Σου το αφιερώνω.
http://www.youtube.com/watch?v=lB6a-iD6ZOY
Printable View
Σου το αφιερώνω.
http://www.youtube.com/watch?v=lB6a-iD6ZOY
Σε ευχαριστώ καροτακι! Θα το ακούσω όταν γυρίσω από την δουλειά.. Κοίταξε καροτάκι έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα, είμαι ευαισθητη εώς ευθραυστη αλλά κάπου έπρεπε να βάλω ένα τέλος σε όλο αυτό και να ισορροπήσω γτ πάντα σκεφτόμουν τους άλλους και όχι την Χριστίνα (εμένα). Άλλαξα τον τρόπο σκέψης μου..
ωραιο το τραγουδακι καροτακι
Ουτε εγω πιστευω στην ανθρωπινη μορφη του θεου καθως και οτι πριν απο ολα υπηρχε ο θεος και εκει που βαριοταν εφτιαξε το συμπαν.Ισως ειναι τοσο πολυπλοκο που δεν μπορει να το συλλαβει ανρωπινος νους η να το περιγραψουμε με λογια
Ομως η ιστορια του ηλικου μας συστηματος δειχνει οτι το συμπαν συνομωτησε για την υπαρξει του.Ακομα και το BigBang ηταν απιθανο να συμβει
Ενέργεια είναι όλα..! από που να αρχίσω? δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι θέλω να πω..
Ολα ενεργεια ειναι αλλα η ενεργεια δεν εχει ελευθερη βουληση να πει παμε να κανουμε μια εκρηξη σαν το BigBang :)Το συμπαν ειναι ενα συστημα στο οποιο παραγωντες ειμαστε και εμεις στις εξισωσεις που το εκφραζουν.
καλη η ενεργεια αλλά "δαγκωνει"....http://kundalini.se/eng/n_engkni_1024.html
Παιδιά, η νέα μου εμμονή είναι να αναρρωτιεμαι μήπως στην πραγματικότητα είμαι φυλακισμένος κάπου, σε ένα σκοτεινό μέρος, η ότι έχουν βάλει τον εγκέφαλλο μου κάπου, σε καμία ντουλάπα ας πούμε, και ότι ότι βλέπω είναι οράματα στο σκοτάδι.Οκ, περίπου.
(συν ότι κάποιος παίζει με το μυαλό μου αλλά αυτό είναι άλλη εμμονή την οποία δεν θα συζητήσω τώρα)
Πάντως μου έχει κοπεί το γέλιο. Sorry φίλοι μου ελπίζω να μην ανοίξετε και σεις αυτή την πόρτα.
Ολα αυτα ειναι απο την ασθενεια βρε καροτ το ξερεις.:)
Δεν ξέρω τίποτα (σχεδόν). Ξέρω ελάχιστα βασικά.
Εσύ που είσαι κοπέλα έχω ανάγκη από ένα φιλάκι αυτή τη στιγμή για να πάψω να είμαι άρρωστος. Κάνε με καλά σε παρακαλώ.
Να σου δώσω εγώ ένα???
Ναι αλλά στείλε μου προσωπικό μήνυμα, αισθάνομαι άβολα με τόσα βλέμματα.
Εντάξει.. σου στέλνω!
Ολες 8α σου δωσουμε μακια μακια καροτακι μακαρι να γινεις καλα σιντομα.Μακια στο μαγουλακι!
Σαγαπαμε ολοι εδω να το ξερεις βινς.
Καροτ,μολις συνηθισεις παλι την αγωγη και νιωσεις πιο αναλαφρη και καλυτερη διαθεση μην το αφησεις ετσι να χαραμίζεται.Αρχισε να κανεις πραγματα που σ αρεσουν και να το ψαχνεις παραπανω.
Να κανεις μπανακια,καποιο αθλημα που σου αρεσει,να βγαινεις καμια φορα για καφεδακι,να ζωγραφίζεις να γραφεις (οπως τα ποιηματακια που βαζεις εδω κ παρεπιπτοντως ενα που διαβασα ειναι γαματο),κ να αρχισεις να ανεβαζεις με διαφορους τροπους τον εαυτο σου.
Ψυχοθεραπεια κανεις ή μενεις μόνο στα φαρμακα?
