και ισως αμα τον φτυσεις αδιαφορησει αλλα ισως και να ειναι και χαρα του που 8α σε ξεφορτω8ει.
Printable View
και ισως αμα τον φτυσεις αδιαφορησει αλλα ισως και να ειναι και χαρα του που 8α σε ξεφορτω8ει.
ακομα να προσ8εσω οτι απο την αλλη και το 8αρρος να του πεις να βγειτε η να κανεις μια κινηση ειναι καλο μερικες φορες.αλλα κανε κατι γιατι βλεπω στασιμη κατασταση.πραγματι οτι μας αρεσει να μας κυνηγανε ειναι αλη8εια.
alexandre εχεις δικιο με κυνηγουσε πολυ καιρο οχι να κανει μπαμ ομως, μετα χαθηκαμε για 4 χρονια ωσπου τυχαια βρεθηκαμε και εκανε κατι πολυ μπαμ,μετα ημασταν μαζι και αφου καταλαβε οτι ενδιαφερομαι χαλαρωσε ωσπου χωρισαμε.
δεν υπαρχει αλλη αυτο το ξερω.
δεν ξερω αν αξιζει, αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι μετα απο πολλα χρονια εκανε την καρδια μου να χτυπα σαν 16χρονο κοριτσακι,και θελω να το ζησω,ηταν τρελος ερωτας και απο τη μερια του απο οτι ελεγε και εδειχνε
προς το παρων δεν μπορω να κανω κατι μονο να περιμενω
κανονισε συναντηση ειτα κανει μπαμ ειτε οχι.καιρος να δεις τι γινεται και ν αμην βασανιζεισ τον ευατο σου
αν πραγματικα ενδιαφεροταν κ ηθελε να ειστε μαζι δεν θα χανοταν..λυπαμαι που στο λεω..δεν αξιζει να ασχοληθεις παραπανω..αν θελει αστον να κανει την πρωτη κινηση..κ αν το θελει πιστεψε με θα την κανει
αρκει να μην φοβαται και αυτος.οποτε καντε κατι να ληξει ειτε με καλο ειτε με μη καλο τελος.
ερωτευτηκα!!!καποιον αλλο !!και με ερωτευτηκε και εκεινος!!και ειναι super!!!
ουτε που βλεπω τον αλλο και ακουστε τι εγινε:
συναντηθηκαμε τυχαια σε ενα φαναρι με τα αυτοκινητα μας!!
ουτε σκηνοθετιμενο να το ειχα,μου ειπε να παω απο το σπιτι του αλλα εγω πηγαινα για καφε και μου ειπε αμα τελειωσεις νωρις ελα!!
αλλα μου κακοφανηκε λιγο δηλαδη τι?επειδη με ειδε τυχαια,περνα απο το σπιτι να ... φυσικα και δεν πηγα και ουτε τηλ τον πηρα,τωρα που ειμαι καλα θα του πω εγω,θα παιξω νευρωτικα
Αμα σου άρεσε ο νέος........μην αναλώνεσαι με τον άλλον που αποτελεί παθητικό παρελθόν ρε συ.........
Ποιός ο λόγος???
Αντί να αναλωθείς σε εκδίκηση με σπάσιμο νεύρων στον τύπο..........απόλαυσε το νέο σου έρωτα που μπορεί να σου δώσει πολλά θετικά.........;);)
ειμαι λιγο ταραγμενη,μετα απο τοσο καιρο μου τηλεφωνησε να πιουμε καφε,πηγα απο το σπιτι του και την συνεχεια την καταλαβαινετε...με γυρισε πισω πολυ πισω,αχ βρε παιδια οταν ειδα την κληση,το χερι μου ετρεμε,εχανα τα λογια μου και για να απολογηθω του ειπα οτι ημουν απο τον υπνο,ολα τελεια,ειπαμε και τα νεα μας,ειναι μονος μου ειπε,αλλα οταν σηκωθηκα να φυγω ειδα ενα προβληματισμο στο προσωπο του του στυλ τι κανω τωρα,δεν τον ρωτησα τιποτα απο φοβο γιατι δεν ημουν προετοομασμενη να ακουσω οποια πιθανη απαντηση ειχε,μου εδειξε οτι με γουσταρει πολυ.
