Adzik το έχουνε οι καταθλιπτικοί να δημιουργούν μες στην μαυρίλα τους;Οι καλλιτέχνες ήταν λίγο διαταραχή και βίτσιο.Θα πάω πολύ μπροστά τότε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
Adzik το έχουνε οι καταθλιπτικοί να δημιουργούν μες στην μαυρίλα τους;Οι καλλιτέχνες ήταν λίγο διαταραχή και βίτσιο.Θα πάω πολύ μπροστά τότε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μπορω να γραψω κι εγω καποια δικα μου γραπτα;;;;;;;;;
Ρίξτε,ρίξτε!!!!!Μπορεί να αναδειχθούν ταλέντα από εδώ μέσα!!!
Λες;Μακαρι...ισως καλυτερα να γινω συγγραφεας!!
πλακα πλακα παιδια αλλα εχει διαπιστωθει οτι πολλοι καλλιτεχνες διακεκριμενοι και μη μεγαλουργουν στις φασεις της κρισης τους!και γω γραφω που κ που και ΠΑΝΤΑΑΑ οταν ειμαι στις μαυρες μου...
Σωστόοοοοοςςςςςςςςςς!Ιωάν� �α έτσι,έτσι.Εδώ ο μέγας Ναπολέων και είχε βίτσιο να κάνει σεξ μες στην απλυσιά γιατί τον ερέθιζαν οι φυσικές οσμές.
χεχεχε....αυτο το βιτσιο το εχουν ολοι οι ανδρεσ κασσι μου σε μικρο βαθμο...χεχεχε....
..οσο για την καταθλιπτικh διαθεση και την δημιουργια.. ναι ολοι σχεδον οι φοβεροι καλλιτεχνεσ ηταν καταθλιπτικοι... στην καταθλιψη τα βιωνεισ ολα πολυ πιο εντονα απ οτι ειναι.. οποτε πιστευω πωσ και η αναγκη σου για εκφραση μεγαλωνει και μαζι τησ και η διμιουργικοτητα.. βεβαια υπαρχει κι ενα καταραμενο οριο οπου ξαφνικα απλα παυεισ εντελωσ να εισαι διμιουργικοσ και δισκολευεσαι ακομη και να ξυπνησεισ..:P:P:P
.........................
kai einai oi maties toys sklires ..skiazoyn to parelthon mas....ma toys briskoyme se kathe mikro mellon..se kathe mikro paron.. san mikroi theoi.. san megaloi demones.. pnoes.. fantasmata...
..adikia...
i genia mas...mia monaksia... olo dromoys gematoys orizontes ..mono orizontes kamia stasi.. kanena katafigio...
..trexoyme...oso antexei to mialo ...to kormi.. kai pali den arkei...
...den arkei pote...
...
mono elpides....
...mono elpides megalono.... einai oi mones poy paramenoyn zontanes...akoma....
..alla ki aytes neanika onira..fantasies.. romantismo ta fonazoyn alloi...exoyn dikio?
arnoymai na fitroso xoris rizes....
ma den exo.... fitrono fila ..kai loyloydia...
....ma toso eythraysta...
..mi fobithis.. mono min fobithis....
antexoyn ximones...
..koyloyriazonte..filane apala ton aera..to krio ki ekeino ipokiptei,ipoklinete ...ta xaideyei... san mia mikri apisτia.... kai glistraei ...
oi rizes ..fitronoyn ekei poy afineis tin kardia soy...
kai i gi ginete gonimi...
...soy fonazoo mi fobithis epidi anisixo ego...
...poso paraksenes oi psixes mas...
..kathreytes toys.. oi erotes mas...
sta matia moy esi...
sta xeria moy alisides ..ximones,..gratzoynies...
stin kardia moy...oi rizes mas...
..ston aera oi skepsis moy..ftera....
..ekeina poy moy xarises..
ekina poy moy ekopsan...
ma thee moy...
i tixi me zalise...kai moy afise to xeria soy sta dika moy... roz katafigia...
..den ta afisa pote...
gymne oyrane....
..stekeis apsixos...zontanos apo pano moy kai me koitas...
..psemata soy eipane ki esena...
..kai san ritides tora oti koybalas...
..poylia... aera...zoh.. poia zoi..?...iptamena nera.... poios tha to perimene....
sfiggo sto tsirixto bazo tis pio mistikes moy stigmes...
..
ekeines me toys toixoys ologeira...me toys gkremoys.. tin leykitita...
olon... thn zalh...
..kai anaseno...
..anasa...
aplosa to mialo moy pano sthn nixta.. kai ta matia moy ksekoyrastikan...
..san na min eixan klisei pote ksana...
