Quote:
Originally posted by Alterego
Καλημερα σας...
Γλυκεια μου weird καλως ηρθες και παλι.Υποσχεσου ομως μονο οτι την επομενη φορα θα με παρεις και μενα μαζι σου..:)
Δεν αντιληφθηκα οτι φευγεις για ταξιδι,δεν το ειδα καπου.Το διαβασα οταν το εγραψαν τα παιδια.Γιαυτο συγχωραμε που δεν σου ευχηθηκα να εχεις ενα καλο ταξιδι.
Αυτες τις μερες δεν ειμαι και στα καλυτερα μου.Τρεχω να προλαβω πραγματα που επρεπε να ειχα κανει απο καιρο.Την Δευτερα φευγω για 13 μερες ερχομαι Αθηνα για την εξεταστικη μου.Οχι πως προετοιμαστηκα,αλλα πρεπει να ερθω αυτη την φορα και να μην προσπαθω να ξεφυγω απο κατι που το αρχισα και πρεπει να το τελειωσω.Τι περιεργο πραγμα,να ξεκινω παντοτε κατι και να μην το τελειωνω.Τι κουσουρι και αυτο.Ποτε θα μπορεσω να κατσω να συγκεντρωθω σε αυτο και να τελειωσω;και να μην εχω σαν δικαιολογια πως δεν ειμαι καλα γιαυτο δεν το κανω;Πραγματικα δεν ξερω πια τι χρειαζετε να κανω σε πολλα πραγματα μαζι μου.
.....τι να κανω με τις τοσες σκεψεις και εμμονες μου;Προσπαθω οσο τιποτα αλλα νιωθω πως δεν μπορω να το κανω ολο αυτο μονος..Κουραστηκα,εξαντληθ� �κα.Και φοβαμαι..φοβαμαι πως αυτο θα το εχω για παντα,μα δεν το αντεχω.Θελω να κανω πραγματα,θελω να ζησω,θελω να νιωθω,να ελπιζω,να υπαρχω.Αν χασω και αλλα χρονια απο την ζωη μου,δεν θα το αντεξω...
Φιλη μου Narnia..μακαρι να μπορουσα να σου ανοιξω την χαραμαδα που ψαχνεις να μπει το φως στην καρδια σου να ηρεμησει για λιγο...Αναρωτιεσαι ποτε αν εισαι μονο εσυ που παλευει διαρκως με κατι τοσο δυσκολο;Να ξυπνας να κοιμασαι με την ιδια του οτι ολα θα παν καλα και ολα θα αλλαξουν..Ειναι φορες που νιωθω οτι αυτο με εχει εξαντλησει,κουραζομαι καθε μερα να ξυπνω και να εχω τοσες συζητησεις με τον εαυτο μου,να αναλυω..
Μια καλη σας ημερα.
Αυτό θα το έχεις για πάντα.