There is hope...(I think)
Printable View
There is hope...(I think)
Νιώθω απλά χάλια. δε τον μπορω τον χωρισμό! (πάλι είδα εφιάλτη χθες). Νιώθω μόνη, λογικό! Νιώθω πως μια μέρα περνάει όπως μια βδομάδα!! Απορρώ αν με σκέφτεται όπως κι εγω, θέλω απίστευτα να του μιλήσω. κάθομαι με τις ώρες κ τον σκέφτομαι, με το πάσο μου, διάφορες στιγμές που περάσαμε.
Το ιδιο με την serena μονο που εγω θα ηθελα να κοιμηθω κ να μην ξαναξυπνησω...........
τρομαζω στην ιδεα οτι ειναι 3π.μ και ακομη δεν νυσταζω.θελω απιστευτα να κλεισω τα ματια και να κοιμηθω βαθια.
Φοβάμαι πάρα πολύ...
Μ' εμένα δεν είναι παιχνίδια, είναι ξεκάθαρη πρόκληση προβλημάτων από συγκεκριμένο άτομο...δεν μπορώ άλλο πια, δεν μπορώ! Δεν μπορούνε να καταλάβουνε ότι δεν κάνει να ταράζομαι;;; Πριν πάλι ήμουν στην κουζίνα να φτιάξω ένα σάντουϊτς και μου ήρθε η τάση να κοπώ, ευτυχώς κρατήθηκα...πριν λίγες βδομάδες όμως όχι κι αυτό εξαιτίας του ίδιου ατόμου...φτάνει, φτάνει πια!!! Με καταλαβαίνεις κι αυτό είναι καλό αλλά πώς να ηρεμήσω ξέρεις;
Έχεις δίκιο απλά είμαι τόσο πανικοβλημένη που είπα να ρωτήσω...ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται...γιατί μου το κάνει αυτό, γιατί;;;; Δεν ζήτησα εγώ να γεννηθώ...αυτή με έφερε με το ζόρι στη ζωή χωρίς να με ρωτήσει καν, αν είχα επιλογή θα διάλεγα να μην γεννηθώ...κι αφού δεν μπορεί ή δεν θέλει να μου κάνει τη ζωή καλύτερη τουλάχιστον ας μην μου την κάνει χειρότερη...έχω άδικο;;;;
Αισθάνομαι ότι κάτι δεν πάει καλά μέσα μας.
Νιώθω μόνη μου, εντελώς μόνη μου. Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος να ενδιαφέρεται για μένα. Έχω πρόβλημα και δεν έχω κανέναν να μιλήσω, είμαι μόνη μου στον κόσμο :(
.......................
τι τουσ κανατε ρε παιδια κ θελουν το κακο σασ;
........................
κ γιατι ειδικα εσασ κ οχι κανενα αλλο τι ειστε εσεισ?
.........................
δε νομιζω οτι το μονο θυμα που ξερεισ ειναι ο εαυτοσ σου.......ασε που δε μου μοιαζεισ για θυμα
........................
οχι ρε συ δεν υπαρχει θυμα κ θυτησ αλλα εισαι μια κανονικη κοπελα με τα καλα σου κ τα κακα σου
κοιτα εμενα η αποψη μου ειναι οτι κανενασ δε θελει να σου κανει κακο οι γονεισ σου αν θελεουν να βλεπουν τι κανεισ απλα δε σε αφηνουν να βγεισ εξω
τι γινεται εδω ρε παιδια???
Lacrymosa(αληθινή) έχει γράψει και στο θέμα μου και ειρωνεύεται. Καλά, δεν υπάρχει κανείς mod εδώ να ελέγχει? Είμαι και καινούρια και δεν ξέρω.
.......................
get a life μεγαλε εισαι τεραστιοσ εισαι τιτανασ εισαι τρισμεγιστοσ πελωριοσ τα βουνα σε βλεπουν κ τρεμουν οι θαλασσεσ σε βλεπουν κ τισ πιανει ριγοσ ο0 αερασ σε βλεπει κ κρυωνει για σενα βγαινει ο ηλιοσ οταν βρεχει απλα κλαισ ο τσακ νορισ ειναι παιδι σου κλπ
εχω χασει επεισοδια.
λακρυ ποιος ειναι????
...........................
.......................