σ'ευχαριστω πολυ Φιλλιπ μου νασαι καλα! :bisou:
Katie μου μετα το 6μηνο και γω δοκιμασα αραιωμενη αλλα επινα κολα αβερτα , αμα το πιω σκετο βγαζω αντερακι εννοειτε :P
Printable View
σ'ευχαριστω πολυ Φιλλιπ μου νασαι καλα! :bisou:
Katie μου μετα το 6μηνο και γω δοκιμασα αραιωμενη αλλα επινα κολα αβερτα , αμα το πιω σκετο βγαζω αντερακι εννοειτε :P
πολυ καλα νεα μπραβο mitsokolo...που να δεις οταν θα αρχισει να σε κλωτσαει και να το νοιωθεις συνεχεια..ο αντρας μου οταν του εβαζα το χερι πανω στη κοιλια μου να το νοιωσει εκλαιγε και εκανε το σταυρο του..δεν το πιστευε...απιστευτες στιγμες...
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup:Quote:
Originally posted by mitsokolo
ναι Πωλινα μου ευτηχωςςςς τουλαχιστον θα κανω κανενα μπανακι , εχουμε πεντακαθαρα νερα εδω οποτε οκ! χαλαρα ολα!
Ασχετο, αλλά νιώθω πως θα κάνεις κοριτσάκι!!! Μόλις μάθεις τελικά τί θα είναι θέλω να μου πεις οκ?
απεριγραπτο συναισθημα ετσι? :smilegrin:
Αληθεια Πωλινα? χαχαχαχαχ εννοειτε θα σας πω! αλλα σημερα ηταν τοσο υπερκινητικο που μεχρι να το μετρησει του εβγαλε το λαδι χαχαχαχα, και τελικα δεν ειδαμε! το επομενο ειναι στις 21 Ιουλιου μεχρι τοτε υπομονη χιχιχι
Ω ναι!!!!!!! Και ολο μου έρχετε να σου γράψω τί κάνει η μικρή, και όλο το αλλάζω!!! Θα περιμένω 1 μήνα λοιπόν για να μάθω αν τελικά θα είναι μικρή!
χμμμμ για να δουμε γιατι κατι πηρε το ματι μου, και του αντρα..... να ''πεταγεται'' ~!!!!!! :P :P :P ;) αλλα ο γιατρος θελει να σιγουρευτει τον επομενο μηνα :D
απεριγραπτο και για τη μαμα και για το μωρο..θα το δεις σιγα σιγα απο δω και περα...:)Quote:
απεριγραπτο συναισθημα ετσι? :smilegrin:
Καλά μην το λες, υπάρχει και ο ομφάλιος λόρος!!!! Πάνω από όλα μωρό γερό να είναι, και είτε αγόρι είτε κορίτσι καλοδεχούμενο!!! Ούτε από το ένα έχουμε, ούτε από το άλλο, έτσι δεν είναι?Quote:
χμμμμ για να δουμε γιατι κατι πηρε το ματι μου, και του αντρα..... να ''πεταγεται'' ~!!!!!! :P :P :P ;) αλλα ο γιατρος θελει να σιγουρευτει τον επομενο μηνα :D
καλα εννοειτε! αφου ουτε καν ρωτησα αν φαινετε κατι! εγω περιμενα να μου πει οτι ο αυχενας και η μυτουλα του ειναι καλα! αλλα οταν το ειδα να κουνιετε ετσι! χιχιχιχ απιστευτο!:bouncy:
Μπραβο mitsokolo να χαιρεσαι το ζουζουνακι σου το ζωηρο! χιχι ετσι ηταν κ εμενα κ ακομα ειναι! να προετημαστεις για το μετα! μαλλον θα βγει λιγο ζορικο χιχι. σου εβγαλε κ εγχρωμο υπερυχο φωτο? εμενα ειχε βγαλει τοτε κ ηταν πανω στη τουμπα! αααα πεπει να ψαξω να το βρω! ηταν η πρωτη του φωτο! :P ξερεις ετσι οπως περιεγραψες τα συναισθηματα σου ενιωσα οτι το ξαναζω! τι γλυκια στιγμη! ευχομαι να εχεις ετσι πολλες γλυκιες στιγμες με το ζουζουνακι σου
Αλινα μου καλησπερα και σευχαριστω πολυ!!! να χαιρεσε και συ το δικο σου νινι! αληθεια ποσο ειναι? :bigsmile: ετσι ειπε και ο γιατρος στο τελος της αυχενικης! ''πολυ ζορικο μου φαινεται''! χαχαχαχ
αχ ας ειναι καλα και ας με ξεθεοσει στο τρεξιμο εχω υπομονη μεχρι αηδιας :spin:
αχ μακαρι μονο καλες στιγμες απο δω και στο εξης! :love:
~πρωι . 1 φετα φρεσκο ψωμι με lavach quirit & 1 φρεντακι μετριο
~δεκ. 1 χυμο χωρις ζαχαρη
~μεση. 1 μπολακι παγωτου, νουντλς με κοτοπουλο μαγειρεμενο σε καρυδα
~απογ. 1 ζελε φραουλα
~βραδ. 1 τοστ ζαμπον 0-3% μιλνερ &ντοματα
ειναι 3μιση χρονων τωρα, αντρακι ολοκληρο αλα ακομα υπερκινητικο... κ εγω νομιζα οτι ειχα υπομοη πριν αλα τωρα δε ξερω που πηγε! ευχομαι να την ξαναβρω.. χιχιχ δε ξερω αλλα με το που σε διαβαζω γυρναω στα παλια! περιπου ιδια εποχη εμεινα εγκυος,το καταλαβα πολυυυ νωρις ,επερνα τα ιδια χαπακια για το ιδιο διαστημα! κ ειχα κ εγω ζωηρο ζουζουνακι!ποτε σου εχει βαλει τελευταια ημερομηια τοκετου?
καλημερααα! να σου ζησει το καμαρακι σου! :roll:
χαιρομαι που σου ξυπναω ευχαριστες αναμνησεις! ελπιζω να ξεσηκωθεις τοσο ωστε να βαλεις και για το 2ο μπρος! :P :P
η τελευταια ημερομηνια ειναι 4-1-2012 αλλα με υπολογιζει γυρω στα Χριστουγεννα