-
Ειμαι η Μαρια και παντα γραφω βιαστικα γιατι εχω ενα μικρο ζουζουνι πανω μ συνεχως κ κανω χιλια ορ8ωγραφικα λα8η.Σιγουρα 8α νομιζετε οτι δεν εχω βγαλει ουτε δημοτικο αλλα δεν ειναι ετσι.Λοιπον ειμαι 28 ετων και ξεκινησα μια 8εραπεια με καποια φαρμακια για αδυνατησμα.Ειμουν πριν ξεκινησω 84 κιλα και μετα απο ενα μηνα κατεβηκα στα 78,7 δλδ μια χαρα κ συνεχιζω.Ειμαι Κρητικια.Ποτε δεν ειμουν παχουλη εκτος τα τελευταια 5 χρονια.Αυτα!
-
Καλό σαββατοκύριακο παιδάκια!!!!!!! Εγκράτεια τώρα το σ/κ!!! το νου σας!
-
καλο σαββατοκυριακο και απο μενα συμφορουμιτες και συμφορουμιτισες. ελπιζω να περασουμε καλα.
-
Παιδια σας βλεπω να μιλατε περι βουλιμίας και οσο αστειο και αν ακουγεται σας ζηλευω........ Εγω πασχω απο ανορεξια και εχω 2 μερες να φαω... Εσείς τουλαχιστον νιωθετε πως ειναι να εχεις φαγητο στο στομα σου... Ξερετε ποσο θελω να πω ναι οταν η μανα μου με ρωταει αν θελω κατι να φαω;;; Αλλα δεν μπορω να κανω αλλιως.... Εφτασα στο σημείο οταν φαω εστω ενα μηλο να ποναω την κοιλια μου....
-
ana4ever αν θες να ζήσεις και να μπορείς να πάρεις τα πόδια σου, φάε κάτι με το ζόρι γιατί κάποια στιγμή θα πέσεις κάτω.
Η καρδιά σου θα χτυπάει άρρυθμα,θα σου φύγουν τα μισά μαλλιά,θα χαλάσουν τα δόντια σου,θα έχεις ξηρό δέρμα κά.
Δεν ξέρω αν επιλέγεις να έχεις μια τέτοια γυναικεία εμφάνιση...
-
-
Kleanthis ορθά ομιλείς, αν και καθήμενος!!! :)
-
ειναι σκληρη η αληθεια, δυστηχως...
-
Ειμαι η Φιφηκα και ειμαι καλα!!!
Μου λειψατε αφανταστα!
-
ΕΙΜΑΙ Η SEA ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ"ΠΙΣΤΗ,ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!"
-
Καλησπέρα, εδώ boubou
Έκανα μια επιλογή ζωής και νιώθω καλά.
Η μόνη μου επιλογή χωρίς ενοχές πια.
Αποφάσισα, μετά από πολύχρονο αγώνα με δίαιτες, ματζούνια, χάπια και όλα τα γνωστά
να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία.
---Κατάλαβα ΤΕΛΙΚΑ πως μόνο όταν πεινούσα δεν έτρωγα
Για όλους τους άλλους λόγους (άγχος, πίεση, θυμό, νεύρα) έτρωγα.
Έτρωγα τον εαυτό μου.
Νιώθω καλά σήμερα μαζί μου
και εύχομαι το ίδιο να νιώθετε και υπόλοιποι....
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ και ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ
-
αφου εισαι καλα αυτο εχει σημασια αλλα boubou δηλαδη επρεπε να πληρωσεις για να το καταλαβεις αυτο? :)
σαν την διαφημιση γνωστου παροχου adsl με την ατακα "μαρεσει να πληρωνω παγιο οτε, οχι τοσο οτι το πληρωνω, αλλα οσο να ξερω οτι μπορω να το πληρωνω. ειναι ψυχολογικο! νοιωθεις πλουσιος. οτι μπορεις να πληρωνεις και τον αερα που αναπνεεις." χεχεχε!
καλη δυναμη.
-
boubou
συγχαρητηρια για το βημα που εκανες!!!!
πιστευω κι ελπιζω οτι θα ειναι η λυση για το προβλημα που σε βασανιζει τοσο καιρο..
θα ειμαστε εδω για να μας μιλας για την προοδο σου και τις ανησυχιες σου :)
bliss
τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα οσο μερικες φορες φαινονται....
οποιον και να ρωτησεις, εχει να σου πει μια καλη απαντηση στο τι τον κανει να παχαινει, ειτε περισσοτερο ειτε λιγοτερο ευστοχη...
και την πιο ευστοχη απαντηση να εχεις βρει ομως στο ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ που το κανεις εσυ και δεν το κανουν τοσοι αδυνατοι ανθρωποι και εχει σαν αποτελεσμα να παχαινεις, δεν σημαινει οτι μπορεις να το ξεπερασεις κιολας...ειδικα χωρις βοηθεια...
εσυ γιατι παχαινεις?
