Originally Posted by
PostMortem
Δεν χρειάζεται να μιλήσω με ψυχολόγο. Πιστεύω οτι όλοι είμαστε ικανοί να αναγνωρίσουμε τι μας συμβαίνει, τι είναι λάθος και απο τι πάσχουμε αν πάσχουμε. Δεν μ αρεσουν οι ταμπέλες και πιστεύω οτι ολες αυτες οι ασθένειες και οι διαταραχές προσωπικότητας ειναι ενα μάτσο μπούρδες. Απλα τις χρησιμοποιούμε για να συννενοούμαστε και για να αναγνωρίσουμε το οποιοδήποτε θέμα έχουμε. Το μόνο που ξέρω είναι οτι κατα 90% οτι περιέγραψε ο gounar το βιώνω και εγώ. Το υπόλοιπο 10% ειναι απλα λιγο διαφορετικό απο εκείνου αλλα ειναι στην ιδια κατηγορία με τα υπόλοιπα. Το μόνο που με ενοχλεί ειναι οτι πρεπει να κρύβω το ποια είμαι γιατι οποιος/α ειναι διαφορετικός/η τον/την παίρνουν με κακό μάτι, τον/την σχολιάζουν αρνητικά και συνήθως τον/την αποκαλουν τρελο/η.
Και ναι ειναι δυσκολο να ορίσουμε οι ιδιοι το ποιοι είμαστε, εμενα μου πήρε πολυ καιρό, αλλα σίγουρα δεν ειναι ακατόρθωτο και σίγουρα οσο μεγαλώνεις ανακαλύπτεις παραπάνω πράγματα για το ποιος/α είσαι αλλα σίγουρα ενας ξένος δεν σε ξέρει καλύτερα απ οτι εσύ τον εαυτό σου. Και ας μην ξεχνάμε οτι στον ψυχολόγο μπορείς να πεις ψέμματα και να μην μάθει ποτε ποιος είσαι στον εαυτό σου όμως καποια στιγμή δεν θα μπορεις να κρυφτείς πισω απο ενα ψέμα.