..ma den eixan klisei..pote ksana..
...kai gia proti fora ..san erotas..
imoyn ekei...
gimni... apo ti logiki moy....
skepasmeni monaxa me ta oneira moy.. san ta pio akriba ifasmata...
me tiliksan... me stolisan....
...anasa....
na se filaga moy les....
..na se krataga...
...mporeis?..mia aporia..mia erotisi soy afino sta xeili mesa apo to fili moy...
....ki an den mporeis tha ertho tripontas ta blefara soy.. sto oneiro...
...aspromayro... ki esi skia moy...
..den tha katalabeis pote.. ki isos den prepei...
...giati i plani logo exei poy mas tiligei....
... ki i diki moy pragmatikotita den tha se xtipisei pote...opos xtipaei emena...
..kai den einai ekdikisi .... einai tropos...
...ki ego kai pali soy leo..
..
...mesa apo ta blefara soy... pano sta oneira soy tha statho.. kai tha fonakso.... mi ksipnisis...
..
....mi ksipnisis.... tha xatho...
...na se filaga...
..na me kratages...
na sagapo...
..den me pisteyeis?
..
ax pios adis pia nefeli soy skepazei tin alithia moy....
....
...s agapo....
..kai den exeis poli oyte mikro xorioydaki na krifteis apo tin agapi moy...
giati trexei pio grigora apo esena....
..
...stala...kai kaysonas...
..epithimia...
...kai to kormi moy tremi ...se thelo...
...soy dinomai...
..na se filaga moy les....
..krata me....
Adzik προσπαθώ να διαβάσω τα γραπτά σου αλλά κατάτι δεν σε καταλαβαίνω βρε κορίτσι μου.Είναι λίγο μη συναφή και θέλω να καταλάβω τις σκέψεις σου........Αλλά βοήθα κι εσύ λίγο!!!!!!!
:):):) ναι κασσι μου το εχω αυτο.... απλα χρισημοποιω πολλεσ εικονεσ, μεταφορεσ... και καποια πραγματα τα λεω με πολυ λιγες και συμπυκνωμενες λεξεισ.. αλλα ματια μου ειναι το στιλ μου αυτο τι να κανω..... αχ και πραγματικα θελω να γινομαι αντηλιπτη...
αυτό άμα το περιποιηθείς γίνεται ωραίο νοσταλγικό τραγουδάκιQuote:
Originally posted by kassi_21
Πιο πολύ πονάει το φιλί που γεύτηκα απ\'τα χείλη σου.
Πιο πολύ πονάει το χάδι στα πυκνά σου μαλλιά.
Πιο πολύ πονάει η φτηνή βόλτα σου στο παρκο της ζωής μου.
Το πρωινό σου ξύπνημα στο στρώμα της καρδιάς μου.
Πιο πολύ δεν πονάει το μίσος σου.
Πιο πολύ πονάει το σ\'αγαπώ σου,
γιατί ξέρω πως δε θ\'ακούσω ποτέ την ηχώ του!
Kassi speakin\'
Το τραγουδάω ήδη!!!!Όχι αγάπη μου που θα το άφηνα έτσι....Κοίτα,προσπαθώ πρώτα να θεραπευτώ λίγο και μετά να πάω να κοτσαριστώ σε κανά Fame Story ως η πολυτάλαντη.Πριν από λίγο καιρό ήμουν κουκουρούκου και έλεγα και έκανα ό,τι ήθελα χωρίς να με νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι.(Κατά βάθος με ένοιαζε)Ώσπου κάποια στιγμή που πέταξε ένας φίλος μου(Γκρρρρρρρρ κακιά του η ώρα) ότι όλοι που σου γνώρισα σε θεωρούν τρελή και αποδιοργανώθηκα.Λέω ρε μπας και τα σφυράω όλα πάνω στην τρέλα μου;Τέλος πάντων,επειδή έχω μια εμμονή να ταλαιπωρώ τον εαυτό μου για ώρες για το τι λέει ο άλλος δεν νομίζω πως θα είχα το κουράγιο να προβληθώ όπως θα ήθελα,αν και θα ήθελα να ασχολούμουν με το τραγούδι,το ποιοτικό!!!Φαντάζεσαι;Να έχω γίνει μεγάλη αρτίστα και να βγουνε με πόρισμα αυτή νοσηλευόταν στην τάδε ψυχιατρική κλινική;Η μεγαλύτερή μου κατάρα!!!!Και χωρίς πλάκα το σκέφτομαι ότι αν μια μέρα θελήσω για παράδειγμα να βγω τηλεόραση,θα βγουν πρώην ξεπρώην και θα λένε \"Μα αυτή είναι για το τρελάδικο\"!!!!!Θα φαληρήσει η Heaven!!!!Κοίτα αν με γνώριζες δεν θα μου φαινόταν ότι κάτι έχω!!!Αλλά όταν αρχίζω να κοιτάω πάνω κάτω να δω αν υπάρχει καμιά κρυμμένη κάμερα,ε, δεν θα ήταν ότι πιο φυσιολογικό.Τέλος πάντων καταφέρνω να κρύβω αυτή την επιθυμία-φοβία μου ότι με παρακολουθούν αλλά δεν μπορώ πάντα να ξεχωρίσω τα πραγματικά απ\'τα φανταστικά ερεθίσματα!!
