-
αλαμανυκι στο ειχα πει βρε οτι κανουν καυσεις κ δεν περνεις κιλο.ναι αυτα τα 15αρια φτεγανε μαλλον και μαλον 8α κανω μια τελευτεα προσπα8εια με των 10.σημερα ειμαι παλι καλιτερα αλλα δεν παει κατω τπτ.ειμαι 66,5 κιλα κ ειμαι κ αδια8εη πρεπει να εχασα 4 μερες π δεν πενω το χαπι.μια χαρα τα πας μπραβο.
8ιμι8ικα κατι αλο για μενα.οτι οσα κιλα πηρα απο το προιγουμενο καλοκαιρι ολο τον χειμωνα τα εχασα σε 3 μηνες.ειμουν το περασμενο καλοκαιρι 77 κιλα.
-
σε πιάνουν πολύ τα χάπια, να τρως κανονικά για να μην έχεις τις προηγούμενες ιστορίες.... τα ξεκίνησες των 10?
-
καλημερα
\κλεινω δευτερη βδομαδα και ενω τρωω κανονικα εχω κολησει :(
μονο μισο κιλο εχω χασει αυτη τη βδομαδα και κανω καταγραμμα την διαιτα..
ισως φταιει το οτι δεν εχω παει τουαλετα...
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΖΩΗΤΣΑ! ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΑΙ!
ΘΑ ΦΥΣΗΞΕΙ ΤΟ ΑΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
(ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ,ΑΣΦΑΛΩΣ!)
ΧΘΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΑΤ,ΜΠΗΚΕ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΣΟΥ!
ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΤΟΥ!
ΧΡΥΣΟ ΚΟΥΦΕΤΟ ΕΓΙΝΑ!
-
χαχα
:p μπαινω συνεχεια στο ψηατ αλλα μονιμοσ ειμαι μονη :(
-
-
κοριτσια 76,5 ειμαι ειχα γραψει παραπανο καταλα8ος 66 ιχιιχχ.αλαλουμακι ακομα να ξεκινησω των 10 την παρασκευη π 8α με δει ο πα8ολογος μου 8α ξεκινησω μαλλον.ευτιχος αδια8ετησα κ οταν ειμαι αδια8ετη δεν εχω ορεξη να φαω τπτ κ βοη8αει και αυτο.ζωητσα μπορει να εχεις κατακρατηση η αν εισαι δυσκιλια το εντερο σου να ειναι γεματο μεχρι κ 2 κιλα.ακουγετε τρελο αλλα μ το πε ο πα8ολογος εγω ειμαι δυσκιλια.
τον 2 μηνα ειχα χασει 3 κιλα κ εδειχνει οτι εχασα μισο κιλο.μετα την αλλη μερα ενεργη8ικα και ειμουν 2,5 κιλα επιπλεον κατω γιαυτο μην απελπιζεστε,.
-
κοριτσια 76,5 ειμαι ειχα γραψει παραπανο καταλα8ος 66 ιχιιχχ.αλαλουμακι ακομα να ξεκινησω των 10 την παρασκευη π 8α με δει ο πα8ολογος μου 8α ξεκινησω μαλλον.ευτιχος αδια8ετησα κ οταν ειμαι αδια8ετη δεν εχω ορεξη να φαω τπτ κ βοη8αει και αυτο.ζωητσα μπορει να εχεις κατακρατηση η αν εισαι δυσκιλια το εντερο σου να ειναι γεματο μεχρι κ 2 κιλα.ακουγετε τρελο αλλα μ το πε ο πα8ολογος εγω ειμαι δυσκιλια.
τον 2 μηνα ειχα χασει 3 κιλα κ εδειχνει οτι εχασα μισο κιλο.μετα την αλλη μερα ενεργη8ικα και ειμουν 2,5 κιλα επιπλεον κατω γιαυτο μην απελπιζεστε,.
-
μακαρι γουρουνακι μου γιατι με πηρε λιγο απο κατω που δεν εχω χασει..
-
ετσι την πατησα κ γω και ξεκινησα απο μονη μ των 15 και ετρεχα στα νοσοκομεια μετα.ποσα κιλα εισαι αν επιτρεπεται?στο τικερ σου δεν φενετε.αν δεν 8ες δεν μου λες δεν εχω προβλημα
-
Νομιζα πως φαινεται.. εγω το βλεπω. ημουν 107.600 τιν προηγουμενη τεταρτη.
-
Ζωίτσα και εγώ βλέπω το τικερ σου, εσύ gourounitsa γιατί δεν το βλέπεις. Πάντως μην απελσπίζεσαι και σε πάρει από κάτω, μπορεί να υπάρχει χίλιοι δυό λόγοι που δεν έχεις χάσει, ξεχασέ το απλά και προχώρα.....
Gougounitsa το κατάλαβα το λάθος σου λες να έχασες 10 κιλά σε μία μέρα, χι, χι, χι, καλά θα ήταν πάντως!!!!!
-
nai axaxax zwhtsa sorry nomiza pos eisoun ligotera kila k eida ta 100aria k perdeurika xoris na8el na se prosvalo omws.
-
gourounitsa θέλουμε και οι δύο από 7 κιλά για να αλλάξουμε δεκάδα!!!!! Αχ, ζηλεύω που είσαι 77 τόσο θέλω να φτάσω τον Ιούνιο μπας και βάλω μπικίνι, αν βλέπομαι δηλαδή.... ελπίζω να τα καταφέρω μερικές φορές δεν είμαι και πολύ σίγουρη.....
-
exo akousei gia kapoia fitika skeyasmata ta herbal life ta pairneis k s kobete i oreksi k xaneis grogora kila k lipos...