκαθαρίζω σαφώς και ρητώς ότι δεν γράφω εδώ γιατί έχω πληγωθεί. Γράφω εδώ γιατί ψάχω για ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ
Το έχω σκεφτεί και το έχω απορρίψει για δύο λόγουςQuote:
1) είναι αδύνατο να διώξω από την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου το μόνο στήριγμα που έχει. Δεν έχω δικαίωμα να φανώ αδύναμος. ΟΧΙ τώρα. (νομίζω το έχω ξαναγράψει???)
--->Καταρχάς δεν μου λες τι άποψη έχει εκείνη γιαυτό αλλά υποθέτω δεν το έχετε συζητήσει εφόσον το απορρίπτεις εσύ. Θα μπορούσε να μην ήθελε εκείνη όποτε θα ήταν δύσκολο. Γιατί πιστεύεις ότι θα χάσει το στήριγμά της; Θα φανείς αδύναμος; Θα κλάψεις ενδεχομένως; Κοίτα να δεις διαφορά, εγώ πως το ακούω αυτό. Το να πας μαζί της για ένα πρόβλημα που την απασχολεί αυτομάτως την στηρίζεις της δείχνεις ότι θέλεις να το ΛΥΣΕΤΕ. Ακόμη και να λυγίσεις ίσως έτσι να δει κιεκείνη ότι δεν μπορείς να της δώσεις την λύση και δεν πρέπει.
2) Νιώθω normal όσο normal μπορεί να νιώθει κάποιος που αν δεν τον δει και κανένας γιατρός δεν μπορεί ποτέ να ξέρει. --->Φυσικά είσαι \"νορμάλ\" αλλά υπάρχει ένα θέμα στην οικογένεια που σας ταλαιπωρεί. Ο λόγος που λέω πως πρέπει να το αντιμετωπίσετε ταυτόχρονα είναι διότι δεν πιστεύω πως είναι προσωπικό της θέμα και ξέρεις γιατί; γιατί σου πετάει ευθύνες για κάτι.
Και όμως δεν είναι αυτό. ο ΑΓΓΕΛΟΣ μας γιατί πραγματικά ΑΓΓΕΛΟΣ είναι και ο ερχομός του την βοήθησε και το ξεπέρασε. Και ζήσαμε αγαπημένα και ωραία. Και χαρήκαμε και βγήκαμε από εκείνη τη μπόρα. Ναι πιστεύω ότι μέσα της το έχει ξεπεράσει στο βαθμό που ένα τέτοιο γεγονός ξεπερνιέται. Αλλά δεν είναι αυτό η αιτία της κατάθλιψής της.Quote:
--->ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ; εάν το ξέρεις τότε έχεις λύσει το μισό γιατί θα βρείτε πώς να το αντιμετωπίσει.
Θα το δεχόμουν αλλά όταν μία γυναίκα σου λέει θέλω να χωρίσουμε κλαίγοντας (και το πιστεύει) και την ίδια μέρα κάνει τον έρωτα της ζωής της μαζί σου έ τότε κάτι άλλο παίζει.Quote:
--->Ναι αυτό που περιγράφεις δείχνει ότι μπορεί να είναι και δικό της θέμα καθαρά, ειδάλλως δεν θα σε αγαπούσε πια.
Πάνω από ένα χρόνο το κλάμα της ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ μου προέρχεται από το ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει κανονικά.
--->Γιατί δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά; Πριν ήταν καλά; Τι μεσολάβησε; Θα μπορούσε να είναι και κάποιο άλυτο παλιό γεγονός που κάνει την εμφάνιση του τώρα και την αποδυναμώνει.
