καλή συνέχεια DemetraHP...ελπίζω να πάει καλά με το βιβλίο :)
Ύψος: 170
23/08/2011: 68
04/11/2011: 63
Τωρινό βάρος: (δεν τολμάω να ανέβω)
Στόχος: 58
Printable View
καλή συνέχεια DemetraHP...ελπίζω να πάει καλά με το βιβλίο :)
Ύψος: 170
23/08/2011: 68
04/11/2011: 63
Τωρινό βάρος: (δεν τολμάω να ανέβω)
Στόχος: 58
Γεια σας και πάλι! Είμαι σήμερα στην 9η μέρα του προγράμματος, και το τηρώ κατά γράμμα. Έχω αρχίσει δίαιτα από την πρώτη μέρα, αν και το πρόγραμμα δεν το απαιτεί. Είμαι πολύ ικανοποιημένη μέχρι στιγμής, και πιστεύω ότι αν κάποιος θέλει να πετύχει αυτό το πρόγραμμα πρέπει να το ακολουθεί κατά γράμμα, και όχι να πηδάει βήματα και να διαλέγει. Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε μ' αυτή τη μορφή για κάποιο λόγο. rena75 εσύ σε ποιο σημείο βρίσκεσαι; Το έχεις αρχίσει το πρόγραμμα;
καλημέρα. θα συμφωνήσω οτι πρέπει να το τηρείς κατά γράμμα και να μην επιλέγεις από εδώ και από εκεί. Μπραβο σου DemetraHP, συνέχισε έτσι!Quote:
Originally posted by DemetraHP
rena75 εσύ σε ποιο σημείο βρίσκεσαι; Το έχεις αρχίσει το πρόγραμμα;
Εγώ ακόμα δεν το έχω ξεκινήσει, το αποφεύγω :(
Δεν νιώθω ακόμα δυνατή
Ναι, θέλει να δώσεις όλη σου την προσοχή και τη διάθεση στο πρόγραμμα, οπότε αν δεν είσαι έτοιμη μην το αρχίσεις, γιατί μπορεί να απογοητευτείς εντελώς αν δεν πάει καλά. Πάντως το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Είμαι στη 13η μέρα και έχω μάθει ήδη πολλά. Π.χ. ότι οι λεπτοί άνθρωποι δεν τρώνε σε ποσότητα και ποιότητα το ίδιο με τους υπέρβαρους ανθρώπους. Πάντα πίστευα ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έτρωγαν πάνω κάτω όπως εγώ, αλλά αυτό τελικά δεν ισχύει!!!:puzzled::puzzled::puzzled: Επίσης, δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι οι περισσότεροι λεπτοί άνθρωποι θα ήθελαν να φάνε περισσότερο, αλλά δεν τρώνε επειδή προσέχουν το βάρος τους, και όχι επειδή δεν τους αρέσει το φαγητό! Για ότι καινούργια μαθήματα παίρνω θα σας ενημερώνω.:starhit:
καλο το βιβλιο του vita , μου το χαλασε ομως στο τελος με τη κοπελιτσα που εχασε 16 κιλα κανοντας το προγραμμα εταιρειας diet delivery αν με εννοειται. δεν ξερω δεν μου εκατσε καλα. αισθανθηκα σαν ολο το πιο πανω κειμενο ηταν προδρομος διαφημισης.
όντως ξενερωτικό, αλλά ας μη μείνουμε εκείQuote:
Originally posted by ton76
καλο το βιβλιο του vita , μου το χαλασε ομως στο τελος με τη κοπελιτσα που εχασε 16 κιλα κανοντας το προγραμμα εταιρειας diet delivery αν με εννοειται. δεν ξερω δεν μου εκατσε καλα. αισθανθηκα σαν ολο το πιο πανω κειμενο ηταν προδρομος διαφημισης.