Διάβαζα για την σχιζοφρένεια και λέω ρε πούστη μήπως έκαναν λάθος οι γιατροί;Μήπως είμαι λίγο σχιζοφρένης;Α!Και η ιστορία της Jean D\'Arque μου κάνει λίγο σχιζοφρενική έτσι όπως διάβαζα τα συμπτώματα.Άκουγε φωνές,έβλεπε οράματα,αισθανόταν απεσταλμένη του Θεού.Μήπως ήταν κουκουρούκου κι αυτή;Τώρα που το σκέφτομαι μήπως κι ο Χριστός ήταν κανένας σχιζοφρενής της εποχής του;Ρε πούστη με όλα αυτά που σκέφτομαι απορώ υπάρχει θρησκεία και Θεός ή όλα ήταν ένα σχιζοφρενικό παραλήρημα;Χμμμμμ....Έχω φοβηθεί πια να πιστεύω στο Θεό μήπως και βγω σχιζοφρενής!!!!
Adzik αν έτσι παιδί μου εκφράζεσαι δώσε...αλλά το παλεύω να σε καταλάβω ομολογώ..Κοίτα τα δικά μου \"ευνόητα\" στιχάκια!!!!Κοίτα έχω ένα κόλλημα ότι δεν μπορώ να συγκεντρωθώ σε κάτι,με αποδιοργανώνεις κι εσύ με το γραπτό σου.Επειδή προσπαθώ να τσεκάρω το δικό μου πρόβλημα κατανόησης ας πει ο Alterego για παράδειγμα αν καταλαβαίνει το γραπτό της Adzik να δω σε τι επίπεδο βρίσκομαι......
Κάμπος μ’ αρώματα με χρώματα
Καραβοκύρης στ’ ανοιχτά ο δυόσμος
Και ψιλαφάει το πρόσωπο με τη δροσιά του. Ζητώ απ’ τ’ άστρα να του ζυμώσουν το δρόμο με τα χρώματα, μη βγω μονάχη σαν αγκίστρι να κυνηγώ νεκρές τις λείες.
Ζητώ απ’ τ’ αστράκι ν’ ασημώσει το καλοκαιρινό διάβα του χειμώνα, ήσυχος δρόμος ξάστερος εμπρός μου.
Συνειρμικό τηλέφωνο η πύλη του αύριο
Εμπρός, ποιος είναι; Εσύ είσαι θάλασσα; Που θα με πας σήμερα; Θα ξαποστάσουν τα κύματά σου πάνω μου; Τι ώρα θα πεθάνω μαζί σου;
Συνειρμική μου θάλασσα, γλυκέ μου αμνέ χρωμάτων! Άδολα, άξαφνα, ανώφελα.
Ένα βλέμμα στο πουθενά βάφει αίματα τ’ όνειρο. Το μακελεύει στοργικά, σα τη μαμή το λώρο. Πνίγομαι σ’ αυτήν την εγκατάλειψη, σφίγγω τα δόντια δε μιλώ δεν αγρικώ τον πόνο. Ζητώ και ζω για να ημερεύω χωρίς τις νύχτες, τις άγριες νύχτες.
Βλέπω πουλιών ραμφίσματα μέσα στο φως που μ’ αγκαλιάζει,
Και κροταλίζει ασήμια το πρωί.
Περνώ ξανά τη δύναμη των ασημιών απ’ το ζεστό ψωμί σου, και σου χαϊδεύω, εγώ μου, τη ντροπή, ζεστοντυμένη αυτή μες στον ξηρό χειμώνα.
Εγώ σε πόθησα, μικρή βροχή, συζήτησα μαζί σου τα τοξικά πατήματα των στόχων. Θειάφι μυρίζει το αύριο. Θειάφι.
Καλοντυμένο αύριο, καλότυχο αγγελούδι, με τα γυμνά τα πόδια πεταρίζει στου αναστενάρη τον παλμό. Κανείς δε λέει. Ποια σημασία, ποια πατρίδα, ποια απόστροφο, ποιος λόγος.