Πάλι πήγα να δοκιμάσω να βάλω το χέρι στη καρδιά και δεν νιώθω χτύπους. Νιώθω κάτι σαν χτύπους αλλά σε άλλο μέρος του σώματος απροσδιόριστα και τρέμω όταν κρατάω το χέρι μου για πολύ χρόνο στο σημείο της καρδιάς.
Αν και σοβαρό το μήνυμα δεν αντέχω θα πω τη χαζομάρα μου. Transylvania here we come!
Καροτο χαλαρωσε,ζεις..εσυ μας οδηγεις
Ξεκολλα ρε συ με τους χτυπους της καρδιας σου.Χτυπαει η καρδια,αστηνε.
Παρε ενα στηθοσκοπιο να βεβαιωθεις.
Παιδιά μέσα σε λίγες μέρες έχουν γίνει κατάμαυρα τα δόντια μου, κοντεύουν να σαπίσουν , από εκεί που πρόσεχα και είχα επανακάμψει μετά τη διακοπή των risperdal (μετά τη διακοπή δηλαδή είχαν αρχίσει να ασπρίζουν τα δόντια μου και να νιώθω πιο υγιής) κάτι έγινε και παραλίγο να σαπίσω ολόκληρος, ειδικά τα δόντια όμως, να τα δω σάπια από τόσο μικρή ηλικία , δεν θα το ξεχάσω.
Δεν κάνω πλάκα ρε παιδιά, εσείς που είστε γερά αλάνια πάρτε και σεις risperdal να δώ πόσο μάγκες είστε.
Πείτε ρε παιδιά έπερνε κανείς το risperdal για τόσα πολλά χρόνια. Πως είναι τώρα, από υγεία εννοώ. Πείτε μου ρε παιδιά γιατί να ζει ο βλάκας της υπόθεσης και γω να τηλεκατευθύνομαι?
Το ίδιο και άλλοι όσοι τόλμησαν να αντισταθούν έφαγαν σκατά πως θα τους εκδηκηθώ δεν ξέρω θα ήθελα να φάνε σκατά τα παιδιά τους βασικά.
Αν ψαξεις παλια μου ποστ θα δεις οτι επαιρνα risperdal πανω απο πενταετια και μαλιστα αρκετα μεγαλη δοση σε συγκριση με αυτη που μας ειχες πει....δεν θυμαμε ακριβως δοσολογιες τωρα. Μια χαρα στεκομαι.
Εισαι σιγουρος οτι ειναι απο αυτο?? Για ποσα χρονια το επαιρνες ?? Ισως αμα κανεις search "risperdal" βρεις εδω μεσα παρομοια θεματα, δεν το χω παρει για να σου πω προσωπικη εμπειρια, αλλα γιατι δεν πας καλυτερα να το συζητησεις με το γιατρο, ισως σε δωσει κατι αλλο...
Γιατι δεν συζητας του γιατρου ρε να σου αλλαξει τα ρισπερνταλ?
ή να πας σε αλλο γιατρο και να του το πεις αμεσως σε περιπτωση που σου προτεινει κι αυτος το ιδιο φαρμακο.
Το σκεφτεσαι καθολου αυτο?
Ειναι οντως κωλοχαπα τα ρισπερνταλ.Εχω ακουσει πολλα κι εχω δει και λιγα,οταν τα παιρνα κι εγω.
Τοσα αντιψυχωσικα υπαρχουν.Δεν μπορει να σου δωσει κατι αλλο?
Ουτε εμενα μου αρεσαν τα risperdal και τα αλλαξα με αυτο που παιρνω τωρα abilify.
Βλεπεις?
Κανε κι εσυ του γιατρου σου μια συζητηση.Πες του οτι νιωθεις σκατα μ αυτα τα φαρμακα.Δεν θα σε βαλει να τα παρεις με το ζορι.
Ναι θα το συζητήσω μαζί του από τον επόμενο μήνα να δω τι να κάνω.
Πάντως εντάξει δεν έχουν σαπίσει όλα τα δόντια μόνο τα μπροστινά έχουν αρχίσει να σαπίζουν, μήπως άραγε να χρειάζομαι άλλου είδους γιατρό? Μια σκέψη κάνω, α συν του ότι ένα δύο θήκες που έχω κάνουν καλά τη δουλειά τους. Μόνο μη με δω με γέφυρα από τόσο μικρή ηλικία θα φρικάρω.
