καλα κρασια, το λαπτοπ με εβαλε αυτοματα με αυτο το νικ,
μηπως δεντου αρεσει το badgirl>?
Printable View
καλα κρασια, το λαπτοπ με εβαλε αυτοματα με αυτο το νικ,
μηπως δεντου αρεσει το badgirl>?
Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμά σου και εύχομαι να πετύχουμε στον αγώνα μας. Το κακό είναι ότι έρχεται χειμώνας και το κρύο φέρνει πείνα ρε γμτ. ! Εγώ είπα να ξεκινήσω σιγά σιγά καλά τα πήγα 2 μέρες αλλά με την μικρή τσιμπολόγησα πάλι κάτι πραλίνες σοκολατάκια. Είναι πειρασμός.Quote:
Originally posted by georgina
charoulitsa και badgirl μου σας ευχαριστω παρα πολυ!! και σε ολες τις αλλες! δεν παραπονεθηκα καθολου το βραδυ κι αρχισε αυτος τα γλυκολογα! εχεις δικιο charoulitsa οταν μειωνουμε τον εαυτο μα ςο αλλος παιρνει επανω του και αν λιγο μας αγαπησουμε να σου παλι μας κυνηγουν! ευχομαι σε ολες μας να τα καταφερουμε να αλλαξουμε δεκαδα! απο σημερα ξεκιναω κι εγω! ειναι δευτερα εξαλλου (:wink1: ετσι badgirl???χαχαχα...) φιλακια πολλαααααααααααααααα
Αλήθεια πόσο χρονών είναι τα πιτσουνάκια σου? Εμένα είναι 2 και πολύ ζωηρή. Πως τα βγάζεις πέρα με 2? Φαντάζομαι αμα είναι ακόμα μικρούλικα δεν θα δουλεύεις.
Ναι εγώ κάνω βόλτες στο site συνήθως τα βράδια όταν κοιμάται η μικρή και θα χαρώ πολύ να τα λέμε.:smirk:
Είδες που στα λεγα? ʼντε σου εύχομαι ολόψυχα, καλή αρχή!Quote:
charoulitsa και badgirl μου σας ευχαριστω παρα πολυ!! και σε ολες τις αλλες! δεν παραπονεθηκα καθολου το βραδυ κι αρχισε αυτος τα γλυκολογα! εχεις δικιο charoulitsa οταν μειωνουμε τον εαυτο μα ςο αλλος παιρνει επανω του και αν λιγο μας αγαπησουμε να σου παλι μας κυνηγουν! ευχομαι σε ολες μας να τα καταφερουμε να αλλαξουμε δεκαδα! απο σημερα ξεκιναω κι εγω! ειναι δευτερα εξαλλου (:wink1: ετσι badgirl???χαχαχα...) φιλακια πολλαααααααααααααααα
αντε ρε κοριτσια παμε για 7, παμε ρε γαμωτο...για την Ελλαδα ρε γαμωτο! :P
κ βασικα για εμας...
παμε!
χθες φαγαμε εξω, ψαρι σαλατα πατατα
ηπια 2 ουζα κ ενα ουισκι κ καπνισα 2 τσιγαρα
σημερα καταλαβα οτι δεν παει αλλο με το τσιγαρο, ετσι οπως παω θα το αρχισω κανονικα.
αντι ναρχισω ομως αυτο θα αρχισω κικ μποξινγκ. τι σχεση εχει θα μου πειτε.
στο δικο μου μυαλο οταν γυμναζομαι δεν κανει να καπνιζω...
κ τελευταια ειμαι πολυ χαλαρη στο γυμναστηριο κ δε μου αρεσει αυτο,
εχω βαρεθει το προγραμμα μου πρεπει να μου το αλλαξει...
εκανα πιεσεις με μπαρα κ ενιωσα τοσο τελεια, δεν ειχα ξανακανει...η αλλαγη φερνει ανανεωση κ κεφι,
ας αλλαξουμε λοιπον κ οχι προς το χειροτερο!
απο σημερα αρχιζω να αλλαζω ο,τι μπορω, μικρες αλλαγες να ξεβαρεθω.