Μηδαμινά όλα.
Στα ζήτησα να ζήσω,
Στα ζήτησα να υμνήσω το χρώμα το μοναδικό της έξαρσης. Της χώρας του ποτέ.
Σε ζήτησα σα χρέος να σε υπηρετώ, στην υψικάμινο των στόχων.
Θειάφι μυρίζει το αύριο.
Θειάφι καίει στο κάθε βήμα, αντίκρυ.
Ζητώ να σταθώ,
Όρθια.
=============================
ποίημα από το διαδίκτυο. ελένη κάππα, λέξημα
..πολυ ωριμο ποιημα το νιωθω...πολυ ομορφο...
Έτσι λες;Αυτό που θα καταλαβαίνω* είναι πως γράφεις σαν να \"παραληρείς\". Η σκέψη σου τρέχει τόσο γρήγορα που νοιώθω το μυαλό μου να κουράζεται [ειδικά τώρα που δεν είμαι και στα καλλίτερά μου αλλά και να ήμουν πάλι μάλλον έτσι θα ένοιωθα]. Αυτό σίγουρα δείχνει μια πολύ δυναμική και ζωντανή παρουσία ίσως υπερβολικά δυναμική και ζωντανή. Δεν χαρίζεις κάστανα και αυτό φαίνεται. Όσο για δεύτερη ευκαιρία; ούτε λόγος! όποιος θελήσει να σε πλησιάσει, πρέπει πρώτα να ανεχτεί το τόσο έντονο και εκρηκτικό μίλημά σου. Αν το αντέξει, μάλλον δεν θα το εκτιμήσεις. Θα συνεχίσεις να του την μπαίνεις σε κάθε ευκαιρία και αυτό καταντά κουραστικό όταν φτάσει να κρίνει ο άλλος πως τον υποτιμάς. Αν θελήσει να στο εκφράσει, του λες άντεεε γεια!Και αν όντως πιστεύεις τα όσα γράφεις που τα πιστεύεις γιατί ο γραπτός σου λόγος εντυπώνεται σαν προφορικός θα είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να σε πλησιάσει κάποιος, πόσο να σε ακουμπήσει και πιστεύω πως κατά βάθος το χρειάζεσαι- ποιος δεν το χρειάζεται εξ άλλου;Quote:
Κοίτα αν με γνώριζες δεν θα μου φαινόταν ότι κάτι έχω!!!
υγ:φιλικά συμβουλή:μη διαβάζεις άλλο για τις ψυχασθένειες μέχρι να πάψεις να θεωρείς πως ότι διαβάζεις το έχεις κι όλας
εκτός κι αν πιστεύεις πως προσθέτοντας συνεχώς επίθετα στον εαυτό σου βλέπε οριακή,σχιζοφρενής,αγχώδης και ό,τι άλλο έχεις προσθέσει ως τώρα γίνεσαι πιο υγιής γιατί εγώ πιστεύω πως γίνεσαι απλά περισσότερο \"άρρωστη\" βάζοντας τον εαυτό σου σε ένα τρυπάκι του εγώ είμαι ψυχασθενής ω τι καλά! ω τι καλά! φυσικά αν αυτό θέλεις γούστο σου και καπέλο σου!
*σόρυ για το ερασιτεχνικό μου \"ψυχογράφημα\". μια δοκιμή έκανα. μπορεί και αποτυχημένη.
Adzik αυτό για την δυσλεξία το είπα από ενδιαφέρον.Ελπίζω να μην παρεξήγησες...