καλημέρα. το ξεκίνησα κι εγώ...είμαι στην 3-4η μέρα. μου φαίνεται λίγο δύσκολο να κάθομαι πάντα κάτω όταν τρώω, αλλά έχει το νόημά του. :)...είπα και στο αγόρι μου που συγκατοικούμε οτι θα βλέπει διάφορα post its στο σπίτι και να μην με κοροιδεύει, χιχιχιQuote:
Originally posted by DemetraHP
Ναι, θέλει να δώσεις όλη σου την προσοχή και τη διάθεση στο πρόγραμμα, οπότε αν δεν είσαι έτοιμη μην το αρχίσεις, γιατί μπορεί να απογοητευτείς εντελώς αν δεν πάει καλά. Πάντως το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Είμαι στη 13η μέρα και έχω μάθει ήδη πολλά. Π.χ. ότι οι λεπτοί άνθρωποι δεν τρώνε σε ποσότητα και ποιότητα το ίδιο με τους υπέρβαρους ανθρώπους. Πάντα πίστευα ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έτρωγαν πάνω κάτω όπως εγώ, αλλά αυτό τελικά δεν ισχύει!!!:puzzled::puzzled::puzzled: Επίσης, δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι οι περισσότεροι λεπτοί άνθρωποι θα ήθελαν να φάνε περισσότερο, αλλά δεν τρώνε επειδή προσέχουν το βάρος τους, και όχι επειδή δεν τους αρέσει το φαγητό! Για ότι καινούργια μαθήματα παίρνω θα σας ενημερώνω.:starhit:
DemetraHP πως πας εσύ;
Κι εγώ μια χαρά τα πάω, είμαι στην 25η μέρα και έχω χάσει 3,5 κιλά (έκανα δίαιτα απ' την 1η μέρα). Την τελευταία βδομάδα την άφησα λίγο τη δίαιτα (κακώς) και κατάλαβα το λόγο: μόλις άρχισα να τσιμπολογάω απρογραμμάτιστα, στην αρχή τροφές που δεν πάχαιναν, αλλά μετά άρχισα κι αυτές που πάχαιναν και σιγά-σιγά σταμάτησα. Αλλά σήμερα ξανάρχισα με καινούργια όρεξη, κι ευτυχώς δεν έχω βάλει κιλά. Πάντως διαβάζω κάθε μέρα την κάρτα πλεονεκτημάτων και τις άλλες κάρτες που κάνεις κατά τη διάρκεια του προγράμματος, και μετά από 25 μέρες πείρα σε συμβουλεύω ένα πράγμα: Ακολούθα τις οδηγίες ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ, μόνο έτσι αποτέλεσμα! Καλή συνέχεια!!!
xmmm....εγώ δεν το ακολουθώ τελικα...έχω καιρό να διαβάσω. δε μπορώ όταν τρώω να κάθομαι στο τραπέζι και να μην κάνω κάτι άλλο. αλλά ΟΚ ίσως αργότερα. εδώ και 1 εβδομάδα προσέχω πολύ τι τρώω και η ζυγαριά δείχνει μείον 600 γρ
το αγαπω αυτο το βιβλιο!!!
εκανα 3 βδομαδες, μετα αλλαξα σπιτι,ζωη,δουλεια,χωρα και εχασα το βιβλιο σε ενα τρενο!!
τωρα ομως το παρηγγειλα ξανα και την αλλη βδομαδα θα το εχω!!!
αγορασα ηδη καρτες και ημερολογιο!!
παμε ξανα απο την αρχη με την αγαπημενη μου μπεκ!!!
χαίρομαι που πας καλά!!! :)
εγώ ευτυχώς έχασα τα 9 κιλά που ήθελα χωρίς το βιβλίο
το βιβλιο αυτο υπαρχει free και σε torrent στα αγγλικα για οποιον ενδιαφερεται!
Εγώ ενδιαφέρομαι! Link;; :starhit:Quote:
Originally posted by artcode
το βιβλιο αυτο υπαρχει free και σε torrent στα αγγλικα για οποιον ενδιαφερεται!
:)
link: http://torrentz.eu/search?f=judith+s.+beck
πηγα μετα thepiratebay.se, πατησα στο πεταλο που λεει get this torrent και κατεβασα με το προγραμμα μtorrent που εχω ηδη εγκατεστημενο (το βρισκεις free)...με τον ιδιο τροπο κατεβαζω ταινιες ;)
αναρωτιεμαι, ειναι το ιδιο βιβλιο τελικα? στα αγγλικα λεγεται cognitive therapy...ξερει καποιος να μας πει που το εχει στα ελληνικα?