Και επειδή χαπακώνεται δεν μπορεί να κάνει ένα μωράκι που το θέλουμε ( η ίδια το θέλει αφάνταστα και προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί αλλα φως δεν βλέπει). Και επειδή δεν βλέπει ΚΑΜΙΑ βελτίωση δεν έχει ελπίδα. Και επειδή εγώ (ο μοναδικός άνθρωπος στον οποίο στηρίζεται) δεν της δίνω την λύση απογοητεύεται περισσότερο. Και συνεχίζει να χαπακώνεται και να περιμένει. Ε βαρέθηκε να περιμένει. Περνάει από το μυαλό της και μου λέει κλαίγοντας \" είμαι άχρηστη, δεν μπορώ να κάνω ένα παιδάκι, δεν μπορώ να φροντίσω τον ΑΓΓΓΕΛΟ μας, δεν μπορώ να νιώσω τίποτα. Θέλω να πεθάνω. Αφήστε με ήσυχη να πεθάνω. Δεν αντέχω άλλο να πονάω και να μην ζώ. Δέν είναι ζωή αυτό.\" Πάω να την κρατήσω και με διώχνει έξω από το δωμάτιο. Πάω να της μιλήσω και μου λέει \"σώπα δεν αντέχω θέλω να τελειώνει αυτό θέλω το παιδί μου να μη με βλέπει άλλο έτσι και αφού έτσι είμαι θέλω να πεθάνω\". Σωπαίνω και μου λέει \"φύγε δεν μπορώ να σε βλέπω να μην κάνεις τίποτα και να μου λές ότι με αγαπάς. Αν με αγαπάς βρες μια λύση. Δεν είναι αγάπη αυτό. Να το βράσω, πρώτα με ξέζούμισες και τώρα μου λες ότι με αγαπάς. ΦΥΓΕ\"
Και κάποια στιγμή ηρεμεί και μου λέει \"σε χρειάζομαι, σε έχω ανάγκη, σε αγαπώ, λυπάμαι που σε στεναχωρώ αλλά δεν είμαι καλά. ΠΟΝΑΩ\"
---->Όλα τα παραπάνω που αναφέρεις είναι γυρίζουμε γύρω από το πρόβλημα αλλά δεν στοχεύουμε.... τι την ενοχλεί θα βρει με την ψυχοθεραπεία, μπορεί να μην είναι η έκτρωση σαφώς δεν μπορώ να ξέρω 100%, μπορεί να είναι κάτι άλλο δικό της. Μία άλλη άποψη θα ήταν να πας μόνος σου σε ειδικό και να ψάξεις μαζί του το τι μπορείς να κάνεις, λέγοντας του ότι είπες σε εμάς. Πώς σου ακούγεται αυτό; Μπορείς να πας και στον ίδιο γιατρό και να σου πει αν πρέπει να σας δει και τους 2 μαζί ή αν είναι θέμα δικό της.
[/quote]
δεν θα σου το δώσει αν δεν φύγεις. κακώς.Quote:
Ένα συγνώμη για όλα αυτά θα το απαιτήσω από την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου. ΟΧΙ όμως τώρα
υπάρχουν χειρότερα. η αυτοκτονία.Quote:
Το μόνο πιο άσχημο πράγμα σε αυτόν το κόσμο από μία αποβολή είναι μία έκτρωση. Στην απόφαση για την οποία μάλλον εγώ είχα το μεγαλύτερο μερίδιο.
Τι να πω, ότι και να πω είναι λίγο, όταν βλέπω κάποιος να ασχολείται και να αφιερώνει χρόνο, και να ψάχνει όσο και εγώ για να με βοηθήσει (ποιον εμένα ένα άγνωστο) είναι το λιγότερο συγκινητικό.
ΤΗΧ perpatontas (τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να σου πώ πως περπατώντας εγώ τουλάχιστον σκέφτομαι πιο ξεκάθαρα)
Απόφαση ελήφθη, over. Γιατρούλη της αγαπημένης μου σου έρχομαι
Τώρα το πρόσεξα το boldακι αυτό και ομολογώ ότι μου είχε ξεφύγει αλλα τι σου είναι το μάτι. Με την πρώτη ματιά ούτε που το είχα δει. Το μάτι πήγε κατευθείαν στις προτάσεις σου. Εκει που καίγομαι.Quote:
Quote:
Φίλη perp και όσοι λοιποί έχετε καταφέρει να διαβάσετε μέχρι εδώ και να μην ζαλιστείτε από τα όσα γράφω με τόσο ακαθόριστο τρόπο......ορμόμενος από το τελευταίο posting ξεκαθαρίζω σαφώς και ρητώς ότι δεν γράφω εδώ γιατί έχω πληγωθεί. Γράφω εδώ γιατί ψάχω για ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ
ενοχές. το σεξ είναι επικοινωνία. δεν την έχετε (πλέον). κακώς επί δύο. αλλάζει; αν δεν αλλάζει, δεν αλλάζει τίποτα.Quote:
Αυτό ήταν που με έκανε να πονέσω. Αφενός ήταν εντελώς απελευθερωμένη στα όσα εβγαζε, αφετέρου μόνο όταν ανέβενε με το cyber (πάντα χωρίς να ξέρει ότι ήμουν εγώ) έκανε πράξη με εμένα, και τρίτον κόπηκε το cyber κόπηκε και το realQuote:
Originally posted by gramle
Μπα ο πληγωμένος μου εγωισμός μιλάει και τίποτα δεν αξίζει ένας εγωσιμός. Χεσμένα θα τα έχω όλα αυτά που τώρα νιώθω να με πληγώνουν αν βρούμε την χαρά και την αγάπη μας.Quote:
Originally posted by raphsssodos
δεν θα σου το δώσει αν δεν φύγεις. κακώς.Quote:
Ένα συγνώμη για όλα αυτά θα το απαιτήσω από την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου. ΟΧΙ όμως τώρα
αν τα έκανε όλα αυτά η αγαπημένη σου φιλαράκι δεν θα είχε κατάθλιψη πρώτον και ίσως να μην ήσασταν μαζί. αλλά αλλά αλλάQuote:
Δεν τολμώ να το ανοίξω, δεν θέλησα ποτέ να την ξύσω αυτήν την πληγή. Λάθος? Ναι. Τραγικό? Ναι. Πώς είναι δυνατόν να το κάνουν αυτό οι άνθρωποι? Σκωτόστε με. Αλλά μακάρι να καταλάβαινε η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου ότι δεν ήταν δικό της το λάθος και να με κατηγορούσε ανοιχτά.