Είμαι πολύ δυναμική και ζωντανή.Συμφωνώ...Κι όντως μου λέει η ψυχίατρος ότι μπορεί να κάνω τον άλλο να αισθάνεται ότι κάτι έχω μαζί του.Κοίτα,εγώ πάντα εκτιμούσα την ειλικρίνεια και όταν τον άλλο δεν τον χωνεύω μάλλον του το δείχνω....Με εκνευρίζει να παρεξηγούν την ειλικρίνειά μου και να κάθομαι συνέχεια να απολογούμαι...Και όπως είπες δεν χαρίζω καθόλου κάστανα!!Νομίζω όμως ότι αυτό το κάνω και λίγο για τον εαυτό μου.Το να είναι ο άλλος δυναμικός και να μην εκδηλώνει όπως οι άλλοι την ευαισθησία του δεν σημαίνει ότι δεν είναι ευαίσθητος.Ε,δεν νομίζω πως είμαι εκρηκτική χωρίς λόγο.Και σε αυτό με την δεύτερη ευκαιρία,είπα αν κάνεις το λάθος και με πληγώσεις εκεί που πονάει τελείωσες...Ο ψυχίατρός μου 4 χρόνια περίπου ψυχοθεραπεία,είχα ανεχτεί και είχε ανεχτεί ουκ ολίγα...Αλλά έκανε το λάθος την τελευταία φορά που από λάθος πήγα άλλη ώρα να μου μιλήσει πολύ ψυχρά και να παραπονεθεί με έντονο ύφος ότι του χαλάμε την πιάτσα.Μου είπε ότι θα μιλήσουμε για το άλλο ραντεβού πριν φύγω.Πέρασε μιάμιση εβδομάδα και δεν είχε επικοινωνήσει.Του έστειλα μήνυμα κ.Γιώργο πότε το επόμενο ραντεβού;Δεν απάντησε.Το επόμενο βράδυ έστειλα ένα μήνυμα αυτοαθώωσης.Δεν απάντησε.Το επόμενο του μίλησα πολύ άσχημα.4 μέρες μετά μου έστειλε μην.Σε βολεύει την τάδε μέρα και ώρα;Έχει να με δει 2 μήνες από τότε και ελπίζω ποτέ να μην τον ξαναχρειαστώ!!!!Χμμμ,μερικέ� � φορές τα ψυχογραφήματα δεν δίνουν σε εμένα 2ρη ευκαιρία...ή με κρίνουν άδικα!!!Πάντως έπεσες μέσα στα βασικά!!
Ω τι στίχοι...
Θα \'ρθει ο καιρός που θα σπάσω την πόρτα
Αγγελάκας Γιάννης
Μουσική/Στίχοι: Βελιώτης Νίκος/Αγγελάκας Γιάννης
Θα \'ρθει ο καιρός που θα σπάσω την πόρτα,
και η καρδιά μου στο φώς θα χιμήξει
θα φύγω μακριά, θα πετάξω ψηλά,
θα πετάω σ\' ασύλληπτα ύψη,
και τότε πια δεν μπορεί
Αυτή η χλωμή, αυτή η φτηνή η τιποτένια μου θλίψη,
θα μείνει ορφανή, θα γυρνάει σαν τρελή
θα ζητάει να με βρει και δε θα με βρίσκει,
Κι ούτε πρόκειται ελπίζω ποτέ να μου λείψει
δεν πρόκειται ελπίζω ποτέ να μου λείψει...
@κάσσυ θα σου απαντήσω όταν ξεφορτώσει το μυαλό μου, γιατί τώρα υπερφόρτωσε και κλείνω:)
Μου την είπες rapsode,πάντως!!!!Μπορεί και να μην θέλω να με πλησιάσει κάποιος!!!Παραλήρημα,παραλή ρημα αλλά θα πάω μπροστά.Στο παραλήρημα βγαίνουν κάτι δημιουργίες.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λοιπόν επειδή ακούω Richard marx και Right here waiting κι έχω φτιαχτεί θα σου συνεχίσω να σου την λέω- αν μου επιτρέπεις;!;)
Λεπόν, κι εμένα δεν φαντάζεσαι πόσο με κουράζει να απολογούμαι όταν παρεξηγείται αυτό που λέω κι εμένα μ\'αρέσει ο εαυτός μου και θέλω να τον φροντίζω και να τον προστατεύω από τους άλλους πχ αυτούς που δεν χωνεύω ας πούμε. Επίσης όμως lady είναι κουραστικό για μένα [και για τον καθένα φαντάζομαι] να σπάω σκληρα περιτυλύγματα και άμυνες για να πλησιάσω κάποιον. Το έχω επιχειρήσει αλλά που να πάρει θέλει τόση υπομονή που στο τέλος λες ε δεν πάει να γαμηθεί καλλίτερα που θα κάθομαι να ασχολούμαι μαζί του/της [ακόμα και αν το αξίζει μερικές φορές]; Έτσι λοιπόν αν δεν δίνεις ευκαιρίες πως θα μάθεις αν δεν χωνεύεις τον άλλον; Εε;
Στο προκείμενο τώρα ειλικρίνεια οκ, και μένα μ\'αρέσει αλλά και καμμιά υποχώρηση/εξαίρεση/ψεματάκι για να ευκολύνουμε τον άλλον να μας γνωρίσει και να μας πλησιάσει δεν είναι και τόσο κακή ιδέα. Ξανά εε; :D
Κι εμένα με αρέσει να δημιουργώ απατηλές εντυπώσεις πως και καλά είμαι ας πούμε ανώριμος και χαζομαρίζω μερικές φορές υπερβολικά για να δω την αντίδραση του άλλου και γιατί έτσι γουστάρω και γιατί έτσι διασκεδάζω.