θαλλαξω την ωρα που παω γυμναστηριο, την ωρα που μαγειρευω,
την ωρα που κανω ελλειπτικο, την ωρα που ψωνιζω σουπερμαρκετ,
την ωρα που παιρνω κυριο γευμα και την ωρα που κανω σεξ :P
Καλημέρα κορίτσια!!!! -300!!!! Αντε πότε θα αλλάξω δεκάδα? ούφ.....
charoulitsa μου γλυκια δεν εχω μωρα! ειμαι 23 και παρα πολυ θα ηθελα να εχω! ντρεπομαι που ειμαι σε αυτα τα κιλα χωρις εγκυμοσυνη ενω εσεις ειστε και λιγο δικαιολογημενες εγω δεν ειμαι! ομως παρα πολυ θα ηθελα να κανω παιδιακια γιατι τα αγαπαω παρα πολυ!δεν ειμαι καν πανρεμενη! Ειμαι 23 και προσπαθω να παρω το πτυχιο μου!εχω μια σοβαρη σχεση με εναν ανθρωπο που αγαπαω πολυ!
ΚΑΚΑ ΝΕΑ:παλι εφυγε ταξιδι για μια βδομαδα και μου λειπει αλλα καλυτερα γιατι εχω διαβασμα!
ΚΑΛΑ ΝΕΑ:απο την δευτερα παω καλα με την ελευθερη διαιτα και προσπαθω τα βραδια να τρωω ελαφρα(πινω τσαι). δεν του το εχω πει ομως γιατι οταν ανακοινωνω τα κανω σκατα μετα!μονο εσεις το ξερετε!ειμαι 86.2 κι ελπιζω τα χριστουγεννα να ειμαι 8 κιλα λιγοτερο....βδομαδα και κιλο! θελω να τα καταφερω! δεν θελω να παντρευτω και να ειμαι χαλια με το νυφικο!
κοριτσια ευχαριστω για την στηριξη!
αααααααα!badgirl οταν κανω διαιτα βαζω ζαχαρη στον καφε αλλα καστανη και ενιοτε βαζω ζαχαρινη...ή δεν πινω καφε αλλα τσαι φραουλα χωρις ζαχαρη ή τπτ!χθες ημουν ολη μερα εξω!ασε πεθανα! απο τις 7 ως τις 10 το βραδυ! εφαγα λιγο πρωινο, λιγο μεσημερανο ελαχιστο και μετα πεινουσα στη σχολη και πηρα μια μικρη σοκολατιτσα με 200θερμιδες και μαντεψε!!!!!!
εφαγα μονη τη μιση αρα μονο 100 θερμιδες!!!!
θελω να τα καταφερω! θελω να με αγαπω! θελω να με αγαπα κι αυτος! πολυ! ειμαι ανασφαλης! θελω να φοραω ωραια ρουχα! να κανω μια ομορφη οικογενεια!να παρω πτυχιο! πιο πολυ απο ολα θελω να ειμαι εγω! να μην καταπιεζω τον εαυτο μου μονη μου!
κοριτσια θελετε να γραψε τα θελω σας;;;;;;; ισως παρουμε θαρρος!
Ευχαριστω για την διαιτα πεταλουδιτσα.....
πωλινακι συγχαρητηρια!!!!αντε και στον στοχο!!! ρε συ εχεις υπεροχο ονομα!!!!κι εγω θαθελα να με λενε πωλινα!
Σε ευχαριστώ georgina μου, είναι πολύυυυυυυυυυυυ μακρύς ο δρόμος μου όμως ακόμα.....Quote:
πωλινακι συγχαρητηρια!!!!αντε και στον στοχο!!! ρε συ εχεις υπεροχο ονομα!!!!κι εγω θαθελα να με λενε πωλινα!
Το βαφτιστικό μου είναι Πολύμνια. Απλά από μικρή με φώναζαν Πόλυ, και δεν πάρεσε καθόλου ε και το έκανα Πωλίνα, αν και για να είμαι ειληκρινής προτιμώ το Πολύμνια.
Ρε συ και το Πολυ ειναι τελειο!!!!!!!Κι εγω θα ηθελα να με λενε ετσι! ειναι εξωτικο! αγγλικο!
΄Quote:
Ρε συ και το Πολυ ειναι τελειο!!!!!!!Κι εγω θα ηθελα να με λενε ετσι! ειναι εξωτικο! αγγλικο!