υγ:είναι το μοναδικό ορθογραφικό που έχεις κάνει...:D
καλή η πίστη σου αλλά έχε στον νου σου πως τους θεούς τους φτιάχνουμε εμείς γιατί θεοί χωρίς πιστούς δεν υπάρχουν.Quote:
Μπα ο πληγωμένος μου εγωισμός μιλάει και τίποτα δεν αξίζει ένας εγωσιμός. Χεσμένα θα τα έχω όλα αυτά που τώρα νιώθω να με πληγώνουν αν βρούμε την χαρά και την αγάπη μας.
Εχοντας κάνει ένα τόσο τραγικό λάθος στη ζωή μου ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ να γίνει ένα δεύτερο. Σημειώνω δε πως παρόλα όσα ακούνε τα αυτιά μου απο την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου μια τέτοια τροπή (προς το παρών και αν δεν γίνει κάτι ώστε να πάμε χειρότερα) το βλέπω ΕΝΤΕΛΩΣ απίθανο. Και πιθανό να γίνει πάλι τα μέτρα μου θα τα λάβω και τις αποφάσεις μου θα πάρω. Αλλά ας μην επεκταθούμε. (τουλάχιστον όχι σε αυτό το thread γιατί μια γενική συζήτηση όσον αφορά τα δύο αυτά τραγικά θέματα θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρουσα)Quote:
υπάρχουν χειρότερα. η αυτοκτονία.Quote:
δεν το είπα για την αγαπημένη σου. απλώς είπα πως υπάρχουν χειρότερα. δεν υπάρχει το ΠΙΟ χειρότερο.
για μενα ανηκει στην ιδια κατηγορια με την εκτρωση. καμια διαφορα. τροποι να ξεφορτωνομαστε ανεπιθυμητες ζωεςQuote:
δεν το είπα για την αγαπημένη σου. απλώς είπα πως υπάρχουν χειρότερα. δεν υπάρχει το ΠΙΟ χειρότερο.
16 λέξεις και όμως τόσο σκληρές.
Και όμως οι πράξεις είναι χειρότερες . Πολύ χειρότερες.
(Αυτό είναι κρύψιμο πίσω από τις λέξεις. οι πράξεις. Λες και δεν υπάρχουν αυτοί που κάνουν τις πράξεις.)
...ολοι εδω ειμαστε!Quote:
Λες και δεν υπάρχουν αυτοί που κάνουν τις πράξεις.)
Πόσοι έχετε σκοτώσει ρε συ ΑΝΙΤΑΚ? Και σε ποιόν θεό να πείς \'έχω σβήσει μια δημιουργία ΣΟΥ, μια άλλη την έχω τρελλάνει και τον ΑΓΓΕΛΟ που μου έστειλες φοβάμια πως μπορεί και αυτόν να τον κάνω να υποφέρει?\"
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΟΡΜΑΛ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?????????????
pls (αν θέλετε σεβαστείτε την απαίτησή μου αλλα ΜΗΝ απαντήσετε σε αυτά. Αφήστε με απλώς να υπάρχω και να τα γράφω) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ plssssss
ΥΓ (κατόπιν EDIT) Φυσικά δεκτές οι όποιες κρίσεις επί των προαναφερομένων ζητημάτων.