Προτιμώ τους \"αληθινούς\"ανθρώπους, αυτούς δηλαδή που δεν χρειάζεται να κάνεις ολόκληρη αρχαιολογική ανασκαφή για να ανακαλύψεις τα χαρακτηριστικά τους και γιατί αυτοί γαμώτο είναι η πιο εύκολη πάστα, είναι αυτό που είναι! Δεν λέω πως εσύ δεν είσαι αυθεντική. Έχεις αρκετά επίγνωση του τι κάνεις, το υποστηρίζεις ακόμα και αν είναι λάθος λόγω της ξεροκεφαλιάς σου και γιατί δύσκολα θα δώσεις δίκιο στον άλλον κι εκεί σε πάω γιατί το κάνεις με έναν διασκεδαστικό/σπαστικό τρόπο. Βιάζεσαι όμως κι αυτό διευκολύνει την παρεξήγηση γιατί πρώτα σκέφτεσαι τι θες πεις εσύ και μετά τι σου λέει ο άλλος και αν έχει καμμία σχέση με αυτό που του λες. Υπομονή γιοκ. Χαλάρωσε και μην είσαι συνέχεια στην τσίτα- έτσι είναι καλλίτερα για όλους, και για σένα και για τους άλλους. θα κερδίσεις, δεν θα χάσεις. Just give it a try!
υγ:αν αρχίζω να στην σπάω speak it out, εκνευρίζω συχνά τους άλλους. τεστάρω για να δω τα όριά σου από περιέργεια γιατί μου την \"σπας\" κι εσύ και γιατί με ωθείς για κάποιο λόγο στον πειρασμό.:cool:
\"Wherever you go, whatever you do
i will be right here waiting for you
whatever it takes, or how my heart breaks
i will be right here waiting for you...\"
Όχι αλλά δεν νομίζω πως σου έκανα κάτι ρε Ραψωδέ...ΤΖΖΖΖΖ!!!Νόμιζα πως το σχόλιο σου ήταν για να μου την πεις στο σχόλιο μου περί δυσλεξίας της Adzik και με έκανες να αισθανθώ άσχημα.Αν σε ενοχλεί αυτό το στην τσίτα απλά το αποφεύγεις αφού δεν προορίζεται για εσένα...αλλά ούτε και για κανέναν.Στους στίχους μου γράφω απλά τις σκέψεις μου.Δεν προσπαθώ να την πω σε κάποιον.Με έναν τσακώθηκα εδώ και αυτός ήταν ο Αλέξανδρος.Μου έδωσε πάτημα.Με τους υπόλοιπους δεν έχω λόγο..Οπότε μάλλον λάθος πειράζεσαι και με πειράζεις.Και γιατί θες να με σπάσεις;Δικαίωμά σου να προτιμάς τους απλούς ανθρώπους...Εγώ που κολλάω;Σου ζήτησα να με προτιμήσεις;Γιατί αυτή η κριτική;Τσ τσ τσ....
τσουκου δεν ήταν για την adzik
θεωρητικά πειράζομαι από τον υπερβολικό τρόπο που αντιδράς
πραχτικά δεν έχω πρόβλημα μαζί σου, φυσικά και δεν έχω και ούτε θέλω να στην σπάσω
η κριτική δεν ξέρω, έτσι μου βγήκε
αν σε ενόχλησα, σόρυ
υγ:άλλο απλοί άλλο αληθινοί.
φοβερο ετσι......Quote:
Originally posted by raphsssodos
Θα \'ρθει ο καιρός που θα σπάσω την πόρτα,
και η καρδιά μου στο φώς θα χιμήξει
θα φύγω μακριά, θα πετάξω ψηλά,
θα πετάω σ\' ασύλληπτα ύψη,
και τότε πια δεν μπορεί
Αυτή η χλωμή, αυτή η φτηνή η τιποτένια μου θλίψη,
θα μείνει ορφανή, θα γυρνάει σαν τρελή
θα ζητάει να με βρει και δε θα με βρίσκει,
Κι ούτε πρόκειται ελπίζω ποτέ να μου λείψει
δεν πρόκειται ελπίζω ποτέ να μου λείψει...
εγω αν και με το ψυχογραφημα σου ραψωδε θα συμφωνησω εν μερη.... πιστευω για την κασσι μασ ειναι απλα πολυ αυθορμητη ..και ειλικρηνεισ και αυτα που σκεφτεται τα λεει ... φυσικα και θα μπορουσε ισωσ να τα ξανασκευτει και να τα γραφει λιγοτερο πηγαια ..αλλα γιατι να το κανει? εμενα μου αρεσει που μιλαει ετσι χυμα στο κυμα ειναι το στιλ τησ και τελοσ. .....απλα τον προφορικο τησ λογο τον κανει γραπτο……….
