η επίπλωση είναι υπονοούμενο, το πιασα; :D
Printable View
η επίπλωση είναι υπονοούμενο, το πιασα; :D
γγγγιααααππππ
το άργησα λίγο αλλά είμαι γάτος τελικά.
γατονι !!!
Ναι την τρέλα τους,τα συζητάς.Τα @@@@@@@@πήρα όμως!Quote:
Originally posted by raphsssodos
αυτό το MI3 ή όποιο άλλο τεστ δεν υποτίθεται πως συζητάς μετά τα αποτελέσματα ή κάτι τέλος πάντων; γιατί μια απορία μου έχει μείνει!Quote:
Originally posted by kassi_21
Ρε εδώ μου πήρανε 80 για ένα κωλοτέστ MMPI2...
Το κάνω το τεστ.Μου έρχεται και η ψυχολόγα στο ρούμι να βοηθήσει να καταλάβω το τεστ,πολύ δύσκολο γαρ,και μετά άρχιζε να με πιέζει.Έχεις τη μισή ώρα μπροστά σου και είσαι στην 256 ερώτηση.Σιγά ρε μανίτσα.Να κοιτάξουμε και λίγο τις απαντήσεις..Άντε έτσι βουρ.....Τέλος πάντων το τελειώνω στην ώρα μου,560κάτι ερωτήσεις,με ξινίλες,λιονταράκια,και πονοκεφάλους...Το άλλο;Μόλις της πήγα το τεστ και το πήρε στα χέρια της,κιτρίνισε..Έγινε πολύ τυπική.....Τους τα σκάω τα λεφτά και αποχωρώ.Πότε θα έχω τα αποτελέσματα;Την επόμενη φορά θα τα πείτε με την ψυχίατρο...Ήρθε η επόμενη,η μεθεπόμενη,η αντιεπόμενη και αυτή λέει έλειπε Αμερική...Είχε πάει η ίδια για Σαφάρι....
Πήγα μια μέρα λοιπόν και ακούω...Χμμμμ,ναι..Το τεστ είναι ΑΚΥΡΟ.Πάνε τα λεφτά μου!!!!!!!!!
Και η εξήγηση που μου έδωσε ήταν ότι όταν κάποιος βγάζει το τεστ άκυρο το παίζει κλαίουσα για να τον λυπηθούν.......
Εγώ πάντως με τις ερωτήσεις που είδα ήταν ότι ψάχνανε τον Πάσσαρη.Κάνατε σκασιαρχείο;(Ε,τώρα για λίγες κοπανίτσες;)
Οι νόμοι είναι εφαρμόσιμοι από μέρους μου μόνο αν τους θεωρώ δίκαιους και τέτοια....
Είπε ότι θα το ξανακάνω μελλοντικά.ΠΕΡΙΜΕΝΕ!
Κατάλαβες;;;;;Και λέω μα έστω να αναλύατε μεμονωμένα τις απαντήσεις;Τσου αυτή.
Το MPI τι διαφορά έχει από το MMPI2 Lostre?
Ένα με σχεδιάκια ήταν το Ρέηβεν που αποκάλυπτε το ασυνείδητο.Βέβαια δεν μου είπε πολλά απ\'ότι κατάλαβα.Έβγαλα μεγάλο σκορ αλλά υποτίθεται ότι θα μάθαινα για το έρμο το ασυνείδητό μου..
Θυμίζει αυτό που λες ότι συμπληρώνεις προτάσεις αλλά εδώ συμπληρώνεις το σχήμα που πιστεύεις ότι λείπει.....
Υπάρχουν και τέτοιοι στον κλάδο;;;;;;;Ήταν σίγουρο ότι δε χρειαζόταν ο ίδιος αντικαταθλιπτικά????Quote:
Originally posted by interappted
ΤΟ ξερω ακου τη φιλοσοφια του
η ζωη ειναι ενα σκατο που αρχιζει με το σφυξιμο του κωλου κ τελειωνει με το πατημα του καζανακιου!
Έτσι οι φίλοι είναι για τα δύσκολα και για να συστήνουν κανά ψυχίατρο στον αποσυρθέντα απολαλήσαντα ψυχίατρο...Quote:
Originally posted by interappted
θα μου λεει τα δικα του τα ψυχολογικα κ μιλαει πολυ ακαταλαβηστικα ελληνικα.....αλλα οι φιλοι ειναι για τα δυσκολα
XAAXAXXAXA!Δεν ξέρω την διαφορα του ΜΜΡΙ απο το ΜΜΡΙ2 ,ίσως να είναι μια νέα μορφή..
