se ti den ton akoyses/
Printable View
se ti den ton akoyses/
Γενικά εννοώ.Δεν προσπαθώ όσο μου λέει.Παραιτούμε εύκολα από την προσπάθεια να γίνω καλά,απογοητεύομαι με το παραμικρό.
xm σε εμενα ηταν πολυ απλο το πραγμα απλα μου ειπε οτι να μην μιλησω πουθενα τοσο απλο θα μου εδινε το χατρι ο αλλοσ που με παρακολουθει εδω και κανεισ δεν θα ηξερε τιποτα ολα θα ηταν ονειρικα κ τελειαα κ κανεισ δεν θα υποψια ζοταν τιποτα
Τώρα ότι έγινε έγινε.Μην το σκέφτεσαι συνέχεια αυτό.Κοίτα τι θα κάνεις από\'δω και πέρα.
μου αρεασε που πριν λιγα χρονια δεν ηθελα να λεω ουτε στουσ γιατρους των αλλων ειδεικοτιτων τιποτα κ τωρα το λεω τοσο ευκολα κ απλα εκαι κιαν περνω χαπια τι εγινε ?βγαινω με εναν 40 που με θελει α κατι του ειπα για ενασ ξαδερφοσ μου του λεω πηρε χαπια πηγε σε ψυχιατρο κ εφτιαξε με την καθηγητρια μου μου λεει το ξερει αυτη οτι αυτοσ πηγε σε ψυχιτοα με λεει ? μαι εκαι? του λεω δεν ξερω ο κσμοσ καπωσ μασ βλεπει δεν ξερω γιατι?
δυστηχωσς ο χρονοσ δεν γυριζει πισω τα λογια που εχεισ πει δεν αλλαζουν
δεν μπορω να καταλαβω δεν βλεπουν τι ανθρωποσ εισαι /σου βαζουν την ταμπελα του ψυχοπαθη κια τελοσ?
τα ειχα με ενα παιδι δεν ειχε κανενα προβλημα κιασ επερνα χαπια με αγαπουσε
καιροσ να βγω να βρω εναν αντρα να κανω ενα μωρο
lina το chat έχει φτιάξει...γιατί δεν τα λέτε εκεί καλύτερα, το τόπικ μου έχει γίνει 30 σελίδες και είναι offtopic εντελώς.
Ευχαριστώ
Οι γιατροί δεν δίνουν με ευκολία πιστοποιητικά ψυχικής υγείας ούτε και οι ιδιώτες-όσα χρήματα και αν τους δώσεις-ούτε και οι νοσοκομειακοί αφού περνάς από ψυχολόγο και ψυχίατρο...Δεν παίρνουν την ευθύνη να μπλέξουν σε δικαστικούς μπελάδες αν χορηγήσουν το χαρτί σε κάποιον που είναι ασθενής και μετά κάνει καμιάβλακεία...Πάρε για παράδειγμα το περιστατικό στον Αλμυρό που ένας ψυχασθενής σκότωσε την οικογένεια του και του είχε δωθεί άδεια για κυνηγετικό όπλο...Απλά μην λες το προβλημά σου πουθενά....Εξάλλου αν είσαι σταθεροποιημένη μπορεί να πάρεις και το πιστοποιητικό...
(άουτς)Quote:
Originally posted by perpatontas..
lina το chat έχει φτιάξει...γιατί δεν τα λέτε εκεί καλύτερα, το τόπικ μου έχει γίνει 30 σελίδες και είναι offtopic εντελώς.
Ευχαριστώ
μη μου συγχίζετε την περπ!
:D
husband δεν σε είδα που μπήκες..σόρυ..θα είμαι μέσα
XM O NOMOS AYTOS PERI CYXIKHS YGEIAS ΠΟΔΟΠΑΤΕΙΤΑΙ ΕΔΩ Κ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΤΑ ΦΕΡΜΑΚΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ Η ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΟΣΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ς ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΦΕΡΜΑΚΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΘΕΛΩ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ СHAT?