Το Πολυ δεν μαρέσει καθόλου. μου θυμίζει σκυλίσιο όνομα!!!!! Thanks για τον ενθουσιασμό σου για το όνομά μου, αν και όταν είσαι μωρό, και με παράξενο όνομα, τρώς κοροίδεμα μπόλικο. και ηδικά άμμα είσαι και παχύσαρκο? αστα βράστα!!!!!
Πωλινακι μου μη μου στενοχωριεσαι! κι εγω εχω δεχτει πολυ ρατσισμο στο σχολειο για πολλους λογους! ομως στην πορεια με αγαπουσα και δεν με πειραζε! καποια στιγμη ολα τα συναισθηματα τα εκανα φαγητο! κι ετσι εγινε αστα! με εχει πειραξει πολυ! ομως ξεκιναμε δυναμικα! σιγουρα εισαι μια πολυ ωραια γυναικα! σιγουρα σιγουρα! και σιγουρα εχεις και μια πολυ καλη ψυχη μια ευαισθησια! φαινεται αυτο! γιαυτο και σου αξιζει και θα φτασεις στο στοχο!πιστεψε το για να γινει!;)
Μα εγώ πάντα με αγαπούσα όπως είμαι Τζοντζίνα μου, οι άλλοι δεν μπορούσαν να με δεκτούς, λες και εκοίνοι είναι που κουβαλούσαν ή κουβαλούν τα ΔΙΚΑ μου κιλά.Quote:
Πωλινακι μου μη μου στενοχωριεσαι! κι εγω εχω δεχτει πολυ ρατσισμο στο σχολειο για πολλους λογους! ομως στην πορεια με αγαπουσα και δεν με πειραζε! καποια στιγμη ολα τα συναισθηματα τα εκανα φαγητο! κι ετσι εγινε αστα! με εχει πειραξει πολυ! ομως ξεκιναμε δυναμικα! σιγουρα εισαι μια πολυ ωραια γυναικα! σιγουρα σιγουρα! και σιγουρα εχεις και μια πολυ καλη ψυχη μια ευαισθησια! φαινεται αυτο! γιαυτο και σου αξιζει και θα φτασεις στο στοχο!πιστεψε το για να γινει!;)
Προχτές, πήγα σε ένα μαγαζί, έτσι για να σας πώ και ένα περιστατικό, και μια γυναίκα γύρω στα 50 με κιτούσε επίμονα. Γύρισα και την και εγώ, και μου λέει κορίτσι μου, είσαι πολύ όμορφο κοριτσι, γιατί δεν κάνεις κάτι να αποκτήσεις και ένα ωραίο σώμα? δεν βλέπεις πώς είσαι? και με ένα ύφος μεταξύ σοβαρού και αστίου της λέω, σας ευχαριστώ για το κομπλιμέντο, το ξέρω πως είμαι πολύ όμορφη. όσο για το σώμα μου, ξέρετε πόοοοοοοοοοοοοσα λεφτά έχω ξοδέψει και εγώ και οι γονείς μου για να το αποκτίσω? ΄και εμινε και με έβλεπε!!!! χαχαχα
ρε συ μου εχει τυχει ακριβως το ιδιο σε νοσοκομειο! ηρθε ενας παππους και μου το ειπε! αυτο εγω το ειχα για θετικο! θα προσπαθησουμε ρε πωλινακι αλλα δεν θα πεθανουμε! οτι μπορουμε και οσο μπορουμε!
Τι βάρος και τί ηληκιά έχεις επιτρέπετε?Quote:
ρε συ μου εχει τυχει ακριβως το ιδιο σε νοσοκομειο! ηρθε ενας παππους και μου το ειπε! αυτο εγω το ειχα για θετικο! θα προσπαθησουμε ρε πωλινακι αλλα δεν θα πεθανουμε! οτι μπορουμε και οσο μπορουμε!
σιγα μην δεν επιτρεπετε! κανεις δε θα γελασει εις βαρος μου σε αυτο το site μπορω να ειμαι ο εαυτος μου.
εκλεισα τα 23 τον αυγουστο
ειμαι 86.2
εχω 1.67 υψος
γιατι;