μια χαρά είμαι!
Printable View
Γιατι το gypsi με ελληνικα γραμματα ειναι με ζητα και οχι με σιγμα! ;)
τσιπσι τσελο , ελποιζω να μην την κανεις! , αμα καποιοι μαλον καποιες εδω μεσα σου την λενε η σε ενοχλουν δεν πρεπει να τις βαζεις πανω απο τους υπολοιπους που σε θελουν στο φορουμ ,
Ενταξι ? μην φυγεις στο ζηταμε τοσα παιδια εδω! ¨)
ΑΑ και καλη τυχη στις εξετασεις , θα σου πω και τροπους για "σκονακια" αμα κατσεις στο φορουμ οκ? ¨)
Δεν ξέρω αν όλο αυτό ήταν αποτέλεσμα έντασης, νεύρων ή πίεσης, μια παρεξήγηση ή ό,τι άλλο,
όμως σίγουρα δεν ήταν ένα μεμονωμένο ξέσπασμα που έτυχε να συμβεί χθες.
Gypsy, λέω για άλλη μια φορά ότι δε γνωρίζω λεπτομέρειες και δε βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα, ωστόσο,
φιλικά θα σου πω ότι εμένα με έχει προβληματίσει το ότι εδώ και αρκετό καιρό πιστεύεις ότι σε παρακολουθούν είτε μέσω υπολογιστή και διαδικτύου, είτε μέσω κινητού και ότι νιώθεις να απειλείσαι από άτομα που θέλουν να σε βλάψουν.
Είτε είναι μια κατάσταση που ισχύει είτε όχι το θέμα είναι ότι όλο αυτό δυσκολεύει την καθημερινότητά σου, το πώς είσαι και νιώθεις.
Η δική μου σκέψη είναι ότι θα ήταν καλό να το συζητήσεις άμεσα με ένα δικό σου άνθρωπο, κάποιον που εμπιστεύεσαι πραγματικά, καθώς και με το γιατρό σου.
Όπως και το θέμα ότι δυσκολεύεσαι να απομακρυνθείς έστω και για λίγο από το φόρουμ, ή να περιορίσεις κάπως την παρουσία σου σε αυτό έστω και μόνο τις στιγμές εκείνες που αισθάνεσαι ότι δεν σου κάνει καλό.
Δική μου οπτική, σκέψη και πρόταση. Φιλικά. Αν θέλεις σκέψου το.
Gupsy, στην αρχή δεν ήμουν σίγουρος ότι ήσουν η ίδια με το άτομο που πόσταρε με το όνομα gypsy cello, γιατί θυμόμουν ένα πολύ χαλαρό στιλ. Αλλά φαντάζομαι όλοι περνάμε τις φάσεις μας, και ιδιαίτερα εδώ μέσα. Πάντως άκου τι λέει η crazy diamond. Αυτό που λες για πολλαπλούς λογαριασμούς, κλίκες και ότι τα έχουν βάλει μαζί σου είναι λίγο ανησυχητικό. Δεν σου κάνουμε διάγνωση, απλά και έτσι να είναι, η αντίδραση σου είναι κάπως υπερβολική. Δηλαδή και να σου έστελναν 50 άγνωστα nick απειλητικά μηνύματα, θα μπορούσες κάλλιστα να τους "γράψεις" στα @@ . Για κάθε περίπτωση μίλα στον γιατρό σου/ψυχολόγο σου για αυτές σου τις σκέψεις. :)
ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΗΤΗΡ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΧΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΔΕΛΥΡΟΣ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ ΚΩΛΟΥΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΘΕΣΟΥΛΑ.
Νομίζετε πως με προσβάλλετε έτσι αλλά μόνο τον εαυτό σας προσβάλλετε. ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