Νέα απορία μου.
Έχω το δικαίωμα να ανοιχτώ σε ένα δύο φίλους (πραγματικούς φίλους ο ένας μας πάντρεψε και βάφτισε τον ΑΓΓΕΛΟ μας και είναι της απολύτου εμπιστοσύνη ΤΗΣ) και να προσδιορίσω την κατάσταση που περνάει η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου στα μάτια τους όταν η ίδια προφανώς δεν το θέλει και κρύβεται καλά από όλους?
Εν ολίγης για να την βοηθήσω έχω το δικαίωμα να αποκαλύψω ΕΓΩ και όχι αυτή σε δύο τρίτους το τι περνάει? Θα της κάνει καλό να προσπαθήσουν να την βοηθήσουν κάποιοι στους οποίους έχει προσπαθήσει πολύ και έχει καταφέρει πολύ καλά να κρυφτεί?
Αντε καλό ΠΣΚ (για όσους δεν έχουν πάει στρατό ΠαρακευοΣαββατο Κύριακο). Κλαψ και Λυγμ ΠΣΚ πολή δουλειά εδώ και έχω φορτώσει τρεις νταλίκες κόκκορες τελευταία. Πιο ανανεωμένος μαζί σας από Δευτέρα
Καλά να είστε (και όσοι δεν νιώθετε ότι είστε, να παλεύετε να είστε) Όλοι σας
Αφού η ίδια δεν θέλει να το μάθουν και προσπαθεί να το κρύψει εγώ θα έλεγα να μην τους το πεις.Γιατί μπορεί εσύ να θες να το πεις για να την βοηθήσουν αλλά εκείνη πιθανόν να μην δεχτεί τη βοήθειά τους,αλλιώς πιστεύω θα την είχε ζητήσει και από μόνη της.Και το χειρότερο είναι ότι μπορεί να νευριάσει και μαζί σου που τους το είπες ενώ εκείνη έκανε τόσο κόπο να μην το μάθουν.
Βρε husband θα μου σχολιάσεις τα όσα σου γράφω; Μήπως λέω μαλακίες;
Φίλη Perp
Σόρρυ αν ώρες ώρες μακρυγορώ κάι ώρες ώρες λακωνίζω και σας μπερδεύω αλλά δεν τα πολυσκέφτομαι. Εξ αρχής το τωρώ αυτό στο forum αυτό. Ξεκαθαρίζω τι εννοούσα λοιπόν
Quote:
Τι να πω, ότι και να πω είναι λίγο, όταν βλέπω κάποιος να ασχολείται και να αφιερώνει χρόνο, και να ψάχνει όσο και εγώ για να με βοηθήσει (ποιον εμένα ένα άγνωστο) είναι το λιγότερο συγκινητικό.
-------->Αναφερόμουν σε εσένα και τον raphs
ΤΗΧ perpatontas (τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να σου πώ πως περπατώντας εγώ τουλάχιστον σκέφτομαι πιο ξεκάθαρα)
Απόφαση ελήφθη, over. Γιατρούλη της αγαπημένης μου σου έρχομαι
-------> Απόλυτη συμφωνία με τα όσα έγραψες και λήψη οριστικής και αμετάκλητης απόφασης για δράση
ΤΗΝΧ! :)
Αν πας γράψε μας αν δεν σε πειράζει τι έγινε..
έδιτ: Ωχ σόρυ τώρα είδα ότι είχες απαντήσει αυτό...διάβασα μόνον τα παρακάτω
έδιτ2: Αυτό το ορθογραφικό μου στο νικ με σκοτώνει και δεν μπορώ και να το αλλάξω. Θα έχει φρικάρει ο ραψ:)
Συμπληρώνω δε τα εξής
Δυστυχώς όχιQuote:
--->ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ; εάν το ξέρεις τότε έχεις λύσει το μισό γιατί θα βρείτε πώς να το αντιμετωπίσει.
