-
Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω να μη σας πειράξει που θα γκρινιάξω λίγο :). Αυτή τη στιγμή το κεφάλι μου είναι καζάνι. Άρχισα πάλι να κάνω τα ίδια λάθη. Δεν ξεκουράζομαι καλά, ο ύπνος δεν είναι καλός και ξεκούραστος, και αφήνω τον εαυτό μου να αποχαυνώνεται χαζεύοντας στον υπολογιστή σε άσχετα πράγματα. Σαν αποτέλεσμα σήμερα έκανα το χειρότερο μάθημα οδήγησης. Επίσης δεν κάθομαι να φτιάξω και την παρουσίαση για το πτυχίο ούτε και το βιογραφικό μου που έχω αρχίσει. Γιατί τα κάνω πάλι όλα αυτά; Στουθοκαμηλίζω κιόλας. Με πιάνει και ένα άγχος και προτιμώ να μη τα σκέφτομαι καθόλου για να μην αγχώνομαι με αποτέλεσμα όμως να μην κάνω τίποτα. Με την εμπειρία που έχω μπορώ να πω ότι το πρόβλημα είναι ο εαυτός μου. Αν είναι σωστό το συμπέρασμά μου είναι ότι θέλω να είμαι σε ένα περιβάλλον που να με παρακινεί και να παίρνω δύναμη και θάρρος από αυτό για να κάνω πράγματα. Αλλιώς δεν κάνω τίποτα και κολλάω. Μέσα μας είναι και ο παράδεισος και η κόλαση. Σας αφήνω για να πάω να κοιμηθώ με την ελπίδα ότι θα ξεκουραστώ και ότι αύριο θα είναι μια καινούργια μέρα που θα ξεκινήσω σιγά σιγά να διορθώνω τα πράγματα.
-
Καλημέρα σε όλους. Ένας χρόνος από τότε που είχα γράψει κάτι εδώ. Έχουν συμβεί τρομερά πράγματα. Πήρα το δίπλωμα αυτοκινήτου και το πτυχίο. Μετά από όλα αυτά μετακόμισα Κύπρο και μένω μόνος μου. Στην αρχή ήταν όλα δύσκολα. Με βοήθεια όμως από κάποιους καλούς γνωστούς βρήκα δύο δουλειές εποχιακές και με το καλό αγόρασα και το δικό μου αυτοκίνητο. Ένιωσα ότι ανέβηκα ένα σκαλοπάτι. Τον περασμένο Φεβρουάριο μου απάντησαν από μια αγγελία σε μια δουλειά πάνω στο πτυχίο μου. Πήγα έδωσα πρώτη συνέντευξη και μετά και μια δεύτερη. Στη δεύτερη ήμουν αγχωμένος πολύ γιατί θα με ρωτούσαν τεχνικά θέματα. Το αφεντικό με είδε έτσι και μου είπε ότι θα με ειδοποιήσει για το αν θα με πάρει. Ο άνθρωπος είχε αποφασίσει να μου δώσει μια ευκαιρία αλλά εγώ με τη συμπεριφορά μου τον έβαλα σε σκέψεις. Ξέχασα να πω ότι η δουλειά αυτή απαιτει ταξίδια στο εξωτερικό για εγκατάσταση δικτύων υπολογιστών πάνω σε εμπορικά πλοία συνήθως τύπου tanker. Ο άνθρωπος είχε και έχει ενδοιασμούς γιατί του φάνηκα αρκετά ντροπαλός και μαζεμένος. Τελικά μου έδωσε την ευκαιρία με την συμφωνία όπως είπε να γίνω πιο proactive και aggressive. To παλεύω όσο μπορώ να αλλάξω. όμως αλλάζει ο άνθρωπος από κακές συνήθειες όπως τις λέω; Βέβαια από τη μεριά μου και εγώ βλέπω τα πράγματα πάντα από την αρνητική τους πλευρά και με ηττοπάθεια.
Στο θέμα μας τώρα :) γιατί πάλι γράφω πολλά όπως έλεγε και η ψυχολόγος μου παλιά. Πήγα τα ξημερώματα Σαββάτου πάνω σε ένα tanker στο λιμάνι του Rotterdam στην Ολλανδία. Ειλικρινά έκανα ότι μπορούσα. 13 ώρες πάνω στο πλοίο ήμουν. Δεν τα κατάφερα. Είχα 2 προβλήματα για το ένα δεν είχα προετοιμαστεί καλά εγώ και για το άλλο κατά όπως φαίνεται τώρα κάπου θόλωσα όταν έκανα τις δοκιμές.
Αύριο έρχεται και ο πρόεδρος της εταιρείας από την Αμερική και θα χρειαστεί να δώσω απαντήσεις. Έτσι όπως τους τα παρουσίασα κατάλαβαν ότι το πρόβλημα ήταν στο υλικό που στείλαμε γι' αυτό το πήρα μαζί μου για να το έχω αύριο εκεί να το κάνουμε testing. Εκεί θα δείξει τι θα γίνει και τι θα φανεί.
Σε λίγο φεύγω από το ξενοδοχείο για να πάω στο αεροδρόμιο. Αισθάνομαι όμως μεγάλη ηττοπάθειακαι ότι επιβεβαίωσα τους ενδοιασμούς του αφεντικού που είχε πριν με προσλάβει. Σε επικοινωνία με τη ψυχολόγο που είχα από την Ελλάδα μου είπε να σκεφτώ και το θέμα των αγχολυτικών και ότι περίμενε ότι θα σταματούσα να καταστροφολογώ και να μεγαλοποιώ τόσο πολύ τα πράγματα μέσα στο μυαλό μου και να τα σκέφτομαι ξανά και ξανά.
Αυτά τα λίγα πάλι :).
-
φιλε χαλαρωσε αυτο ελειπε ακομα δε βγηκεσ απο τη σχολη να γινεισ κ μαστορασ
ηρεμησε θελει εμπειρια η δουλεια να χεισ τα ματια σου ανοιχτα να κανεισ οτι μπορεισ με ψυχραιμια κ αμα παει καλα πηγε
αμα δεν παει θα βρεισ αλλου δουλεια μην αγχωνεσαι μικροσ εισαι ακομα
κανεισ δεν ηξερε πριν μαθει.
-
Καλησπερα σου μελος!Κ εγω ποτε ποτε αντιμετωπιζω προβλημα κοιμαμαι πολυ δυσκολα κ ορισμενες φορες αυτο κουραζει,Προτεινω να πινεις κανενα φυσικο ροφημα οπως το τιλιο κ το χαμομηλι που ηρεμει
-
Παυλε χαιρομαι που σε διαβαζω μετα απο 2 χρονια οπου συνομιλουσαμε εσυ κ εγω σ αυτο το θρεντ!
Πως περναει ετσι ο καιρος, ε....
Το ζητημα ειναι να ερχονται καλυτερα κ να εξελισσομαστε :)
Και βλεπω εσυ τα πας πολυ καλα!
Μην σκεφτεσαι μονο πολυ κ μην δυιλιζεις τον κωνωπα! (στα ειχα πει κ παλιοτερα ακριβως τα ιδια!)
Δεν χρειαζεται η πολυ σκεψη, μην ταλαιπωρεις το μυαλο σου με περιττα αγχη κ εγνοιες!
Χαιρομαι που σε διαβασα, σου ευχομαι καλη συνεχεια κ παντα απο το καλο στο καλυτερο!
Μια τελευταια ερωτησουλα : τα φαρμακα τα εκοψες εντελως? συννενοηθηκες με γιατρο να φανταστω, ε? πως νιωθεις τωρα που τα εκοψες?