δεν εχω καταλαβει πως περασε ο καιρος! μου λειψατε, τι κανετε? πως εισαι εσυ μικρη ξενυχτισα? χεχε
σευχαριστω πολυ, δε θα κανω κατι συγκεκριμενο, κ μονο η παρεα σας ριχνει τα κιλα κ ανεβαζει τη διαθεση! (ε κι ο,τι μας χαλαει το προσπερναμε πια)
Printable View
δεν εχω καταλαβει πως περασε ο καιρος! μου λειψατε, τι κανετε? πως εισαι εσυ μικρη ξενυχτισα? χεχε
σευχαριστω πολυ, δε θα κανω κατι συγκεκριμενο, κ μονο η παρεα σας ριχνει τα κιλα κ ανεβαζει τη διαθεση! (ε κι ο,τι μας χαλαει το προσπερναμε πια)
και εμάς μας έλειψες badgirl (εγώ σε διάβαζα:) )
εγω η μικρή ξενύχτησα βρικολάκιασα:wow:.... (έχει πανσέλληνο απόψε ή αύριο... ) καλά ειμαι................:bouncing:
άντε θα παω και γω για ύπνο...
α και μιας και δεν εχω γράψει ποτέ σε αυτό το τόπικ, ας γράψω λοιπόν..μπας και το δω αύριο το πρωι και παρακινηθώ...:)
65 αρχ./65 τωρ.?/ στόχος ούτε κ γω ξέρω... ας είναι κάτω απο 60 γιατί δε μπαίνω στα ρουχα μου:shocked2: (τις προάλλες έβαλα ένα παντελόνι και έσπασε το φερμουάρ :sniffle:
υπαρχουν κ οι μοδιστρες, οσα κιλα κ ναμαστε κουκλες ειμαστε, αρκει να μη τρωγομαστε με τα ρουχα μας κ την τροφη!
αυριο ειναι μια νεα υπεροχη μερα, γεματη προβληματα κ σκοτουρες, που εμεις θα νικησουμε σαν σουπεργουμεν! οκ?
81/77/65:spin::spin::spin::spin:
kalhmera se oles kai kalh epityxia sthn prospatheia mas. egw arxisa shmera diatrofh meta apo ena megalo dialeima 7 mhnwn.arxes marth hmoyn 97 arxes ioylioy 76 me swsth diatrofh kai gymnastikh.shmera 7 mhnes meta 85.thelw omws pragmatika na xasw varos giati htan yperoxa otan gia prwth fora sta 32 moy hmoyn 76 kai mporoysa na ntythw kai na niwthw omorfa.symvoylh moy einai ma mhn vazopyme megaloys stoxoys. ena vhma thn fora.egw as poyme ayto poy thelw twra einai na xasw 10 kilakia .molis to kataferw tha valw neo stoxo.oles mporoyme arkei na to theloyme.egw hmoyn h prwth poy pisteve pws den yparxri periptwsh na xasw panw apo 5 kila kia omws exasa 20.ara mporw!!! kai tha prospathisw na to kanw xana. eyxomai to kalytero se oles.
ετσι ακριβως pella, μονο γραφε αν θες ελληνικα για να διαβαζομαστε πιο ευκολα.
κ γω στοχο τα 10 θα βαλω για αρχη κ οριστε ο νεος μου στοχος
106/93/83 μεχρι Ιουνη!
77.8/75.5/58
69/68,4/58
Για να δούμε!:mad:
Quote:
Originally posted by Sediaita
Γεια σας!
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Ξεκίνησα 84 kg στις 27/01/11
Στόχος: 60 Kg στις 01/08/11
Ενδιάμεσοι στόχοι: 79 kg τέλος Φεβρουαρίου
70 kg 24 Απριλίου (Πάσχα)
65 kg 4 Ιουνίου
Καλή μας επιτυχία και καλό μας κουράγιο!
Μια τρύπα στο νερό έκανα! 83,2! Γκρρρ! Σήμερα όμως κάνω νέα αρχή με διαιτολόγο. Για την ωρα δεν αλλάζω το στόχο του Πάσχα. Αν και δεν είναι ρεαλιστικός πια αλλά για να με συγκρατεί. Θα είμαι όμως ευχαριστημένη και με 74.
[*] posted on 27/10/10 στις 00:46
97,3 / 68,1 / 65Quote:
Originally posted by click
ζυγισμα 25/10/'10
97,3 / 84,5 / 70 (και βλεπουμε)
και βλεπουμε :)
Μπράβο ρε click!Πραγματικά σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!
Είσαι από τα λίγα άτομα που πήραν το θέμα τόσο χαλαρά και δικαιώθηκες νομίζω με το καλύτερο αποτέλεσμα!Μακάρι να μπορούσα να κρατήσω την ίδια στάση,αλλά δεν...!
cherie μου λογικα δεν πρεπει να εχεις και πολυ κακη σχεση με την τροφη γιατι εισαι σε ενα πολυ καλο bmi και επισης το τοπ που ειχες φτασει (75) δεν ηταν και κατι τραγικο.
οταν λες δεν το παιρνεις χαλαρα, τι εννοεις?
διαιτες, υπερφαγικα κλπ?
Χαλαρά δεν παίρνω καθόλου το θέμα δίαιτα.Το ΒΜΙ είναι οκ,αλλά δυστυχώς λόγω πολυκυστικών πρέπει να φτάσω όσο πιο χαμηλά στα φυσιολογικά πλαίσια κιλών μπορώ,μήπως και ρυθμιστεί λιγάκι ο κύκλος μου και σταματήσω τα χάπια.Η βουλιμία είναι αυτό που με πάει πίσω,αν και από τα Χριστούγεννα άρχισα να το ελέγχω πάρα πολύ.Τώρα παραμένουν κατά καιρούς τα υπερφαγικά αλλά πολύ συγκρατημένα και με συναίσθηση του τι κάνω.Αυτό που με ζορίζει πολύ είναι να μπω σε mood δίαιτας γιατί εδώ και 7 σχεδόν χρόνια ασχολούμαι με αυτό,και έχω κουραστεί πολύ...Κάνω 3 μέρες δίαιτα,και μετά συντήρηση γιατί δεν τη παλεύω...!Αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι!Ας ελπίσουμε ότι θα μου γυρίσει κάποια στιγμή το μυαλό και θα φτάσω στο στόχο μου...
142,3/116,1/70
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΝΑ ΕΙΜΑΙ 1.66 ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ 72 ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 10 ΚΙΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ν ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ,ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ LIPOTOX ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΠΙΑ Κ ΣΕ ΣΚΟΝΙ ...ΚΑΛΟΣ ΚΑΚΟΣ ΤΑ ΠΗΡΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ...ΘΕΛ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ...Η ΣΚΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΥΜΑ Η' ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΙΑΣ ΑΛΑΜΗΣ ΔΗΛΑΔΗ?///1 χαπακι μια ωρα πριν το γευμα ...πινω τη σκονι κ αυτο η τρωω συν γευμα διατροφησ ?an mporeite saw parakalv na moy apanthsete χρειαζομε τι βοηθεια σας !!!ευχαριστω