δεν το συζηταω ο πρωην μου δρ ελεγε να βρω κανα γκομενο να ρθω στα ισα μου..
Printable View
δεν το συζηταω ο πρωην μου δρ ελεγε να βρω κανα γκομενο να ρθω στα ισα μου..
Καλά η σεξουλίνη έχει πολές καλές παρενέργειες. !!!!Quote:
Originally posted by raphsssodos
βρες κανα γκόμενο- θα σου έλεγαν οι ψυχίατροι της κάσσυς και της ιώς.
(μην αμφισβητείς τη φωνή της επιστήμης!)
τις εχω ξεχασει hasband μια το πενθος νια τα αντικουκου ταβορ...
Καταρχήν να πώ κάτι για το ποδήλατο (οι όποιοι συσχετισμοί δικοί σας) ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ
Να σου μιλήσω εμπειρικά. Ότι με φοβίζει γενικώς το δοκιμάζω. Και φοβόμουν πολύ τις μέλισσες. Αλλά είχα φάει μέλι από κηρύθρα μικρός και ήταν το κάτι άλλο. Ε λοιπόν παίρνω το μάθημα της μελισοκομίας μόνο και μόνο για να μου φύγει λίγο η φοβία. Φτάνω λοιπόν στο σημείο και κατά το τέλος του εξαμήνου με κεφάλι ακάλυπτο και χέρια γυμνά βάζω χέρι σε κηρύθρα και σηκώνω την τάβλα και παίρνω μελι ανάμεσα από τις μέλισσες. Το θυμάμαι και μου τρέχουν τα σάλια. Βάζοντας μέσα την κηρύθρα στην κυψέλη με τσιμπαέι μία ρημάδα. Πρήστηκα. είμαι και ψιλοαλεργικός. Εκανα ένα χρόνο να το ξανακάνω αλλά ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΑ. Είναι το κάτι άλλο μιλάμε να παίρνεις από τις μέλλισες το μέλι.
(οι όποιοι συσχετισμοί δικοί σας)
η αντικούκου ζωή φταίει και όχι τα αντικούκου ταβόρQuote:
Originally posted by interappted
τις εχω ξεχασει hasband μια το πενθος νια τα αντικουκου ταβορ...
Και εμένα μου έλεγαν να βρω γκόμενα και δουλεια...
Δίκαιο έιχαν ...Όταν είχα και τα δύο ή έστω το ένα ημουν μια χαρά...!!!
έτσι. άντε να μπαίνουμε στο νόημα όλοι σιγά σιγά.
Μου α χα χα χα.
Μου α χα χα.
Μόλις έκλεισα έναν (φαύλο) κύκλο.
Όπως καταλαβαίνετε, οτί και να λέτε για κουκου και για αντικούκου, είμαι σε φάση αποτοξίνωσης. ;)
κορυφη η παραβολικοτητα σου!!Quote:
Originally posted by husband
Καταρχήν να πώ κάτι για το ποδήλατο (οι όποιοι συσχετισμοί δικοί σας) ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ
Να σου μιλήσω εμπειρικά. Ότι με φοβίζει γενικώς το δοκιμάζω. Και φοβόμουν πολύ τις μέλισσες. Αλλά είχα φάει μέλι από κηρύθρα μικρός και ήταν το κάτι άλλο. Ε λοιπόν παίρνω το μάθημα της μελισοκομίας μόνο και μόνο για να μου φύγει λίγο η φοβία. Φτάνω λοιπόν στο σημείο και κατά το τέλος του εξαμήνου με κεφάλι ακάλυπτο και χέρια γυμνά βάζω χέρι σε κηρύθρα και σηκώνω την τάβλα και παίρνω μελι ανάμεσα από τις μέλισσες. Το θυμάμαι και μου τρέχουν τα σάλια. Βάζοντας μέσα την κηρύθρα στην κυψέλη με τσιμπαέι μία ρημάδα. Πρήστηκα. είμαι και ψιλοαλεργικός. Εκανα ένα χρόνο να το ξανακάνω αλλά ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΑ. Είναι το κάτι άλλο μιλάμε να παίρνεις από τις μέλλισες το μέλι.
(οι όποιοι συσχετισμοί δικοί σας)
lostre στον ιδιο γιατρο δεν πηγαιναμε??Quote:
Originally posted by LOSTRE
τι αλλο θα ελεγε ο μπαγασας??
τον ελεγα δεν θελω να κανω sex ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!
και μου λεγε προσθεσε μαζι με την καταθλιψη και την αγαμια σου..κι αν η ψυχη σου ειναι μαυρη το σωμα σου ειναι ζωντανο
κ θελει...
αντε να ξεθολωσεις!!κι ασε τα πενθητα!
Εμένα και τα δύο με χαλάνε.:PQuote:
Originally posted by LOSTRE
Το Λοστρέ είναι του Χρηστίδη;
Ποιανού Χρηστίδη?
XAXAXAXAXAXAXAX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
Δεν το ήξερα!!!Θα ζητήσω δικαιώματα!!!!
Μμ, καλά. Εσένα πως σου ήρθε;