Γιατι απο το επομενο μηνα...δεν βρισκεις ή δεν βρισκει χρονο? Αν θες κατι να αλλαξεις το αλλαζεις τωρα. Βασει των λεγομενων σου παντα για το φαρμακο και ποσο ασχημα εισαι.Quote:
Ναι θα το συζητήσω μαζί του από τον επόμενο μήνα να δω τι να κάνω.
Πάντως εντάξει δεν έχουν σαπίσει όλα τα δόντια μόνο τα μπροστινά έχουν αρχίσει να σαπίζουν, μήπως άραγε να χρειάζομαι άλλου είδους γιατρό? Μια σκέψη κάνω, α συν του ότι ένα δύο θήκες που έχω κάνουν καλά τη δουλειά τους. Μόνο μη με δω με γέφυρα από τόσο μικρή ηλικία θα φρικάρω.
Σηκω απο βδομαδα να πας στον οδοντιατρο να σου πει τι θα κανετε.Μπορει απλα να θες καθαρισμο.Θα δεις.
Το οτι θα πας στον οδοντιατρο δεν σημαινει οτι πρεπει να παραμελησεις τον αλλο γιατρο.Πηγαινε οσο πιο συντομα γινεται και στον αλλον.
Λοιπόν σήμερα πήγε καλά η μέρα και εκτός αυτού έχω κάπως συνηθίσει τις περίεργες καταστάσεις (σχετικό βέβαια και το καλή μέρα και η συνήθεια). Πήγα μια βόλτα με το αμάξι να πάρω κάτι από το περίπτερο και στον γυρισμό έκλεισαν από μόνες τους οι ασφάλειες από το αυτοκίνητο, λολ σαν να έπαιζα σε ταινία στο χόλυγουντ αλλά δεν γελάω και τόσο γιατί δεν είναι όλα αστεία, αν ήμουν σε χειρότερη ψυχολογία με αυξημένο φόβο δεν θα ήμουν ψύχραιμος. Οι υποθέσεις μου είναι 1. φυσικό/ μαγνητικό φαινόμενο 2. γίνομαι μεταλλαγμένος 3. κάποιο πολύ περίεργο η ανεξήγητο φαινόμενο.
Α.. υπόψιν δεν έχω ηλεκτρονικές κλειδαριές άρα αποκλείω το ενδεχόμενο να έγινε αυτό από κάποιο τηλεκοντρόλ.
Καθώς επίσης άκουσα, είδα τις κλειδαριές του τουτου να κλειδώνουν και διαπίστωσα πως χρειάστηκα να τις ξεκλειδώσω όταν έπρεπε να βγω από το αυτοκίνητο...
Δυστυχώς δεν νομίζω πως το φαντάστηκα αυτό που συνέβηκε, εκτός κι αν παίζουμε όλοι στο ίδιο όνειρο. κατά κάποιο τρόπο.
Κατά τ'άλλα η διάθεση μου είναι καλή. Έφαγα ωραίο φαγητό πριν από αρκετές ώρες, πλούσια σαλάτα με πολλές βιταμίνες, και γενικά είναι χαλαρά τα πράγματα.
Σκέφτομαι κιόλας τι να με περιμένει.. ότι κατευθύνομαι προς το σκοτάδι (α και τρώω μια φρίκη με το ότι μπορεί να πω κάτι και να το δουν άλλοι αλλιώς η να βγούν νέα πονηρά συμπεράσματα τα οποία δεν θα μπορούσα να τα φανταστώ ούτε σε ταινία τον σατανά να έπαιζα) τεσπα, οτι κατευθύνομαι προς το σκοτάδι και θα γίνω τροφή για έντομα η κάτι άλλο δε ξέρω, θα μπορούσα να ζητήσω να καώ στη θάλασσα, να μην ταίσω τα ψαράκια όμως κριμα δεν είναι, η να με κάψουν στην στεριά και να πετάξουν τις στάχτες μου από τον ουρανό, δεν ξέρω βασικά εδώ καλά καλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι μετά και οκ αρκετά. Έχει διαταραχτεί το ωράριο μου και κοιμάμαι σκόρπια.
Σκέφτομαι κιόλας να αλλάξω το νικνειμ μου σε clickmaster άλλα θα με βρίσει ο διαχειριστής. προτιμώ νομίζω ότι δήλωσα προηγουμένως.