Πάντως το ΜΜΡΙ δημιουργήθηκε στη δεκαετια του 40 στην Αμερική και το μετεφρασαν ανα τον κόσμο...Νομίζω έγινε μια αναθεώρηση τη δεκαετια του 70...
Ο ψυχίατρος μια φορα μου λεει...Καθε μερα ξυπναω στις 6...Και του απαντω λες να εχεις καταθλιψη?
Θεωρείται καλος γιατρος...το ακουσα απο νοσοκομειακους ψυχιατρους...
Ναι το MMPI2 είναι το πλέον έγκυρο ψυχοπαθολογικό τεστ και αναθεωρημένο MMPI.
Kassi,
πράγματι το MMPI (Minnessota Multiphasic Personality Inventory) είναι το καλύτερο και δημοφιλέστερο εργαλείο παγκοσμίως για την διερεύνηση της προσωπικότητας.
Ωστόσο, προσωπικά, όσο περνούν τα χρόνια το χρησιμοποιώ ολοένα και πιο σπάνια (για να μη πω καθόλου). Θεωρώ ότι στην πραγματικότητα, δεν έχει απολύτως τίποτα να δώσει στη διάγνωση, τουλάχιστον όταν μιλούμε για έναν άνθρωπο που βρίσκεται σε ατομική θεραπεία.
Τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει την κλινική συνέντευξη και τίποτα δεν μπορεί να είναι τόσο καλό όσο η κλινική συνέντευξη.
Αν διαβάζοντας τα παραπάνω αναρωτιέσαι τι λόγο ύπαρξης έχει το MMPI και τα λοιπά τεστ προσωπικότητας, όταν δεν βοηθούν τη διάγνωση/ατομική θεραπεία, η απάντηση -τουλάχιστον για μένα- βρίσκετια στο ότι τα τεστ αυτά είναι χρήσιμα όταν πρόκειται για προκηρύξεις και διαγωνισμούς όπυο συμμετέχουν χιλιάδες υποψήφιοι και χρειάζεται με έναν πρακτικό και γρήγορο τρόπο να βγει ένα προφίλ προσωπικότητας. Αναφέρομαι σε διαγωνισμούς για τον στρατό, την αστυνομία αλλά ακόμη-ακόμη και για ιδιωτικές θέσεις εργασίας.
Στις παραπάνω περιπτώσεις, το φύλλο απαντήσεων σκανάρεται και περνά μέσω υπολογιστή και έτσι πολύ γρήγορα βγαίνει το διάγραμμα της προσωπικότητας.
Κάπου αναφέρεις ότι το τεστ σου βγήκε άκυρο. Πράγματι, υπάρχουν πολλές κλείδες ασφαλείας για να ελέγξουν την αξιοπιστία του συμπληρωμένου τεστ.
Το MMPI έχει σταθμιστεί σε συγκεκριμένες συνθήκες (πχ να συμπληρώνεται σε συγκεκριμένο χώρο, χρόνο κτλ) Αν δε τηρηθεί κάποια συνθήκη, τότε το τεστ βγαίνει άκυρο, ειδάλλως υπάρχει κίνδυνος να μη βγουν σωστά αποτελέσματα.
Δωδώνη σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση!!!!!!!!!
Υ.Γ. Τσάμπα τα λεφτά.....
σου χρωστάει μια δωρεάν συνεδρία τότε;
Το ΜΜΡΙ το έκανα και στο στρατό/αστυνομία αλλά και σε ψυχολόγο και όταν τον ρώτησα μου είπε έχεις πολύ άγχος...Σιγά ρε μεγάλε...σπουδαία ανακάλυψη έκανες!!!!Δεν το ήξερα!!!χαχαχαχαχχ
Χαχαχα..Όντως...Θυμάμαι τις ερωτήσεις από ένα φίλο μου που ήθελε να μπει ΙΚΑΡΩΝ.....Και μετά μόλις είδα την ερωτήση για το αν παίζατε τυφλόμυγα το θυμήθηκα και είπα \"Κοίτα που μας έφερε η ζωή\".....
Αχ,είδα ότι πάλι πήρα προαγωγή.Έγινα Posting Freak......Το έχουμε χτίσει το forum.......