Οκ Ζωήτσα μου, μπορεί να τελειώσω και νωρίτερα! Θα τα πούμε όμως οπωσδήποτε!
Printable View
Οκ Ζωήτσα μου, μπορεί να τελειώσω και νωρίτερα! Θα τα πούμε όμως οπωσδήποτε!
το γαμήσαμε το topic (sic)
Ναι, μην χάσετε το κουτσομπολιό.
Σε μερικές περιπτώσεις είναι και αυτό.Quote:
Originally posted by lbp
Προχτές μου έλεγε η ξαδέρφη μου ότι η παχυσαρκία είναι αρρώστεια.
Δεν κάνουν δίαιτα όλοι οι παχύσαρκοι για αισθητικούς λόγους.
Εγώ λέω να αρχίσουμε να κερνάμε σουβλάκια και πάστες στους αδύνατους-ες να γίνουν σαν και μας και να είμαστε εμείς το πρότυπο.Quote:
Originally posted by lbp
Μην κάνετε παρέα αδύνατες γυναίκες, να καταλάβουν ότι είναι λάθος και μόνες τους σκάβουνε το λάκκο τους.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι προσπαθώ να απαντήσω σοβαρά σε αυτό που έγραψες.
Όταν μας είχες προτέψει να αναζητήσουμε τη φωτογραφία σου σε άλλο topic στην αναζήτηση έπεσα σε αυτό....
Η παχυσαρκία είναι μια κατάσταση.Δεν είναι γενετήσιο γνώρισμα.Quote:
Originally posted by lbp
Τελικά θα αρχίσω να πιστεύω ότι οι χοντροί είναι και κακοί άνθρωποι όπως λένε..
Ο αδύνατος μπορεί κάποια στιγμή να γίνει παχύσαρκος και το αντίστροφο.
Το βλέπεις σαν πόλεμο,σαν ξεχωριστά στρατόπεδα.
Μήπως το αγαπημένο σου βιβλίο είναι "Ο αγών μου";
Και κάτι τελευταίο....
Αν ανέφερες αυτό
ή αυτόQuote:
Originally posted by lbp
Μην κάνετε παρέα αδύνατες γυναίκες, να καταλάβουν ότι είναι λάθος και μόνες τους σκάβουνε το λάκκο τους.
στους φίλους μου,οι οποίοι αν και αδύνατοι,θα τύγχανες ιδιαίτερου στολισμού μιας και απεχθανόμαστε όλοι μας τις φασίζουσες συμπεριφορές.Quote:
Originally posted by lbp
Τελικά θα αρχίσω να πιστεύω ότι οι χοντροί είναι και κακοί άνθρωποι όπως λένε..
Ναι,ακόμα και αν εμοιαζεις με την Monica Belluci...
Είναι κάποια ελαττώματα που όλη η ομορφιά του κόσμου δε μπορεί να καλύψει.
Ποτέ δεν περίμενα ότι σε ένα forum παχύσαρκων,θα υπάρξει παχύσαρκος που με τα γραφόμενά του, θα με έκανε να ρίξω τον καφέ μέσα από τα χέρια μου πρωί-πρωί...
Κοίτα, αυτό που είχα πει τότε το είχα πει για άτομα που μπαίνανε στο τσατ. Είναι πολύ παλιό. Και απορώ που το ξέθαψες. Τα πρότυπα δλδ δεν είναι φασιστικά; Πως μπορείς να τα νικήσεις; Ενώ εσύ δεν είσαι ναζί, τα φτιάχνω μόνο με αδύνατες κοπέλες. Ούτε έχεις βάλει τείχος..
Ξέρω πως δεν είσαι αυτή τη στιγμή δεκτική ν'ακούσεις τίποτα,αλλά το οφείλω στον εαυτό μου:Quote:
Originally posted by lbp
Πηγαίνω σε ψυχολόγο, και σε διαβεβαιώ δεν έχω τίποτα. Ούτε διαταραχή προσωπικότητας, ούτε τίποτα τέτοιο. Γι'αυτό λοιπόν άτοπο αυτό που είπες εσύ.
Μήπως χρειάζεται ν'αλλάξεις ψυχολόγο;Μήπως χρειαζόμαστε κάποια άλλη ειδικότητα;
Ξέρω πώς ακούγεται αυτό που σου λέω και δεν αισιοδοξώ πως θα με λάβεις σοβαρά υπόψιν σου,
αλλά σε θερμοπαρακαλώ!Βοήθησε με όποιον τρόπο μπορείς τον εαυτό σου!Το έχεις πραγματικά ανάγκη!
εγω το ξαναλεω... λυπαμε αλλα δεν ειχες την τιμη να γνωρισεις μια πραγματικη-ο φιλη-ο....
κριμα....
οι φιλοι δεν δινουν σημασια στα κιλα, ουτε τους νοιαζουν οι αποστασεις, ουτε απαιτουν να πας εσυ εκει να τους δεις.....
οι φιλοι σου ειναι διπλα σου για εσενα για το χαρακτηρα σου και καποιες φορες μαλλον ολες τις φορες ακομη και καποια ελλατωματα σου δεν τους ενοχλουν. γιατι ολοι μας εχουμε κατι αρνητικο πανω μας ( σωματικα η ψυχικα) κανεις δεν ειναι τελειος!
