-
MARGARET,
πλησιάζει το ραντεβού σου;Πώς είσαι εντωμεταξύ ψυχολογικά;Ακόμα σε περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη!
Ramira,
στις πόσες σταγόνες νερού είμαστε;Ένα γκλού,δύο γκλού,πόσα;
Φαντάζομαι έχεις χάσει κι άλλα κιλάκια και ήδη θα νιώθεις πολύ καλύτερα!
efi2 ,
πώς τα πας με τη δική σου προσπάθεια,χωρίς τη βοήθεια χειρουργείου;
Ελπίζω να μην αγχώνεσαι με το χρόνο και να κάνεις το καλύτερο σου!
-
Παρακαλώ βοηθείστε με αν μπορώ να αποζημειωθώ για την ταλαιπωρία που έχω περάσει τα τελευταία χρόνια...... Το 2004 έβαλα δακτύλιο με τον γιατρό να με βεβαιώνει ότι θα ελέγχω ο βαρος μου για όολη μου τη ζωή. Διαπιστώθηκε ότι είχε πρόβλημα και σε δύο μήνες έκανα επέμβαση για αλλαγή βαλβίδας. Πάλι δεν λειτουργούσε και ξαναμπάινω χειρουργείο δύο μήνες μετά για αλλαγή δακτυλίου. Ο γιατρός όμως είπε ότι τελικά δεν τον άλλαξε άλλαξε μόνο σωληνάκι και βαλβίδα (ξανά) Σε δύο χρόνια ακριβώς και ενώ έχω χάσει τα περισσότερα κιλά διαπιστώνω ότι υπάρχει πρόβλημα και ξαναμπαίνω για τέταρτη φορά στο χειρουργείο. Αλλάζουμε τον δακτύλιο γιατί δεν λειτουργεί ενώ ο γιαρός μου υπόσχεται οτι δεν θα ξαναέχω πρόβλημα. Χάνω κάποια κιλά και κάνω πλαστική στις τομές διότι πλέον ήταν πολύ μεγάλες και λιπογλυπτική. Δυστυχώς, τέλος του 2008 με πόνους που είναι αφόρητοι, διαπιστώνουμε διάτρηση στομάχου από τον δακτύλιο. Βγάζω τον δακτύλιο, ενώ ακόμα και σήμερα πάσχω από πόνους και έντονη γαστροοισοφαγική παλινδρόμιση. Εχω πάρει περίπου είκοσι κιλά και αποφάσισα να κάνω sleeve. Εχω τρομερό άγχος. Ωστοσο μπορεί κάποιος να μου πει πως θα αποζημειωθώ για τα τόσα χειρουργεία , τις πλαστικές επεμβάσεις που κααστράφηκαντην ψυψολογική μου ταλαιπωρία, την κατάθλιψη που έχω πάθει και τα χρήματα που έχω δωσει??? Πρέπει να καταφύγω σε Αγωγές - μήνυσεις -δικαστήρια ??? Υπάρχει κάποιος ή κάπου που μπορώ να απευθυνθώ???
-
epoxie, ειλικρινα λυπαμαι για την ταλαιπωρια σου, η αληθεια ειναι οτι τετοιοι γιατροι θελουν αφαιρεση αδειας.....
δεν ξερω που θα μπορούσες να απευθυνθει ισως στην προστασια του καταναλωτη......
-
Epoxie πραγματικά και εγώ λυπάμαι για όλα αυτά που περασες. Πιστεύω όμως ότι η μόνη λύση είναι η κατάθεση αγωγής κατά του γιατρού. Με αυτον τον τρόπο όχι μόνο θα έχεις ηθική και οικονομική δικαίωση αλλά θα σταματήσει αυτός ο "γιατρός" να συνεχίσει να ασκεί το επάγγελμα και να θέτει σε κίνδυνο και άλλους. Θα σου έλεγα να απευθυνθείς σε κάποιο δικηγόρο ειδικευμένο σε ζητήματα ιατρικής ευθύνης που θα σε καθοδηγήσει κατάλληλα.
-
Aν γνωρίζετε κάποιον δικηγόρο που μπορεί να αναλάβει την υπόθεση ας μου προτείνει κάποιος..
Εν τω μεταξύ όλοι μου λένε να μην κάνω το sleeve.... Απαντήστε μου όσοι κάνατε.... Να προχωρήσω. Την Δευτέρα θα μπω στο νοσοκομείο για την επέμβαση.....
-
αφου εχεις κλεισει το ραντεβου σημαινει οτι εισαι σιγουρη. για μενα με την σληβ θα εισαι πολυ καλυτερα, καμμια σχεση με τον δακτυλιο, αλλα παλι εξαρταται και απο το γιατρο που θα στο κανει.
ελπιζω ολα να πανε καλα.............
-
Εφόσον ταιριάζει στις διατροφικές σου συνήθειες και στο ιστορικό υγείας,να την κάνεις,αν όχι πας για παράκαμψη.Ποιος είναι ο γιατρός σου;σε ποια πόλη είσαι;
-
Σήμερα είμαι καλά. Εκανα το χειρουργείο sleeve την Δευτέρα . Ηπια για πρώτη μέρα λίγο ζωμό και αύριο θα βγω από το νοσοκομείο.
Aυτό όμως είναι δευτερεύον αφού ο γιατρός μου είπε ότι το χειρουργείο δεν θα το γλύτωνα. Είχα διάτρηση στο στομάχι σχεδόν τριών εκατοστών και μόλις αναήκωσε το σηκώτι τη διαπίστωσε. Αναγκάστηκε να μετατρέψει την λαπαροσκοπική επέμβαση σε ανοιχτό χειρουργείο λόγω κίνδυνου περιτονίτιδας!?!?!