Σε αυτό μπορώ να πώ ότι ναι ήταν καλά. Πρίν από την γέννηση του ΑΓΓΕΛΟΥ μας και μέχρι πριν από 3-4 χρόνια ήταν καλά. Αλλά υπερεκτίμησε τις δυνάμεις τις ίσως. Ήθελε να τα κάνει όλα τέλεια. Δουλειά, σπίτι, παιδί. Ανέλαβε πολλά και δεν άφηνε τίποτα γιατί ένιωθε ότι μπορεί να τα κάνει όλα. Εγώ το βλέπω ότι η σχέση μας χειροτέρεψε και αυτό την οδήγησε σε σταδιακή αδυναμία. Και πήρε τα efexor με παρακολούθηση από νευρολόγο. Και όταν ένιωσε πάλι δυνατή έκοψε τα efexor και σκεφτόταν για δεύτερο παιδί. Εγώ ήθελα να περιμένουμε λίγο (3-4) μήνες και της εξηγούσα το γιατί. Δεν ήθελα να ξανανιώση άσχημα αλλά ήθελα να είναι εντελώς σίγουρη πως έχει λυθεί το όποιο πρόβλημα έχει. Έλα όμως που ούτε μήνας δεν πέρασε και υποτροπίασε και τώρα είναι ΧΑΛΙΑ σωματικά και ψυχολογικά.Quote:
--->Γιατί δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά; Πριν ήταν καλά; Τι μεσολάβησε; Θα μπορούσε να είναι και κάποιο άλυτο παλιό γεγονός που κάνει την εμφάνιση του τώρα και την αποδυναμώνει.[/b]
Τελικά ξακαθάρισέ μου γιατί θα σαλτάρω Male or Female?
ΛΟΛΛΛΛΛ
ΥΓ τώρα όντως την κάνω από το pc γιατί πρέπει το μισό Π και το λοιπό ΣΚ να βγάλω και δουλειά.
CU με το καλό από Δευτέρα
Γυναίκαα είμαι...(μα καλά μοιάζω για άντρας στο γράψιμο μου ; :)
Με αυτά που είπες πριν νομίζω πώς δεν ξεκινά από σένα το ζήτημα (βέβαια πότε δεν ξεκινά από τους άλλους απλά θα μπορούσες να εμπλέκεσαι), αλλά ρώτα κι εσύ το γιατρό να δεις τι θα σου πει.
Και είπαμε άνθρωπος είσαι κιεσύ... δεν κάνει κακό να λυγίζεις καμιά φορά...dont worry. ( έτσι το λεω αυτό μην αρπαχτείς :)
εννοείται γι\'αυτό και το δικό μου νικ το έχω γράψει ΟΛΟΣΩΣΤΑ.Quote:
έδιτ2: Αυτό το ορθογραφικό μου στο νικ με σκοτώνει και δεν μπορώ και να το αλλάξω. Θα έχει φρικάρει ο ραψ:)
:D
ξαναδιάβασε το αυτό. ακόμη δεν ξέρεις γιατί μένεις σε αυτή τη σχέση; ναι, εσύ είσαι ο νορμάλ. εσύ.Quote:
Πόσοι έχετε σκοτώσει ρε συ ΑΝΙΤΑΚ? Και σε ποιόν θεό να πείς \'έχω σβήσει μια δημιουργία ΣΟΥ, μια άλλη την έχω τρελλάνει και τον ΑΓΓΕΛΟ που μου έστειλες φοβάμια πως μπορεί και αυτόν να τον κάνω να υποφέρει?\"
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΟΡΜΑΛ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?????????????
http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e010.gifQuote:
axaxaxaa xxaxax τώρα το πρόσεξα :))))))Quote:
εννοείται γι\'αυτό και το δικό μου νικ το έχω γράψει ΟΛΟΣΩΣΤΑ.Quote:
:D
χεχε αν και δεν σε ξέρω πολύ φανταζόμουν ότι εσύ θα μπορούσες να σχολιάσεις αυτή μου την κουβέντα:)Quote:
είναι το ίδιο να χάνεις μια ζωή που δεν έχεις γνωρίσει παρά μόνο στη φαντασία σου και που έχεις μόνο τις αναμνήσεις της εγκυμοσύνης και το ίδιο να χάνεις έναν άνθρωπο με τον οποίο για ζεις 5-10-15-20+ χρόνια στο ίδιο σπίτι και κουβαλάς τις αναμνήσεις όλων αυτών των χρόνων;Quote:
Originally posted by anitak
για μενα ανηκει στην ιδια κατηγορια με την εκτρωση. καμια διαφορα. τροποι να ξεφορτωνομαστε ανεπιθυμητες ζωεςQuote:
κι εγώ φανταζόμουν ότι θα το αντιμετώπιζες ως χιούμορ.Quote:
χεχε αν και δεν σε ξέρω πολύ φανταζόμουν ότι εσύ θα μπορούσες να σχολιάσεις αυτή μου την κουβέντα:)Quote: