στη φωτο ειμαι 77- 78.τωρα ειμαι 80....και πρεπει να χασω πολλα (15)γιατι καταπονουν τη μεση μου.
Printable View
στη φωτο ειμαι 77- 78.τωρα ειμαι 80....και πρεπει να χασω πολλα (15)γιατι καταπονουν τη μεση μου.
είσαι τρελή???????????????????????????????????????? ?????Quote:
Originally posted by kika*
πλακα μου κανετε ετσι??ελατε πειτε την αληθεια...
στα σχεδον 80 κιλα και να εχεις ωραιο σωμα ενω ο γιατρος σου λεει οτι πρεπει να χασεις 15 κιλα πως γινεται??
είσαι κούκλα...έχεις σφιχτο σωμα και ομοιόμορφο.....δεν κρέμεται τίποτα....΄
ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!
Quote:
εσυ pennou , ας πουμε ανηκεις στις ευτραφεις κατηγοριες?εχεις λιγα πλαινα και το κανουμε και θεμα>???οχι κοπελια χοντρουλα δεν εισαι παντως!
εκει ειμαι 57 κιλα...για σκεψου τωρα στα 72 και το μονο που εχω παρει ειναι κοιλια και πλαϊνα....πιστεψε με το λιγοτερο που μπορεις να πεις ειναι οτι ειναι αντιαισθητικο...στη φωτο που εβαλα μ'αρεσω εκει...αλλα 15 κιλα μαζεμενα στην κοιλια ε δεν ειναι και λιγο...
υψος εχω 1.69 ή 1.70 εχω να μετρηθω απο το λυκειο που με μετρησαν για να μπω στην αστυνομια..που ποτε δε μπηκα φυσικα!χαχαχ
pennou μου κι εσυ κουκλάρα..................
σε λίγο στο next top model σας βλέπω!
κούκλες!
Quote:
Originally posted by bubble84
pennou μου κι εσυ κουκλάρα..................
σε λίγο στο next top model σας βλέπω!
κούκλες!
αμα χασω τα 15 κιλα που χω παρει ναι θα χω ενα ωραιο σωμα...
Quote:
υψος εχω 1.69 ή 1.70 εχω να μετρηθω απο το λυκειο που με μετρησαν για να μπω στην αστυνομια..που ποτε δε μπηκα φυσικα!χαχαχ
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!
κοπελια το σωμα σου ειναι τελειο! αμα θες ανεβασε αλλη μια φωτο γιατι απο αυτη εισαι μοντελο, τι να πω... εχεις το αγαπημενο μ τυπο σωματος...
κοριτσια μου γλυκα....πριν 2χρονια κι εγω τα επαιρνα ολα στην κοιλια...ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΜΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.τα ποδια μου δεν ειναι χοντα απο κατασκευης και γιαυτο δε φαινομαι πολυ μπουλουκα...
αλλα εκανα λιποαναροφηση στα πλαινα για να μην τα παιρνω εκει.δεν εκανα την επεμβαση για να αδυνατισω...μη φανταστειτε κατι τετοιο...οχι οχι οχι.οσα κιλα ημουν πριν τοτα ημουν και μετα.
την εκανα στα 77 κιλα και τοσα εμεινα..αντε να εχασα 1κιλο.
αλλα εσπασα το μαμημενο το καλουπι μου.καταλαβατε?ωστε να μην τα παιρνω εκει που για μας τις γυναικες ΔΕΝ θεωρειται κιμπαριλικι...οπως στους αντρες....εε?
δηλαδη αφαιρεσα τα λιποκυτταρα απο τα σημεια που υπηρχαν(οχι ολα...ειπαμε..) και επαψαν να ειναι οι λιποαποθηκες μου εκει.
απο τοτε οσα κιλα παιρνω κατα καιρους μοιραζονται σε ολο το σωμα...
σας την ελυσα την απορια?
το ρισκαρα και λιγο γιατι δεν ηξερα τι θα συμβει και αν θα πετυχει...
τελικα ξαναπηρα μετα την επεμβαση αλλα 5κιλα περιπου αλλα μοιραστηκαν ντως παντου.οχι στην κοιλια οπως παλια.
και στην κοιλια αλλα και παντου μαλλον για να ακριβολογω...
χαρας στο κουραγιο σου...τουλαχιστον αξιζε απο οτι βλεπω...Quote:
κοριτσια μου γλυκα....πριν 2χρονια κι εγω τα επαιρνα ολα στην κοιλια...ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΜΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.τα ποδια μου δεν ειναι χοντα απο κατασκευης και γιαυτο δε φαινομαι πολυ μπουλουκα...
αλλα εκανα λιποαναροφηση στα πλαινα για να μην τα παιρνω εκει.δεν εκανα την επεμβαση για να αδυνατισω...μη φανταστειτε κατι τετοιο...οχι οχι οχι.οσα κιλα ημουν πριν τοτα ημουν και μετα.
την εκανα στα 77 κιλα και τοσα εμεινα..αντε να εχασα 1κιλο.
αλλα εσπασα το μαμημενο το καλουπι μου.καταλαβατε?ωστε να μην τα παιρνω εκει που για μας τις γυναικες ΔΕΝ θεωρειται κιμπαριλικι...οπως στους αντρες....εε?
δηλαδη αφαιρεσα τα λιποκυτταρα απο τα σημεια που υπηρχαν(οχι ολα...ειπαμε..) και επαψαν να ειναι οι λιποαποθηκες μου εκει.
απο τοτε οσα κιλα παιρνω κατα καιρους μοιραζονται σε ολο το σωμα...
σας την ελυσα την απορια?
το ρισκαρα και λιγο γιατι δεν ηξερα τι θα συμβει και αν θα πετυχει...
τελικα ξαναπηρα μετα την επεμβαση αλλα 5κιλα περιπου αλλα μοιραστηκαν ντως παντου.οχι στην κοιλια οπως παλια.
και στην κοιλια αλλα και παντου μαλλον για να ακριβολογω...
ασχετο να σε ρωτησω kika...αυτο για τα πλαϊνα το πες με βαση τη φωτο...γιατι υπολογιζα οτι εκει θα ειμαι ενταξει...
κικα ποσο πλήρωσες για την επέμβαση?
Quote:
Originally posted by semie
κικα ποσο πλήρωσες για την επέμβαση?
αμεσως εσυ....
ναι ναι ειδες????χαχαχα..
Quote:
Originally posted by semie
ναι ναι ειδες????χαχαχα..
μα το περιμενα...λεω ακομα να ρωτησει???
το σκεφτηκα λιγακι αλλα μετα ειπα βρε λές?κ ρωτησα!