Ειναι και λιγο κυνικη και λιγακι σκληρη καποιεσ φορεσ… αλλα ποσοσ κοσμοσ ειναι ετσι….. ο κυνισμοσ ειναι ενα ειδοσ αμυνασ.. το να κανει κατι ομορφο και ευαλοτο να ειναι μικρο και οχι τοσο συμαντικο μονο και μονο κατα βαθοσ για να μην στεναχωριεται που δυσκολευεται ακομα(και λεω ακομα γιατι θα μασ γινει περδικι και θα κανει υπεροχεσ σχεσεισ και ειμαι σιγουρη γι αυτο).…….να τα εχει.. και να τα καταφερνει οσο θελει σε αυτα….
….και ραψωδε μου ..ελα μην εισαι τοοοοσο σκληροσ… με στεναχωρεισ….εε…
τστστσ ξαναλέω πως αν είπα κάτι παραπάνω και ενόχλησα/στενόχωρησα την κάσσυ ζητάω συγγνώμη. απλά έχω υπομανία και το μυαλό μου τρέχει πιο γρήγορα από όσο γράφω. αυτά.
..εχμ..εχμ...να πω κατι???
...
...εγω αγαπεσ μου νιωθω ενα ελκτικο βαιμπ....:P:P ..τρυφερο....:P:P....
τσου τσου δεν είμαι ούτε άγγλος ούτε ξανθός ούτε πρασινομάτης :D
δεν έχω ελπίδα:(
..καλε μου.... εμεισ οι γυναικεσ πολλεσ φωρεσ δεν ξερουμε τι θελουμε.. μεχρι να το βρουμε.. η μεχρι να μασ αγγιξει ....:P:P:P:P....
...οποτε ...πιστεψε με οοοοοοοοοοοοοοοοοολοι εχουν ελπιδα....χεχε...:P
xεχε...οκ τότε! :D
Adzik μωρό μου με έκανες και γέλασα.....Ελκτικό βάιμπ,ε;;;;;Παιδια δώστε μου στοιχεία για να καταλάβω που είμαι τόσο σκληρή για να ξέρω κι εγώ το φτωχό τι να αλλάξω,τι να κρατήσω και τι να ξέρω ότι παρεξηγείται.Παιδιά εγώ όντως κάνω τον προφορικό μου λόγο και γραπτό γιατί αυτό δείχνει όχι κάτι προσχεδιασμένο αλλά αυθόρμητο.Δεν μπορώ να κόψω αντιδράσεις των άλλων αν πειράζονται ή όχι οπότε όρμάω κι εγώ...Αν και με εκνευρίζει να μου λένε ότι είναι λόγω ασθένειας η υπερβολή θα συμβιβαστώ γιατί είμαι σε θεραπεία....Όσο σκληρά εκφράζεται κάποιος άλλο τόση σκληρότητα έχει εισπράξει..ή βιώνει....Όταν αναγκάζεσαι να δεις την πραγματική αλήθεια ξεχνάς και όνειρα και ρομαντισμούς.Δεν χωράνε αυτά..Άλλωστε η Adzik ξέρει ότι είναι άμυνά μου.Δεν μου πάει κόντρα και με αφήνει να ξεδιπλώσω την πιο τρυφερή μου πλευρά.Ούτε με παρεξηγεί!!!!Και με ηρεμεί αυτό!!!Νομίζω πως με συμπαθεί αντιθέτως και αμέσως αυτό της δίνει ένα συν σε εμένα.Νομίζω πως η Adzik θα χρειαζόταν λίγο αυτό τον δυναμισμό μου κι εγώ λίγο την πιο παθητική φύση της Adzik.....Η Adzik έχει αυτό το σας κουράζω ε;Εγώ έχω ότι το ξέρω ότι σας την σπάω ή φοβάμαι ότι σας την σπάω αλλά θα νικήσω εγώ έναντι της ανασφάλειάς μου....Με λίγα λόγια έχω και εγώ την ανασφάλεια της Adzik για το αν είμαι αποδεκτή αλλά το βγάζω πιο επιθετικά!!!Ραψωδέ τι είναι υπομανία;;;Χμμμ..Ελκτικό βάιμπ!!!!!Νομίζω ότι είσαι 19 και εγώ 21.....χμμμμμμμ.....Ραψωδέ!!!
Διπολικός Ραψωδούλη μου;;;;Εγώ πάντως απ\'τα πόστ σου σε θεωρώ έξυπνο....Ελπίζω να μην πέφτω έξω...