δεν ξερω τι να κανω και εγω ειμαι μονη μου,περναει απο το μυαλο μου να του στειλω ενα μαιλ με ολα οσα νιωθω ,
τι λετε?
ζουζου επειδη το θεμα σου εχει παρει τοσο καιρο και επειδη βλεπω μια λα8ος αντιδραση απο πολλα ατομα κανε μια χαρη στον ευατο σου και τελειωνε το.πεστου τι νιω8εις παρε μια απαντηση.αν ειναι 8ετικη τοτε οτι καλυτερο πο δοκιμασες αν ειναι αρνητικη να συνεχισεισ την ζωη σου.αυτα τα λιγα επειδη βιαζομε.
εχεις δίκιο,ισως η πιο σωστη απαντηση για να μην ταλαιπωριεμαι.να στειλω sms: \"σε σκεφτομαι και θελω να σε ξαναδω\"?ή μαιλ με περισοτερα?
ωραιο μηυνημα να ξεκινησεις .απο τις απαντησεις που 8α σου δωσει κρινεις και συνεχιζεισ.αλλα προσ 8εου κανε μια χαρη στον ευατο σου και δωσε ενα καλο ι ενα κακο τελος σε αυτην την ιστορια.το εχω περασει και εγω αυτο και ξερω πολυ καλα τι σημενει.μην φ8ειρεσαι.σορρυ για τα ορ8ογραφικα αλλα ι hate greek
οκ οτι ειναι να γινει ας γινει.θα το στειλω σε λιγο και θα ενημερωσω σχετικα αναλογα την απαντηση.
αχ τρεμει το χεεεεριιιι μου.
as tremei tora para na tremeis sinexeia.go go gogo gogo go go go go go go
εστειλα\"θελω να σε ξαναδω,σε σκεφτομαι\"
αλλα ακομη δεν εχω παρει απαντηση.
an den pareis tote katalaveneis ta autonoita.
δεν ξερω αλλα νομιζω οτι δεν θα απαντησει το εχω στειλει εδω και 20 λεπτα,ενταξει νωρις ειναι ακομη αχ,οι βιορυθμοι μου παντως ανεβαινουν απο σημερα!!και οι δικοι του...για να δουμε
γινει δνε γινει κατι τουλαχιστον 8α ξερεις.
καλημερα,δεν ειχα καποιο νεο απο εκεινον(το ψιλοπεριμενα), αλλα εμαθα οτι λειπει εκτος Αθηνων,εχτες αργα το βραδυ εφυγε για λιγες μερες για επαρχια με τη δουλεια οποτε ισως απαντησει αμα γυρισει ή ισως τοτε να συναντηθουμε
αν και δεν το νομιζω :(
αν δεν το νομιζεισ τοτε συνεχιζεις την ζωη σου να μην ειχε γινει τιποτα και επιτελους το κλεινεις αυτο το 8εμα εκτος αν σου ερ8ει αυτος μετα.μην βασανιζεται
Καλημερα mr problem ναι καλυτερα ετσι και θα δειξει...
σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου.
min ευχαριστεις απλα επειδη τον ευατο σου καταστρεφεις με αυτο που κανεις.το καταλαβενω απολυτα οτι ειναι το μεγαλο σου κολλημα και οτι 8ες αυτον και οτι αν υπαρχει εστω και μια πι8ανοτητα να τα φτιαξεις μαζι του 8ελεις να το κανεις για αυτο φροντισε με σιγουρο τροπο που δεν 8α σου αφηνει αμφιβολιες και ελπιδες να δεις τι γινεται.ακομα και χυμα να του πεις κατι αν σε 8ελει 8α τα φτιαξει μαζι σου.οποτε .....
Λοιπον απο τις 21 του μηνα,εστειλε σημερα ενα mail ασχετο σχετικα με μια ερωτηση που αφορουσε τη δουλεια μου,απαντησα αλλα δεν ξαναεστειλε τπτ
ενταξει απλα ξεχνα τον.δεν υπαρχει νοημα .η του λες χυμα κατι τι 8ες και περιμενεις απαντηση η δεν ξαναστελνεις.