και μη μου πεις , επειδη τρως κατι παραπανω...ολοι γι αυτο παχαινουν...αλλα ΓΙΑΤΙ να τρως κατι παραπανω? γιατι να μην αρκεισαισ το "φυσιολογικο" φαι και στο "φυσιολογικο" βαρος????
για τους λογους που ειπε η μπουμπου η για καποιον αλλο λογο?
πολλοι απο μας εχουν φτασεισ το συμπερασμα της μπουμπους...
στο οτι δλδ παχαινουν γιατι δεν τρωνε για να επιβιωσουν...τρωνε για να παρουν ευχαριστηση, τρωνε για να διασκεδασουν , τρωνε για να ξε-αγχωθουν, τρωνε για να κρυφτουν, τρωνε για εναν σωρο λογους εκτος της επιβιωσης...
και το εχουν συνηδειτοποιησει!
και μετα, τι????
αρκει αυτο για να το ξεπερασουν? ειναι ενα μεγαλο βημα η συνειδητοτητα αλλα δεν ειναι αρκετο...θελει και κατι αλλο για να πας παραπερα...
τι αλλο?
κανεις δεν ξερει..
η μαλλον, ο καθενας το ξερει, η πρεπει να το βρει για τον εαυτο του..
η μπουμπου θεωρει οτι το βρηκε και οτι ειναι η ψυχοθεραπεια...
συμφωνω κι εγω μαζι της κι ας μη το χω κανει..
για σενα ποιο ειναι το βημα?
το εχεις βρει?
αν ναι, πες το και σε μας..
-
2sweet2b4go10 έπιασες τον παλμό μου...
Ειναι αλήθεια πως εδω και πολλά χρόνια ήξερα μες στο μυαλό μου όλα τα σωστά
(τι πρέπει να τρώω, πόσο, τι είναι υγιεινό) και πιστεύω πως αυτό το γνωρίζουν όλοι οι άνθρωποι, αλλά πραγματικά ήταν κάτι το οποίο δεν μπορούσα να το μεταβιβάσω στο στομάχι μου και εδώ και τόσα χρόνια βλέπω πως δεν μπορώ να το λύσω μόνη μου όσες προσπάθειες κι αν έχω κάνει με δίαιτες, διαιτολόγους, χάπια κ.λ.π.
Θα σας πω στο τέλος αν θα με βοηθήσει ο δρόμος που διάλεξα, αλλά αφού έχω δοκιμάσει όλα τ' άλλα και αφού βαρέθηκα να μην μπορώ να βοηθήσω ουσιαστικά τον εαυτό μου αποφάσισα να το κάνω κι αυτό.
-
2sweet2b4go10 δηλαδη η ψυχοθεραπεια θα σου λυσει τα προβληματα και πλεον δεν θα τρως για ευχαριστηση και θα σε βγαλει απο το αγχος που σε διακατεχει? η' μηπως ειναι απλα μια λυση οπως η διαιτα και ελπιζεις οτι με εναν μαγικο τροπο, αγνωστο σε σενα, θα σε βοηθησει?
και τωρα που το σκεφτομαι υπαρχει και κανενας ανθρωπος που να μην εχει το αγχος πρωταγωνιστικο ρολο στην ζωη του σε αυτη την χωρα? αν οντως υπαρχει εντονο ψυχολογικο προβλημα, ναι παω πασο. οπως επισης αν δεν εχεις εναν ανθρωπο διπλα σου να σε στηριζει και να του λες τι περνας. για μενα μονο τοτε υφισταται η ψυχοθεραπεια. δεν λεω πως ειναι σωστα τα παραπανω αλλα με οσα βλεπω μου διαμορφωσαν αυτη την προσωπικη αποψη.
αφου με ρωτας προσωπικα, να σου απαντησω. ναι, ξερω το δικο μου το προβλημα. λαθος τροπος ζωης, προς το παρον θελω να πιστευω. ειναι οτι δεν εχω σταθερο προγραμμα και οτι τρωω την ημερα μια μεγαλη μεριδα συνηθως βραδυνες ωρες. σπανια θα καταφερω να φαω ισορροπημενα το πρωινο μεσημεριανο βραδυνο. το αλλο ειναι οτι δεν προσεχω τι θα φαω, δεν ειμουν ποτε της υγιεινης διατροφης. συν οτι μου αρεσουν τα γλυκα.
δεν χρειαζομαι καποιον να μου πει τι θα κανω, απλα πρεπει να βαλω την ζωη μου σε μια σειρα, σε ενα προγραμμα. ειναι καθαρα δικια μου αποφαση που θα παρθει μια μερα, ειτε αυριο ειτε σε 5 χρονια.
το φαγητο δεν ειναι μονο για επιβιωση αλλα ειναι και ευχαριστηση... το θεμα ειναι να βαζεις ενα μετρο...
για καθε δικο μας προβλημα, εμεις εχουμε την λυση....
αν δεν υπαρχει λυση, τοτε μαλλον μονοι μας δημιουργουμε προβληματα....