ευχαριστω καλο μου παιδι κιουι.....περνα ταμειο..πιο μετα,ποσο ειπαμε 50? οκ...κιαλλα 50 μπονους!!! :)
Printable View
ευχαριστω καλο μου παιδι κιουι.....περνα ταμειο..πιο μετα,ποσο ειπαμε 50? οκ...κιαλλα 50 μπονους!!! :)
χθες το βραδυ περιμενα στη σταση το λεωφορειο με μια φιλη μου και ερχεται ενας τυπος και καθεται διπλα μας...η φιλη μου παιρνει το λεωφορειο να φυγει καλαμαρια και μενω εγω με τον τυπο....με ρωταει....ενα επαγγελομαι κατι, μιας που με τη φιλη μου μιλουσαμε για ενα σχετικο θεμα. του λεω ναι. Μου πιανει λοιπον την κουβεντα και μου ζηταει τηλεφωνο και date.... προσπαθησα να του εξηγησω οτι δεν ενδιαφερομαι και γυρισε και μου ξαναζητησε με τροπο το νουμερο μου. Ευτυχως εκεινη την ωρα ηρθε το λεωφορειο και επρεπε να φυγω. Με τρομαζουν εκει εξω...
Ααα τι σε τρομαξε ? επειδη ηταν 'ακυρος'?
Πολύ εύκολα τρομάζεις!
βρε παιδια.....πως κρινετε ετσι χωρις να ξερετε.....
Επισης εχεις αγορασει ενα υπεροχο μαγιο..που μου εχει καρφωθει στο μυαλο απο το μεσημερι !!! Διακοπες με αυτο και εξω ντερτια και καημοι !!! Θα σκισεις!!!
:) να σαι καλα βρε φλου.... σαν να κουραστηκα λιγο...γενικα....
μαναρι μου μη σκας ! θα ερθουν και ομορφα..ποιος ξερει μπορει και σε αυτες τις διακοπες...εχεις πολυ δρομο ακομα για να σκας απο τωρα....
αχ...εσεις οι μεγαλυτεροι ξεχνατε.......!!!!