.. ελπιζω πραγματικα να μην πειραχτικεσ....διοτι εγω ειμαι απο τουσ πιο θερμουσ υποστηρικτεσ την μοναδικοτητασ,την εκκεντρικοτητασ και τησ διαφορετικοτητασ των ανθρωπων και ειδικα των νεων ανθρωπων.....Quote:
Παιδια δώστε μου στοιχεία για να καταλάβω που είμαι τόσο σκληρή για να ξέρω κι εγώ το φτωχό τι να αλλάξω,τι να κρατήσω και τι να ξέρω ότι παρεξηγείται.
.....η διαφορετικοτητα μασ…. μασ κανει μοναδικουσ και αυτο ειναι υπεροχο.. η διαφορετικοτητα δεν ειναι αναγκαστικα αποδεκτη απο ολουσ αλλα οφειλει να ειναι σεβαστη απο ολουσ ευ οσον δεν επειρεαζει και δεν «καβαλαει» αρνητικα και επιτιδεσ τον προσωπικο χωρο των αλλων.....
...και ναι αλανι μου σε συμπαθω...και θελω να αναδιπλωνεισ την προσωπικοτητα σου μιασ κι εγω προσωπικα σε δεχομαι ετσι.. και θελω να νιωσεισ ασφαλεια....:):)
...οσο για το δικο μου \"αν ενοχλω\".... που με καταλαβεσ βρε??>..χεχε.... αλλα δεν ειναι λογο παθητικοτητασ ναι μεν ειναι ανασφαλεια αποδοχησ..αλλα λογο διακριτικοτητασ... γενικα σαν ατομο ειμαι πολυ ενεργητικη αλλα ηρεμα ενεργητικη ...τρελαρα κι εγω μη με βλεπεισ ετσι..χεχεχε...:P:P
χαχα!!!Ευχαριστώ.Όντως έχω μία έντονη προσωπικότητα που ενοχλούσε και ενοχλεί.Έμαθα να την ελέγχω αλλά αυτό με καταπιέζει λίγο-πολύ και ίσως γι\'αυτό και εδώ που είναι πιο απρόσωπα ξεσπάω και τα λέω έξω απ\'τα δόντια.Αλλιώς μη νομίζεις είμαι με το χαμόγελο στο στόμα.Απλά και τώρα που το σκέφτομαι αυτό με κουράζει!!!Adzik προχώρα σε θέλει όλη η χώρα!!!!
μην το λες...χωράνε και παραχωράνε....όσο και σκληρά να σου έχουν φερθεί και να σου φέρονται όση φόλα και αν έχεις φάει κανείς δεν μπορεί να σου στερήσει το δικαίωμα να κάνεις όνειρα παρά μόνο ο εαυτός σου...γιατί όπως τραγουδάει και ο james blunt \"i\'m a dreamer and when i wake, you can\'t break my spirit, it\'s my dreams you take...\"Quote:
Όσο σκληρά εκφράζεται κάποιος άλλο τόση σκληρότητα έχει εισπράξει..ή βιώνει....Όταν αναγκάζεσαι να δεις την πραγματική αλήθεια ξεχνάς και όνειρα και ρομαντισμούς.Δεν χωράνε αυτά..
για τα υπόλοιπα θα πάρεις u2u
..χεχε....
..
...εμ για μενα λεει αυτοσ ο Βlunt... και ειναι και φοβερο τραγουδι....
....εγω ονειρευομαι οτι κι αν συμβει.... .....
Φοβερό το του James Blunt!!!!Κορυφή.Όταν είχα φάει με την σέσουλα ερωτική απογοήτευση,το άκουγα εξίσου με τη σέσουλα.Το είχα βάλει να το ακούνε κι οι άλλοι όταν με παίρνουν να θρηνούν μαζί μου.Έλεγα μήπως έπαιρνε και ένας από τους γκόμενους που μου είχε ρίξει χυλόπιτα,αφού πρώτα του είχα ρίξει εγώ-ήταν η εποχή τέτοια-και με λυπούταν αλλά δεν πήρε.Έσπαγε τα νεύρα στη μάνα μου το ringtone ,μου είπε κι ο φίλος μου ρίξε ένα πιο αλέγκρο κομμάτι να σκάνε απ\'τη ζήλεια τους οι πρώην και το άλλαξα κι εγώ....
Εγώ θα το έριχνα σε V for Vedetta...Γιατί κάτω απ\'αυτή την μάσκα υπάρχει κάτι πιο σημαντικό.Υπάρχει μια ιδέα και οι ιδέες είναι αλεξίσφαιρες..
Άλλη αγαπημένη μου ταινία!!!
ergara to eida proti fora xthes bradi me ton syntrofo moy..apaixto....