γι αυτο λεγονται και πραγματικοι φιλοι. σε αγαπουν ετσι οπως εισαι και δεν εχουν απαιτησεις να αλλαξεις για να σε αγαπουν περισσοτερο!
Σε ψυχίατρο πάω, γιατί έχω κατάθλιψη, και σε πληροφορώ είναι η καλύτερη στο είδος της. Όλοι έχουνε δει τέλεια αποτελέσματα, γιατί είναι και σε νοσοκομείο και έχει δει άπειρα περιστατικά.. Παίρνει πάρα πολλά λεφτα, οπότε άσε τα σάπια.Quote:
Originally posted by NADINE
Ξέρω πως δεν είσαι αυτή τη στιγμή δεκτική ν'ακούσεις τίποτα,αλλά το οφείλω στον εαυτό μου:Quote:
Originally posted by lbp
Πηγαίνω σε ψυχολόγο, και σε διαβεβαιώ δεν έχω τίποτα. Ούτε διαταραχή προσωπικότητας, ούτε τίποτα τέτοιο. Γι'αυτό λοιπόν άτοπο αυτό που είπες εσύ.
Μήπως χρειάζεται ν'αλλάξεις ψυχολόγο;Μήπως χρειαζόμαστε κάποια άλλη ειδικότητα;
Ξέρω πώς ακούγεται αυτό που σου λέω και δεν αισιοδοξώ πως θα με λάβεις σοβαρά υπόψιν σου,
αλλά σε θερμοπαρακαλώ!Βοήθησε με όποιον τρόπο μπορείς τον εαυτό σου!Το έχεις πραγματικά ανάγκη!
σε αλλο φορουμ την κατακρινεις την ψυχιατρο σου μαρια..
πως σου δινει λαθος αγωγη
πως της μιλας και δεν αυτη δεν σε καταλαβαινει
αποφασισε επιτελους!
Ε, τι να κάνουμε, δεν ζούμε σε τέλεια κοινωνία, έχουν ελαττώματα οι περισσότεροι, όσοι γνωρίζω έτσι είναι και χωρίς να με ξέρουν, θέλουν να πάω εγώ εκεί που μένουν και όχι να έρθουν αυτοί.Quote:
Originally posted by zwhtsa
εγω το ξαναλεω... λυπαμε αλλα δεν ειχες την τιμη να γνωρισεις μια πραγματικη-ο φιλη-ο....
κριμα....
οι φιλοι δεν δινουν σημασια στα κιλα, ουτε τους νοιαζουν οι αποστασεις, ουτε απαιτουν να πας εσυ εκει να τους δεις.....
οι φιλοι σου ειναι διπλα σου για εσενα για το χαρακτηρα σου και καποιες φορες μαλλον ολες τις φορες ακομη και καποια ελλατωματα σου δεν τους ενοχλουν. γιατι ολοι μας εχουμε κατι αρνητικο πανω μας ( σωματικα η ψυχικα) κανεις δεν ειναι τελειος!
γι αυτο λεγονται και πραγματικοι φιλοι. σε αγαπουν ετσι οπως εισαι και δεν εχουν απαιτησεις να αλλαξεις για να σε αγαπουν περισσοτερο!
Δεν μου δίνει λάθος αγωγή, απλά έχει παρενέργειες.. Αλλά και πάλι μου τα άλλαξε τα φάρμακα. Το ότι δεν με καταλαβαίνει δεν σημαίνει πως δεν είναι καλή γιατρός, σαν επάγγελμα, απλώς δεν με παίρνει στα σοβαρά.Quote:
Originally posted by zwhtsa
σε αλλο φορουμ την κατακρινεις την ψυχιατρο σου μαρια..
πως σου δινει λαθος αγωγη
πως της μιλας και δεν αυτη δεν σε καταλαβαινει
αποφασισε επιτελους!
δεν γινεται να ειναι γιατρος και να μην σε παιρνει σοβαρα. τοτε δεν ειναι ο καλυτερος στο ειδος του οπως λες..
δεν γινεται ομως ακομη και ο γιατρος σου οπως και εμεις να μην σε καταλαβαινει...
για σκεψου λιγο μηπως εχεις εσυ το προβλημα στην τελικη?"
Καλά τώρα το πήγες αλλού. Τι σχέση έχουν οι παρενέργειες από ένα χάπι με το τι λέμε εδώ πέρα;;;;;;;;;;;
Το ότι δεν με παίρνει στα σοβαρά, είναι γιατί θεωρεί απλά τις παρενέργειες λιγότερο σημαντικές από το να πάθω κάτι χειρότερο, οπότε..
τεσπα αρκετα ασχοληθηκα με την παρτυ σου και σημερα. ωρα να δουλεψω και λιγο!
Κρατώ αυτό με την ελπίδα να έχει γίνει η σωστή διάγνωση και να λαμβάνεις την κατάλληλη αγωγή.Quote:
Originally posted by lbp
Σε ψυχίατρο πάω
Σας παρακαλώ πολύ όλους να μην το συνεχίσουμε!Κι όχι επειδή ξεφύγαμε θεματολογικά,
αλλά επειδή έχω την πεποίθηση πως δεν τη βοηθάμε με το να συνεχίζουμε...Γνώμη μου...