Είμαι εντελώς απογοητευμένη διότι τουλάχιστον ο γιατρός που είχα θα έπρεπε να με φροντίσει ώστε να μην κινδυνεύω όταν έβγαλα το δακτύλιο και να με παρακολουθήσει για τυχόν παρενέργειες. Αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ.Ούτε καν σαν υπόνοια. Ηταν ανεπίτρεπτο να με αφήνει να καταναλώνω Losec και αντιόξινα σαν καραμέλες τεσσερεις μήνες τώρα για την γαστροοισοφαγική παλινδρόμιση που είχα, την εξάντληση και τους τους πόνους χωρίς εξετάσεις..
Παρακαλώ δεν θα ήθελα να πω το όνομα του τωρινού μου γιατρου αν και οι συστάσεις του είναι από τις καλύτερες. όπως ο κος Καλφαρέτζος που έχω ακουσει ότι είναι κορυφή αλλά βρίσκεται στη Πάτρα. Εγώ βρίσκομαι Αθήνα... Μπορώ ωστόσο να πω το όνομα του γιατρού που είχα διότι σιγά σιγά εμφανίζονται πολλά άτομα που γνωρίζουν τις ....α (πο) τυχίες του αλλά σε προσωπικό ΜΑΙΛ.
-
Οσο αφορά τώρα διατροφικές συνήθειες μάλλον είμαι sweet eater και όσο αφορά το ιατρικό μου ιστορικό το νσοβαρότερο πρόβλημα που είχα πριν μια εξαετία αντιμετωπίσει ήταν ορμονο-εξαρτώμενος καρκίνος στο μαστό.
-
Περαστικά μου και καλή ανάρρωση. Πολύ ταλαιπωρία κοπέλα μου, και αν μπορέσεις να τον κυνηγήσεις αυτόν τον "γιατρό"-χασάπη που έπαιξε με την υγεία σου με αυτό τον απαίσιο τρόπο θα κάνεις πολύ μεγάλο καλό στα υποψήφια θύματά του.
Εύχομαι αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά, και να ξαναδείς τα καλά αποτελέσματα, σε μόνιμη βάση αυτή τη φορά και χωρίς άλλα προβλήματα.
-
epoxie,σύντομη κι ανώδυνη ανάρρωση να έχεις!
Πέρασες πολλά τα τελευταία χρόνια...Ελπίζω αυτή η μέθοδος να είναι η οριστική σου λύση!
Δεν ξέρω κατά πόσο ευθύνονται οι γιατροί σου για τις αποτυχίες του δακτύλιου,καθώς η μέθοδος
δεν ανταποκρίνεται μακροπρόθεσμα στις προσδοκίες και κατ'επέκταση σταδιακά εγκαταλείπεται,ακούω.
Κι εγώ μετά από δυό αποτυχημένους δακτυλίους( ο πρώτος κι εμένα το 2004) βρίσκομαι στο αδιέξοδο
του τι να κάνω...Εσύ,πάλι καλά,γρήγορα τις παίρνεις τις αποφάσεις σου...Εγώ ένα χρόνο τώρα ταλαντεύομαι...
Μεταξύ μας κι εγώ θα έπρεπε να είχα μηνύσει τους πρώτους μου γιατρούς...Ελπίζω εσύ να το κάνεις,ώστε,
για την περίπτωση που πραγματικά έδειξαν εμέλεια κι ευθύνονται,να αποφευχθεί αντίστοιχη ταλαιπωρία
άλλων ομοιοπαθούντων...Σου εύχομαι τα καλύτερα!Να σε προσέχεις!Φιλιά!
-
kalhspera
gnwrizei kaneis kati gia ton
mpardaksoglou pou einai sto metropolitan????
-
Μου τον σύστησε ο γιατρός που είχα δει στη Θεσσαλονίκη, ένας γιατρός Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου που έχει βάλει κάποιους δακτυλίους στο δημόσιο νοσοκομείο που δουλεύει, και για μένα πίστευε ότι έπρεπε να κάνω χολοπαγκρεατική παράκαμψη. Μου έδωσε δύο ονόματα, τον Καλφαρέντζο σε δημόσιο και τον Μπαρδαξόγλου στο Μετροπόλιταν. Τον ήξερε, γιατί είχανε κάνει πρακτική μαζί στην Αμερική και τουλάχιστον κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους είχανε λάβει μέρος σε πολλά παρόμοια χειρουργεία. Δεν πήγα να τον δω, γιατί φοβάμαι να κάνω τόσο βαρύ χειρουργείο σε ιδιωτική κλινική. Ωστόσο ο γιατρός της Θεσσαλονίκης φάνηκε να πιστεύει στις ικανότητές του, και θεωρούσε πως το Μετροπόλιταν ήταν κατάλληλο για βαριά επέμβαση.
-
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΑΝ Κ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΤΟ FORUM ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΗ,25 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΥΨΟΣ 1,73 Κ 40 ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΕΔΩ Κ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ Κ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ Κ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟΝ ΚΟ ΣΑΧΠΑΖΙΔΗ ΣΤΟ DOCTOR'S HOSPITAL.ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΤΟ ΦΙΟΓΚΑΚΙ.ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 18 ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΗ ΝΑ ΜΠΩ.ΒΕΒΑΙΑ Ο ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗΣ ΟΠΩΣ Κ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ (ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ,ΚΟΜΨΗ, ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΗ Κ Ψ Ω Ν Ι Ο !!!) ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ (ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ,ΔΙΑΙΤΑ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΛΠ ΚΛΠ...)ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ Κ ΜΗ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ - ΦΟΒΟΥΣ -ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.ΨΥΧΟΛΟΓΙΚ� � ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΝΟΜΑΙ ΕΝΑ ΡΑΚΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Κ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΨΥΧΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ Κ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ.