τι ησυχια ειναι αυτη κοριτσια? βαρεθηκαμε να γραφουμε? για ανασκουμπωθητε και αρχιστε να γραφετε παρακαλω.
nadine τη συναντηση θα την κανουμε ο κοσμος να χαλασει. next week και οποιος θελει ας προσελθει....
Printable View
τι ησυχια ειναι αυτη κοριτσια? βαρεθηκαμε να γραφουμε? για ανασκουμπωθητε και αρχιστε να γραφετε παρακαλω.
nadine τη συναντηση θα την κανουμε ο κοσμος να χαλασει. next week και οποιος θελει ας προσελθει....
Α,ναι κι εγω ξεχασα χτες να πω στην chrys μας,φιλακια και εις κατωτερα κιλα,ανωτερα ψυχολογικα!Μπραβο κοριτσαρε!
Πραγματι παρατηρειται μια χαλαρωσις των ηθων,εως μια πτωσης και καταβαραθρωσης της συχνοτητας των ποσταρισματων,καλα,ετοιμαζ ω spanking συνεδρια!Εγω δικαιολογουμαι κυριες μου,αυτη τη στιγμη που γραφω,ποναει το κορμι,πυρετοι,για τεταρτη συνεχομενη μερα.Να προσεχετε τα παιδια οι μαναδες,ειναι δυσκολη αυτη η ιωση και εξελισσεται σε βρογχιτιδα πολυ γρηγορα!Μονο οταν ειχα καποια στιγμη περασει πνευμονια με θυμαμαι να βασανιστηκα τοσο πολυ απο βηχα και πυρετο.
Σημειωση:περασα πριν απο καθρεφτη,τρομαξα!Τετοιο μαλλι,τετοια χλωμαδα,τυφλα να'χει πρωταγωνιστρια σε ταινια βαμπιρικη!
Η διατροφη αυτες τις μερες δεν ειναι το πρωτο που θα κοιταγα καθως καταλαβαινετε,τρωω οποτε πεφτει ο πυρετος,κατι τσαγια κατι σουπες,κατι φρυγανιες.Αυτη η εβδομαδα θα περασει ετσι,μωρε ας περασει και ας παρω κιλο,δε με νοιαζει.
Μολις παρατηρησα τα ορθογραφικα μου πιο πανω,συγχωρεστε με,αλλα ο πυρετος παιδια,θα δειτε κι αλλες κουταμαρες τετοιες.Ηταν που ηταν το μυαλο,lol!
καλημερα και απο μενα(πριν λιγο ξυπνησα!!!!!οταν εχω ρεπο του δινει και καταλαβαινει στον υπνο!!!)εγω σας διαβαζω καθε μερα αλλα εδω τι να γραψω?δεν εχω αξιωθει να παρω την ζυγαρια μου ακομα...θα με μαλωσετε και θα μου αξιζει...
ζηλευω για την συναντηση σας στην σαλονικη!!!!!!!!!(για να ζηλεψετε και σεις ομως εγω θα κανονισω με την σαμπε μια πιο ''καυτη'' συναντηση στην αθηνα!)σας ευχομαι καλη διασκεδαση!!!!!!!!!!!
σαμπε μου περαστικα....
barb.......... πως παει η εβδομαδα αυτοτιμωριας μετα το αμαρτωλο σου σαββατοκυριακο?κρατα γερα!!!!!!!
εγω τα καταφερνω καλα..δεν κανω παρασπονδιες και το παραξενο ειναι οτι οι στιγμες που νιωθω ασχημα λογω της διαιτας(πεινα και περιορισμο)
ειναι λιγες...καμμια φορα τσιμπαω λιγο ψωμακι...κανα φρουτο παραπανω αλλα μεχρι εκει!!!!ειμαι καλο κοριτσι!!!!!!αντε να δουμε γιατι...δεν θα με χωραει η πορτα σε λιγο!!χαχαχα
φιλακια κουκλες!
Mπράβο Χένια....και εγώ μερικές φορές νοιώθω κάπως και τρώω καμία μπάρα δημητριακών για να μου φύγει η τρέλα για γλυκό... Λοιπόν επειδή πολύ ζηλεύω για τη συνάντηση πάνω, κανονίστε και μία Αθήνα.... εκτός και αν μας που οι Βόρειες ότι θα έρθουν και αυτές οπότε να τις περιμένουμε....
Sabaki μου, περαστικούλια πως την πάτησες έτσι, εγώ έχω μικρά παιδιά εσύ αρρώστησες, να προσέχεις να γίνεις γρήγορα καλά.....
Παιδιά η κίνηση έχει πέσει γιατί δεν γράφει η πρόεδρος, κάτσει να αρχίσει με τα Α3 και θα σου πω εγώ, για πότε θα έχουμε κυκλοφοριακό πρόβλημα.....
ετσι μπραβο. επειδη η προεδρος μας γραφει δεν σημαινει οτι κι εμεις δεν πρεπει να γραφουμε.
Sabe περαστικα κοπελα μου. Κολλησες σιγουρα απο τα παιδακια σου. εγω τη γλιτωσα προς το παρων. και φυσικα σε συγχωρουμε για τα ορθογραφικα και τα Α4.
Αλαλουμ μου, τις μπαρες τις τιμω κι εγω δεοντος, περιπου μια την ημερα. μια χαρα ειναι.
οσο για συναντηση στην αθηνα, ζοριζομαι κοριτσια. Αν ομως ποτε βρεθω εκει, να ειστε σιγουρες οτι θα το πιουμε το καφεδακι στα πεταχτα. αληθεια, αν μοιραζαμε την αποσταση και πιναμε καφε ας πουμε κατα τη λαρισσα/βολο?
Ξενια, δεν πειραζει που δεν πηρες ζυγαρια. σημασια εχει που συνεχιζεις την προσπαθεια. σιγουρα θα δεις την διαφορα στα ρουχα σου σε καποια φαση.
Κοριτσακια, χθες πηγα να κανω διαδρομο που ειχα αρκετες μερες να κανω και ανακαλυψα οτι ηθελε λαδωμα, μαζεμα της ταινιας και κατι τετοια που τα ξερει ο συζυγος (να και κατι που κανουν κι αυτοι) οποτε εκανα μολις 15 λεπτα. και δεν φτανει αυτο, επειδη δεν ειχα τι να κανω, πηγα για ψωνια (ακους Nadine? ).......
δικηγορινες μας, ενα ειναι σιγουρο...εμεις που δεν ειμαστε δικηγοροι, αν χρειαστουμε νομικη βοηθεια, θα εχουμε τις καλυτερες συμβουλες.....
φιλακια μεχρι αυριο
Καλημερα κι απο μενα σε ολες!!Δεν εχω και τιποτα συναρπαστικο να γραψω,περιμενω να περασουν οι μερες να τακτοποιηθω κι εγω.Αλλα ειναι δυσκολες και επωδυνες,θα περασουν ομως...Εντωμεταξυ ερχονται και οι φιλοι της μαμας μου απο την Σουηδια,και θελουν να τους παμε σε κατι very Greek experience!!!Εκτος απο τα general sightseeing etc.Αν εχετε καμια ιδεα πειτε μου.Το δωματιο ειναι σε σταδιο βαψιματος,τα πλακακια ειναι ονειρεμενα και επεται συνεχεια.Αλλα το καλυτερο... ο μπαμπας μου θα μου φτιαξει μια αιθουσα χορου εκει που ειναι το σαλονι μας (παει το σαλονι δηλ,για την ακριβεια θα παει απεναντι και θα καταργησουμε την τραπεζαρια)Φανταζεστε ποσο χαιρομαι με ολα αυτα!!!Και οταν με το καλο φυγουν οι φιλοι μας θα εγκατασταθω οριστικα στο δωματιο μου με τον γατουλη μου και life is going on...Eκανα και μια αμαρτια βεβαια ασ με συγχωρεσει η Ναντιν,ζυγιστηκα και με εδειξε 77.900 (και ειμαι και αδιαθετη).Κι αλλη χαρα!!!Αλαλουμακι μου ευχομαι να εχεις ανακαμψει ε?Δυναμικα ολες!(μεταδιδω εντολες Προεδρου).
Σαμπινα μου ποτε θα τα ξαναπουμε εμεις?Ξενακι ελπιζω να τα πουμε συντομα στο τσατ.
Πολλα πολλα γλυκα φιλακια σε ολες τις ομορφιες!!!!
ωραια τωρα που θα εχεις καινουρια αιθουσα χορου ..θα αρχισω επιτελους το μπαλετο!!!!θα μαι η πιο ''τροφαντη'' μπαλαρινα του κοσμου!!!χαχαχα
μπραβο χανελουμπι χαιρομαι για σενα...ολα καινουρια και ευχαριστα!θα δεις ολα θα πανε καλα!ομορφες οι νεες αρχες!!!!!!νεες περιπετειες και συγκινησεις σε περιμενουν!!!
φιλακια!
Χαίρομαι Χανελάκι για το νέο σου δωμάτιο..... αλλά πιο πολύ για το 77,9, καλέ πως κατεβαίνεις έτσι θα ζαλιστείς... αλήθεια σου κόβουν την όρεξη τα χάπια, ή την κόβεις μόνη σου?
Barb τι εννοείς δεν είχες τι να κάνεις? με δύο παιδιά τα έχεις τελειώσει όλα και έχεις και χρόνο ????
Τρελοκόριτσο που είσαι???? Εχεις εξαφανιστεί, ελπίζω να είσαι καλά...μας λείπεις...
Σ'ευχαριστω Ξενακι μου!Κι εσενα Αλαλουμενια!Ειλικρινα μου κοβουν την ορεξη,πολυ περισσοτερι κιολας απο τον πρωτο μηνα.Αλλα τρωω,δεν κανω βλακειες,παιρνω και τις βιταμινες μου,ολα καλα δλδ με το θεμα της απωλειας.Θα παρακαλεσω τον ψυχιατρο μου να μου γραψει αλλα 4 κουτακια μεχρι να επιτυχω τον στοχο μου,δεν νομιζω να μου αρνηθει.Εξαλλου ειμαι καλο κοριτσι και κανω οτι μου λεει,και παω καλυτερα(σε σχεση με την μανιοκαταθλιψη),οποτε γιατι να μου πει οχι?Αυτο βασικα ηταν ενας εσωτερρικος μονολογος που μολις βγηκε προς τα εξω.Ξενια εννοειται οτι θα ερθεις!!Δεν δεχομαι αντιρρησεις!!Γλυκια μου Σαμπε δεν σου ειπα περαστικα πριν...Αντε να συνελθεις γρηγορα!!
Στην Αγαπημενη μου Ναντιν,που λατρευει τα παραμυθια!!
!hey were listening that night. Or so he claims. They listen at the windows where the light streams through. The listen at the cracks where lamplight seeps through a doorway. They come and listen when you light a candle. So now we follow them.
Beyond the threshold of our lights, where the scents of fresh bread wafted in the night, and far beyond the mundane sounds that crashed through the house. Into the silent crevases.
We shielded our lanterns that they would not immolate themselves and we followed them to seek the moth queen.He says they listen all the time. They memorize the stories that we tell one another in the brilliant glare of our dinner table, or the muttered dreams that escape our lips by a flickering candlelight. Then they flitter through the dusk and gloam and pour these whispers out for her. Perhaps we could taste some of those simmering dreams if we found her as well. And so we listen tonight, and we follow.
Sabe μου ευχαριστω που με θυμηθηκες και μου εστειλες αυτα τα ενθαρρυντικα λογακια!
Ευχομαι γρηγορη αναρρωση και να συνεχισεις απο κει που τα αφησες(κιλα, δουλειες σπιτιου, υποχρεωσεις κτλ κτλ κτλ....)
Σε φιλω! Το "saw something " το ακουσες τελικα?
Καλησπερα κοριτσια! Καλη βδομαδα, εστω και καθυστερημενα...
Για μενα η βδομαδα θα εχει πολλυ δουλεια, δουλεια, δουλεια.... και λειπει κι ο καλος μου απο το σπιτι σε επαγγελματικο ταξιδι... τα χω δει ολα!
Βλεπω οτι η ομαδα πεταει!!! λιγο πηγε να πεσει αλλα ανελαβε η sabe μας και επανεφερε την ταξη. Βλεπω και καποια κοριτσια οτι αρχισαν να το παιρνουν πιο ζεστα το θεμα με την διαιτα.... αντε παραλλιες σας ερχομαστε!!!!!!!
Impossible που τετοια τυχη? εγω μια απλη Γεωπονος ειμαι που απλα ειχα την τυχη να σπουδασω Θεσσαλονικη.
Καλη δυναμη σε ολες μας και καλα αποτελεσματα στο τελος της βδομαδας!
Καλημέρα κοριτσια!!! ʼντε να ανεβούμε πιο ψηλά
Sabe μου, περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Έλπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα.
Κορίτσια, συγχαρητήρια που κρατάτε εσείς την ομάδα ψηλά, γιατί εγώ έκανα πολλές παρασπονδίες. Η πρώτη βλακεία μου ήταν που παράκουσα την εντολή της Προέδρου ως προς το ζυγισμα άπαξ εβδομαδιαίως. Οπότε ζυγίστηκα και αφού διαπίστωσα ότι δεν έχω χασει γραμμάριο, στη συνέχεια έφαγα τέσσερα μπισκότα γεμιστά με μαρμελάδα. Τόσο καλά. Οπότε, καταλαβαίνετε πως νιώθω σήμερα...... Το μόνο καλό είναι ότι συνεχίζω το περπάτημα. Σας χαιρετώ και να έχετε όλες μια όμορφη μέρα.
Με φώναξε κανείς;Quote:
Originally posted by alalumaki
Τρελοκόριτσο που είσαι????